- 17 Temmuz 2018
- 4.174
- 19.323
- 208
Hakarette etse kendi annesini dövmeye kalkacagini dusunmuyorum bu adamin. Şurda türlü türlu cesit cesit konular okuduk ya geline kufur eden mi ararsin, ustune yuruyen mi hangi koca annesini dövmüş10 senedir oyle bisey okumadim da duymadim da hayatimda.
Kocasini da gectim gelin kaynanayi dövmeye kalksa nolur acaba hayal edebilen var mi?
Karsidaki terbiyesiz olabilir ama elalem degil neticede eşinin annesi ve bir kadin. Öyle bir ortamda sen kimsin kovamazsin kavgasina girmez normal biri ceker gider zaten.
O anlık gerginlikle kadın adamı itince adam da refleksle üstüne yürümüş gibi geldi, kafasında kaynanayı çatır çutur dövme planı olduğunu düşünmedim. Zaten olabilir mi öyle bişey, bu adamın zihniyetinde biri kayınbabanın yanında kaynana dövecek öyle mi? Düşünemiyorum. Olabilirliği yok.Hakarette etse kendi annesini dövmeye kalkacagini dusunmuyorum bu adamin. Şurda türlü türlu cesit cesit konular okuduk ya geline kufur eden mi ararsin, ustune yuruyen mi hangi koca annesini dövmüş10 senedir oyle bisey okumadim da duymadim da hayatimda.
Kocasini da gectim gelin kaynanayi dövmeye kalksa nolur acaba hayal edebilen var mi?
Karsidaki terbiyesiz olabilir ama elalem degil neticede eşinin annesi ve bir kadin. Öyle bir ortamda sen kimsin kovamazsin kavgasina girmez normal biri daha ciglikli cinsellik kavgasinda ceker gider zaten insan ben duramam şahsen
Aynen öyle, biri bana da öyle konuşsa eşime çocuğuma hakaretler yağdırda ben kafada plan kurardım hzzhsh adam iyi dayanmışO anlık gerginlikle kadın adamı itince adam da refleksle üstüne yürümüş gibi geldi, kafasında kaynanayı çatır çutur dövme planı olduğunu düşünmedim. Zaten olabilir mi öyle bişey, bu adamın zihniyetinde biri kayınbabanın yanında kaynana dövecek öyle mi? Düşünemiyorum. Olabilirliği yok.
O anlık gerginlikle kadın adamı itince adam da refleksle üstüne yürümüş gibi geldi, kafasında kaynanayı çatır çutur dövme planı olduğunu düşünmedim. Zaten olabilir mi öyle bişey, bu adamın zihniyetinde biri kayınbabanın yanında kaynana dövecek öyle mi? Düşünemiyorum. Olabilirliği yok.
Kaynana damada pislik demiş eliyle ittirmiş damatta refleks olarak ona doğru adım atmış,bende döveceğini düşünmedimO anlık gerginlikle kadın adamı itince adam da refleksle üstüne yürümüş gibi geldi, kafasında kaynanayı çatır çutur dövme planı olduğunu düşünmedim. Zaten olabilir mi öyle bişey, bu adamın zihniyetinde biri kayınbabanın yanında kaynana dövecek öyle mi? Düşünemiyorum. Olabilirliği yok.
Konu sahibi malesef ikisine de öyle net tavırlar koyacak biri değil.Ne dusunduyse artik bilmiyorum ama disardan birisi degil bu insan. Ben annemle kanli bicakli olsam hatta gorusmesem filan (iptal iptal iptal)esimin aramiza karisip annemin ustune yurumeye hakki yok diye dusunurdum oyle bisey olamaz yani. Oyle koruyacaksa korumasin beni yani.
Annen kafayı yemiş. Ağzından çıkanları kulağı duymuyor.Kocan, tımarhaneye düşmüş. Kocanın verdiği tepki normal. Annemin ezelden beri kini var belli. Bebeğin olmuş bitmiş hâlâ neyin tatavasını yapıyor. Böyle anne düşman başına. Evlerden ırak.Bebeğine üzüldüm.Sağlık personeliyim, doğum iznine ayrıldım. Kendim hakkaride olduğum için annemin yanına Ankaraya doğuma gittim.Nerdeyse 2 aydır burdayım. Çocuğum doğalı 12 gün oldu .Annemle babam senelerdir anlaşamıyor. Dün akşam kavga ettiler biz varken çığlık çığlığa annem ve babam kavga ederken annem babama çık git dedi.Yine aynı konudan kavga ettiler cinsel içerikli şeyler izliyormuş annem bana bir ilgisi yok dedi.Bende dedim şimdi niye çıkarttın dedim kavgayı uzatma dedim.Sizde çıkın, gidin evimden dedi bana annem madem ben cikartiyorum kavgayi dedi gidin dedi.Esim de dogum iznine gelmişti .10 gündür buradaydı. Ne güzel hiç kötü bir durum yoktu ,simdiye kadar.Evleneli 2 sene oldu annemgil istememisti pek kocami .
Olayin aslida annem çıkın gidin diye söyleyince eşim de o sira kavga da sen kimsin de bizi çıkartıyorsun dedi. Ben şok oldum .Olay nasıl bu kısma geldi bilmiyorum .Sonra kavga ettiler ,annem itti pislik dedi eşime. Eşim ona doğru yürüdü babam girdi araya .Bunlar dün akşam oldu .
Bugün de sabah annem orospu sen başımıza musallat ettin , taktığım altinida alıyorum, seni evlatlıktan red ediyorum dedi . Cocugunuda al başımdan vs dedi.
40 i çıkana kadar dururusun kocan alsın götürsün seni dedi.Bende bosancam, tamam olmuyor dedim, iyi edersin yoksa sen gibi evladım yok dedi. Reddi miras vs dedi şimdi teyzeme gitti eşin evden gidene kadar gelmicem dedi annem yaptıklarım zikim olsun sana dedi
Kavgada annem 2 aydır baktım kaynana bile bakmak istemedi dedi eşime, eşim dedi niye bakmak istemeyecek kendi kızın gelmek istemedi dedi.Gercekten de ben gitmek istemedim bütün işleri zaten bana yaptiriridi diye .Dedim onada kendi ailende olsaydik böyle beni korucak miydin dedim . Onlar tartisiyordu annem bir anlik sinirle cikin evden demis olabilir dedim.40 indan sonra da ailem bana gelecekti .Annem babam benle kalacaktı. Eşim asker üs bölgelerine gidiyor ,tek başıma çocuğumla hakkari de evde kalcam .Gerçekten çok üzgünüm kaç gün sutum gelmedi .Daha yeni gelir gibi olmuştu sutum de kesiliyor üzüntüden birde nankorun çocuğunu doğurdun dedi bana.Kizim da bana şaşkın şaşkın bakiyor daha küçücük hiçbir şeyden haberi yok çok üzülüyorum çok. Sariliktan yatti hastanede yeni cikmisti .Hem ise başlarsam annemgil de bakar yardımcı olur demiştim. Ne yapayım bosanayim mi arkadaşlar kafam çok kötü çocuğumu bile emziremiyorumNankör kocan beni dovcekti dedi neredeyse yaptığına bak dedi sizi nerden de çağırdım evime dedi. .Teyzenden gelene kadar evimi kirletme kocanı da bu evden gönder dedi yüzsüz hala ne duruyor diye konuştu .Teyzemde 20 günlük olunca defet dedi
Çok kötü kafamın içi kimseye anlatamıyorum derdimiKime birakcam çocuğumu gün gelince eşimin ailesini de sevmiyorum zaten kendim ettim kendim buldum
Senin kendi iraden yok mu? Ananın aklına niye uyuyorsun sen. Ananın aklı yok seni de kendi rüzgarında savuruyor.Eşim gitti ya bosanacaksin ya da benle kalacaksın dedi cocugunuda birkaç gün sonra alıp götürsün dedi
Allah o annenin b.... versin son sözüm bu. Ay çok kızdım yaa vallaSağlık personeliyim, doğum iznine ayrıldım. Kendim hakkaride olduğum için annemin yanına Ankaraya doğuma gittim.Nerdeyse 2 aydır burdayım. Çocuğum doğalı 12 gün oldu .Annemle babam senelerdir anlaşamıyor. Dün akşam kavga ettiler biz varken çığlık çığlığa annem ve babam kavga ederken annem babama çık git dedi.Yine aynı konudan kavga ettiler cinsel içerikli şeyler izliyormuş annem bana bir ilgisi yok dedi.Bende dedim şimdi niye çıkarttın dedim kavgayı uzatma dedim.Sizde çıkın, gidin evimden dedi bana annem madem ben cikartiyorum kavgayi dedi gidin dedi.Esim de dogum iznine gelmişti .10 gündür buradaydı. Ne güzel hiç kötü bir durum yoktu ,simdiye kadar.Evleneli 2 sene oldu annemgil istememisti pek kocami .
Olayin aslida annem çıkın gidin diye söyleyince eşim de o sira kavga da sen kimsin de bizi çıkartıyorsun dedi. Ben şok oldum .Olay nasıl bu kısma geldi bilmiyorum .Sonra kavga ettiler ,annem itti pislik dedi eşime. Eşim ona doğru yürüdü babam girdi araya .Bunlar dün akşam oldu .
Bugün de sabah annem orospu sen başımıza musallat ettin , taktığım altinida alıyorum, seni evlatlıktan red ediyorum dedi . Cocugunuda al başımdan vs dedi.
40 i çıkana kadar dururusun kocan alsın götürsün seni dedi.Bende bosancam, tamam olmuyor dedim, iyi edersin yoksa sen gibi evladım yok dedi. Reddi miras vs dedi şimdi teyzeme gitti eşin evden gidene kadar gelmicem dedi annem yaptıklarım zikim olsun sana dedi
Kavgada annem 2 aydır baktım kaynana bile bakmak istemedi dedi eşime, eşim dedi niye bakmak istemeyecek kendi kızın gelmek istemedi dedi.Gercekten de ben gitmek istemedim bütün işleri zaten bana yaptiriridi diye .Dedim onada kendi ailende olsaydik böyle beni korucak miydin dedim . Onlar tartisiyordu annem bir anlik sinirle cikin evden demis olabilir dedim.40 indan sonra da ailem bana gelecekti .Annem babam benle kalacaktı. Eşim asker üs bölgelerine gidiyor ,tek başıma çocuğumla hakkari de evde kalcam .Gerçekten çok üzgünüm kaç gün sutum gelmedi .Daha yeni gelir gibi olmuştu sutum de kesiliyor üzüntüden birde nankorun çocuğunu doğurdun dedi bana.Kizim da bana şaşkın şaşkın bakiyor daha küçücük hiçbir şeyden haberi yok çok üzülüyorum çok. Sariliktan yatti hastanede yeni cikmisti .Hem ise başlarsam annemgil de bakar yardımcı olur demiştim. Ne yapayım bosanayim mi arkadaşlar kafam çok kötü çocuğumu bile emziremiyorumNankör kocan beni dovcekti dedi neredeyse yaptığına bak dedi sizi nerden de çağırdım evime dedi. .Teyzenden gelene kadar evimi kirletme kocanı da bu evden gönder dedi yüzsüz hala ne duruyor diye konuştu .Teyzemde 20 günlük olunca defet dedi
Çok kötü kafamın içi kimseye anlatamıyorum derdimiKime birakcam çocuğumu gün gelince eşimin ailesini de sevmiyorum zaten kendim ettim kendim buldum
Kendi öz kızına o..pu diyen bir anne normal mi? Dil yarası unutulmaz. Baştan beri de damadı sevmiyormuş. Boşanmasını da istiyor. Nasıl düzelecek? Anne de terbiye yok. Kızında da basiret yok.Seni en iyi ben anlarım, oğlum 4 günlükken eşimle annem tartışmıştı da dünyam başıma yıkılmıştı sütüm gitti aylarca psikolojim düzelmedi. Buraya da yazdığımda bazıları teselli etmişti yine barışırlar diye ben hep imkansız bu noktadan geri dönülmez diyordum. Bir de annemi yüzde yüz haklı görüyordum lohusalığım bitince ikisinin de çok hatalı olduğunu anladım.
Netice olarak annemle eşim barıştı, annem kalpler canım oğlumlar filan yazıyor mesajda eşim de öyle annecim filan konuşuyor ama olan benim lohusalığa oldu.
Yani çok da üzülmeyin, düzelmeyecek gibi görünüyor ama düzelir.
Benim için normal değil ama konu sahibi için normal o yüzden barışmaları çok olası. O kısmı sorun etmemiş bile :)Kendi öz kızına o..pu diyen bir anne normal mi? Dil yarası unutulmaz. Baştan beri de damadı sevmiyormuş. Boşanmasını da istiyor. Nasıl düzelecek? Anne de terbiye yok. Kızında da basiret yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?