esine soylenecek o kadar cok soz varki hic birini sarfetmek istemiyorum sonucta hala senin esin
sakin kavga cikartip bagirma cunku sen boyle yaparsan otur insanlar iki fazla bagirip her zaman uste cikar
kirgin oldugunu bi sekilde belli etmen gerekir
sonucta suan hatali oldugunu biliyor
sana dusen sessizlik orucu tutmak .. ne esinle nede kayinvalidenle muhabbete girme .. soru sorarlarsa kisa ve net cevaplar ver gec ... evde ruh gibi sessiz ol .. yokmussun gibi davran ve onlar yokmus gibi .. esin anlayan bi tipse bu sessizlige fazla duyarsiz kalmayacaktir ..
cogu insan sessizlige tahammul edemez .. mutlaka bi sekilde ozurdileyip barismaya calisacaktir ... sakin konusma nasihat etme soyle olalim boyle olalim deme .. o sana gelip barismak icin caba sarfedesiye kadar .. unutma sen uzgun ve kirginsin hatasizsin ...
benim tavsiyem bu
bir ara dogrudan satıs ısıne grdım.onun kazancını bılırsınız .fazla degıldır.o zaman bıle araba borcu ıcın destek bekledı benden.ayda yetmıs lıra.yuz ıstedı veremem dedım.sonra baktım olacak gıbı degıl.bana kurus vermez oldu.elımdekı para telefon faturasına gıdıyo...borca gıdıyo..olacagı yok.yorgunlugumda bana kalıyo.bıraktım ısı...sımdı hala soyler o yuz mılyon bana kaldı dıye..bırak onu babası bıle soyledı hanı odıyecektın bıraktın dıye...sonra bıraktıgım ıcın urunlerım geldı son faturamı odeyemedım.esımden yuz lıra ıstedım...bende para yok nasıl yaparsan yap demzmı...ne yapayım...faız gelecek..bende abımden ıstedım utana sıkıla..o donemde ısınden dokuzyuz lıra tazmınat almıstı esım...ıste zor anımda boyle..hıcbırıne ses etmedı.konusunu bıle acmadım...kesın onuda soylemıstır annesıne benden para ıstıyo dıye..ıste bu en cok uzen annesı aslında hep aramızdaymıs..ıkı kısılık degıl evlılıgımız.bırbırlerıyle konusup duruyorlar megerse...karı koca degıl ana ogul destegı...
zehra arkadasım sende haklısın.yalnız sunu belırteyım bende calısmıyorum.ama esım bır dedıgımı ıkı etmez.eve poset poset getırır.beraber gıder alırız genelde.benderım askım cok tutu.o da der ammmannn bosver temel ıhtıyac bunlar.sımdı hamıleyım calısamıyorum.ama calısırkende esım maasıma dokunmaz yıne bana herseyı alırdı.evde bıseyler eksılsın ben farketmeden hemen tamamlar yada hadı alısverıse evde bısıy kalmamıs hayatım der.arkadasa allah sabır versın.bırde kızları var.çok zor.gerçekten şoktayım.
Inanki ağzım açık okudum bu anlattığını.
Sen çok düşüncesiz birine gitmişin güzelim ne diyeyim yaa.
Ben hayattta geleemem böyle afra tafra tiplere.
Kocan biliyorum ne yapacaksın ama böylesi de çekilmez.
Ben nişanlıyken bile param yetmesin ki yetiyor çok şükür herşeyimi idare ediyorum nişanlım harçlık bile veriyor. Cebindeki paranın yarısını çıkarıyor.
Ben almıyorum o ayrı.
çalış der hep kendisi ama kendin için çalış. Ihtiyaçlarını gider der.
Ben kimsenin eline muhtaç kalamam vallahi.
Senin durumun içler acısı olmuş canım yaa.
Seni bu kadar umursamıyormu bu adam onu anlamıyorum.
zehra arkadasım sende haklısın.yalnız sunu belırteyım bende calısmıyorum.ama esım bır dedıgımı ıkı etmez.eve poset poset getırır.beraber gıder alırız genelde.benderım askım cok tutu.o da der ammmannn bosver temel ıhtıyac bunlar.sımdı hamıleyım calısamıyorum.ama calısırkende esım maasıma dokunmaz yıne bana herseyı alırdı.evde bıseyler eksılsın ben farketmeden hemen tamamlar yada hadı alısverıse evde bısıy kalmamıs hayatım der.arkadasa allah sabır versın.bırde kızları var.çok zor.
evet canım onun eşi biraz tuhaf . cahillik mi desem ne desem bilmem.
ama ailesinden ne gördüyse oyle yapıyordur bence durum bu.
biraz kültür gerek.
ben evlenmedim ve evliymişim gibi muamele görüyorum nişanlımdan.
aynı senin eşin gibi benim nişanlım da.
hayata bir kez geliyoruz herşeyin en iyisini yapacağız der hep.
ben çalışıyorum ama çalışmasamda karışmaz sadece benim iyiliğim için ister çalışmamı.
ben şuan herşeyimi alıyorum ediyorum pahalı bişi beğendiğimde gidip alabiliyorum sesini çıkaramıyor . onun eline baksam daha farklı olur tabi.
Allah yardımcısı olsun bu ardaşımızın. çok üzüldüm böyle bir adamla evli olduğu için.
bende bi kaç kere duydum annesiyle benm arkadam konuştuklarını (daha doğrusu sadece kaynanam eşime habire benm hakkımda atıp tutuo) tam o sırada ben içeri bir girdim sennki nasıl oldu hemen dıo ben onunyuzunede sölerim bilmem ne bi sattir dinlerken hiç duymadım yuzune sölerim dedini ben içeri girince ben onun yuzunede sölerim oldu ozaan yeni evliydim bişe demedim şimdiki aklım olsa ne sölicen benm yuzume söle bakayım die yıkarım onu orda.. ama eşimin burnundan getirdim annen ne yapmaya çalışor diee ..
annen beni sanamı fitlio dövdurmekmi istıo bizi ayırmakmın istıo die..
çok kötu bişee yaa insanın içinden hiç çıkmıo..
daha sonra sizden kahve istemişler ya o kahveyi yapıp göturdunuzmu onlaraa..
Ya bence de konuşma ve o yokmuş gibi davran.kızınla gül eğlen inadına.önemseme onları.kendini strese sokma.ve inadına git daha fazla alışveriş yap.konuşsun dursun salla gitsin.ayrıca kayınvalidenlerte de gitme.hiç o 30 tlyi vereyim de deme.sanki keyfinden mi alışveriş yapıyosun.evin ihtiyaçları.mecbur alacak.evlenmeyi biliyorsa size sahip çıkmayı da bilecek.
bunuda denedım...mecbursun madem evlendın benımle bana duzenlı harclıgımı vereceksın...ıhtıyaclarımı karsılayacaksın dedım...yıne olmadı yok para yok borcumuz var...yok yapmıyor kı...ben de kendımı tukettıgımle kalıyorum...calıssamda durumum bundan farklı olmayacak.benı rahat bırakmayacak.o para senın demez hıcbır zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?