Eşim ve akrabaları yüz veriyo yiğenleri arsızlaşıyor

iste tam da bunu kastediyordum.. hosunuza gitmeyen cevaplari duyunca 'ama soyle de oldu, boyle oldu, bi de su vardi' diye baska seyleri katip hakli cikmaya calisiyosunuz.. biz nerden bilelim bunlari? yazdiginiza gore yorum yapiyoruz.. kaldi ki, bu yazdiklarinizi hala o cocuga baglayamadim ben, gidin esinize kizin o halde, cocuga 'arsiz' demek yerine.. ben onceki sayfalarda da soyledim, nefsinize agir gelebilir, icinize sinmeyebilir, sizi yargilayacak degilim.. ama celiskileriniz yuzunden, yaptiginiz iyiligi dillendirmenizde iyi niyet goremedim.. uzgunum..

Canım hiç üzülme çocuklar hakkında yok böyle yaptılar ewde yok böyle ettiler bana demedimki kötülemedim onları ewet sinirle baslığı hiç uygun yazmamışım orası yanlış olmuş.zaten babalarında suç çocukları buraya baska amaçla yollamış çocuklarda bunu fazlasıyla kullanıyor.Hatta bazıları kalsın diyon ama gitmediler bi türlüde diyon yazanşar olmuş inkar etmiyorum çünkü kaldıkları sürece istekleri dahada artıyo ve bunlar maddi acıdan pahalı oluyor.büyük olan bınu anlıcak yasta ve büyünce kötü şeyler peşinde bende karsıma aldım güzel konuştum insallah fikri değişmiştr.hatta şimdiden hesapşaöışlar 15tatilde gelrim 1haftada rapor alırım 1ay kalırım diyo bende ne diyim siz bilirsiniz gezmeye gelin kalmaya geln diyebiliyorum ne diyim yani.

Niye okadar kötü damgayı vurmussunda Acıklama yaptım diyemi kötü niyet oldu.acıklama yapma gereği duydum ve yaptım Olanları yazmamın nedeni herseyi üstüme yıkıp gitmeleri akrabaları yani.Bazı insanları anlamak ne kadar zor ben yazmışım başlık kötü oldu diye ama sen hala konuyu anlamamışsın neyse sorun değil canım.kötü bişey yazınca pat pat diye yapıştırın Acıklama yapınca da iyilik söylenirmi diyonuz anlamadınız için en ince ayrıntısına kadar anlattımki daha rahat anlayabilin diye

oyy oyy, klasik konuyu saptirip, karsidakini anlamamakla suclayip, demogojiyle hakli/baskin cikmaya calisan tip.. anlamaliydim.. saygi ve mantik cercevesinde tartisabilecegimizi sanmiyorum su msjiniz ve asilsiz tespitlerinden sonra.. hosca kaliniz..

oyy
oyy, klasik konuyu saptirip, karsidakini anlamamakla suclayip, demogojiyle hakli/baskin cikmaya calisan tip.. anlamaliydim.. saygi ve mantik cercevesinde tartisabilecegimizi sanmiyorum su msjiniz ve asilsiz tespitlerinden sonra.. hosca kaliniz..
Nedense burda hemen hemen herkes anlamış Allah razı olsun onlardanki nedemek istediklerimi ne hissettimi anmıslar ama nedense siz anlayamamıssınız ama yine kötü niyetli dersiniz siz simdi.bence siz acıklama yapma gereği duyduğum için haklı sebeplerim olduğu için bunlarda doğru olduğu için tabi bana göre acıklamayı kabullenemeyip rahatsız oldunuz yanlış anlamayın sakın maksat kalp kırmak değil sizde hoşça kalın..

konu icinde yine en insafli elestirenlerden, hakli oldugunuz yeri de soyleyenlerden biri ben oldugum halde, kalkip bana saldirmaniz da alginizi koyuyor ortaya.. yorumunuza bakan size hakaret ettim sanar.. gerci hic onemli degil.. herkes anlamak istedigi sekilde anlayabilir.. soylediklerim ortada.. iyi gunler size..

Son düzenleme:
Fazlaca abartılmış durum. Çocuklar annelerinin olmamasını artık kullanma noktasına gelirler.
Abisi olacak çocuk için bile iphone fazla bence. Kendi kazancı dışında anne babaya aldıranlara da kızıyorum aslında. en azından bana fazla lüks ve gereksiz geliyor çocuklar için. Çünkü onların hedeflerini bitiriyoruz, kolay elde edince hiç bir şeye hevesleri kalmıyor. Çocukları artık çikolata ile sevindiremez olduk. Halbuki biz babamız 1 tanecik çikolata getirecek diye akşamı beklerdik.
Eşinle konuş ve bu durumdan rahatsız olduğunu söyle.

yetim sevindirmek sevaptır diyenlerdenim ama başa kalkılmamalı bir şey verdin mi arkasına çok düşmemek lazım
burada yalnız bir şey yazmadan duramayacağım bazen annesi babası boşanmış veya ölmüş çocukların çok üstüne düşülüyor ve çok şımartılıyor
mesela onun annesi yok onun boynu bükük diye diye diğer çocuklara kızılan şeylere onlara kızılmıyor bu da yanlış
hem çocuklar sadece maddi hediyelerle mi sevindirilir

babası bizi sömürsün diye gönderdi demek nedir yahu..bu lafları eden siizn kendi çocuğunuz da olabilrdi..şahsen oğlum dese; yaşın küçük,başkasının malı beni de snei de bağlamaz,büyüdüğünde çalışıp kazanır alırsın derdim..sizden de böyle bir cevap beklenirdi doğrusu..küçücük annesiz bir çocuğa,sana da abine de şunu aldık bunu aldık diye eziklemek değil...
sadeceeşinizi tebrik ediyorum yeğenlerine sevgi ilgi gösterdiği için..
ayrıca "yiğen" değil "yeğen" olacak doğrusu..tabi siz para yiyici gözüyle bakınca öyle yazmışsınız..

Siz payınıza düşeni yapmışsınız zaten.Herkes yardımcı oluyormuş işte.Ama anlamadığım annesinin ölümüyle bu çocuklar fakirleşti mi? Babalarının durumu yok mu yani? Eğer faturalıysa telefon,faturayı aşmayan tarifelere geçin derim ben.Çocuk sonuçta bilmeden çok konuşup büyük meblalar getirebilir.Küçüğün de öyle söylemesine takılmayın o yaşlardaki çocuklar biraz doyumsuz olabiliyor.Ama yinede siz neler yaptığınızı çok zor durumda kalmadıkça çocukların başına kakmayın.Onlara paradan çok anne şefkati verirseniz daha iyi olacaktır.

son cumleye koptum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…