Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ya hiç biri değilde insanın eşinden hiç bi değer görmemesi çok üzücüyken birde aldatılmak acıların en acısı Allah en kısa zamanda seni huzura eriştirir inşSelam HANIMLAR aramıza yeni katıldım .. Üyeliğim teni ama uzun süredir takip ediyordum sayfayı uzaktan .. Bende içimi dökmek istedim sadece kimseye anlatamadığım şeyleri paylaşmak bellide geçmişle yüzleşmek .. Yurtdışına gelim geldim ve burda kimsem yok sadece eşimin ailesi var ... Bende eşimin ailesi i ile yaşıyorum halende böyle malasef... 13 sene 2 oda bi salon kiralik evde evliliğimin il başları cahillik döneminde bide görümcem evlendi kocasını getirdi ... Görümcem eşi , bb eşim ve kaynanam kayınpederim beraber yaşadık 5 ay !!!! Tek banyolu evde( sonda görümcen ev tuttu gitti ama bi yine o evde yaşamaya devam ettik ... İki kızım oldu halen o evdeyiz !!!! Koskoca 13 sene ömrümün en güEl yılı geçti gitti .!!! 2 oda 1 Salon tek banyolu evde 13 denen geçti gitti ... Çocuklarımın odası olmadı kayanımın evi daha büyüktü ama diyorumya kimse seni kendi ailen gibi düşünmez !! Hiç biri demedi yazık bu kıza !! Bende dil bilmiyorum iz bilmiyorum be derlese evet dedim
( aileme bile anlatamadı. Annem hasta zaten... Şimdi ev aldık ..2 katlı eşim illa bırakmak istmedi malasef yine beraber yaşıyoruz !! İstemiyorum aalında ama elimden gelen bişe yok!!! Kayınpederim sinirli kibirli herşeyi ben bilirim Java'larında çok konuşan ve herkesi küçümseyen biri.. Kaynanam ise hastalık hastası hiç bi iş yamaz yok belim ağrıyor yok yanım ağrıyor... Kocasının yemeğini bile koymaz önüne..! Not: yemek ütü bulaşık çamaşır ev temizliği hepsi bende ... Ocakta pişen yemeği bile koymaz kocasının önüne !!
Eşim kafasına göre gezer çıkar ben evde sürekli ailesi ile gelen misafir giden misafir .. Ne gezmem var nede sosyal bi faliyeti !!!! Derken 11 seneden sonra bir tanedaga doğum yaptım oğlum oldu ... Ve bebeğim 3 aylıkken eşimin beni aldattığını öğrendi. ... Çok zoruma gitti çok ağladım ama hiç bişe yapamadım küçük bebeğim vardı çünkü kimsem yoktu burda mecbur kabullendim olayı ....sizce yanlışmı yaptım çok pişman oluyorum bazen !! Birde Hakkı'mı helal etmiyorum hiç biriisine günahmı giriyoum..
Kendini ordan kurtaracak kadar ogrenebilirdinSelam HANIMLAR aramıza yeni katıldım .. Üyeliğim teni ama uzun süredir takip ediyordum sayfayı uzaktan .. Bende içimi dökmek istedim sadece kimseye anlatamadığım şeyleri paylaşmak bellide geçmişle yüzleşmek .. Yurtdışına gelim geldim ve burda kimsem yok sadece eşimin ailesi var ... Bende eşimin ailesi i ile yaşıyorum halende böyle malasef... 13 sene 2 oda bi salon kiralik evde evliliğimin il başları cahillik döneminde bide görümcem evlendi kocasını getirdi ... Görümcem eşi , bb eşim ve kaynanam kayınpederim beraber yaşadık 5 ay !!!! Tek banyolu evde( sonda görümcen ev tuttu gitti ama bi yine o evde yaşamaya devam ettik ... İki kızım oldu halen o evdeyiz !!!! Koskoca 13 sene ömrümün en güEl yılı geçti gitti .!!! 2 oda 1 Salon tek banyolu evde 13 denen geçti gitti ... Çocuklarımın odası olmadı kayanımın evi daha büyüktü ama diyorumya kimse seni kendi ailen gibi düşünmez !! Hiç biri demedi yazık bu kıza !! Bende dil bilmiyorum iz bilmiyorum be derlese evet dedim
( aileme bile anlatamadı. Annem hasta zaten... Şimdi ev aldık ..2 katlı eşim illa bırakmak istmedi malasef yine beraber yaşıyoruz !! İstemiyorum aalında ama elimden gelen bişe yok!!! Kayınpederim sinirli kibirli herşeyi ben bilirim Java'larında çok konuşan ve herkesi küçümseyen biri.. Kaynanam ise hastalık hastası hiç bi iş yamaz yok belim ağrıyor yok yanım ağrıyor... Kocasının yemeğini bile koymaz önüne..! Not: yemek ütü bulaşık çamaşır ev temizliği hepsi bende ... Ocakta pişen yemeği bile koymaz kocasının önüne !!
Eşim kafasına göre gezer çıkar ben evde sürekli ailesi ile gelen misafir giden misafir .. Ne gezmem var nede sosyal bi faliyeti !!!! Derken 11 seneden sonra bir tanedaga doğum yaptım oğlum oldu ... Ve bebeğim 3 aylıkken eşimin beni aldattığını öğrendi. ... Çok zoruma gitti çok ağladım ama hiç bişe yapamadım küçük bebeğim vardı çünkü kimsem yoktu burda mecbur kabullendim olayı ....sizce yanlışmı yaptım çok pişman oluyorum bazen !! Birde Hakkı'mı helal etmiyorum hiç biriisine günahmı giriyoum..
Boyle bir hayat yasamaktan daha kolay... en azindan korunabilirdi gizlice... ve belki de cocuk olmuyo diye bir sure sonra aile zorlar ogullarini bosatirdi...Tamam ortami iyi degil fakat bosanmak kolaymi bence dil ogrenip ayri eve cikmali
Çocuklarım etkilenmesin diye elimden geleni yaptım kendimi geliştirdim bu arda dil ehliyet konusunda büyün varlığımı çocuklarıma verdim iki kızımda en iyi okulda en başarılı öğrenciler arasındalar .. Boşanma işi çocukların için zor onların düzeni bozulacak belki dersleri etkilenecek diye .. Pasiflik değil çaresizlik yaniBu konuda en çok çocuklarınıza üzüldüm.
2 göz odada o kadar sene üstüne 3.yü yapmışsınız.
Sizin bu pasifliğiniz umarım çocuklarınızın geleceğini karartmaz.
İhanet çocuktan sonra oldu eğer önce olda zaten yapmazdım çocukAllahım nolursun bazı kadınların gözündeki perdeyi ve beynindeki düşünmeyi engelleyen perdeyi kaldır.
Koca koca diye delirip itle ugursuzla evlenmelerine mani ol.
Ihanete şiddete psikolojik baskıya rağmen hala kocasına çocuk doğurma saçmalığını yapan insanlara akıl fikir ihsan eyle .
13 sene emek belki hersey düzelir tekrar yeni bi düzen kurması zor olur fakat maddi acidan rahat olursa haklısınız
Nafaka filan deği çocuklarım tam ergenlik çağında dersti çok çok iyi durumda Almancayı öğrendim bu rafa ehliyetimi yaptım ama sırf kızlarım etkilenmesin diye çaresizlik bir eviOralarda boşandıktan sonra güzel bir nafaka alınıyor,üzerine çocuk parası da güzel diye biliyorum ve tüm bunlar anneye verilecek. Hatta tahmin ettiğim ülke ise işinden evine kadar yardımcı oluyorlar. Dil kursunu da ayarlarlar orada inanın.
Ayrıca adam aldatmış, sevgi yok saygı yok asıl siz söyleyin niye evliliği sürsün?
2 göz oda da etkilenmemeleri mümkün mü sizce ??Çocuklarım etkilenmesin diye elimden geleni yaptım kendimi geliştirdim bu arda dil ehliyet konusunda büyün varlığımı çocuklarıma verdim iki kızımda en iyi okulda en başarılı öğrenciler arasındalar .. Boşanma işi çocukların için zor onların düzeni bozulacak belki dersleri etkilenecek diye .. Pasiflik değil çaresizlik yani
Tek derdiniz ihanet mi ? Yaşadığınız şeyler ihanetle eşdeğer .İhanet çocuktan sonra oldu eğer önce olda zaten yapmazdım çocuk
Dil konusunda kendimi geliştirdim kursa gitmedim ama televizyondan öğrendim kendini anlatacak kadar her işiöi yapıyorumehliyeyimi aldım benimki sadece bi haykırış kızlarıma verdim büyün emeğimi çok başarılılar setlerinde öyle kimsen olmayınca tek başına rv aç düzen kur çok zor benim bu yazım sessiz çığlığım sadce anlayın lütfenBurda birseyler demek seni o yasamdan kurtarir mi bilmem!!! Dil bilmiyorsan internetten ceviri programlari var sen kendi dilinle yaz o sana bulundugun ülkenin dilinde konusur bile. Avrupa ulkesindeysen kadin haklarini savunurlar. sana ve cocuklarina yardimci olurlar . cocuklarin orda okula gidiyorlardir onlar dil biliyordur muhakkak. Dil bilmemenin arkasina saklanma. Eş degilde evde hizmetci olmussun. Aldatilmak da cabası olmuş. Sen degil onlar günaha giriyorlar. lutfen biraz cesaret.
İbzaman lazım öyle kolay değil işte çocuklarım için öyle çok kolay değil şimdi çok başarılılar okulda Türkiye'ye dönsen yapamayacaklar Bursa kalsan tek başıma düzen kurmak zor ama onların biraz büyümeaibş bekliyorum benim azım sadce sessiz çığlığım diyim kimseye anlatamıyorum silme söylesen uzaktalar üzülecekler annem beyin kanaması geçirdi tedavisi devam ediyor üzüntü onu etkileyecek anlayın beni lütfenTek derdiniz ihanet mi ? Yaşadığınız şeyler ihanetle eşdeğer .
Kaldı ki siz şimdi fark etmişsiniz muhtemelen öncesi de vardır o ihanetin.
Bu hayatta kimse kimseye istemediği bir şeyi yaptıramaz. Ilk başta siz her şeye evet dediğiniz için eşiniz olacak öküz kendini ağa sizi de maraba görmüş.
Bosanmayacaginizdan emin olduğum için sadece sabır diliyorum size.
Geldiğimde yaşım küçüktü iki kızım peş peşe oldu ilki istedim ana ikinci kaza oldu sonrası çorap söküğü gibi geldi kızlarıma adadım kendimi bellide benim salajlığım hayır demeyi bilmiyorum pişmanlıklarım çok keşkelere dolu hayatımEşiniz ve ailesi hayatınızı mahvetmemis siz kendi kendinizin hayatını mahvetmissiniz.