Bebeğini falan alamaz istediği kadar tehdit etsin. Hep diyorum eş değil ailelerlede evlenilior malesef kapıyı kapattın herkea dışarda kalır muhabbeti olmuyor malesef hele bu eş körü körüne anneci ise. Allah akıl fikir versin eşinize.6 yıllık evliyim bu sorunlar evlendiğim gğnden beri oldu ogulları ile kavga edip. Eni aramadılar ger yerden engellediler vs 1,5 yıldır görüşmüyorduk anneler gününde olay patlak verdi konum var sonuçmu yine onlar haklı 1 haftadır baba evindeyim bebeğimi almakla tehdit ediyor şimdide.
Amşn ama bugun yine gördüm ki hiç bişey değişmemiş aynı adamBebeğini falan alamaz istediği kadar tehdit etsin. Hep diyorum eş değil ailelerlede evlenilior malesef kapıyı kapattın herkea dışarda kalır muhabbeti olmuyor malesef hele bu eş körü körüne anneci ise. Allah akıl fikir versin eşinize.
Çok gereksiz bi konuymuş. Lise çağında çocuk. Bi harçlık vermek gerekirdi zaten. Daha ilk bayramı dediğinize göre sizinki daha bebek. Kıyaslamanız çok gereksiz. Anne babasının yapacağıyla sizinkide bir değil. Onlar bunları hergün yapıyor zaten. Ortada öyle kin tutacak bi mesele yokken çocuğunuzun babanne dededen mahrum kalması haksızlık.Baştaki görüşmelerine ben engel olmadım kendi tercihleri. Geçen yıl ki bayramda k.p bayram öncrsi görümceden olan toruna( 15 yaşında ve her bayram harçlık şu bu yapmışızdır) 200 tl harçlık kıyafet ve yemeğe götürmemizi eşimi arayıp söyliyor, eşimde benim çocuğumun ilk bayramı babasının emrşvakisi üzerine, hele benim çocuğuma onlar görümceden için, yapsın ben zaten yaparım diyor. Bayram gelince görğmce hiçbişey yapmayınca eşimde yapmıyor. Neyse biz bunu problem yapmıyoruz ama k.v. k.p eşimle kavga ediyor harçlık vermedik diye. Olay burdan geliyor
benimde annem bakacak.annem kayinvalideden büyük kvalide kafa terelelli.kp tutmus sen ise başlayınca annen(kvalide) isi biraktircam sıralı baksınlar bilmem ne.kendi bi gece degil bi saat dayanamaz.kvalide çalışmayı seviyor ben ona baktirmak istemiyorum.annemle kayinpeder konusmuyor.bu yüzden kendi anneme baktirinca torununu goremicegini düşünüyor.öyle ilk torun diye heves ama ben güvenmiyorum hic birine kvalideme isi biraktirdigi ile kalır.insallah calismaya devam eder kvalidem.cahil bir kafa ile yetişsin istemiyorum.Çocuğum daha olmadan evlendiğimin ertesi torun torun deyip bebeğim olunca1 gün arayıp sormadılar. Benim 70 yaşındaki annem (baköak zorunda da değil) kreşe bakıyıcıya güvenemyip evladıma bakıyo. Ve böyle bi anne k.v. bozuntusundan laf işitiyo. Sebepte k.v. nin bana sarfettiği söz üzerine bu sözde oğlum senle evlendiğinden beri ağlıyorum. Okadar çok şey barındırır ki bu laf annemde hayırdır kızımın bi yanlışı mı oldu evlendiğinden beri ağlıyomuşsun bunun üzerinr k.v. çemkirdi. Ama onun ailesi melek yapılanlar unutuluyo
Aynen çok doğru soylemissiniz. Biri lise çağında öğrenci paraya ihtiyacı olan biri diğeri ise daha bebek. Bizim sülale de bebeklere verilmez bayramda para, öğrenci okuyan falan varsa onlara verilir.Çok gereksiz bi konuymuş. Lise çağında çocuk. Bi harçlık vermek gerekirdi zaten. Daha ilk bayramı dediğinize göre sizinki daha bebek. Kıyaslamanız çok gereksiz. Anne babasının yapacağıyla sizinkide bir değil. Onlar bunları hergün yapıyor zaten. Ortada öyle kin tutacak bi mesele yokken çocuğunuzun babanne dededen mahrum kalması haksızlık.
Bizde vermişlerdi, iki aileninde ilk torunuydu tabi. İlk dedelik heyecanıyla bayramda harçlık vermek istediler heralde. Ama gerek yok bence. Dediğiniz gibi diğerinin ihtiyacı var en azından.Aynen çok doğru soylemissiniz. Biri lise çağında öğrenci paraya ihtiyacı olan biri diğeri ise daha bebek. Bizim sülale de bebeklere verilmez bayramda para, öğrenci okuyan falan varsa onlara verilir.
Hiç bir eş ailesinden kopmaz sen her gün gül , güllük gulistanlik hayat yasat onlar bir kez gülsün hemen herşey değişir ... Bence hiç problem etmeyin versin alsın ne yapıyorsa yapsın ... Bunun önüne geçmek ailesi ile gorumemek den yada kopmaktn gelmiyor ... Huzursuzluk vermek isteyen her şekilde veriyorİyi akşamlar arkadaşlar, eşimin ailesi ile evlendiğimiz günden bugüne kadar sorunlu bi ilişkim oldu, kaynanalık yapmaya çabalayan bir adet k.v., örümcelik yapmaya çabalayan bir adet görümce. Çok olaylarımız oldu şimdi bunları anlatıpta konuyu uzatmak istemem. Eşim bu olayların neresindeydi derseniz benim haklılığım ortada olduğu için sağolsun yanımdaydı, ailesi ile 1 yıldan fazladır görüşmüyoruz. K.v. bana olmadık laflar etti neyse keza annemede. Bende haklı olarak görüşmek istemedim konu annemede gelince. Eşimlede ailesi bu olaylar üzerine görüşmedi 1 tane evladım var( Allahım herkesin evladı ile benimkinide bağışlasın) torunlarını bile bu 1 senelik süre zarfında nasıldır iyi midir falan filan sormadılar, önemli mi benim için önemli değil, her neyse geçenlerde eşim belki benden çekiniodur şudur budur deyip özlemişlerdir onlar utanmıyosa ben utandırayım deyip evladım ile gittiler, bende babane dede görsünler dedim, neyse görmüşler etmişler. Eşime bayramda annenlere bayramlaşmaya giderken tek gidersin, tamam şu bu geçen götürdün ama el kadar yavrunun halini hatrını sormayıpta alışkanlık haline getirip evladım tekrar gidemez dedim. Eşim sanki olan olaylar hiç yaşanmamış gibi benle kavga etti. Siz olsanız nasıl düşünürsünüz. Ben haksız mıyım
Ekleme yapıyım arkadaşlar: kavga sebebimiz geçen sene bu zamanlar bayram öncesi k.p. eşimi arıyor görümceden olan 15 yaşındaki toruna 200 tl bayram harçlığı kıyafet ve yemeğe götürmemizi söyliyor( her bayram harçlığını falanda verirdik) eşimde bu emrivaki üzerine görümceden için; benim evladımın ilk bayramı o yapsın ben zaten yaparım diyor. Her neyse bayramda görümce tarafından bir harçlık falan olmuyor. Biz bunu mesele etmiyoruz. Ama k.v. ve k.p. neden harçlık vermedik diye bizle kavga ediyor. Olay buradan çıkıyor ve bende yine bir bayram günü evladımı göndermek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?