Eşim ve ailesi

Benmle kusup esimi cocugumu aramadilar diyorsun belki siteminde haklisin ama onlarda kucuk olarak ogullarinn once aramasini beklemislerdir...cocugunu gondermeyerek bir yere varamazsin esini kendin de sogutursun sen gorusme hakkindr ama esine ve cocuguna karismaya hakkim yok

Bebeğini falan alamaz istediği kadar tehdit etsin. Hep diyorum eş değil ailelerlede evlenilior malesef kapıyı kapattın herkea dışarda kalır muhabbeti olmuyor malesef hele bu eş körü körüne anneci ise. Allah akıl fikir versin eşinize.

Keşke eşinizi tek göndermeseydiniz siz de gitseydiniz, belli ki ailesi size karşı iyi doldurmuş ve haklı olduklarına inandırmışlar

Mutlaka bir yerde patlak veriyor merak etme cocuk için bahanesi zaten unrunda olan cıkar gelirdi şimdi yok sen küçüksün ben büyüğüm bilmem ne böyle ailelerin Allah bin belasını versin ocakları sönsün evleri tepelerine çöksün inşallah çok doluyum bu konuda

Amşn ama bugun yine gördüm ki hiç bişey değişmemiş aynı adam

Ailesinden kopmak istemiyor , özlemiş demek ki ..
Kızınızı kullanmayın bırakın gitsin onların da torunu çünkü .
Hem olayda çok büyük bir olay değil ben küslük olacak bir mesele göremedim .
200 TL nin Lafı mı olur yani 200 TL için küsülür mü ?

Çok gereksiz bi konuymuş. Lise çağında çocuk. Bi harçlık vermek gerekirdi zaten. Daha ilk bayramı dediğinize göre sizinki daha bebek. Kıyaslamanız çok gereksiz. Anne babasının yapacağıyla sizinkide bir değil. Onlar bunları hergün yapıyor zaten. Ortada öyle kin tutacak bi mesele yokken çocuğunuzun babanne dededen mahrum kalması haksızlık.

benimde annem bakacak.annem kayinvalideden büyük kvalide kafa terelelli.kp tutmus sen ise başlayınca annen(kvalide) isi biraktircam sıralı baksınlar bilmem ne.kendi bi gece degil bi saat dayanamaz.kvalide çalışmayı seviyor ben ona baktirmak istemiyorum.annemle kayinpeder konusmuyor.bu yüzden kendi anneme baktirinca torununu goremicegini düşünüyor.öyle ilk torun diye heves ama ben güvenmiyorum hic birine kvalideme isi biraktirdigi ile kalır.insallah calismaya devam eder kvalidem.cahil bir kafa ile yetişsin istemiyorum.

Benim babaannemle annem arasinda da çok büyük problemler olmuş zamanında. Ama ben her bayram mutlaka giderim babaannemin elini öpmeye. O annemle onun arasında geçen şeyler ve geçmişte kalmış. Sonuçta ben onların torunuyum ve bayramda gidip onların elini öpmek adettendir ve her bayramda giderim. Hani siz engel olsanız da çocuğunuz büyüyünce illa ki gidecek onların yanına. Boşuna şimdiden engel olup eskiden annen gondermiyordu seni konumuna düşmeyin

Aynen çok doğru soylemissiniz. Biri lise çağında öğrenci paraya ihtiyacı olan biri diğeri ise daha bebek. Bizim sülale de bebeklere verilmez bayramda para, öğrenci okuyan falan varsa onlara verilir.

Aynen çok doğru soylemissiniz. Biri lise çağında öğrenci paraya ihtiyacı olan biri diğeri ise daha bebek. Bizim sülale de bebeklere verilmez bayramda para, öğrenci okuyan falan varsa onlara verilir.
Bizde vermişlerdi, iki aileninde ilk torunuydu tabi. İlk dedelik heyecanıyla bayramda harçlık vermek istediler heralde. Ama gerek yok bence. Dediğiniz gibi diğerinin ihtiyacı var en azından.

Hiç bir eş ailesinden kopmaz sen her gün gül , güllük gulistanlik hayat yasat onlar bir kez gülsün hemen herşey değişir ... Bence hiç problem etmeyin versin alsın ne yapıyorsa yapsın ... Bunun önüne geçmek ailesi ile gorumemek den yada kopmaktn gelmiyor ... Huzursuzluk vermek isteyen her şekilde veriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…