Eşim ve ailesinden çektiğim nedir

Isimsiz01

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2019
1
-5
1
26
Arkadaşlar derdim büyük... biraz uzun oldu hakkınızı helal edin.
Bu yengeç burçları neden bu kadar ailesine düşkün olur ki
Kızlar bn 1,5 yıl nişanlı kaldım ve 4 aydır da evliyim. Eşimin ailesi normal insanlar gbi değiller hele bizim gibi hiç değiller. Yani insanlık nedir bilmiyorlar görgü denen şey zaten hiç yok. O 1,5 yıllık nişanlılık dönemimde eşimin babası yok zaten annesi ve 2 kardeşi var. Annesi denen kadın aynı mahalle de oturduğumuz halde ayda 1 anca geliyordu yanıma bazen onu bile gelmiyordu gelse de zaten eli bomboş geliyordu hep gelince de surat 5 karış hiç konuşmazdı bana zaten öcü gbi bakardı konuşunca da zaten boş boş muhabbetler ederdi. Ya kızı da yok başkası olsun kızı yerine koyar ya aynı zamanda bnmle beraber kuzenimde nişanlıydı onun kayınvalidesi sürekli gelirdi her gelmesinde kıyafetinden yiyeceğine kadar getirirdi her özel günde alışverişe götürürdü. Bizim oralarda geline maddi manevi her türlü önem gösterir. Tamam dedm maddi hiç birşey yapmayacak belli (ki durumu olduğu halde yapmadı). Eşimi nişanımızı düğünümüzü evimizi her şeyi tek başına yaptı annesi oğluna bir iç çamaşırı bile alıp koymadı evimde hiç birşeyi yoktur. Manevi değerini de hiç göstermedi tamam dedim onu böyle kabul edecem kaderimmiş bu dedm ama eşim bari benden yana olsaydı gam yemezdim. Kızlar evlendik 1,5 yılımız sürekli ailesi yüzünden kavga ederek geçti. Evlenince başka şehirde yaşıycam nasılsa görmem olur biter dedim evlendim bir gün eşimin annesiyle konuşmalarına şahit oldum. Telefonunda bir program vardı otomatikmen kaydetmiş bnde dinledim yaa resmen eşimi dolduruyor yaa ismim hiç yok zaten seninki napıyor seninki yine nerde onu çok gezmeye gnderme izne çok gelmeyn ailesine çok gider geli vs. Vs. Ki bn normaldede zaten gezmeyi pek sevmem ev insanıyımdır byle söylemesine çpk şaşırdım. Snra annesiyle çok konuşturma annesi söylediyse dinleme babası akıllı anası öyle değil lafçı da zaten vs vs sen kim oluyorsun da bnm annem hakkında byle konuşuyorsun diye direk aradım her lafı söyledim. Aramıza soğukluk girdi 1 aylık evliyim eşimin bir meselesini öğrendim kızlar zamanında birine kefil olmuş bnde biliyordum nişanlıyken öğrendim ama aylardır aylığından kesiliyormuş ve bana söylememiş hep aylığım düştü diye bana yalan söyledi bn de nerden bilebilirim inandım bir gün öğrendim kıyameti kopardım ailesinden herkesi aradım bu meseleyi çözün diye hiç biri oralı olmadı biz meseleyi çözmek için memlekete gittik tabi çözülmedi ve üstüne üslük bn suçlu çıktım ayrılacam senden dedm diye. Eşim görev yerine geri döndü bn 1 ay babamın evinde kaldımkızlar 1 aylık evlisiniz ve babanızın evine geri dönüyorsunuz siz düşünün işte... o 1 ay ailesinden hiçkimse beni aramadı yanıma bile gelmediler yeni de hamileydim düşük tehlikem olduğu için sürekli yatıyordum hastaneye gidip geliyordum. O teyzeleri dayıları annesi dedesigil hiç biri aramadı da gelmediler. Borç yüzüne boşanılırmıymış borçtan çok sizin oğlunuz yalan söyledi sürekli onu niye demiyorsunuz elin şerefsizlerinin borcunun ödemek için gurbette bekleyecekmişim dayısı kalktı bana bir gün nişanlıyken duymuşsun almasaydın o zaman dedi... (allah bildiği gbi yapsın diyorum ) para için babasının evinde kalıyor blöf yapıyor almasaydı bizene dediler 1 ay boyunca bn ve ailem neler neşer çektik bunlar daha 1/10 ! Bunları da çektim sineme ailesini sildim ve eşimin yanına tekrar döndüm. Şimdi bayramda gidip ailesinin elini öpecekmişim onlar ne derse doğru bn ne dersem yanlış oluyor nedense. Eşim sürekli ailesini savunuyor hiç bir gün beni tutmadı onlar yüzünden kaç defa sinir krizi geçirdim hatırlamıyrum bile. Ama eşimin umrumda değil bayramı bnm burnumdan getirecek şimdiden belli o ailesinin yanına gidecekmiş bn evde tek onu bekleyecekmişim ailemin yanına falan da gitmeyecekmişim kızlar nolursunuz yardım edin artık usandım eşiminasıl düzeltebilirim bu işin içindrn nasılçıkarm bilmiyorum. Hamile olmasam eğer şu an gidip boşanma davası açarım ama böylr de nereye kdr gider bu evlilik bilmiyorum

Evlilik olgunluğuna erişmeden evlenmenin sonucu bunlar..
Adamın konuşmalarını neden dinliyorsunuz?
Ne kadar ayıp bir şey yaptığınız.. dinlediğiniz yetmiyor bir de hesap soruyorsunuz.
Evin her şeyini eşiniz yaparken siz ne yaptınız?
Adam her şeyi yapmış da evlenmeden önce borçlandı diye neden problem çıkarıyorsunuz?
1 aylık evliyken baba evine neden kadar sorunlu bir evlilikte neden hamilesiniz?
Ettiğinizi buluyorsunuz.
Erken evlenmenin cilveleri..

+10000000000
birde yazılanları anlaşılsa paragraf vs de yok
bide habire kızlar kızlar

konu sahibi lütfen konunuzu düzenleyin

kv rengini nişanlı iken belli etmiş madem üzülüyordunuz bişey getirmiyor diye neden ayrılmadınız
iş yok güç yok anladığım sizde geçim de yok keşke korunmayı düşünseydiniz
kusura bakmayın dayı haklı nişanlıyken biliyordunuz evlenmeseydiniz

En başından belliymis. Hic boyle evlenince değişir demeyin degismez. Sende yaşayıp görmüşsun

Kadının bir kötülüğünü göremeyen tek ben miyim? Kadın güleryüzlü, muhabbetçi olmak zorunda değil. Gelirken maddi hediyeler getirmek zorunda da değil. Kimseye güvenerek evlilik yapamazsınız.
Problemli kaynana görmek istiyorsan benimkini vereyim istersen. Üstüne para da veririm, ne istersen veririm. Ama geri iadesini almam. Söyleyeyim.

hamileydim dusuk tehlikem vardi teyzesi dayisi aramadı nedir yahu?

esimin teyzesi ve dayisiyla hic telefonda gorustugumu bilmem hicte eksikligini hissetmedim. Bende numaraları bile yoktur buyuk bir ihtimalle benimde onlarda.

Ayrica buraya konu acan kocasiyla kavgalı her konu sahibin illaki dusuk tehlikesi var daha olmayanı gormedim.

Bir de adamın borcu var diye sulalesini niye ayagi kaldirdiniz? Ne yapsinlar toplanip esinizin borcunu mu ödesinler?

Tek haklı oldugunuz nokta kayinvalidenizin esinizi doldurması. Kayınvalideniz dedikoducu kadının teki ama size tavsiyem eger bu evliligi tam anlamiyla bitirmeyecekseniz esinizle aranizdaki sorunlara baskasini dahil etmeyin. Kendi anne babanızda dahil.

Nişanlıyken bana da kimse öle hediyeler yapmadı,kimse size gelirken kıyafet,yiyecek getirmek zorunda değil.Çok takmışsınız kayınvalidenize bence birde onu dinlemek lazım.Bu hediye olayını eşinizin de yüzüne vurduysanız artık yola gelmez bence.Allah yardımcınız olsun

Biz evlenirken herşeyi eşim yaptı. Babası annesi ayrıydı. Babası düğüne bile gelmedi. 12 sene sonrasında kp öldü ki daha tanışmamıştım bile.

Kvdem bana hiçbir şey almadı. Hediye dersen o da yok. Ama senin gibi bir beklentim olmadı. Hatta bir keresinde çocuk için altın getirmişti onu bile eşime verdim keza ondan bir çöp dahi bana gelsin istemem.

Kvdemle bir sürü sorun yaşadım ki bazıları bunları yaşasa boşanırdı kesin. Gerçi biz de boşanmanın eşiğine bi iki kez gelmiştik. Herneyse.

Neden kocanın akrabaları seni arasın ki. Onların umrunda olmaman normal. Ya da ne bilim kvden neden zart zurt gelsin ki. Mesafe candır.

Kefil olan kocan. Yalan söyleyen kocan. Sen ise annesine, dayısına, bilmem nesine kızıyorsun bu çok saçma. Senin tek konuşacağın kişi eşin. Hatayı yapan o, ailesi değil ki.

Evi bırakıp, babana gitmen saçma. Eğer boşanacaksan tamam. Ama blöf yapıp, gözdağı vermek istiyorsan saçmalık ötesi yaptığın.
Eşinden başka herkesden bir beklentin var. Neden? Siz iki bireysiniz sorunları ikiniz konuşarak hallediceksiniz.

Şimdi ailesi ne yapsın, kocanın kefil olduğu borcu mu ödesin. Bunu mu bekliyorsun. Bekleme. Her koyun kendi bacağından asılır.

Standart premses sendromu bu. Nerde görsem taninirim.

Hepsini okuyamadim beklentileriniz beni bogdu.. Erkek tarafindan amma cok beklentiniz var arkadas ya. Bu size zarar. Vallahi artik ben erkeklerin evlenmek istememelerini anlamaya basladim.

Neden kayinvaliden sana gelirken bisey alsin? Muhtaç misin?
Gelmiyormus dert olmus.. Daha ne istiyotsun iste opte basina koy oyle kayinvalideyi. Sık gelse suç, gelmese suç ne yapsin bu kayinvalideler.

Ben kayinvalidemi hic gormedim, Kendisi baska ulkede yasiyor esim turk degil.. Esimin ailesi bana bir igne bile almadi. Ustune biz yardim ediyoruz kendilerine. Hic onlardan bir beklentim olmadi, aklimin ucuna bile gelmedi..

Dugun de yapmadim kafamiza esti gittik gunluk kiyafetlerle nikahlandik esimle.. Onumuzdeki aylarda yurt disinda dis cekim yaptiracagiz.Hepsi bu, ne stress ne karmasa.. Eminim millet arkamdan konusuyordur ama kimsenin ne dusundugu umrumda bile degil.. Detaylara, beklentilere ne cok gomuluyorsunuz. Milletten ne cok beklentiniz var. Kendi kendinize yetmeyi ogrenin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…