Biz diyor muyuz kendi anadili dahil hiçbir dili konuşmayı beceremeyenlerle işimiz olmaz diye?Senin çözmene gerek yok zaten kendini beğenmiş ükala insanlarla işim olmaz
Almanca biliyorum hey allahım ne anlamadı kıt insanlarsınız siz Almancam var ehliyetim var geliştirdin kendimi ama anlama bozuklu insanlara laf anlatmak zor malasef13 senede Almanca öğrenemediyseniz o da sizin ayıbınız. Burada size ah vah edemeyeceğiz, kendi hatanız.
Valla öyle de kolay ki, hele ki Avrupa'da. Yeter ki biraz emek harcansın, biraz öz güven olsun. Kendinizi acındırmayın yok yere.
Konuyu da silmişsiniz, hatalarınızla yüzleşmek mi ağır geldi?
Inanmazsan inanma
Alıntıladığım yorumda "ben Almanca mı biliyorum" demişsin ya? Sen anlatmaktan acizsen anlamamızı bekleyemezsinAlmanca biliyorum hey allahım ne anlamadı kıt insanlarsınız siz Almancam var ehliyetim var geliştirdin kendimi ama anlama bozuklu insanlara laf anlatmak zor malasef
Sen kendimi ne sanıyorsun telefonun dil ayarı farklı olduğu için birde kelime proğramı vardı kelimeler faklı çıktı zaten mümkünse konuşma benimle çok sevinirim bu durumaBiz diyor muyuz kendi anadili dahil hiçbir dili konuşmayı beceremeyenlerle işimiz olmaz diye?
Konu sahibi burda ne demek istemis?Seni inandırmak zorunda değilim alamayan fazlası işe af merak etme çalıştırsa
Beyin Nakli şart Can'ım ... Küçük dağları şenmiş yarattın acep
Senin çözmene gerek yok zaten kendini beğenmiş ükala insanlarla işim olmaz
En a 10 kere yazdım dil problemim yok diye ama siz ardaki yanlış yazılmış kelimeleri seçip insanlarla dalga geçmek olduğu için onu fark etmişsiniz ego tavan güzelim sendeAlıntıladığım yorumda "ben Almanca mı biliyorum" demişsin ya? Sen anlatmaktan acizsen anlamamızı bekleyemezsin
Uzakta oyna hadi çocuğumBeynimden mennunum çok şükür hamdolsun..
Arada şalterlerim atar mazur gör ablası...
Çok beğenirim kendimi hemde ükalayım varmı itirazın ...
Pardon ukalayım...
Uzakta oyna hadi çocuğum
Kimsenin dalga geçtiği yok ne okuduğumuzu biliyoruz. Kompleks yapıyorsun şuan. Neyse bananeEn a 10 kere yazdım dil problemim yok diye ama siz ardaki yanlış yazılmış kelimeleri seçip insanlarla dalga geçmek olduğu için onu fark etmişsiniz ego tavan güzelim sende
Yaşına göre hareket et ozamanBana çocuğum dedi,tansiyonum çıkacak şimdi..
Bende ne yazdığımı biliyorum sen Arada yanlış Olanı çekersen !!! Evet sanane gerçektenKimsenin dalga geçtiği yok ne okuduğumuzu biliyoruz. Kompleks yapıyorsun şuan. Neyse banane
Yanlış olduğunu nereden bileyim çok ileri zekalı vatandaş? Terbiyesiz terbiyesiz konuşma insanlarla. Haddini bil. O rezil hayatı yaşayan sensin, hıncını bizden çıkarma.Bende ne yazdığımı biliyorum sen Arada yanlış Olanı çekersen !!! Evet sanane gerçekten
Yaşına göre hareket et ozaman
Burdan herkese sallamak kolay tabiUzakta oyna hadi çocuğum
He he yaparsınPardon da ben seni yaşımla gömerim...
Beynimlede ezer geçerim..
öfke değil akşamdan beri mantıksız gereksiz yazılıyla uğraştım susunca anlamdınız cevap veriyorum eğer siz cevapları kaldıramıyorsanız yorum yapmayın bi zahmetBurdan herkese sallamak kolay tabikeske gercek hayatta da boyle olsaniz.
Yorum istedigin icin konu acmadin mi?neden bu ofke?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?