- 18 Mart 2015
- 733
- 498
- 103
- 35
- Konu Sahibi ozgurruzgar
-
Evet onada bisiklet aldıkki ve yaşıda küçük ıphone 6 ne ya.biz burda alcaz onlar ordan elinden alcak biliyoruz.Eşinizle konusmalisiniz. Demekki abisine alinmis oda ozenmistir. Faturali yerine kontorluye cevirseniz daha iyi olur.
Dayiları oluyo cnm bide babalarının herseyden haberi vardır eminim çünkü gitmek istediklerinde babaları kalın anneanneniz nezamn gelirse yollarsa ozaman dönün demiş kaynanamda memkekette gelcekti gelmedi daha üstelik torunlarını 7yıldır görmüyor hala orda memlekette geziyo 4aydır nasıl yürek varsa.Bir laf vardir alışmış kudurmustan beterdir o yuzden sınırlari koymaniz lazim annesiz cocoklarla ilgilenmen cok guzel ve sevap bu ayri birsey ama kocanizda bu durumu konuşup ayni hareket etmeniz gerek yoksa tek siz uzulen olursunuz çözülmeyecek birsey deyil zaten okadr sorumluliklarida uzerine almayın yarsimci olmaniz yeterli insanin gönlunden gecer yapar ama kullnilmakta kurnazliktir sonucta babalarinin belki haberi yok cocougun bukadar istemesinden ama amcasina cok guvendigi icinde istekleride fasla olabiliyor
Orta 2 ye geçen çocuk 12.13 yaslarindadir. Çocuk size sadece bir soru sormuş siz bir sürü cevap vermissiniz böyle cevap vermek yerine daha kibar bir dille anlatabilirdiniz çocuk bu ozenmis olabilir.
Diğer çocuğunun hattında kontörlu hatta çevirin daha iyi olur yaşı küçük arkadaşları ile konuşup faturayı yukseltebilir yada arkadaşları senin hattın nasılsa faturalı diye isteyebilirler.
Buda yazdım gibi sert söylemedim tabi kısa yazmak için direk yazdım yoksa niye öyle diyosun cnm sanada bunu aldık abin büyük sen daga küçüksün gibi şeyler ekledim üstelik kendine göre kıyafet bulamamış üzülmüştü bende eşimi arayıp götür o çocuğu alsın bak alınıyomuş dedim çocugada dedim dayın seni götürcek istedini alırsın dedimOrta 2 ye geçen çocuk 12.13 yaslarindadir. Çocuk size sadece bir soru sormuş siz bir sürü cevap vermissiniz böyle cevap vermek yerine daha kibar bir dille anlatabilirdiniz çocuk bu ozenmis olabilir.
Diğer çocuğunun hattında kontörlu hatta çevirin daha iyi olur yaşı küçük arkadaşları ile konuşup faturayı yukseltebilir yada arkadaşları senin hattın nasılsa faturalı diye isteyebilirler.
anneleri vefat etmiş olabilir ama bu durum babalarının fakirleşmelerine mi neden oldu? durumu yok mu? elbette ki hediyeler alıcaksınız. ama onların anne eksikliklerini böyle gideremezsiniz
Hayır çok zenginler ki cnm çok sımarttılar burda teyzeleri hiç ilgilenmiyolar gelip görüp gittiler.anneleri vefat etmiş olabilir ama bu durum babalarının fakirleşmelerine mi neden oldu? durumu yok mu? elbette ki hediyeler alıcaksınız. ama onların anne eksikliklerini böyle gideremezsiniz
Ben ilk yazdığın mesaja göre yorum yapabilirim detaylari bilemem ama okuduğumda çok sert geldi.Buda yazdım gibi sert söylemedim tabi kısa yazmak için direk yazdım yoksa niye öyle diyosun cnm sanada bunu aldık abin büyük sen daga küçüksün gibi şeyler ekledim üstelik kendine göre kıyafet bulamamış üzülmüştü bende eşimi arayıp götür o çocuğu alsın bak alınıyomuş dedim çocugada dedim dayın seni götürcek istedini alırsın dedim
Biz de anasız kaldık. O kadar kötü ki. Yapma nolur.Buda yazdım gibi sert söylemedim tabi kısa yazmak için direk yazdım yoksa niye öyle diyosun cnm sanada bunu aldık abin büyük sen daga küçüksün gibi şeyler ekledim üstelik kendine göre kıyafet bulamamış üzülmüştü bende eşimi arayıp götür o çocuğu alsın bak alınıyomuş dedim çocugada dedim dayın seni götürcek istedini alırsın dedim
Limitli faturaymış canım. 30 liralık. Yumuşatıldığına bakma sert zaten....Ben ilk yazdığın mesaja göre yorum yapabilirim detaylari bilemem ama okuduğumda çok sert geldi.
Diğer çocuğun hattını değiştirin derim fatura yüksek gelir buyük ihtimalle.
Hanfendi niye yanşış anlıyosunuz cocuk demişki bana bişey almıyolar almadılar abisi yanımda dedi bunu bende niye öyle diyosun abine telefon alındıysa sanada bisiklet alındı abinin yaşı büyük gibi şeyler dedimYetmemiş bide yüzüne vurmuş zaten size şunları aldık diye.
Allah kimsenin çoluğunu çocuğunu başkasının eline bırakmasın işte.. Boşuna denmemiş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?