Esim ve ailem arasinda kalmak

Esiniz sadece bu konu için mi ben gidemezsem sen de gidemezsin diyor yoksa genelde de böyle mi?
Konuda ve yorumlarda da hep ailenizin ve eşinizin istediğini yazmışsınız, biraz da kendi isteklerinize önem vermeniz gerekir.
Yok eski bir konusu paylaşıldı yukarıda , kadın ev temizletecek ona bile pahalı diye izin vermiyor adam.

evet cok dogru sorun bende.. o ordan cekistirir bu burdan ay o küsmesin su küsmesin. Bu kadin iyimo kotumu diyen yok
E demesin zaten kimse iyi kötü demesin siz de kimseden sizi düşünmesini beklemeyip birey olarak istediğiniz yapacaksınız
Benim kocamın anası beni de içeren bir konuda benim hakkımda karar verse kocam da bana bunu söylese ve bu sürekli olsa git ananın yanında yaşa madem derdim neden evlendin derdim
Sen istediğini yap derdim

Aynı şekilde kocam bana sen gidemezsin ben de gitmeyeceğim onlar ailen olduğunj anlasın ayaklarıyla gelemez
Ben ne yapacağımı bilirim ailemle aramdaki iletişime karışma derdim

İkisini ayırın

ha şimdi anladım sizde gitmek istemiyorsunuz eşiniz ben kötü olurum önemli değil kocam göndermiyor de gitmeyelim diyor ama siz istemeye istemeye gitmek ve kocanızıda götürmek istiyorsunuz kocanızda o yüzden noktayı koymak istemiş bende sende gitmiyoruz diye erkekler bu kadarına bunalır net olun

hayir demek heleki anneme yine kocama konusuyorum virvirvirvir ama anneme gelince yok bsy diyemiyorum dut yemis bülbül oluyorum.

evet cok dogru sorun bende.. o ordan cekistirir bu burdan ay o küsmesin su küsmesin. Bu kadin iyimo kotumu diyen yok
niye bu kadın iyi mi kötü mü desinler ki bebek değilsiniz kocamansınız fikriniz neyse söylersiniz diye düşünüyorlar :)

hayir demek heleki anneme yine kocama konusuyorum virvirvirvir ama anneme gelince yok bsy diyemiyorum dut yemis bülbül oluyorum.
bu olmaz işte ikisine karşı net olun hayır dediğiniz için küsecek olanda küssün zaten insanlar size bu yolla istediklerini yaptıramamalılar ikisi içinde geçerli bu kocanızda annenizden geri kalmaz anneniz gibi koca bulmuşsunuz maalesef

Yok eski bir konusu paylaşıldı yukarıda , kadın ev temizletecek ona bile pahalı diye izin vermiyor adam.
Onu gördüm de o cidden pahalı değil mi? İstanbuldaysa bilemiyorum, oranın fiyatlarına hakim değilim ama geçen ay inşaat temizliği yaptırdım, 5 kişi geldiler buhar makinalarıyla falan giriştiler eve 900 liraya anlaştım. Dip köşe ev temizliğine de 500 istedi yine aynı firma. İzin vermemek ayrı mesele de pahalı bulması normal sanki.

Esiniz sadece bu konu için mi ben gidemezsem sen de gidemezsin diyor yoksa genelde de böyle mi?
Konuda ve yorumlarda da hep ailenizin ve eşinizin istediğini yazmışsınız, biraz da kendi isteklerinize önem vermeniz gerekir.
Ilk defa dedi gercekten almanyada istedigimi yaparim calisirim gezerim tozarim.

onu yaptirdim zaten

Eşiniz haksız ama. Kuzeninizin düğününe de mi gitmeyeceksiniz evlendiniz diye.

Bir sene eve hiç dokunulmamış ama Kudra , sanırım evde büyük . Konu sahibi tam olarak ne istedi bilemiyorum , hani perdeler yıkanacak mıydı , koltuklar yıkanacak mıydı ya da silinecekmiydi ..

Bana cirkin gelen “eşinin izin vermemiş” olmaması. Hayır o kim de izin vermiyor

Ilk defa dedi gercekten almanyada istedigimi yaparim calisirim gezerim tozarim.
Eğer ilk defa dediyse yukarıdaki bir üyenin dediği gibi aileniz sizi çok darlayacak o da bunun önünü kesme amaçla mi söyledi? Siz daha iyi tanırsınız eşinizi. Gerçi üslubu yine hoş değil.
Siz düğüne gitmek istiyorsanız gidin. Gitmek istemiyorsanız da gitmeyin. El alem ne der diye diye insan nereye kadar yaşayabilir? El alem zaten konuşmak isterse siz düğüne gitseniz dahi illaki bulur yine bir şey.

O ayrı mesele. İzin alıyor olmak bile saçma. Ama kadın amca oğlunun düğününe gitmek için eşinden izin alıyor sonuçta ya da veto ediliyor bilemedim

Cok zor gercekten. Ama isi zora kosan benim aman istemiyorum HAYIR gelmiyorum diyemiyorum

Sadece bu konu için dediğini yazmış konu sahibi eğer öyleyse adam sorumluluğu üstüne alması için öyle demiş olabilir gibi düşündüm. Çünkü belli ki konu sahibi ben gelmek istemiyorum diyemez. Tabi üslubu hoş değil. Başka konularda da böyle biriyse zaten diyecek bir şeyim yok..

Cok zor gercekten. Ama isi zora kosan benim aman istemiyorum HAYIR gelmiyorum diyemiyorum
konu eşle aile arasında kalmak üzerine açılmış ama konu sahibi sanırım sizin yüzünüzden aileniz ve eşiniz hep karşı karşıya geliyor ...

ben olsam eşime annem söylediği için değil bu kuzenimi sevdiğim ve gitmezsem ayıp olacağı için gidilecek derdim . bu kadar basit , annemde her etkinlik için arayıp bak küserim konuşmam dediğinde buna gelirim ama şuna gelemem canın küsmek istiyorsa küsebilirsin sen bilirsin derdim

kuzenime gitmek istemiyorum diyen siz eşiniz gitmeyelim o zaman dediğinde gidelim diye kocanızı darlayan siz annenizin size yaptığını sizde kocanıza yapıyorsunuz

yok benim hayatıma müdahale noktasına geelirse tepki koyarım . aman sırf karşı tarafın gönlü olsun diye düşünemiyorum artık eskiden sizin gibiydim öyle yapa yapa baktımki kukla olmuşum ...

Mesajımı anlamadınız sanırım. Tam olarak neresinde aman sırf karşı tarafın gönlü olsun diye yaptığım anlaşılıyor Eskiden siz gibiydim diyorsunuz da. Ben kimsenin dediğini yapa yapa kukla olmuyorum. Tam tersini söyledim hatta kendi kararlarımı uyguluyorum dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…