- 20 Mart 2019
- 21
- 1
- 1
- 27
- Konu Sahibi Gizem kaya
Çok uzun olacak ama dusuncelerinizi yazarsanız sevinirim ben üniversiteye yeni başlamıştım eşime aşık oldum daha 18 yaşında böylece evlendim tek altında iki yüzüğüm takılanlara eşimin ailesi aldı ve ev eşyası olarakta yatak odası ,iki halı,buzdolabı ,çamaşır makinesi,televizyon aldılar benim ailemse oturma grubu, halı tüm mutfak eşyaları bulaşık makinesinden tost makinesinde kadar neyse evlendik evliligimizin 2.ayindan beri şiddet gördüm 2 yillik evliyim daha yeni düzelmeye başlıyor eşim fakat bu sefer eşimin ailesi başladı beni dövmesinden zevk alıyordu çocugumuz oldu eşimin ailesi onada bişey almadılar en son bı takım kıyafet aldılar eşim yak at giydirmem dedi neyse sakladım çantaya koydum okula gidiyorum hala bu arada çocuğu kayınvalidem e bırakmaya gittik ben arabada bekliyorum sonra bağırdı çocuğun kıyafetini giydirmemis kıskanç ,şeytan o**pu karın seni dolduruyor falan dedi neyse sesimi cikarmadim sonra görümcem geldi kendisi benden 1 yaş küçük bana küfürler etmeye başladı sokağın ortasında çok terbiyesiz bir aile bu gerçekten bıktım napicam artık bilmiyorum