• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim ve annemin diyaloğu

benimde durumum buna benziyor eşim annem dahil kime yakın olsam surat eder.lafa gelince de giz gez toz ben sana karışmıyorum der. ama karışır .bu durum benim de canımı sıkıyor.kimseyle rahat rahat dolaşamıyorum.hele de onunla. o yanımdaysa laf edecek mutlaka bişey bulur: şunu niye böyle dedin o niye öyle davrandı vs vs. tel de konuşsam bile aynı.
kısaca en çok kimi seviyorsam eşim en çok o kişiye gıcık oluyor. buna ailem de dahil. ama uzak durmasına sebep söylediği bahanelerin hiçbiri değil asıl sebep hayatımda tek kişinin o olmak istemesi.en çok onu sevmem ve onunla ilgilenmem...

o ailesiyle görüşme gereği duymaz.çağırırlarsa haftada 1 gider o kadar.bense iki güne bir görmek isterim ailemi.özledim derim.eşim bunu anlamaz. ben varım ya yanında der.

ben 2 yıl zarfında eşim ve ailemle birlikte mutlu olacağıma inancımı kaybettim.ama ayrı ayrı mutlu olabiliyorsam,eşim gitmesi gereken zamanlarda yarım saat bile olsa benle geliyorsa bu bana yetiyor.çünkü fazlası ikimizi de üzüyor.kırgın mıyım evet ama sadece eşime değil böyle davranmasının yanlış olduğunu söylemeyen ailesine de kırgınım.

bayramdan bayrama görüşmeyi normal sayan bir zihniyetten ancak bu kadar olur.
aslında aynı duygular içindeyiz ben de bu konuda eşimin ailesine biraz kırıldım.bizim daha önce gitme gelme problememiz yoktu ama bu olaydan sonra oldu. şimdi eşim düzeleceğini söylüyor bakalım ne olcak? sen de eşini yavaş yavaş alıştırmaya çalış o yarım saatler bi saat olsun mesela neden seni dul sayacaklarmış senin kocan yok mu? bişeyi merak ettim sen eşinin ailesine karşı nasılsın gidip geliyomusun

aslında aynı duygular içindeyiz ben de bu konuda eşimin ailesine biraz kırıldım.bizim daha önce gitme gelme problememiz yoktu ama bu olaydan sonra oldu. şimdi eşim düzeleceğini söylüyor bakalım ne olcak? sen de eşini yavaş yavaş alıştırmaya çalış o yarım saatler bi saat olsun mesela neden seni dul sayacaklarmış senin kocan yok mu? bişeyi merak ettim sen eşinin ailesine karşı nasılsın gidip geliyomusun

4-5 aydır gerekmedikçe gitmiyorum.eşim ailesine de gitmeyi istemediği için tepkimi yeni yeni anlıyor.son bir aydır benim aileme 2-3 kere gitmişliği var.tabiii ona kalırsa sürekli gidiyor :P şimdiler de bende senden bekliyorum artık birlikte gidelim annemlere diyor.yarım saat oturururz diyor. ama ben gitmedim hala.
beni umursamayanı ben de umursamam napayım..
benim kafamı kurcalayan gelip gitmesi değil düşünceleri...ailemle işi olmazmış gidiyosa sadece benim için gidermiş. ben de benim de işin yok ailenle diyorum.diyorum da bu düşünceler doğru değil biliyorum...

4-5 aydır gerekmedikçe gitmiyorum.eşim ailesine de gitmeyi istemediği için tepkimi yeni yeni anlıyor.son bir aydır benim aileme 2-3 kere gitmişliği var.tabiii ona kalırsa sürekli gidiyor :P şimdiler de bende senden bekliyorum artık birlikte gidelim annemlere diyor.yarım saat oturururz diyor. ama ben gitmedim hala.
beni umursamayanı ben de umursamam napayım..
benim kafamı kurcalayan gelip gitmesi değil düşünceleri...ailemle işi olmazmış gidiyosa sadece benim için gidermiş. ben de benim de işin yok ailenle diyorum.diyorum da bu düşünceler doğru değil biliyorum...
aslında haklısın ailenle işim yok diyen birine karşı hakkettiği tavrı sergiliyorsun acaba seni çağırdığı zaman gitsen tavrı değişir mi onu da bilemedim ama.

cok sert cikmis..gitme gelmesin konusma dediginde tavrini koyup lafi kapatacaktin..tartisma deil..ailemle iliskime karisamazsin evliligimiz surecindede saygi duymak zorundasin ailelerimize bunu borcluyuz deip konuyu uzattirmayacaktinki dahada agir konusmasin..yoksa her konuda aileni one surer ve hep sen yipranirsin..

cok sert cikmis..gitme gelmesin konusma dediginde tavrini koyup lafi kapatacaktin..tartisma deil..ailemle iliskime karisamazsin evliligimiz surecindede saygi duymak zorundasin ailelerimize bunu borcluyuz deip konuyu uzattirmayacaktinki dahada agir konusmasin..yoksa her konuda aileni one surer ve hep sen yipranirsin..

evet haklısın yıprandığımızla kalıyoruz...

Back
X