Eşim ve aile ziyareti

Eşiniz haklı. Aile özlemenin yaşı, cinsiyeti olmaz.
Çocuklarınız da bebek değil, abartmaya gerek yok.

Herkese merhaba. Yorumlarınız benim için çok önemli vakit ayırdığınız İÇİN teşekkür ederim herkese.
Öncelikle eşimle 10 seneye yakındır evliyiz. Ve Aksaray da oturuyoruz, 4 aydır Aksaraydayız. Eşimin ailesi İstanbul’da. 10-11 saat otobüsle.(uçak bize uygun değil maalesef maddi açıdan) ayrıca 5.5 yasında ve 2 yasında iki çocuğumuz var.
.
Ramazan bayramından otobüsle ziyarete gittik, malumunuz 9 gün tatil. 4 gün eşimin ailesinde kaldık sonrasında Tekirdağ’a geçtik (benim ailem) eşim 1 gün kalıp tekrar İstanbul’a döndü. Ben kalmaya devam ettim Tekirdağ’da. Okullar açılıyor ve bidaha uzun kalamayacağım diye. Ayrıca köy olduğu İÇİN cocuklar çok mutlu orda.doğal yaşam vs. Neyse. Kurbana 1.5 ay var ve benim tekrar 10-11 saat mesafe ile 1 hafta İÇİN gitmeye hiç niyetim Yok. Eşim ile tartıştık. Ailesini göremiyormuş vs vs. Özlüyormuş. Ben neden annemde 20 gün kalmışım o 5-6 gün kalmış. Tekirdağ’dan Aksaray’a dönüşte annemlere de git orda kal 5-6 gün diye tartışmıştık. Bana böyle konular inçe hesaplar çok anormal geliyor. Hayat şartları ve zorlamaya hiç gerek Yok diyorum. 35 yasında ve aile özlemi çekmesi anormal değil mi? Bana mı öyle geliyor? Hatam varsa lütfen hatamı yazın, fikirlerinize ihtiyacım var.
Aile baskisida olabilir. Ayrica sen annende esinle kalmamissin esin geri dönmüş seni birakip. Cok istiyorsa orayada gidebilir sensiz sen onu zorlamiyorsan annemlerde kal diye oda seni zorlamamali buna izin vermemelisiniz yol mesafesi ciddi anlamda uzak iki cocukla cekemezdim bende

Aile özlemi çekmesi anormal değil. Anormal olan sizin de aynı aileye özlem duymanızı beklemesi. Herkes kendi ailesini özler.
Eşiniz sizin ailenizde siz varken bile 1 gün kalmış. Neden siz 5-6 gün oraya da uğrayasınız ki?

O kadar yolu gitmek istememekte haklısınız. Kendisi tek gitsin, sizi zorlamaya hakkı yok.

Son düzenleme:
E siz ailenizin yanına yalnız gidiyorsunuz, o da gidebilir bence. Çocuklarla çok zor oluyor. Ya uçakla gidelim ya da ben gitmem deseniz?

Siz gitmeyin eşiniz gitsin.

Çocukların yaşları küçük daha çok zorlanırsınız.

Geçen yıl uçağa geçene kadar her hafta 11 saat gidiş 11 saat dönüş yapmış biri olarak ben üzülüyorum o çocuklara hem yolcular rahat edemiyor hem anneler.

Eşiniz özlemiştir gitsin görsün ailesini.

Yavrularınız cok kücük
Ve eşinizin önceliği artık kendi ailesi olmalı
Cocuklarınızın yasıda bu kadar uzun yolculuk yapmaya müsait değil yazık günah telef oluyorlardır
Ben sizi haklı buldum
Tamam aile özlenir ama ne bu buldumcuk gibi iki ayda bir görme hasreti
Yüksek ihtimal kv kp veya her kimse arayıp baskı kuruyor üstünde
Yoksa erkekler böyle seyleri tek baslarına cok akıl edemezler

Ben her hafta şahit oluyorum küçücük yavruları 11-12 saat yolda mahvoluyorlar uykusuzluktan. Sürekli ağlıyorlar. Hem yolcular uyuyamıyor hem anneler mahvoluyor. Bence de mantıklı değil.

Valla ben de bayramlarda aile yanına gitmemeyi çok garipsiyorum. Eşiniz ailesini özleyebilir, çok normal. Ben sizin yerinizde olsam durum böyleyken bayram biletlerini çok önceden alırdım. Uçak biletleri inanılmaz uygun oluyor, bayram tarihleri de belli nasılsa.

İnsan her yaşta aile özlemi çeker ama siz çok anlayışsız yaklaşmışsınız. Ayrıca zırt pırt gitmiyor anlaşılan, bayramdan bayrama gidiyor. Orantısız davranıyorsanız adam ince hesap yapmaya başlamıştır
4 aydır şehir dışındayız. 4 ay içinde kvler gelip 1 hafta kaldı, 1 ay sonra Ramazan bayramıydı ortaya gittik 5-6 gün kaldık. Öncesinde 6-7 sene altlı üstlü oturduk. Anlayışsız olduğumu düşünmüyorum. Ya da 2 yasında ve 5 yasında iki çocuğunuz yok 11 saat otobüsle yolculuk yapmadınız.. senelerdir ailesinden ayrı değil anlayacağınız
Valla ben de bayramlarda aile yanına gitmemeyi çok garipsiyorum. Eşiniz ailesini özleyebilir, çok normal. Ben sizin yerinizde olsam durum böyleyken bayram biletlerini çok önceden alırdım. Uçak biletleri inanılmaz uygun oluyor, bayram tarihleri de belli nasılsa.
Maalesef Ramazan bayramı için daha şehir dışına taşınmadan bilet bakmıştım 3 ay öncesinden neredeyse. Fiyatlar o TARhte çok yüksek bayram tarihleri öncesinden belli olduğu için

Herkese merhaba. Yorumlarınız benim için çok önemli vakit ayırdığınız İÇİN teşekkür ederim herkese.
Öncelikle eşimle 10 seneye yakındır evliyiz. Ve Aksaray da oturuyoruz, 4 aydır Aksaraydayız. Eşimin ailesi İstanbul’da. 10-11 saat otobüsle.(uçak bize uygun değil maalesef maddi açıdan) ayrıca 5.5 yasında ve 2 yasında iki çocuğumuz var.
.
Ramazan bayramından otobüsle ziyarete gittik, malumunuz 9 gün tatil. 4 gün eşimin ailesinde kaldık sonrasında Tekirdağ’a geçtik (benim ailem) eşim 1 gün kalıp tekrar İstanbul’a döndü. Ben kalmaya devam ettim Tekirdağ’da. Okullar açılıyor ve bidaha uzun kalamayacağım diye. Ayrıca köy olduğu İÇİN cocuklar çok mutlu orda.doğal yaşam vs. Neyse. Kurbana 1.5 ay var ve benim tekrar 10-11 saat mesafe ile 1 hafta İÇİN gitmeye hiç niyetim Yok. Eşim ile tartıştık. Ailesini göremiyormuş vs vs. Özlüyormuş. Ben neden annemde 20 gün kalmışım o 5-6 gün kalmış. Tekirdağ’dan Aksaray’a dönüşte annemlere de git orda kal 5-6 gün diye tartışmıştık. Bana böyle konular inçe hesaplar çok anormal geliyor. Hayat şartları ve zorlamaya hiç gerek Yok diyorum. 35 yasında ve aile özlemi çekmesi anormal değil mi? Bana mı öyle geliyor? Hatam varsa lütfen hatamı yazın, fikirlerinize ihtiyacım var.
Vallahi ben 2 gün eşimin ailesin de 1 ay kendi annemin yanında kaldım kaynana laf etti ama geçerli sebebim vardı kocam da müsaade etti

Eşiniz haklı. Aile özlemenin yaşı, cinsiyeti olmaz.
Çocuklarınız da bebek değil, abartmaya gerek yok.
Hiç 2 yasında bebek sayılabilecek çocukla ve 5 yasında iki çocukla 11 saat yolculuk yaptınız mı?? Gece boyunca ağlamalar ve insanların of puf larını duydunuz mu? Ve iki çoçuğunuz yoldan etkilenip devamlı kusar mı? Hiç sanmıyorum. Yoksa bu kadar rahat yorum yazmazdınız

Aileyi ozlemek degil de laf etmelerinden cekinmek onunki. Kurbanda gitmese ailesi laf eder, sen tekirdagdan donerken ugramadiysan da laf etmislerdir

2 çocukla hele küçük çocukla otobüs yolculuğu malesef işkence ben size hak verdim eşinde madem şart koşuyor sende ona otobüse binmem ya uçakla götürürsün yada arabayla derim arabanız yoksa kiralasın otobüsten iyi olur daha rahat gidersiniz

Hiç 2 yasında bebek sayılabilecek çocukla ve 5 yasında iki çocukla 11 saat yolculuk yaptınız mı?? Gece boyunca ağlamalar ve insanların of puf larını duydunuz mu? Ve iki çoçuğunuz yoldan etkilenip devamlı kusar mı? Hiç sanmıyorum. Yoksa bu kadar rahat yorum yazmazdınız
Ben size sonuna kadar hak veriyorum. Kızım 4 yaşında 4 saatlik otobüs yolculugu için girdigim stresi anlatamam.

Back
X