Eşim ve ailesi

Aynen canım çok var yazacak şey ama zor ins düzelir eşin farkına varır bir ailesi olduğunu ona göre iletişim kurar sizinle birlikte zaman geçirir
Benimde var yazacak cok şeyim.nie gitmek istiyorsun bunca seyün üzerine dersiniz o derece.

Aynen canım çok var yazacak şey ama zor ins düzelir eşin farkına varır bir ailesi olduğunu ona göre iletişim kurar sizinle birlikte zaman geçirir

iyi de adam ilk kez bu kadar uzun oturmuş ailesinin yanında. o kadarına da hakkı yok mu ?
bir kadın eşim annemde bir gün oturmama kızıyor dese demediği kalmaz burada kimsenin. erkek oturunca hemen kötü koca oluyor.

Benimde var yazacak cok şeyim.nie gitmek istiyorsun bunca seyün üzerine dersiniz o derece.
Anlıyorum seni zor iki arada kalmak bir yandan da çocuk var şuan kız kardeşim kafasına göre bosamlnamiyo bir kanıt istiyor onu aldattığına dair ama yok ilgisiz çocuklarıyla ilgilenmeyen kendi anne babasına kardeşlerine düşkün kardeşimi ve yegenlerim umrunda değil 42 yaşında birde hiç olgunlaşmamış babam ariyo niye bolye okutur die. Kardeşimi suçluyor utanmadan babam da ayrı bir dert herzaman millete inanır kızına inanmaz çok cekio kardesim

İlk kez ailesinin yanında bu kadar uzun durmuş eşe, surat asmanin bunu mesele yapmanın ne manası var ki?

Sürekli tek gider uzun süre kalır ayrı ama arada bir gidebilir ailesinin yanına tek başına. Bu kadarına hakkı olsun yani.

iyi de adam ilk kez bu kadar uzun oturmuş ailesinin yanında. o kadarına da hakkı yok mu ?
bir kadın eşim annemde bir gün oturmama kızıyor dese demediği kalmaz burada kimsenin. erkek oturunca hemen kötü koca oluyo
Yaa önceden birikmiş şeylerde vardı içimde bide bu denk gelince patladım kendimce.

Şuan hamileyim 2 hamileligim kayınvalidem digeri buyuseydi die laf bagısladı o zaman bende gayınama laf dedim ondan mı götürmedikızım var 2 yaşında arayıp sormuolar dogru düzgün insan özler torununu

Şuan hamileyim 2 hamileligim kayınvalidem digeri buyuseydi die laf bagısladı o zaman bende gayınama laf dedim ondan mı götürmedikızım var 2 yaşında arayıp sormuolar dogru düzgün insan özler torununu
Anne eşinizin annesi.
Gidip görmek istiyorsa görür belki aranızda gerginlik olacak diye tek gitmek istedi, annesiyle kardeşiyle yalnız olmak istedi.
Sizi rahatsız eden birşey eşinizi aynı oranda rahatsız etmez.
Sürekli tek gidelim demesinden iyidir.

Olabilir

Sanırım eş ailesi ile sıkıntılı şeyler yaşadınız. Bunun üzerine gün aşırı sizi sürükleyip anasına babasına hizmet ettirse daha mı iyiydi? Ayrıca adres verin şikayet edelim, yasaktan haberi var mı eşinizin?

bir kadın eşim annemde bir gün oturmama kızıyor dese demediği kalmaz burada kimsenin. erkek oturunca hemen kötü koca oluyor.
Ben nerden bilim ilk defa mi böyle hep mi öyle ama eniştem hep öyle kötü bir durum zaten kardeşim yaz tatilinde baba evine gelmek istiyo birakmiyo kardeşimin düğünü oldu bırakmadı o kadar pis biri aileme laf atiyo oyuzden benim gözümde kötü koca her koca aynı değil tabi

Tek gitse suç, beraber suç
Kardeşim le beraber gidince kıyaslamalar oluyor kv ayrı dert sen niye böyle yapıyon ediyon diye karismalar kardesimde oraya gitmek istemio gitmiyor artık eniştem gidiyor tek baisna cocuklarida götürmez keyfine bakar boku da çıkarıyor

Pardon siz konu sahibi misiniz? Bir de o sonda yazdığınız çok çirkin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…