eşim ve ailesi hayatımı mahvetti :(((

Vicdan yoksununuz..kadin zaten caresizlikten aciyor konuyu sen ve senin gibi cok bilmişler de yok öyle yok şöyle nasil bir hayatin var kim bilsin burda kadina ne naralar atiyorsun..
Hiç oyle kafanda kurduğun gibi bir hayatim yok seni hayal kırıklığına uğratacam ama

Ayrıca bana demin vicdansız yazan demin kizin birinin nişanlısı tarafindan terk edilmesini isteyen biri
Guleyim bari

Sana taktir et diyenmiş var alla alla ne bilmediğin konu Hakkı'nda konuşma sen kimsin şu anda beklemem lazım iki satırlık yazıyla elen yargısız infazneyse sende selametle

ne gereksiz. İnsanlar var ya Allah aşkınaolayı neye nereye çevirdiniz ....
Hereke'n kendi işine geleni çekmiş ona göre yazmış akıl veren çokta işw yarayan yok uğraşamam sizle valla

Benim akrabam bile sayilmazlar esimin kuzeninin annesiyle eşi arasında yasaniyor bu olaylar..ayrica ben genel anlamda konusuyorum sadece onlara yonelik degil..ayrica kadin en degerli varliktir hizmetci olsun demedim aslada demem..kaynana deyince akliniz cikiyor kadin hirsiz mi esya calsin evinden..her seyin bir usulü vardir evine kimse girsin istemiyorsan esyalarini dolaplarina yerlestirirsin ceyizomi sermedim kaldirdim dersin amenna kimsede gelmez. Ceyizi sermek demek göstermek demektir..

Ayrica kaynanalari savundugum yok olan durumu anlatiyorum..kaynanasiyla küsmüş kız kocasiylada kavga ediyor gorusmeyeceksin diye..elle tutulur savunulur bir yani yok..

Bende bir gelinim gorumceyim bu fikirde olmak bana kazandirmaktan baska bir şey vermedi

Hiç oyle kafanda kurduğun gibi bir hayatim yok seni hayal kırıklığına uğratacam ama

Ayrıca bana demin vicdansız yazan demin kizin birinin nişanlısı tarafindan terk edilmesini isteyen biri
Guleyim bari

Balik baştan kokar..ailemi istemeyeni bende istemem net

ne gereksiz. İnsanlar var ya Allah aşkınaolayı neye nereye çevirdiniz ....
Hereke'n kendi işine geleni çekmiş ona göre yazmış akıl veren çokta işw yarayan yok uğraşamam sizle valla
Allah Allah ugrasamayacaktin niye konu açtın
Niyeyse hiç inanmadım senin dil bildiğine ve zamanında çalıştığına tepki gördüğün icin değişmiş içerik

Sen otur çok gerekli kocanla yaşamaya devam et o zaman
Sana taktir et diyenmiş var alla alla ne bilmediğin konu Hakkı'nda konuşma sen kimsin şu anda beklemem lazım iki satırlık yazıyla elen yargısız infazneyse sende selametle

Ayrica geçmiş mesajlarima bakip bulabilirsin annemin yengemi ne kadar sevdigini ve neler yaptigini ayni sekilde yengeminde pepperony

Balik baştan kokar..ailemi istemeyeni bende istemem net
Aynı sey kadınlar içinde geçerli
Ama kac kadın biliyorum ailesine hiç suçu olmamalarina rağmen eve almayan bir süru adam var
Kadinlar bunun için bosansaydi evliliklerin yüzde 70 i biterdi
Ayrica geçmiş mesajlarima bakip bulabilirsin annemin yengemi ne kadar sevdigini ve neler yaptigini ayni sekilde yengeminde pepperony
Iyide kardeşim ben sana inanmiyorum demedim ki
Tepkim dusunceneydi

Davulun sesi uzaktan hoş gelir ben Almancamı biliyorum süresiz oturumu aldım küçük çocuğum olmadan çalıştırmada ama kimsem yok öyle kolay deği bi kadjnı tek başına hayata tutunması

Hanimefendi Avrupa'nin ortasindasiniz ama hala kadinlari caresiz goruyorsunuz, neden? Bosanmis kadinlari rahatsiz eden zihniyet yok, cocuk yardimi var, bedava kres var var ustune var daha ne istiyorsunuz? Bosuna bahane edinmeyin.

Anaokulu/kres ucretsiz, verin cocuklari krese/okula yaslari neyse kendiniz de ise gidin. neden hayat tutunamayasiniz? Bu sekilde cok mu iyi hayatiniz? Hayatiniz berbat. Gecim derdi cekseniz bile bundan daha mutsuz olmazsiniz, inanin bana. Evinizdeki leş tiplere hizmetçilik yapacağınıza gidin el evinde hizmetçilik yapın en azından kıymetiniz bilinir.

Ya hayatinizi degistirceksiniz, ya da bahaneler uretmeye devam edeceksiniz. Karar sizin.

Son düzenleme:
Seni inandırmak zorunda değilim alamayan fazlası işe af merak etme çalıştırsa

Davulun sesi uzaktan hoş gelir ben Almancamı biliyorum süresiz oturumu aldım küçük çocuğum olmadan çalıştırmada ama kimsem yok öyle kolay deği bi kadjnı tek başına hayata tutunması
13 senede Almanca öğrenemediyseniz o da sizin ayıbınız. Burada size ah vah edemeyeceğiz, kendi hatanız.
Valla öyle de kolay ki, hele ki Avrupa'da. Yeter ki biraz emek harcansın, biraz öz güven olsun. Kendinizi acındırmayın yok yere.
Konuyu da silmişsiniz, hatalarınızla yüzleşmek mi ağır geldi?

Burada o imkanlarin beşte birini bulamayip boşanan üstüne can korkusu yaşayan yine de çocuğuna bakan kadinlar var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…