• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim ve ailesi hayatımı mahvetti :(((

Sana kimse bir şey yapmamış. Şartları kabul etmişsin gitmişsin. Hiç bir düzelme olamamış, kendin de çabalamamış, üstüne çocukları da yapmışsın. 13 yılda dil bile öğrenenemişsin. Kendi hayatını kendin mahvetmişsin, başkası değil. Bari bu saatten sonra hayatının sorumluluğunu üstüne al da iyileştirmeye çabala. Koca koca insanların kendi yaşadıkları hayat için başkalarını suçlamasını alamıyorum. Olduğun yerde sayıyorsun sonra böyle işte. Hayat senin, tercih senin, kötü bir hayatın varsa kendi suçun. Düzeltmek de sein görevin. Bunu kabul etmekle başla.

Ne iyi anlatmışsın vaaayyy be olayi cozmussun resmen..yargilamayin ya biraz da destek olunnnnnnnnnnn..sinir oldum yine:duduk::duduk:

Sana kimse bir şey yapmamış. Şartları kabul etmişsin gitmişsin. Hiç bir düzelme olamamış, kendin de çabalamamış, üstüne çocukları da yapmışsın. 13 yılda dil bile öğrenenemişsin. Kendi hayatını kendin mahvetmişsin, başkası değil. Bari bu saatten sonra hayatının sorumluluğunu üstüne al da iyileştirmeye çabala. Koca koca insanların kendi yaşadıkları hayat için başkalarını suçlamasını alamıyorum. Olduğun yerde sayıyorsun sonra böyle işte. Hayat senin, tercih senin, kötü bir hayatın varsa kendi suçun. Düzeltmek de sein görevin. Bunu kabul etmekle başla.
Almanca biliyorum kaç kere söylenme gerekli

her yorumda kizlarinin sinif birinciliginden bahsetmis.
Evet ettim çünkü bi çabaladık ve oldu ben çocuklarımı kendimi mahkum eden bi kadın değilim anlatamıyorum galiba dilimi öğrendim ama olmayınca olmuyor .. Türkiye'de tüm kadınlar istediği anda boşanacaktır ü açana

Size ne yahu? Kendi yorumlarınızla ilgilenin.

Artık ilgilenemiyorum tek ilgi alanim bdv ye konu açıp rahatlamak isteyen kisilere diger uyelerin yorumlariyla resmen saldirmasi..kadin cikmazda zaten biliyor neyin ne oldugunu..uzgun.. hemen saldirmadan bir teselli versek daha iyi degilmi..

Kim boyle bır hayatı hakederkı ?? Sonunu bılseydı evlenırmıydı boyle bır adamla herkes hata yapar arkanda yanında kımse olmams anlayıp destk olcagjnza yargılıyorsunz sızene kactane cocuk yapmıs ıyıkıde yapmıs herkz hakeder anne olmayı umarım o evlatlarınz elınızden tutar ınsallah hayrlı evlat olurlar. Biraz empatı kurun yazıktır ya!

Davulun sesi uzaktan hoş gelir ben Almancamı biliyorum süresiz oturumu aldım küçük çocuğum olmadan çalıştırmada ama kimsem yok öyle kolay deği bi kadjnı tek başına hayata tutunması

Evet ettim çünkü bi çabaladık ve oldu ben çocuklarımı kendimi mahkum eden bi kadın değilim anlatamıyorum galiba dilimi öğrendim ama olmayınca olmuyor .. Türkiye'de tüm kadınlar istediği anda boşanacaktır ü açana
sen neyi cabaladn pqrdon? he cocuklar senin sayendemi sinif birincisi? :)) simdi bunun senin evliliginle hayattaki mutsuzluklarinla ne ilgisi var

Kim boyle bır hayatı hakederkı ?? Sonunu bılseydı evlenırmıydı boyle bır adamla herkes hata yapar arkanda yanında kımse olmams anlayıp destk olcagjnza yargılıyorsunz sızene kactane cocuk yapmıs ıyıkıde yapmıs herkz hakeder anne olmayı umarım o evlatlarınz elınızden tutar ınsallah hayrlı evlat olurlar. Biraz empatı kurun yazıktır ya!
Aynen iyili var onlar benim can dostum dert ortağım umudum onlar .. Anne sabret az kaldı diye en büyük destekçim onlar kimsesizliğimin annesi babacı can dostu onlar olmasa kafayı iyice yerdim en beni onlardan başka düşünün yok zaten

sen neyi cabaladn pqrdon? he cocuklar senin sayendemi sinif birincisi? :)) simdi bunun senin evliliginle hayattaki mutsuzluklarinla ne ilgisi var
İlgilendim hanım efendi evet ben onlarla ilgi alaka gösterdim öyle durdum yere olmuyor !!! Fedakarlık yaptım onlarla herşeyi beraber yaptım öyle saldım çayıra mevlam kayıra olmuyor zorlandıkları yerde kütüphane kütüphane dolandı. Kitaplar aldık ders yaptım !! Bu ne kin bu ne nefret

Bi ne ara bukadar kötü insanlar olduk ya yazık çok yazık TÜRKİYEDE YAŞAYAN ER KADIN İSTEDİĞİ ANDA BOŞANABİLİYIRMU ?? Zaman gerekli bende herşeyin farkındayım .. Kızlarım büyüsün beraber onların desteği ile kendime bi hayat kuracağım inşallah ... İçimi döktüm güya rahatlayacaktım

Ya canim benim inan bir cogu gercek hayatta iki kelimeyi bir araya getiremiyorda burada klavye delikanlılığı yapiyor..bir cogu ne hayatlar cekiyorda kendini cok farkli tanitiyor..arkadas cogunun fikri evlendim koca benim kv kp gorumce gelemez evime kiyamet kopar biz gidemeyiz neymis beraber haftasonu geçirecekmişiz..yerim senin haftasonunu adam senle evlendi diye ailesiyle bosanmak zorunda mi?kiz kendi ailesiyle görüşür erkegin ailesiyle gorusulmez erkek itiraz edince aaaa ne anlayissiz koca..ya bi kendinize gelin..dort dortluk kv ve eş istiyosunuzda once siz öyle olun meyvesini yersiniz..

Esimin kuzeni nisanlandi kizin evine ceyiz serilmis bizdede adettir ceyize bakmak bakilmasini istemeseydi eger sermeseydi..kaynasiyla bir kac akraba gidip bakmışlar diye kiyametler koptu..esime kuzeni anlatmış daha evlenmeden ayda 1 sadece gorusecez ama benim annem seni cok seviyor haftasonu onlara gideriz..daha tanimadigi insanlarla gorusmemek icin pazarlik yapiyor..kadinlarinda boyle olmasinin en büyük sorumlulari erkekler ya daha nisanliyken ailene laf atiyor birak gitsin..

Boşverin insanları başına gelmeden kımse sızı anlayamaz ne yasacagımızı neyle karsılascagımızı kımsenın hayatı dort dortluk değil okadar soğudumkı ınsanlardan herkes herkzden ustun kadın derdını acmış yok oyle yok boyle sınırlerım bozuldu gece gece

Valla ablacim sen bosver. İcime isledi benim senin anlattiklarin..ben Türkiyede avukatlik yapıyorum bosanma islerine bakiyorum daha cok inan ne durumda kadinlar yeri geliyor barisiyor. Bekara kari bosamak kolay gelirmis. Hayatlari tikirinda insanlara konusmak kolay.

Daha önce cikolata yememis insana cikolatayi nasıl anlatacaksin. Caresizlik bilmiyorlar ki seni eleştirenler. Maddi gucun mu var ayrilip ev acasin anan baban mi var siginasin.

Sen en dogrusunu yapiyorsun bosver katlanmissin zaten allah o kocani da bildigi gibi yapsin kızların senin en büyük mukafatin. Allah seni onlardan güldürsün.

Valla ablacim sen bosver. İcime isledi benim senin anlattiklarin..ben Türkiyede avukatlik yapıyorum bosanma islerine bakiyorum daha cok inan ne durumda kadinlar yeri geliyor barisiyor. Bekara kari bosamak kolay gelirmis. Hayatlari tikirinda insanlara konusmak kolay.

Daha önce cikolata yememis insana cikolatayi nasıl anlatacaksin. Caresizlik bilmiyorlar ki seni eleştirenler. Maddi gucun mu var ayrilip ev acasin anan baban mi var siginasin.

Sen en dogrusunu yapiyorsun bosver katlanmissin zaten allah o kocani da bildigi gibi yapsin kızların senin en büyük mukafatin. Allah seni onlardan güldürsün.
Sağol canım ibşallah bende kızlarımı bekliyorum az kaldı onlarla beraber kurtulacağız çıkacağız bu işin içinden inşallah .. Tek başıma kalkamam altınfan değilse katlanırmışım ben bunlara ama olmayınca olmuyor işte

Aynen sorun dil bilmemek değil Almancamı geliştirdim ıpluk olmayana önce bi temizlik işinde çalışıyordum ..' Gene çalışırım işim hazır patronum benden memnun !! Direk linç ettiniz beni ben Nesimi geliştirdim kütüphaneye gidip kitaplar aldım kızlarımla okula bende başladım bi nevi öğrendim dil !! Boşanmak öyle kolay değil işte almaya olunca imkanlar çok gibi gözüküyor ana öyle değil yalnız eve çıkan a hemen mümkün değil ilk etap sığınma evi irşada dediğim gibi çocukların geleceği be olcak ? Türkiye'ye gelsem çocuklarım Türkçe biliyor ama çok iyi değil çünkü okulda sürekli Almanca konuşuyorlar !! Başarılı öğrenci ikiside önleri açık öğretmeleri çok aöa çok memnun ikiside sunu birincisi !!!! Şu anda boşanmam zor ama ileride kIlarım en büyük desteğin benim anne sabret Zaman'ı gelcek seni kurtaracağız diyorlar can dostum dert ortağım onlar benim !!! Ben sadece içindeki sıkıntıyı paylaştım sizinle .. Azar aşalanmayı haketmedim ama yok doğurmuşsun yok şu yok bu !! Ailemden bi akrabam yakınım olsa burda yok işte maalesef hiç kimsem yok !! Yalnızlığımın sessiz çığlığım benimki .. Teşekkürle hepimize dahada üzdünüz beni kendimi dahada salak hissettim
Kadın a yardımcı olunacağına daha çok yükleniyor herkes . Bekara kadın boşamak kolaymış . Tabiki hiç kimse aldatilmayi haketmez ve kabul edilebilecek bişey değil bu. Ama şartlar her zman hemen boşanmaya uygun olmayabilir . Hrkes bi yurtdışı diye evlendin tabi diye konuşup suçlayıp durmuş , kadın belki sevdi kocasını. Kim isterki doğduğu yeri ailesini bırakıp , yalnız olduğu dilini bilmediği kültürü n farkli oldugu bi yere gitmek. Yaşamayan bilmez tabi...demekki yurtdışı deyince herkesin aklına bu geliyor ...

kizma ama hatanin 70% sende.

Bi ne ara bukadar kötü insanlar olduk ya yazık çok yazık TÜRKİYEDE YAŞAYAN ER KADIN İSTEDİĞİ ANDA BOŞANABİLİYIRMU ?? Zaman gerekli bende herşeyin farkındayım .. Kızlarım büyüsün beraber onların desteği ile kendime bi hayat kuracağım inşallah ... İçimi döktüm güya rahatlayacaktım
Arkadasim almanyadaysan dil bilmene gerek yok buyukelcilige git vatandasligin varmi onu ogren eger varsa ev veriyorlar co uklar icinmaddi yardim aliyorsun bunu arastir bu sekilde kurtulabilirsin

Kusura bakma ablacım, aman ne çilekeş kadınsın diyip ellerini öpmedik, bunu bekliyordun sanırım.

Sen hayatını bu kadar değersiz görüp bi adam ve ailesine feda ettin madem, kurtulmaya da niyetin yok, keşke burada konu açmasaydın.

Yazık birde el kadar çocukların üzerine şimdiden o yükü yüklemişsim, onlar beni kurtarır büyüyünce diye. Ah be ablacım ana babanın görevi mi çocuklarının geleceğini şekillendirip, onları kurtarmak, çocukların mı?

Sikma canini beterin beteri var demisler her gecenin bir sabahi her karanliğinda bir işigi vardir muhakkak senin icinde hayirlisi her zaman vardir bir şekilde mutlu olur dertlerinden sikintilarindan kurtulursun insallah allah yardincin olsun

Back
X