• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim ve ailesi hayatımı mahvetti :(((

Böyle evliliklerin o kadar çok örneği varki çevremde yurtdışına gelin diye alınıp hizmetçi muamelesi gören ana kuzularini görünce çok üzülüyorum
Genç kızlara burdan söylemek istediğim yurtdışı diye aldanip buralara gelin gelmesinler,çünkü aile özlemi,dil bilmemek,pismanlik bir zaman sonra insanı psikolojik hasta yapıyor.
Allah yar ve yardimcin olsun kardeşim çok üzüldüm durumuna bundan sonra hersey güzel olur inşallah...❤
Amin inşallh rabbim hepimizin yar yardımcısı olsun inşallah çok teşekkürler beni anladığın için Belede aileden kimse olmayınca daha zor

A

Ah canim yurt disina gelin gidince farkli bir dunya farkli insanlar farkli mukemmel bir hayat seni bekliyor sandin degil mi? Ama sen bir turkle evlisin..seni hizmetci diye almislar..
Aynen hiç istemdim aslında ailemden kopmayı ama oldu işte .. Bambaşka bi ülke dil bilmiyorsun o arda çocuk oluyor elin kolun bağlanıyor sen bana bunu yapmaları normal değil dediğinde iş işten geçmiş oluyor büsefer çocuklar için katlanmaya mecbur oluyorsun aileni zarar 2 sende bir 4 hafta görüyorsun üzülmesinler diye anlatamıyordu. İşte vs...

Aynen hiç istemdim aslında ailemden kopmayı ama oldu işte .. Bambaşka bi ülke dil bilmiyorsun o arda çocuk oluyor elin kolun bağlanıyor sen bana bunu yapmaları normal değil dediğinde iş işten geçmiş oluyor büsefer çocuklar için katlanmaya mecbur oluyorsun aileni zarar 2 sende bir 4 hafta görüyorsun üzülmesinler diye anlatamıyordu. İşte vs...
Bende cok sıkıntı yasadim evluligimde ben turkiyedeyd
Caren yoksa sabret zaten 13 yil olmus cocuklarin buyusun elleri iş ekmek tutsun seni kurtarirlar-diye dusunuyorum..

Selam HANIMLAR aramıza yeni katıldım .. Üyeliğim teni ama uzun süredir takip ediyordum sayfayı uzaktan .. Bende içimi dökmek istedim sadece kimseye anlatamadığım şeyleri paylaşmak bellide geçmişle yüzleşmek .. Yurtdışına gelim geldim ve burda kimsem yok sadece eşimin ailesi var ... Bende eşimin ailesi i ile yaşıyorum halende böyle malasef... 13 sene 2 oda bi salon kiralik evde evliliğimin il başları cahillik döneminde bide görümcem evlendi kocasını getirdi ... Görümcem eşi , bb eşim ve kaynanam kayınpederim beraber yaşadık 5 ay !!!! Tek banyolu evde :KK43:( sonda görümcen ev tuttu gitti ama bi yine o evde yaşamaya devam ettik ... İki kızım oldu halen o evdeyiz !!!! Koskoca 13 sene ömrümün en güEl yılı geçti gitti .!!! 2 oda 1 Salon tek banyolu evde 13 denen geçti gitti ... Çocuklarımın odası olmadı kayanımın evi daha büyüktü ama diyorumya kimse seni kendi ailen gibi düşünmez !! Hiç biri demedi yazık bu kıza !! Bende dil bilmiyorum iz bilmiyorum be derlese evet dedim :KK43:( aileme bile anlatamadı. Annem hasta zaten... Şimdi ev aldık ..2 katlı eşim illa bırakmak istmedi malasef yine beraber yaşıyoruz !! İstemiyorum aalında ama elimden gelen bişe yok!!! Kayınpederim sinirli kibirli herşeyi ben bilirim Java'larında çok konuşan ve herkesi küçümseyen biri.. Kaynanam ise hastalık hastası hiç bi iş yamaz yok belim ağrıyor yok yanım ağrıyor... Kocasının yemeğini bile koymaz önüne..! Not: yemek ütü bulaşık çamaşır ev temizliği hepsi bende ... Ocakta pişen yemeği bile koymaz kocasının önüne !! :KK43: Eşim kafasına göre gezer çıkar ben evde sürekli ailesi ile gelen misafir giden misafir .. Ne gezmem var nede sosyal bi faliyeti !!!! Derken 11 seneden sonra bir tanedaga doğum yaptım oğlum oldu ... Ve bebeğim 3 aylıkken eşimin beni aldattığını öğrendi. ... Çok zoruma gitti çok ağladım ama hiç bişe yapamadım küçük bebeğim vardı çünkü kimsem yoktu burda mecbur kabullendim olayı ....sizce yanlışmı yaptım çok pişman oluyorum bazen !! Birde Hakkı'mı helal etmiyorum hiç biriisine günahmı giriyoum..
Bizden ne yapmamızı istiyorsun?
Dil bilmiyorum bahanesine sığınma biraz ingilizce bile öğrenseydin havaalanına gidecek kadar yeterdi.

Kadını öldürmediğiniz kalmış bazen bdv daya sadece konu sahibini linç edelim ezelim stres atalım sende şunu yapsaydın doğurmasaydın vs vs 13 yıl geçmiş çocukları aldıramaz dil belki öğrenir ama çok zor bu kocayla ve psikojiyle
Burası bir derdim var bölümü yani derdimi dinleyin destek olun demenin bir yolu
Konu Sahibi yeni gelin olmuş olsa derdik ki
Netten dil ögren
Korunmaya çalış
Her işi yüklenme vs gibi
Geister Geister ablacım bak internetin varmış tak kulaklığı yemek yaparken dil ögrenmek için videolar programlar var onları dinle
3 çocugun varmış Rabbim bağışlasın acılarını göstermesin bir eczaneye git yada çocuklarından birini yolla korunmak için hap aldır
Hastayım vs de her işe koşma
Ve boşanmak için destek al

Son düzenleme:
Biri var tanıdığım aynı siz... ben çocukken evlenmişlerdi. Yurt dışında Senelerce köle hayatı sürdürdüler. İlgisiz eş kaynana kayınbiraderi çocuklar kadına köle muamelesi yaptılar . Ne bir gram dil öğrendi ne ehliyet aldı ne bişry. Sonunda pisikolojisi bozuk bir Anne, çocuklarından ayırıldı ... mahkemede kendini savunacak bir yeterliliği nede kendine güveni vardı... işte sizde ayni onun gibisiniz.
Eğer boşanmaya karar verirseniz asla çocujlarınızı vermeyin bari bundan Sonra Akıllı olun . Kendinize güvenin yurt dışında heryerde dil kursu var bedava siz iyi bilirsiniz. Aklınızı başınıza toplayın ki bu işin sonu zaten nereye varacak belli . Bu dünyada sizden önemli birşey Yok hayatınızı toparlayabiliesiniz. Ki akıllı olmazsanız sonunuz iyi olmayacak. Yukarıada belirtildiği gibi sizin hikayenizden birsürü var . Yurt dışını kurtuluş sanan kızlar ezilip söndürülüp sindiriliyorlar.
O pis adamda Allah’ından bulsun
Ayrıca aldatıldığını belgele... sakla ilerde lazım olur bunlar hayatın gerçekleri

Son düzenleyen: Moderatör:
Ya kadin diyor ki dil biliyorum gelistirdim kendimi ilk zamanlar bilmiyormus bi gelistirseydin diyip duruyorsunuz defalarca aciklamis yalnizlik zor gurbet ellerde Allah yardimcin olsun buldular mazlum u kullan dur sesi cikmaz nasilsa Allah merhamet vicdan versin bu nasil insanlik gitsen kadin siginmaya sana is imkanida verirler belki çocukların icin sabretmissin ama onlar vaya da buyumusler senin ne halde oldugunuda anlamalari lazım Rabbim yardimcin olsun biran once kurtulursun insallah o alcak adamdan alcak diyorum kusura bakma seni hizmetci yapip kendi keyif catmis turkiyeye gel bence bircok akraban vardir yardimci olurlar insallah

Sizin icin bazi şeyler artik baya zor.
1. Meslek olmadan güzel bir iş bulmak cok zor almanyada... yani bulunur ama geliri giderleri karşılamaz. Kac yaşındasınız? Lütfen derhal bir iş kurumuna gidin ve meslek yapmak istediginizi söyleyin.

2. Almanyada kadina nafaka işi cok zor. Eşinizin gelirinin 1200 eurosu zaten kendine kalir ve artan nafaka olarak size verilir. Yanlış anlamayin ama eşinizin geliri zaten max. 1800 veya 2000 eurodur. Yani bu yönden size katkisi olmaz.

3. Ayrılsanız bile devletden geçinirsiniz ve bu durum piskolojik acidan bunaltir...

Yukardaki yazdiklarimi düşünürseniz şuanda tek çözüm yolu ilk etapda bir meslek öğrenmek. Bebeği kreşe vermek isterseniz eylül ayinda başlarsınız. Ozamana kadar bebek 1 yaşında olur ve almanya icin normal yani.
Ayni zamanda hizmetcilikden kurtulursunuz.
Cevrenizde bir türk psikoloğu bulun ve yardim alin. Alman psikologları bizim tipik kv kp görümce sorunlarini anlamiyor ve direk boşan diyor... çünkü hakli olarak cekilcek dert olmadığını bıliyor

Al çocuklarini git ailenin yanına yazık çok üzüldüm ne sabır varmis sende bide aldatmış pislik herif. Ne iyi karım var anamın babamın bile b.klu donlarini yıkiyo yine sesi çıkmıyor dememiş iğrenç adam

Aynen sorun dil bilmemek değil Almancamı geliştirdim ıpluk olmayana önce bi temizlik işinde çalışıyordum ..' Gene çalışırım işim hazır patronum benden memnun !! Direk linç ettiniz beni ben Nesimi geliştirdim kütüphaneye gidip kitaplar aldım kızlarımla okula bende başladım bi nevi öğrendim dil !! Boşanmak öyle kolay değil işte almaya olunca imkanlar çok gibi gözüküyor ana öyle değil yalnız eve çıkan a hemen mümkün değil ilk etap sığınma evi irşada dediğim gibi çocukların geleceği be olcak ? Türkiye'ye gelsem çocuklarım Türkçe biliyor ama çok iyi değil çünkü okulda sürekli Almanca konuşuyorlar !! Başarılı öğrenci ikiside önleri açık öğretmeleri çok aöa çok memnun ikiside sunu birincisi !!!! Şu anda boşanmam zor ama ileride kIlarım en büyük desteğin benim anne sabret Zaman'ı gelcek seni kurtaracağız diyorlar can dostum dert ortağım onlar benim !!! Ben sadece içindeki sıkıntıyı paylaştım sizinle .. Azar aşalanmayı haketmedim ama yok doğurmuşsun yok şu yok bu !! Ailemden bi akrabam yakınım olsa burda yok işte maalesef hiç kimsem yok !! Yalnızlığımın sessiz çığlığım benimki .. Teşekkürle hepimize dahada üzdünüz beni kendimi dahada salak hissettim

Aynen sorun dil bilmemek değil Almancamı geliştirdim ıpluk olmayana önce bi temizlik işinde çalışıyordum ..' Gene çalışırım işim hazır patronum benden memnun !! Direk linç ettiniz beni ben Nesimi geliştirdim kütüphaneye gidip kitaplar aldım kızlarımla okula bende başladım bi nevi öğrendim dil !! Boşanmak öyle kolay değil işte almaya olunca imkanlar çok gibi gözüküyor ana öyle değil yalnız eve çıkan a hemen mümkün değil ilk etap sığınma evi irşada dediğim gibi çocukların geleceği be olcak ? Türkiye'ye gelsem çocuklarım Türkçe biliyor ama çok iyi değil çünkü okulda sürekli Almanca konuşuyorlar !! Başarılı öğrenci ikiside önleri açık öğretmeleri çok aöa çok memnun ikiside sunu birincisi !!!! Şu anda boşanmam zor ama ileride kIlarım en büyük desteğin benim anne sabret Zaman'ı gelcek seni kurtaracağız diyorlar can dostum dert ortağım onlar benim !!! Ben sadece içindeki sıkıntıyı paylaştım sizinle .. Azar aşalanmayı haketmedim ama yok doğurmuşsun yok şu yok bu !! Ailemden bi akrabam yakınım olsa burda yok işte maalesef hiç kimsem yok !! Yalnızlığımın sessiz çığlığım benimki .. Teşekkürle hepimize dahada üzdünüz beni kendimi dahada salak hissettim

Kendini salak hissetme. Salak asla değilsin.
Çoğu üye almanyayi duyunca hayati kolay sanıyor burda. Öyle olmadığını burda yaşayanlar bıliyor. Helede çevren yoksa durumlar vahim. Boşanmak, ev tutmak kolay değil... tam kısır döngü. İşin ve gelirin yoksa kimse ev vermiyor. Ev bulmak zaten zor... gelirin yoksa hic arama daha iyi... iş yoksa taksitle cay bardağı bile alamazsin vs. Vs. Çoğu trden gelin gelen kadınların çektiği sorunlar bunlar. Dil öğren demesi kolay... gelin geldiğin aile zaten atağı üstünde duran gelin istese trden getirmez. Köstek ola ola insani bu hâle getiriyorlar...

Davulun sesi uzaktan hoş gelir abla kımse bılmez ne ceektıgınızı allah yar ve yardımcın olsun ınanın kendımı yerınıze koydum ve cok Zor bı durum bıraz anlayıs ya bıraz neden hep yargıı insallah gerı kalan hayatınız daha ıyı olur

Hep diyorum gerçek derdi olan bdv ye konu açmasın konu sahibine yardim edeceklerine itham edip suçluyorlar..yada kocam bana hediye almiyor diyen bir kadina bile sal gitsin onun ipini gibi cumleler kuruluyor..sen sıkma canini Allah var gam yok ablammm..burda bize konusmak kolay o hayati sen cektin sen yaşadın bunlari Allah rizasi icin yaptim de niyetin hep boyle olsun Rabbim her mukafatida bu dunyada vermiyor..yaşlilara bakip ihtiyaçlarini gidermekte bir nevi ibadettir unutma yapmak zorunda oldugum icin yapma bir bardak su bile verecek olursan Allah rizasi icin de..adetini ibadete cevir..hakkinda hayirlisi sen burda atip tutanlara bakma canini sıkma.:KK200::KK200::KK200:

Ha kocan gercekten senin gibi bir insani haketmiyor ama sen su anda boşanamam diyorsun..

Sana kimse bir şey yapmamış. Şartları kabul etmişsin gitmişsin. Hiç bir düzelme olamamış, kendin de çabalamamış, üstüne çocukları da yapmışsın. 13 yılda dil bile öğrenenemişsin. Kendi hayatını kendin mahvetmişsin, başkası değil. Bari bu saatten sonra hayatının sorumluluğunu üstüne al da iyileştirmeye çabala. Koca koca insanların kendi yaşadıkları hayat için başkalarını suçlamasını alamıyorum. Olduğun yerde sayıyorsun sonra böyle işte. Hayat senin, tercih senin, kötü bir hayatın varsa kendi suçun. Düzeltmek de sein görevin. Bunu kabul etmekle başla.

Back
X