eşim ve ailesi hayatımı mahvetti :(((

Almanca biliyorum hey allahım ne anlamadı kıt insanlarsınız siz Almancam var ehliyetim var geliştirdin kendimi ama anlama bozuklu insanlara laf anlatmak zor malasef

Almanca biliyorum hey allahım ne anlamadı kıt insanlarsınız siz Almancam var ehliyetim var geliştirdin kendimi ama anlama bozuklu insanlara laf anlatmak zor malasef
Alıntıladığım yorumda "ben Almanca mı biliyorum" demişsin ya? Sen anlatmaktan acizsen anlamamızı bekleyemezsin

Biz diyor muyuz kendi anadili dahil hiçbir dili konuşmayı beceremeyenlerle işimiz olmaz diye?
Sen kendimi ne sanıyorsun telefonun dil ayarı farklı olduğu için birde kelime proğramı vardı kelimeler faklı çıktı zaten mümkünse konuşma benimle çok sevinirim bu duruma

Alıntıladığım yorumda "ben Almanca mı biliyorum" demişsin ya? Sen anlatmaktan acizsen anlamamızı bekleyemezsin
En a 10 kere yazdım dil problemim yok diye ama siz ardaki yanlış yazılmış kelimeleri seçip insanlarla dalga geçmek olduğu için onu fark etmişsiniz ego tavan güzelim sende

En a 10 kere yazdım dil problemim yok diye ama siz ardaki yanlış yazılmış kelimeleri seçip insanlarla dalga geçmek olduğu için onu fark etmişsiniz ego tavan güzelim sende
Kimsenin dalga geçtiği yok ne okuduğumuzu biliyoruz. Kompleks yapıyorsun şuan. Neyse banane

Burdan herkese sallamak kolay tabikeske gercek hayatta da boyle olsaniz.
Yorum istedigin icin konu acmadin mi?neden bu ofke?
öfke değil akşamdan beri mantıksız gereksiz yazılıyla uğraştım susunca anlamdınız cevap veriyorum eğer siz cevapları kaldıramıyorsanız yorum yapmayın bi zahmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…