Baştaki görüşmelerine ben engel olmadım kendi tercihleri. Geçen yıl ki bayramda k.p bayram öncrsi görümceden olan toruna( 15 yaşında ve her bayram harçlık şu bu yapmışızdır) 200 tl harçlık kıyafet ve yemeğe götürmemizi eşimi arayıp söyliyor, eşimde benim çocuğumun ilk bayramı babasının emrşvakisi üzerine, hele benim çocuğuma onlar görümceden için, yapsın ben zaten yaparım diyor. Bayram gelince görğmce hiçbişey yapmayınca eşimde yapmıyor. Neyse biz bunu problem yapmıyoruz ama k.v. k.p eşimle kavga ediyor harçlık vermedik diye. Olay burdan geliyorBaşta görmedikleri için alışmak kolay olmuştur. Ama şimdi torunlarıyla vakit geçirince tekrar görmek isteyecekler. İstesinler de. Babaanne, anneanne, dede sevgisi çok güzel. Çocuk neden anne babanın karmaşık ilişkisi yüzünden bu sevgiden mahrum kalsın ki? Kaldı ki görüşmeme kararını hayati bir durum olmadıkça anne/baba veremez.
Baştaki görüşmelerine ben engel olmadım kendi tercihleri. Geçen yıl ki bayramda k.p bayram öncrsi görümceden olan toruna( 15 yaşında ve her bayram harçlık şu bu yapmışızdır) 200 tl harçlık kıyafet ve yemeğe götürmemizi eşimi arayıp söyliyor, eşimde benim çocuğumun ilk bayramı babasının emrşvakisi üzerine, hele benim çocuğuma onlar görümceden için, yapsın ben zaten yaparım diyor. Bayram gelince görğmce hiçbişey yapmayınca eşimde yapmıyor. Neyse biz bunu problem yapmıyoruz ama k.v. k.p eşimle kavga ediyor harçlık vermedik diye. Olay burdan geliyor
Aynen salak kafam iyilik bilmezlere iyilik yapıyorum benim hatamSiz haklısınız. Ben olsam bende göndermek istemem ki bende eşimin ailesiyle görüşmüyorum hamileyim ve doğumumda da istemiyorum. Önce büyükler dedeliğini babaanneliğinı bilmeli. Bir yıl boyunca hiç merak etmemisler bile.
Eşiniz bu olaylar oldugu sırada size hak vermiş, kendisi de tepki göstermiş. Bence siz sakin bir şekilde esinize tekrar bunları hatırlatın ve kendi kırgınlığınızın geçmediğinin altını çizin. Ve keşke ilk başta göndermeseydiniz. Bence esiniz bu hareketinizden sonra barışacağınıza yada en azından cocugu onunla göndereceğinize ümitlenmiş.
Doğumuma bende istememiştim ama eşim sağolsun hepsini doluşturdu hastaneye, iş eşte bitiyoSiz haklısınız. Ben olsam bende göndermek istemem ki bende eşimin ailesiyle görüşmüyorum hamileyim ve doğumumda da istemiyorum. Önce büyükler dedeliğini babaanneliğinı bilmeli. Bir yıl boyunca hiç merak etmemisler bile.
Eşiniz bu olaylar oldugu sırada size hak vermiş, kendisi de tepki göstermiş. Bence siz sakin bir şekilde esinize tekrar bunları hatırlatın ve kendi kırgınlığınızın geçmediğinin altını çizin. Ve keşke ilk başta göndermeseydiniz. Bence esiniz bu hareketinizden sonra barışacağınıza yada en azından cocugu onunla göndereceğinize ümitlenmiş.
walla beniim koca da ister haklı olayım ister haksız olayım
kavga olmasın gidip gelelim mutlu mesut yaşalım biri
annen bu konuda haksız desemde farkında olsa dahi kabullenmez
adam önce anasından yana değişmiyorlar anacım
Harçlık derdi ben gütmedim biz vermeyince k.v., k.p. kavga etti.E siz gorsun dede banane diye gonderdiniz zaten ne bu simdi bi kere tattirdiniz gerisi yok?
Zaten kasten bilerek bi kez gondermissiniz. Olaylarin uzerinden 1 yil gecmis sizde kafaya takmissiniz nasil olurda benim evladimi sormazlar diye. Bi adim atmissiniz madem devaminida getirin.
Uzatmanin alemi yok boyle konularda bence.
Ha bi kac gun sonra eski hallerine donerlerse kesin olarak iliskiyi kesersiniz olur biter.
Bide yok gorumce hasligi yok benim evladimin hasligi cok sacma bi sebep olmus.
Doğru diyosun. Gelin olunca sanki çekmek zorundayız, her lafı demeye hak görüyorlar düşünse k.v. kendi de bi evin gelini. Büyük konuşmak istemem bizde k.v. olcaz ama önce anne olmayı bilmeliyiz benim gelinim değil kızım olarak görmeyi bilmek gerek.Peki biz gelinler olarak taş mıyız onu anlamadımher seyi sineye çek otur kabul et, hicbisey olmamış gibi devam et. 20 yıl sonra icimize atıp durmaktan her yerimizde hastalıklar çıksın. Ben bunu kabul etmiyorum vallahi. Şu sorunların birini gelinin ailesi çıkarsa eş kisisi de, eşin aileside ömür boyu gelinin yüzüne vurur kimseyle de görüşmezler.
Çok kötü kavramınıza ne giriyor acaba merak ettim; hakaret, değersizlik, yapmadıklarınla itham edilmek, kız tarafısınya senin 70 yaşında ki annene hakaret bunlar çok kötü değilse çok kötü ne oluyor. Ha salaklığım ki eşime kıyamayıp evladımı yollamış bulundum. Ben küslüğü bitirmedim başlatan ben değilim ama bitirme hakkını kullanan ben olmak isterim.Ben sizi haksız buluyorum ama hep diyoruz da çok da kötü bir durum yasanmadiysa düğünde bayramda görüşmek gerekir diye. Bu yüzden madem kuslüğü bitirdiniz, bayramda gönderin, sonra yine sıklığı azaltırsınız
Peki biz gelinler olarak taş mıyız onu anlamadımher seyi sineye çek otur kabul et, hicbisey olmamış gibi devam et. 20 yıl sonra icimize atıp durmaktan her yerimizde hastalıklar çıksın. Ben bunu kabul etmiyorum vallahi. Şu sorunların birini gelinin ailesi çıkarsa eş kisisi de, eşin aileside ömür boyu gelinin yüzüne vurur kimseyle de görüşmezler.
Çok kötü kavramınıza ne giriyor acaba merak ettim; hakaret, değersizlik, yapmadıklarınla itham edilmek, kız tarafısınya senin 70 yaşında ki annene hakaret bunlar çok kötü değilse çok kötü ne oluyor. Ha salaklığım ki eşime kıyamayıp evladımı yollamış bulundum. Ben küslüğü bitirmedim başlatan ben değilim ama bitirme hakkını kullanan ben olmak isterim.
Unutulmaz değilde anlık hata diyelim. Teşekkür ederimBenim kavramlarim ile konunun alakası yok. Sizin için unutulmaz değilmiş ki gondermissiniz. Bayramda da gönderebilirsiniz diye düşündüm . Bir kez gönderdiniz diye göndermek zorunda değilsiniz elbette, benimki dışarıdan bir tavsiyedir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?