- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.132
- 198
tabi bu konuda hassas olan insanlar olabilir haklısın. alınmış kırılmış da olabilir eşim hepsini kabul ediyorum ama annenle bi daha görüşmem evinize gitmem demesini anlamıyorum bu ömür boyu görüşülmeyecek mevzu değil defalarca anlattım art niyet yok dedim ama yok nuh diyor peygamber demiyor.anneme sadece anne ali kpss ye girmez girse de kazanamaz (hiç hazırlanmadı çünkü) kazandı atandı diyelim kalkıp gitmez keşke söylemeseydin dedim.kadın zaten pişman sonuç da niyeti kötü değil ama gel de anlat eşime
Bak canım, benim eşim de babama çok kızar bazen. Hatta bu Ramazan ne ben gidicem ne o gelsin dedi. Ama geçen hafta gittik. Hem de çok güzel geçti. Babamla beraber arabayla çıktılar gezdiler biraz. Eşim babama çok kızgın aslında.(Düğüne yakın bazı olaylar olmuştu.)
Demem o ki, bi şekilde gider o annenlere. Sen pek üstüne düşme , zorlama. Küs kalsalar kalsalar bir ay kalsınlar. Düzelir her şey sıkma canını.
Erkeklerin bi huyu var. Israr ettiğin sürece yapmıyolar dediğini

Bu arada iftara babam davet ettiği için gitmişti eşim. Belki annen arasa eşini o davet etse gider. Bunu da sakın anneni ezdirmek olarak görme. Büyük ego kapışmasına döner yoksa evlilik ...
Son düzenleme: