- 12 Nisan 2015
- 12.939
- 50.856
- 798
- 35
- Konu Sahibi AlmanyaTreni
-
Yok eski bir konusu paylaşıldı yukarıda , kadın ev temizletecek ona bile pahalı diye izin vermiyor adam.Esiniz sadece bu konu için mi ben gidemezsem sen de gidemezsin diyor yoksa genelde de böyle mi?
Konuda ve yorumlarda da hep ailenizin ve eşinizin istediğini yazmışsınız, biraz da kendi isteklerinize önem vermeniz gerekir.
E demesin zaten kimse iyi kötü demesin siz de kimseden sizi düşünmesini beklemeyip birey olarak istediğiniz yapacaksınızevet cok dogru sorun bende.. o ordan cekistirir bu burdan ay o küsmesin su küsmesin. Bu kadin iyimo kotumu diyen yok
ha şimdi anladım sizde gitmek istemiyorsunuz eşiniz ben kötü olurum önemli değil kocam göndermiyor de gitmeyelim diyor ama siz istemeye istemeye gitmek ve kocanızıda götürmek istiyorsunuz kocanızda o yüzden noktayı koymak istemiş bende sende gitmiyoruz diyeIste ben gitmek istemiyorum esimde bunu biliyor sirf annem küsecek diye onu 3 gundur gidelim gidelim diye bogdumuda biliyor o yuzden bende gitmiyorun sende bensiz gidemezsine döndü olay. Diyorki bizi biraksinlar istersek geliriz istemezsek gelmeyiz diyor olay bu aslinda
hayir demek heleki anneme yine kocama konusuyorum virvirvirvir ama anneme gelince yok bsy diyemiyorum dut yemis bülbül oluyorum.bunu düzeltmenin tek yolu fırsat bulduğunuz an tepki koymak ben evlendim kendi düzenim var her dediğini de yapmak zorunda değilim demeniz lazım ...
bu düğüne gitmek istiyorsanız gidin ama kocanıza şu güveni verebilmeniz lazım adam gerçekten ondan çekindiğinden sizinde gitmenizi istemiyor, ben tek gidicem ama yok kocan neden yok damat neden gelmedi sözlerine muhatap olmayacaksın güvenini verin , annenizde bu kadar ısrarcı oluyorsa mesafe koymanız gerek inanın sizi anlıyorum ,benim annem böyleydi o kadar darladı o kadar bunalttı o kadar yordu ki eşime karşı çok mahçup oluyordum kocama sürekli idare edelim demek zorunda kalıyordum hep kocam altdan almak zorunda kalıyordu neden yani ? haksızlık . koydum anneme mesafe şimdi kafam o kadar rahat anlatamam ,hayır demek o kadar güzel birşeymiş ki bunu öğrenmek çok zor ama harika oluyor, hayat çok kolaylaşıyor ... anneniz sırf insanlara kusursuz profil çizmek için sizi zorlamaması gerektiğini öğrenmeli, kocanız sizin herkese karşı bir duruşunuz olduğunu annenizin artık baskı yapamayacağını görebilmeli ,siz istediğiniz yere kocanızdan izin almadan gidebilmelisiniz
niye bu kadın iyi mi kötü mü desinler ki bebek değilsiniz kocamansınız fikriniz neyse söylersiniz diye düşünüyorlar :)evet cok dogru sorun bende.. o ordan cekistirir bu burdan ay o küsmesin su küsmesin. Bu kadin iyimo kotumu diyen yok
bu olmaz işte ikisine karşı net olun hayır dediğiniz için küsecek olanda küssün zaten insanlar size bu yolla istediklerini yaptıramamalılar ikisi içinde geçerli bu kocanızda annenizden geri kalmaz anneniz gibi koca bulmuşsunuz maalesefhayir demek heleki anneme yine kocama konusuyorum virvirvirvir ama anneme gelince yok bsy diyemiyorum dut yemis bülbül oluyorum.
Onu gördüm de o cidden pahalı değil mi? İstanbuldaysa bilemiyorum, oranın fiyatlarına hakim değilim ama geçen ay inşaat temizliği yaptırdım, 5 kişi geldiler buhar makinalarıyla falan giriştiler eve 900 liraya anlaştım. Dip köşe ev temizliğine de 500 istedi yine aynı firma. İzin vermemek ayrı mesele de pahalı bulması normal sanki.Yok eski bir konusu paylaşıldı yukarıda , kadın ev temizletecek ona bile pahalı diye izin vermiyor adam.
Ilk defa dedi gercekten almanyada istedigimi yaparim calisirim gezerim tozarim.Esiniz sadece bu konu için mi ben gidemezsem sen de gidemezsin diyor yoksa genelde de böyle mi?
Konuda ve yorumlarda da hep ailenizin ve eşinizin istediğini yazmışsınız, biraz da kendi isteklerinize önem vermeniz gerekir.
onu yaptirdim zatenOnu gördüm de o cidden pahalı değil mi? İstanbuldaysa bilemiyorum, oranın fiyatlarına hakim değilim ama geçen ay inşaat temizliği yaptırdım, 5 kişi geldiler buhar makinalarıyla falan giriştiler eve 900 liraya anlaştım. Dip köşe ev temizliğine de 500 istedi yine aynı firma. İzin vermemek ayrı mesele de pahalı bulması normal sanki.
Eşiniz haksız ama. Kuzeninizin düğününe de mi gitmeyeceksiniz evlendiniz diye.evet var ailem surekli boyle yapiyor cünki. Benim tarafimda bir olay olur olmaz annrm beni arar su amcani ara amcan geldi gel dugun var gel gelmezsen laf yeriz gibi. Esimde diyorki sen evlendin yeter diyor surekli boyle bide gitmeyelim bakalim ne olacak diyor iyce cikmaza girdi
Bir sene eve hiç dokunulmamış ama Kudra , sanırım evde büyük . Konu sahibi tam olarak ne istedi bilemiyorum , hani perdeler yıkanacak mıydı , koltuklar yıkanacak mıydı ya da silinecekmiydi ..Onu gördüm de o cidden pahalı değil mi? İstanbuldaysa bilemiyorum, oranın fiyatlarına hakim değilim ama geçen ay inşaat temizliği yaptırdım, 5 kişi geldiler buhar makinalarıyla falan giriştiler eve 900 liraya anlaştım. Dip köşe ev temizliğine de 500 istedi yine aynı firma. İzin vermemek ayrı mesele de pahalı bulması normal sanki.
Eğer ilk defa dediyse yukarıdaki bir üyenin dediği gibi aileniz sizi çok darlayacak o da bunun önünü kesme amaçla mi söyledi? Siz daha iyi tanırsınız eşinizi. Gerçi üslubu yine hoş değil.Ilk defa dedi gercekten almanyada istedigimi yaparim calisirim gezerim tozarim.
O ayrı mesele. İzin alıyor olmak bile saçma. Ama kadın amca oğlunun düğününe gitmek için eşinden izin alıyor sonuçta ya da veto ediliyor bilemedimBir sene eve hiç dokunulmamış ama Kudra , sanırım evde büyük . Konu sahibi tam olarak ne istedi bilemiyorum , hani perdeler yıkanacak mıydı , koltuklar yıkanacak mıydı ya da silinecekmiydi ..
Bana cirkin gelen “eşinin izin vermemiş” olmaması. Hayır o kim de izin vermiyor
Cok zor gercekten. Ama isi zora kosan benim aman istemiyorum HAYIR gelmiyorum diyemiyorumEğer ilk defa dediyse yukarıdaki bir üyenin dediği gibi aileniz sizi çok darlayacak o da bunun önünü kesme amaçla mi söyledi? Siz daha iyi tanırsınız eşinizi. Gerçi üslubu yine hoş değil.
Siz düğüne gitmek istiyorsanız gidin. Gitmek istemiyorsanız da gitmeyin. El alem ne der diye diye insan nereye kadar yaşayabilir? El alem zaten konuşmak isterse siz düğüne gitseniz dahi illaki bulur yine bir şey.
Sadece bu konu için dediğini yazmış konu sahibi eğer öyleyse adam sorumluluğu üstüne alması için öyle demiş olabilir gibi düşündüm. Çünkü belli ki konu sahibi ben gelmek istemiyorum diyemez. Tabi üslubu hoş değil. Başka konularda da böyle biriyse zaten diyecek bir şeyim yok..Yok eski bir konusu paylaşıldı yukarıda , kadın ev temizletecek ona bile pahalı diye izin vermiyor adam.
Neden?Cok zor gercekten. Ama isi zora kosan benim aman istemiyorum HAYIR gelmiyorum diyemiyorum
Benim eşim biraz eski kafalı 10 senedir çekiyorum diyen siz değil miydiniz?Ilk defa dedi gercekten almanyada istedigimi yaparim calisirim gezerim tozarim.
konu eşle aile arasında kalmak üzerine açılmış ama konu sahibi sanırım sizin yüzünüzden aileniz ve eşiniz hep karşı karşıya geliyor ...Cok zor gercekten. Ama isi zora kosan benim aman istemiyorum HAYIR gelmiyorum diyemiyorum
yok benim hayatıma müdahale noktasına geelirse tepki koyarım . aman sırf karşı tarafın gönlü olsun diye düşünemiyorum artık eskiden sizin gibiydim öyle yapa yapa baktımki kukla olmuşum ...
evt bu konularda geri kafali... ama almanya da oyle degil calisirimda gezerimde tozarimda hicbiseye karismaz. Biraz ailem bunaltti galibaBenim eşim biraz eski kafalı 10 senedir çekiyorum diyen siz değil miydiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?