hepsi bizi köle gibi görmek istiyor otur otur kalk kalk yapcaklar akıllarınca, zerre kadar taviz görsünler tmm artık tepene çıkıyorlar, ben 3 sene çok şeyler gördüm çok ettiler hep içime atıp atıp ağladım , ama bu gidişte öyle bi dolmuşumki o lafları da duyunca patladım artık tek tek söyledim rahatsız olduğum konuları insanca anlattım ama karşıdakiler hayvan olunca iletişim nedir bilmiyorlar tabi, illa saldıracak kavga etcekler, valla istediği yola başvursunlar o an öyle gözüm karardiki söyledim herşeyi, dedim eşime götür beni aileme dedim yeter artık dedim götürmedi biliyor neler olcagını, ortalık düzelsin gideriz eve dedi gelenler laf etmesin seni görmeyince dedi , onu ben değil onlar düşüncekti 2 gün geliyoruz burnumuzdan getiriyorlar her sofrada göz yaşı , bu ne dedim, sonra annemde kaldık 2 gün dönüşte yine onlarda kaldık eşim istiyor diye, vedalaşırken elini öp dedi illa büyütür o dedi sırf çenelerini duymayım diye öpcektim vermedi elini bende çektim geldim, dedim ne evine gelirim bir daha nede evime gelsinler, eşim de gelirsin gelirsin ne varmış gelmicek felan diyo hala, ortamı unutturup soğutmaya çalışıyor ama ben hiç gitmek istemiyorum memleketimden tiksindim ucubeler yüzünden, bakalım nolcak izinlerde, büyük fırtınalar kopcak gibi geliyor bana, hatta şunu duydum kv olcak küçük şeytan diyoki ogluuumm anneme diyip diyip nereye gidicek bakıyım, oda çok sinirlendi ne kadar art niyetlisiniz dedi kızdı, lafa bakarmısın istediklerini yaptırmak için yapmıcakları şey yok, insan Allahtan korkar ,utanmasalar iftira atcaklar, öyle tiksindim soğudum ki inan, her gidişimde hediyelerle giderdim yiyeceklerini doldururdum kıyafetler alırdım insanlık bende kalsın diye, ama nedense o insanlık hep bende kaldı, bundan sonra hayvana hayvanım insana insan, yaptıkça tepene çıkıyorlar taviz vermeye gelmiyor.evliliğin pis yanlarından biri aile görgüsüz edepsizse allah korkusu yoksa vay haline.