Hiç oyle kafanda kurduğun gibi bir hayatim yok seni hayal kırıklığına uğratacam amaVicdan yoksununuz..kadin zaten caresizlikten aciyor konuyu sen ve senin gibi cok bilmişler de yok öyle yok şöyle nasil bir hayatin var kim bilsin burda kadina ne naralar atiyorsun..
Sana taktir et diyenmiş var alla alla ne bilmediğin konu Hakkı'nda konuşma sen kimsin şu anda beklemem lazım iki satırlık yazıyla elen yargısız infazneyse sende selametleKadına şiddet var diye normalleştirelim mi? Sen normalleştiriyorsun bunu ya birde bunu nasıl yazabilirsin? Yarın birgün kızın dayak yese kocasından aman kızım kadına şiddet türkiyede de var almanyada da mı diyeceksin?
İlk mesajında dil bile bilmiyordun şimdi çalışıyo oldun, yapma ablacım evdeki hizmetleri kim yaptı sen çalışırken?
Neyse bu senin hayatın, ben burdan yazar geçerim, sen yaşarsın, sen kendine hak görmüşsün madem, yapacak da bi şeyim yok diyorsun, o zaman otur çek ne diyelim. Ama kusura bakma ne takdir ederim, ne normalleştiririm.
Allah kızlarını kurtarsın şu dakikadan sonra. Selametle..
Sende sirf senin tanıdıkların yada akrabalarindan birine yapiliyor diye elalemin evinin yuvasinin yıkılmasını nisanlisindan ayrılmasını istiyorsun
Bir bravo da benden sana
Alkışlar
Tabii senin kafaya göre o bir irkeekkkk nişanlısına hak vermemeli gerekirse anasina hizmetçi etmeli
O esyalardan biri kaybolsa o kaynana nasıl hesap verirdi kiza
Ayrıca daha açılmamış ev kiz oturmaya bile başlamamış o eve kizdan izin almadan evi açıp esya göstermeye kim olsa tepki verir
Konu sahibini ve kaynanayi savunacam diye ne yazacağınızi şaşırmissiniz
Hiç oyle kafanda kurduğun gibi bir hayatim yok seni hayal kırıklığına uğratacam ama
Ayrıca bana demin vicdansız yazan demin kizin birinin nişanlısı tarafindan terk edilmesini isteyen biri
Guleyim bari
Allah Allah ugrasamayacaktin niye konu açtınne gereksiz. İnsanlar var ya Allah aşkınaolayı neye nereye çevirdiniz ....
Hereke'n kendi işine geleni çekmiş ona göre yazmış akıl veren çokta işw yarayan yok uğraşamam sizle valla
Sana taktir et diyenmiş var alla alla ne bilmediğin konu Hakkı'nda konuşma sen kimsin şu anda beklemem lazım iki satırlık yazıyla elen yargısız infazneyse sende selametle
Aynı sey kadınlar içinde geçerliBalik baştan kokar..ailemi istemeyeni bende istemem net
Iyide kardeşim ben sana inanmiyorum demedim kiAyrica geçmiş mesajlarima bakip bulabilirsin annemin yengemi ne kadar sevdigini ve neler yaptigini ayni sekilde yengemindepepperony
Davulun sesi uzaktan hoş gelir ben Almancamı biliyorum süresiz oturumu aldım küçük çocuğum olmadan çalıştırmada ama kimsem yok öyle kolay deği bi kadjnı tek başına hayata tutunması
Seni inandırmak zorunda değilim alamayan fazlası işe af merak etme çalıştırsaAllah Allah ugrasamayacaktin niye konu açtın
Niyeyse hiç inanmadım senin dil bildiğine ve zamanında çalıştığına tepki gördüğün icin değişmiş içerik
Sen otur çok gerekli kocanla yaşamaya devam et o zaman
13 senede Almanca öğrenemediyseniz o da sizin ayıbınız. Burada size ah vah edemeyeceğiz, kendi hatanız.Davulun sesi uzaktan hoş gelir ben Almancamı biliyorum süresiz oturumu aldım küçük çocuğum olmadan çalıştırmada ama kimsem yok öyle kolay deği bi kadjnı tek başına hayata tutunması
Seni inandırmak zorunda değilim alamayan fazlası işe af merak etme çalıştırsa
Almanca öğrenmemiş de Türkçe konuşabildiği de söylenemezTürkçe mealini alabilirmiyim..
Birde yazabilseydinSeni inandırmak zorunda değilim alamayan fazlası işe af merak etme çalıştırsa
Burada o imkanlarin beşte birini bulamayip boşanan üstüne can korkusu yaşayan yine de çocuğuna bakan kadinlar varHanimefendi Avrupa'nin ortasindasiniz ama hala kadinlari caresiz goruyorsunuz, neden? Bosanmis kadinlari rahatsiz eden zihniyet yok, cocuk yardimi var, bedava kres var var ustune var daha ne istiyorsunuz? Bosuna bahane edinmeyin.
Anaokulu/kres ucretsiz, verin cocuklari krese/okula yaslari neyse kendiniz de ise gidin. neden hayat tutunamayasiniz? Bu sekilde cok mu iyi hayatiniz? Hayatiniz berbat. Gecim derdi cekseniz bile bundan daha mutsuz olmazsiniz, inanin bana.
Ya hayatinizi degistirceksiniz, ya da bahaneler uretmeye devam edeceksiniz. Karar sizin.
Almanca öğrenmemiş de Türkçe konuşabildiği de söylenemez
Beyin Nakli şart Can'ım ... Küçük dağları şenmiş yarattın acepTürkçe mealini alabilirmiyim..
Senin çözmene gerek yok zaten kendini beğenmiş ükala insanlarla işim olmazBir çok mesajını çözemedim..
He heBurada o imkanlarin beşte birini bulamayip boşanan üstüne can korkusu yaşayan yine de çocuğuna bakan kadinlar var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?