sen tecrübelisin bizlerden daha bilinçlisin bi sürü olay görüp geçirmişsindir benim katedeceğim çok yol var daha ama gücün var mı dersen bitti gibi.evini geçindirir içki,dayak yok ama biraz ailesine düşkün onlarsız yapamaz sevgisi de var bana karşı ama bu tarz tartışmalar beni yıprattı bi de annemle görüşmeme yoluna giderse onun bile tanımayacağı şekilde davranır kararlar alabilirim çünkü annem çok önemli hayırlısı olsun diyorum bu mübarek günde Allah içinden kini alsın diyorum tekrar çok sağol:)Hepsi böyle canım üzülme...uzun da flört etsen başka biradamla evli çıkıyorsun haftasına::)
ben 16 yıllık evliyim 1 yıl nişanlı sözlü derken 17 yıl oldu...ancak anlaşmanın yolunu bulduk...oda hayatının sınavını verdi de...ancak dank etti...işleri tepetaklak oldu,etrafının maskeleri düştü vs vs ...benim eşim dedikodu bilmez laf sokmaz ama çok inattır.sabittir.ikna edersin anlaştık sanırsın 2 hafta sonra uzaylı gibi konuyu bile unutur:))işlerine öylesi geliyor sanırım...
başlarda bende senelerce taviz verdim.sonu yok...kanını emiyorlar insanın.ailesinin istekleri beklentileri bitmedi bitmezde...çek sınır çek çizgiyi...öylede kötüsün böyle de ...ben evlilikte piştim yaş aldım...şimdi sizlerin yazdıklarını denedim olmadıgını gördüm
şimdi kendimim...Allah a şükür ...Huzur bozulmasın diye hep kadın susuyor.benim dedigim KAVGA ETMEK YADA AYNEN HAKARETTE bulunmak degil zaten.Öyle sakin öyle tavizsiz kabul etmedigini söyleyeceksin ve dinlemeyeceksin ki ...yapa yapa anlıyorlar vaz geçiyorşar inan.Kindarsa kendi bilir.insana en zarar veren duygu kıskançlık ve kin tutmak.büyüdükçe anlar zararı boşver.
Başın dik dur,evliliğine sahip çık,müğcadelesiz olmuyor.Dövülüyorsa kadın beklemesin,tehdit varsa,içip kendini kaybediyorsa,sokaga atıyorsa,para kazanmıyorsa,yada herşey ailesiyle oluyor sadece yatak arkadaşıysa boşan derim...ama eşin iki işle çabalıyor...
sakin saglam durucaksın...ikiniz de evliliğinizde büyüyüp olgunlaşacak...hayat böyle ...sevgilerimle.