Valla eşim ailesi ile küs kalmasına gerek yok sorun benle olsa dahi onlada küserler. 1 yıldır evladının sesini dahi duymamış insanlar. Kavgaları benle olsa dahi evlatları ile de küs kalmak onlar için çok kolay.Peki eşiniz ailesinden koparsa huzurlu olabilecek misiniz? Siz tavrınızda haklısınız evet ama eşiniz tarafından bakınca ailesiyle küs kalmak çok zordur o açıdan düşünün...
Bağı ben koparmadım ki kendileri torunlarını 1 gün dahi arayıp sormadılar bu 1 yıl içinde. Kendi oğullarınıda öyle. Benle ne yaşarsa yaşasın kanı canıdır evlat soraydı ben mani olmadım ki. Bizde evlat ile anne baba arasında küslük olmaz. Ama benim evladımıda saymayan torun yerine koymayanlara hadi bayramlaşmayada gitsin diyemiyorum.Gidince ozledigini anlamış demek ki esiniz .Belki gelmedin gönlümüzü almadin diye sitem ettilerse o da haliyle bayramda mutlu olsunlar istiyordur .Siz ne yaşamış olursaniz olun anne babasi esinizin ve onlarin da torunu .Bag koparma gibi bir lüksünüz maalesef yok .Haklisiniz veya değilsiniz erkekler buna pek bakmiyor karsi taraf bir laf soyleyince eriyip bitiyorlar hak veriyorlar filan .Siz de yeniden konuyu gündeme getirip huzurunuzu kaçırmayın 1 gunluk bayram ziyareti icin .
Salaklık ettim haklısınızBir gösterip ondan sonra göstermemek biraz tutarsizlik olur bence. Alismasinlar diye torunu bastan göstermeyecektiniz o zaman
Salaklık ettim haklısınız
Ne berbat bir aile gerçekten Allah yardımcınız olsun. Görümcenizin oğlu demiş zaten annesi hakkında bu sözleri daha konuşmanın hiç anlamı yok içinizde dert olmasın eşinize de bir daha görüşmeyeceğim böyle insanlarla deyin net tavrınızı koyun diyalog kurmayın asla..Valla eşim ailesi ile küs kalmasına gerek yok sorun benle olsa dahi onlada küserler. 1 yıldır evladının sesini dahi duymamış insanlar. Kavgaları benle olsa dahi evlatları ile de küs kalmak onlar için çok kolay.
bizdede aynı. Annem ben doğruyu söyler en kötü biziz ailesi fesatlik eder ona ama melek onlar.Bir koca, annesi babası ne yaparsa yapsın, karısının yanında çok durmaz.
Onların yaptığını çoktan unutup sizde suçu bulmuştur çoktan.
Benim kocama da sorsan annesi melek. Bana göreyse tam bir şeytan.
Ağzımı açıp tek kelime etmedim bile ama suçlu hep ben oldum.
Onu asla affetmedim affetmem de ama herşeyi unutmuş gibi yaşayıp konuşuyorum onunla.
Iste çocuğunuzun gitmesine engel olursanız sizden kötüsü olmaz .Erkekler gecmisi unutmus gibi davranıyor islerine gelmeyince ama soz konusu boyle bir durumsa size hak vermeyi birakip karsi tarafa geciyor .Bu yuzden huzurunuzu kaçırmayın boyle seylere takilmayin. Gun gelir yeniden size hak verir.Bağı ben koparmadım ki kendileri torunlarını 1 gün dahi arayıp sormadılar bu 1 yıl içinde. Kendi oğullarınıda öyle. Benle ne yaşarsa yaşasın kanı canıdır evlat soraydı ben mani olmadım ki. Bizde evlat ile anne baba arasında küslük olmaz. Ama benim evladımıda saymayan torun yerine koymayanlara hadi bayramlaşmayada gitsin diyemiyorum.
Çocuğum daha olmadan evlendiğimin ertesi torun torun deyip bebeğim olunca1 gün arayıp sormadılar. Benim 70 yaşındaki annem (baköak zorunda da değil) kreşe bakıyıcıya güvenemyip evladıma bakıyo. Ve böyle bi anne k.v. bozuntusundan laf işitiyo. Sebepte k.v. nin bana sarfettiği söz üzerine bu sözde oğlum senle evlendiğinden beri ağlıyorum. Okadar çok şey barındırır ki bu laf annemde hayırdır kızımın bi yanlışı mı oldu evlendiğinden beri ağlıyomuşsun bunun üzerinr k.v. çemkirdi. Ama onun ailesi melek yapılanlar unutuluyobizdede aynı. Annem ben doğruyu söyler en kötü biziz ailesi fesatlik eder ona ama melek onlar.
Ben torununun gitmesine neden izin vermiyorum çünkü diğer torunlarını düşünüp benim evladımı ötelemeleri. Şöyle ki geçen sene bu zamanlar bayramın önceki günü k.p eşimi arayıp görümceden olan torununa 200 tl bayram harçlığı vermemizi kıyafet almamızı ve yemeğe götürmemizi söylüyor bu torun 15 yaşında. Benim evladımın ilk bayramı ayrıca her bayramda eşimin yeğeni deyip harçlıktır falan hoş etmişizdir. Neyse eşimde benim evladımın ilk bayramı kızkardeşim benim oğluma hele bi yapsın ben yapıyorum zaten demiş babasının emrivakisi üzerine. Neyse bayram geldi çattı görğmce tarafından bişey olmayınca hoş beklentide yok ama k.p. dedi ya, bizde bişey yapmadık. Bunun üzerine diğer toruna bayram harçlığı yapılmadı diye bizle kavga etti. Olaylar buradan geldi. Bende yine bir bayram günü evladımı göndermek istemiyorumIste çocuğunuzun gitmesine engel olursanız sizden kötüsü olmaz .Erkekler gecmisi unutmus gibi davranıyor islerine gelmeyince ama soz konusu boyle bir durumsa size hak vermeyi birakip karsi tarafa geciyor .Bu yuzden huzurunuzu kaçırmayın boyle seylere takilmayin. Gun gelir yeniden size hak verir.
Bir alt cevabı okur musunuzİlk görüşmelerini siz istediniz sonrasında ikinci görüşmeye mi bozuluyorsunuz,gitsin mümkünse kötü muamele görsün ve kıymetimi bi kez daha anlasın istediniz sanırım ama ters tepti heralde.
Diğer torunlarına bayram harçlığı vermedik diye bir bayram günü bizle kavga ettikleri için yine bir bayram göndermek istemiyorum çocuğumu.Cocuklar bir tek senin olmadigindan esine goturemezsin diyemezsin. Belki pisman oldu kayinailen ve artik yeni bir sayfa acmak istiyordur. Sen gitme gorusme ama cocuklarinada engel olma. Gorup gelsinler kalma isine falan girmeden.
Bu kriz bayramda çıktığı icin tepkiniz daha büyük simdi anlaşıldı. Allah yardımcınız olsun.Cok sert ve fevri davranmayin yine de .Ben torununun gitmesine neden izin vermiyorum çünkü diğer torunlarını düşünüp benim evladımı ötelemeleri. Şöyle ki geçen sene bu zamanlar bayramın önceki günü k.p eşimi arayıp görümceden olan torununa 200 tl bayram harçlığı vermemizi kıyafet almamızı ve yemeğe götürmemizi söylüyor bu torun 15 yaşında. Benim evladımın ilk bayramı ayrıca her bayramda eşimin yeğeni deyip harçlıktır falan hoş etmişizdir. Neyse eşimde benim evladımın ilk bayramı kızkardeşim benim oğluma hele bi yapsın ben yapıyorum zaten demiş babasının emrivakisi üzerine. Neyse bayram geldi çattı görğmce tarafından bişey olmayınca hoş beklentide yok ama k.p. dedi ya, bizde bişey yapmadık. Bunun üzerine diğer toruna bayram harçlığı yapılmadı diye bizle kavga etti. Olaylar buradan geldi. Bende yine bir bayram günü evladımı göndermek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?