• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim ve ailesi hayatımı mahvetti :(((

Nerden biliyorsun sen boş bol konuşuyorsunuz ? Şu anda hepimizin birden sorumluluğunu alacak durumda değilim sadece onlar için bekliyorum !! Ben kimseden alkış beklemiyorum zaten ama yüreğiniz buz tutmuş kötüleşmiş iyice bunu anladım be.

Hiç denedin mi? Hayatının en ufak bir anında çalışıp koca eline bakmamak aklına geldi mi? Bunun için çabaladın mı? Yada ailene söyledin bize kol kanat gerin ben çalışıp ayaklarımın üzerine durana kadar diye yalvardınmı elaleme hizmetçi olana kadar? Yoksa tek yaptığın sana bu muameleyi reva gören insanlardan merhamet dilenmek mi oldu?

Bırak ablacım sen boş konuşma. Kolaya kaçıyorsun, sonra en zorunu yapıyormuş gibi gelip burda takdir bekliyorsun. İyi o zaman her çocuğu olan kadın senin gibi çeksin hayatının sonuna kadar, bunu mu savunalım?

Hiç denedin mi? Hayatının en ufak bir anında çalışıp koca eline bakmamak aklına geldi mi? Bunun için çabaladın mı? Yada ailene söyledin bize kol kanat gerin ben çalışıp ayaklarımın üzerine durana kadar diye yalvardınmı elaleme hizmetçi olana kadar? Yoksa tek yaptığın sana bu muameleyi reva gören insanlardan merhamet dilenmek mi oldu?

Bırak ablacım sen boş konuşma. Kolaya kaçıyorsun, sonra en zorunu yapıyormuş gibi gelip burda takdir bekliyorsun. İyi o zaman her çocuğu olan kadın senin gibi çeksin hayatının sonuna kadar, bunu mu savunalım?
Çalıştım bebeğim olunca çıkmak

ne biliyorsun denemesisiniz işe girdim çalıştım temizliklere Girrim .. Ben kimseden taktir beklemiyorum herkes haddini bilsin acımazmış eleştiriler istemiyorum sadece kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez ... Sanki şecerenizden hiç yok böyle hikayeler kadına şiddet yok Türkiye'de ? Her kadın istediği anda herşeyi yapıyor saçma sapan yorumlar işte

Kork kokmazsan kork kendini bilmezsen dememişler boşa bana Yorum yapanların sanki Hatay'ları dörtdörtlük hiç sıkıntı çekmemiş herşey istedikleri anda hop olmuş

İlgilendim hanım efendi evet ben onlarla ilgi alaka gösterdim öyle durdum yere olmuyor !!! Fedakarlık yaptım onlarla herşeyi beraber yaptım öyle saldım çayıra mevlam kayıra olmuyor zorlandıkları yerde kütüphane kütüphane dolandı. Kitaplar aldık ders yaptım !! Bu ne kin bu ne nefret
sen iyi misin? ne kini ne nefreti.kisi kendinden bilir isi. icindeki hirsi kendi yararina cevir derim. ayrca cocuklarinin basarisiyla konunun ne alakasi var diyorum ben. sana akil veren kisilere cevabin cocuklarim birinci diyosun. her yorumda gorunce sordum.

sen iyi misin? ne kini ne nefreti.kisi kendinden bilir isi. icindeki hirsi kendi yararina cevir derim. ayrca cocuklarinin basarisiyla konunun ne alakasi var diyorum ben. sana akil veren kisilere cevabin cocuklarim birinci diyosun. her yorumda gorunce sordum.
Bi kaç yorumda çocukları pasif geleceğiyle oynuyorsunuz falan filan dengesiz yorumlar yapıldı onu açıklamak amaçlı yaptım .. Ne yazsam ikna olunmuyacak yine bi kusur bulunacak nasılsa yani kendim etkilendim çektim ama çocuklarımın etkilenmesine gazla İzin vermedim neyse ya boşver tikler

Bi kaç yorumda çocukları pasif geleceğiyle oynuyorsunuz falan filan dengesiz yorumlar yapıldı onu açıklamak amaçlı yaptım .. Ne yazsam ikna olunmuyacak yine bi kusur bulunacak nasılsa yani kendim etkilendim çektim ama çocuklarımın etkilenmesine gazla İzin vermedim neyse ya boşver tikler
Okulda basarili olmalariyla cocuklarin psikolojik sorunlar yasayabilme ihtimali farkli seyler.. Ic dunyalarinda neler olduğunu okul basarilarindan anlayamayiz..

Şartlar neyi gerektiriyorsa onu yapın. Hemen cellalenip evi terketmeye falan kalkmayın sakın. zamanı gelince karar verirsiniz ama önce gücü elinize almanız lazım. Çalışma imkanınız varsa çalışın,para biriktirin. Eğer boşanacaksanız belli bir düzen oturtana kadar yetecek para ve işiniz olması lazım. Bu arada sakın kendinizi ezdirmeyin. Herkesin işini yapmayın. Eşinize de sakın yüz vermeyin. Terbiyesiz adam. Allah o eşinize ve onun vicdansız ailesine akıl fikir versin. Yolunuz açık olsun

Ablacım yapabileceğin en iyi şey, artık biraz kendi kıymetini bil o kadar ev yükünü üstlenme.
Dövecek, evden atacak değiller ya?
Kv de yaş olarak kesin çok büyük değildir. 50lerindedir diye tahmin ediyorum.
50lerinde bir kadın da bir tarafını devirip yatmasın bi zahmet bi işin ucundan tutsun.
O nasıl bahaneler buluyorsa, siz de ay başım ağrıyor, belim ağrıyor, hastayım, çocukla ilgileniyorum gibi haklı bahaneler bulup iş yükünü azaltabilirsin.
Kp de kendi yemeğini bile almaktan aciz olmasın bi zahmet.
Aldatan koca kişisi için de lafım şu saatten sonra karılık yapma, bilsin mecburiyetten gitmediğinizi, ev arkadaşından hallice olsun artık senin için. Yok say hatta.

Kusura bakma ablacım, aman ne çilekeş kadınsın diyip ellerini öpmedik, bunu bekliyordun sanırım.

Sen hayatını bu kadar değersiz görüp bi adam ve ailesine feda ettin madem, kurtulmaya da niyetin yok, keşke burada konu açmasaydın.

Yazık birde el kadar çocukların üzerine şimdiden o yükü yüklemişsim, onlar beni kurtarır büyüyünce diye. Ah be ablacım ana babanın görevi mi çocuklarının geleceğini şekillendirip, onları kurtarmak, çocukların mı?
Ağzına sağlık

Nafaka filan deği çocuklarım tam ergenlik çağında dersti çok çok iyi durumda Almancayı öğrendim bu rafa ehliyetimi yaptım ama sırf kızlarım etkilenmesin diye çaresizlik bir evi
Lütfen bahaneler arkasına sığınmayın; sanıyorum ki korkuyorsunuz, gerekli cesareti gösteremiyorsunuz bu yüzden hala o evdesiniz bunun başka açıklaması yok. Çocuklarınız şu an o evde gerçekten mutlu mu? Sizin yüzünüze bakmayıp, köle muamalesi yapan adam çok ilgili ve mükemmel bir babamı allasen?
Çalın, biraz da evlatlarınızın ömründen çalın. Sizinkini harcamışsınız, onlarınkini de harcayın

Bakın o çocuklar salak değiller. Ben de o yaşta hep depresiftim ama sorsan parmakla gösterilen sınıf birincisiyedim . Evdeki huzursuzluktan onlar da mutsuz oluyorlar. Keşke annem babam ayrılmış olsaydı da diğer arkadaşlarım gibi vasat ve mutlu olsaydım. Bir an önce çalışıp para biriktirin hicbirsey yapamıyorsanız.

Ya canim benim inan bir cogu gercek hayatta iki kelimeyi bir araya getiremiyorda burada klavye delikanlılığı yapiyor..bir cogu ne hayatlar cekiyorda kendini cok farkli tanitiyor..arkadas cogunun fikri evlendim koca benim kv kp gorumce gelemez evime kiyamet kopar biz gidemeyiz neymis beraber haftasonu geçirecekmişiz..yerim senin haftasonunu adam senle evlendi diye ailesiyle bosanmak zorunda mi?kiz kendi ailesiyle görüşür erkegin ailesiyle gorusulmez erkek itiraz edince aaaa ne anlayissiz koca..ya bi kendinize gelin..dort dortluk kv ve eş istiyosunuzda once siz öyle olun meyvesini yersiniz..

Esimin kuzeni nisanlandi kizin evine ceyiz serilmis bizdede adettir ceyize bakmak bakilmasini istemeseydi eger sermeseydi..kaynasiyla bir kac akraba gidip bakmışlar diye kiyametler koptu..esime kuzeni anlatmış daha evlenmeden ayda 1 sadece gorusecez ama benim annem seni cok seviyor haftasonu onlara gideriz..daha tanimadigi insanlarla gorusmemek icin pazarlik yapiyor..kadinlarinda boyle olmasinin en büyük sorumlulari erkekler ya daha nisanliyken ailene laf atiyor birak gitsin..
Ne yapsaydı kadın konu sahibi gibi kaynanasiyla oturmayı kabul mu etseydi

Çalıştım bebeğim olunca çıkmak

ne biliyorsun denemesisiniz işe girdim çalıştım temizliklere Girrim .. Ben kimseden taktir beklemiyorum herkes haddini bilsin acımazmış eleştiriler istemiyorum sadece kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez ... Sanki şecerenizden hiç yok böyle hikayeler kadına şiddet yok Türkiye'de ? Her kadın istediği anda herşeyi yapıyor saçma sapan yorumlar işte

Kadına şiddet var diye normalleştirelim mi? Sen normalleştiriyorsun bunu ya birde bunu nasıl yazabilirsin? Yarın birgün kızın dayak yese kocasından aman kızım kadına şiddet türkiyede de var almanyada da mı diyeceksin?

İlk mesajında dil bile bilmiyordun şimdi çalışıyo oldun, yapma ablacım evdeki hizmetleri kim yaptı sen çalışırken?

Neyse bu senin hayatın, ben burdan yazar geçerim, sen yaşarsın, sen kendine hak görmüşsün madem, yapacak da bi şeyim yok diyorsun, o zaman otur çek ne diyelim. Ama kusura bakma ne takdir ederim, ne normalleştiririm.

Allah kızlarını kurtarsın şu dakikadan sonra. Selametle..

Ne yapsaydı kadın konu sahibi gibi kaynanasiyla oturmayı kabul mu etseydi

Ayakta alkisliyorum seni:KK9: onca anlattigim şeyden bunu mu anladin..kızın evi ayri zaten..birlik otursun diye bir sey mu soyledim nasil bu sonuca vardin bir anlatta bende biliyim..sadece evlenmeden önce ceyiz serildi kendi evine kaynanada bir kaç akrabaya evi gösterdi diye kiyamet neymiş nasil onsuz eve girilmiş..nişan atacakmis..işte diyorum ya erkeklerde iş yoooookk nişanımı attin haydi yoluna diyecen sap gibi kalsin ortada da akli başına gelsin bak bakalim laf ediyor mu ailene..

Bu arada bunları kaynanasiyla arasi iyi birisi olarakta yazmiyorum..kaynanam cok despot ben bilirim ben yaparim edalarında ama böyle oluşu onu oğlundan kopmasina bir sebep degil olamazda..kv gelini kızı gibi görse gelinde kv ye anne muamelesi yapsa hic sorun yok ama herkes açık arama pesinde..

Inan kaynanama kavga edip her seyi soyleyebilirim evime gelmemesini sağlayabilirim esimde destekcim olur cunku olanlarin farkinda ama boyle daha mutluyum..evet alttan alan tarafım fedakarlik yapiyorum ama çok şükür çokta mutluyum evliligimde..

Ayakta alkisliyorum seni:KK9: onca anlattigim şeyden bunu mu anladin..kızın evi ayri zaten..birlik otursun diye bir sey mu soyledim nasil bu sonuca vardin bir anlatta bende biliyim..sadece evlenmeden önce ceyiz serildi kendi evine kaynanada bir kaç akrabaya evi gösterdi diye kiyamet neymiş nasil onsuz eve girilmiş..nişan atacakmis..işte diyorum ya erkeklerde iş yoooookk nişanımı attin haydi yoluna diyecen sap gibi kalsin ortada da akli başına gelsin bak bakalim laf ediyor mu ailene..

Bu arada bunları kaynanasiyla arasi iyi birisi olarakta yazmiyorum..kaynanam cok despot ben bilirim ben yaparim edalarında ama böyle oluşu onu oğlundan kopmasina bir sebep degil olamazda..kv gelini kızı gibi görse gelinde kv ye anne muamelesi yapsa hic sorun yok ama herkes açık arama pesinde..

Inan kaynanama kavga edip her seyi soyleyebilirim evime gelmemesini sağlayabilirim esimde destekcim olur cunku olanlarin farkinda ama boyle daha mutluyum..evet alttan alan tarafım fedakarlik yapiyorum ama çok şükür çokta mutluyum evliligimde..
Sende sirf senin tanıdıkların yada akrabalarindan birine yapiliyor diye elalemin evinin yuvasinin yıkılmasını nisanlisindan ayrılmasını istiyorsun
Bir bravo da benden sana
Alkışlar
Tabii senin kafaya göre o bir irkeekkkk nişanlısına hak vermemeli gerekirse anasina hizmetçi etmeli
O esyalardan biri kaybolsa o kaynana nasıl hesap verirdi kiza
Ayrıca daha açılmamış ev kiz oturmaya bile başlamamış o eve kizdan izin almadan evi açıp esya göstermeye kim olsa tepki verir

Konu sahibini ve kaynanayi savunacam diye ne yazacağınızi şaşırmissiniz

Buradakileri carlamayi iyi biliyorsun konu sahibi ama niyeyse evdeki kaynanaya kayinpedere seni aldatan kocana gikin çıkmamış
Hasi evlenirken bilmedin hadi ilk çocuğu dogurdun 13 sene boyunca cile çekerken üstüne nasıl üç çocuk yaptın

Vicdan yoksununuz..kadin zaten caresizlikten aciyor konuyu sen ve senin gibi cok bilmişler de yok öyle yok şöyle nasil bir hayatin var kim bilsin burda kadina ne naralar atiyorsun..

Back
X