Eşim ve Ailesi Beni ve Ailemi Aptal Yerine mi Koyuyor- Boşanmalı mıyım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir de aileyi anlatıp durmuşsunuz aileyi bı sallayın gitsin. Bu adamla olmaz. Süreç yönetemedi değil karakter sizin kişiliksizin önde gideni silik bir adam

Sizin kardeş kaybınıza bile anlayış göstermeyen insanlarla ne işiniz var?
Ha illa evlenmeli miydiniz, başka adam mı yoktu piyasada?
Karşınızdaki insanların tıyneti belli o yüzden burada suçlu sizsiniz. Deprem olmuş evler yıkılmış, hastanede tedavi gören anne ve baba var, kardeş vefat etmiş. Cidden çok mu lazımdı bu evlilik?
Boşanma kararı size ait ama nasıl başlamışsa öyle gider bu iş.

Çok mu çirkinsiniz?
Hani ne bileyim bunu zor buldum, bari yere göğe sigdirmayayim ki gitmesin mi dediniz?
Çünkü bu kadar salaklığı benim kafam almadı.

Ailesi depremde enkaz altinda kalmis, kardesi vefat etmis, annesi babasi 8 ay hastanede kalmis, uye o sirada agir bunalima girmis, sanirim bu yuzden verici davranmis.

Aile cebine eline atmamis degil ki? Ben mi yanlis okudum, nisan yapmislar oyle olmaz diyerek, sadece gelin hanim ailenin ayarladigi kuaforu begenmeyince o zaman kendi ayarlasin demisler.

Ustune bilezik ve kolye takmislar, bunun gramajinda anlasilamamis, benim anladigim tek maddi kazik bu bir de esi yurtdisinda ozel okula gitsin diye kizin ailesi 8 bin euro vermis.

Konu sahibi ben mi yanlis anladim paralari kimin harcadığını? Y ygrit

Eşim kazanamadığı için onu özel üniversiteye yazdırmaya karar verdik. 20-25 bin Euro masrafı var.
Bu konuya ne yorum yapacağımı bilemedim, ama yaptığınız su hareket dikkatimi çekti. Resmen kendi sonunuzu hazırlıyorsunuz.
Eşinize annelik yapmayı bırakın. Ne diye adamı üniversiteye kayıt edip paranızı ona harcıyorsunuz. Bu yaptığınız hiç doğru değil. sözde kocanız tarafından sömürülüyorsunuz. Geç olmadan boşanın. Bu adamdan size koca olmaz.

Ben de kayıp yaşadım ve terapiye gittim içinden cikamayacagimi düşünerek. İlk seansta terapist bu dönemde büyük kararlar almayın dedi. Yas doneminde olan herkese soylenen bir sey bu. Siz zaten psikolojik sorunlarla boğuşurken ve hayatinizin en zor günlerini geçirirken evlenme kararı almanız biraz yanlış olmuş sanırım. Keşke ilk olarak kendi sorunlarınız üzerinde dursaymışsınız. Eşinizle de durumu düzeltmek için çift terapisine gidebilirsiniz belki ama pek umutlu olamadim sizin anlattıklarınızı okuyunca. Sanki kafanızda da bitirmiş gibisiniz.

Depremde yanınıza gelmiş ama sonra 10 mat beterini yapmış yasımız var dediğinizde, bence zaten siz demeden düşünmesi lazımdı bu kız kardeşini kaybetti ailesi tedavi oluyor diye ve anlayışlı olmalıydı. Ben orada ayrıldım. Siz de orada ayrılmalıydınız o durağı kaçırmışsınız hatta sonrakileri de ama bugün bu durakta ayrılmaya karar verin, hayatınıza bakın. Yanlış trene bindiğinizde ilk istasyonda inmeye çalışın, çünkü mesafe ne kadar artarsa, dönüş maliyeti de o kadar artar

Aile eve bir tek klima almış. Ona rağmen ihtiyaç var diyerek altınlara el koymuşlar. Sonra da ödememişler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…