esım ve annesını arkamdan konusurken duydum.lütfen yorum.cok kızgınım.kırgınım

o özürün ne demek oldugunu bılmez ki.

gerçekten şoktayım.
inanki ağzım açık okudum bu anlattığını.
sen çok düşüncesiz birine gitmişin güzelim ne diyeyim yaa.
ben hayattta geleemem böyle afra tafra tiplere.
kocan biliyorum ne yapacaksın ama böylesi de çekilmez.
ben nişanlıyken bile param yetmesin ki yetiyor çok şükür herşeyimi idare ediyorum nişanlım harçlık bile veriyor. cebindeki paranın yarısını çıkarıyor.
ben almıyorum o ayrı.
çalış der hep kendisi ama kendin için çalış. ihtiyaçlarını gider der.
ben kimsenin eline muhtaç kalamam vallahi.
senin durumun içler acısı olmuş canım yaa.
seni bu kadar umursamıyormu bu adam onu anlamıyorum.

madem oyle evdeki yiyecekleri sakla..yemek falanda yapma..o işten gelmeden evladınla yemegını ye..ona da bısey bırakma..zıkkımın kökünü yesin öyle herif..gitsin anasıyla bırbırının basını yesin..aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sınırlendım ya......

zehra arkadasım sende haklısın.yalnız sunu belırteyım bende calısmıyorum.ama esım bır dedıgımı ıkı etmez.eve poset poset getırır.beraber gıder alırız genelde.benderım askım cok tutu.o da der ammmannn bosver temel ıhtıyac bunlar.sımdı hamıleyım calısamıyorum.ama calısırkende esım maasıma dokunmaz yıne bana herseyı alırdı.evde bıseyler eksılsın ben farketmeden hemen tamamlar yada hadı alısverıse evde bısıy kalmamıs hayatım der.arkadasa allah sabır versın.bırde kızları var.çok zor.

evet canım onun eşi biraz tuhaf . cahillik mi desem ne desem bilmem.
ama ailesinden ne gördüyse oyle yapıyordur bence durum bu.
biraz kültür gerek.
ben evlenmedim ve evliymişim gibi muamele görüyorum nişanlımdan.
aynı senin eşin gibi benim nişanlım da.
hayata bir kez geliyoruz herşeyin en iyisini yapacağız der hep.
ben çalışıyorum ama çalışmasamda karışmaz sadece benim iyiliğim için ister çalışmamı.
ben şuan herşeyimi alıyorum ediyorum pahalı bişi beğendiğimde gidip alabiliyorum sesini çıkaramıyor . onun eline baksam daha farklı olur tabi.
Allah yardımcısı olsun bu ardaşımızın. çok üzüldüm böyle bir adamla evli olduğu için.

kayınvaliden ben sana az al demedimmi dediğine göre eşin alışverişten önce izin alıp hesap veriyor
galiba... allah bu düşüncesiz adamlara akıl fikir versinde kendi kararlarını kendileri alabilsinler..

bende bi kaç kere duydum annesiyle benm arkadam konuştuklarını (daha doğrusu sadece kaynanam eşime habire benm hakkımda atıp tutuo) tam o sırada ben içeri bir girdim sennki nasıl oldu hemen dıo ben onunyuzunede sölerim bilmem ne bi sattir dinlerken hiç duymadım yuzune sölerim dedini ben içeri girince ben onun yuzunede sölerim oldu ozaan yeni evliydim bişe demedim şimdiki aklım olsa ne sölicen benm yuzume söle bakayım die yıkarım onu orda.. ama eşimin burnundan getirdim annen ne yapmaya çalışor diee ..
annen beni sanamı fitlio dövdurmekmi istıo bizi ayırmakmın istıo die..
çok kötu bişee yaa insanın içinden hiç çıkmıo..
daha sonra sizden kahve istemişler ya o kahveyi yapıp göturdunuzmu onlaraa..

nasıl insanlar var ya
30 lira için insan eşine bunu yapar mı
bırak 70 lirayı isterse 700 lira tutsun
siz o ev için alışveriş yapıyorsunuz
araba için benden destek bekledi demişsin
evlilikte maddi konularda ayrı gayrı mı olur
Allah yardımcın olsun arkadaşım

aynen katılıyorum..insanlar ailelerden ne gorduyse onu uyguluyor...

O kÜÇÜk ÇocuĞa yazık.
Onu nıye dÜŞÜnmÜyor bu adam eŞıne car car edıyo annesını dınleyıp.

Ya bence de konuşma ve o yokmuş gibi davran.kızınla gül eğlen inadına.önemseme onları.kendini strese sokma.ve inadına git daha fazla alışveriş yap.konuşsun dursun salla gitsin.ayrıca kayınvalidenlerte de gitme.hiç o 30 tlyi vereyim de deme.sanki keyfinden mi alışveriş yapıyosun.evin ihtiyaçları.mecbur alacak.evlenmeyi biliyorsa size sahip çıkmayı da bilecek.

hayır asgıdan seslendıler o gun ıkı paket kahve almıstım.asagıdan seslendı esım onun bırını verdıye..verdım.hayım ne soylıyeceksın kı...ne degısecekkı..sorun benım esımde.esım anlatmasa annesı nerden bılecek.onun konu actıgından adım gıbı emınım...gelır gelmez soyledım ıste.ıcımde tutamam zaten...emıım bugun konustuklarını duydugumuda annesıne soylemıstır..hıcbırsey umurlarında degıl.esımın canı sıkılınca gıdecegı burnunun dıbınde asagıda bı ev var..annesının de boyle bı oglu var işte...gelın var mı yok mu umurlarında degıl.yuklarıda kım var nasıl ıyımı.ıseye ıhtıyacı varmı kımın umrundakı..evlendıgımden berı zaten ben yemek yapsamda yapmasamda esıme yemek gelır sadee bı tabak ona gore...bellı soyluyorda bu ogluma dıye...ben yemek yapsamda yapmasamda anlamazlarkı zaten aa bak yemek yapmamıs...bak kırgın bıze duydugu ıcın....yok oyle oglu gelsın oglu ac kalmasın onun ıcın onemlı olan o.gecen gun yorgan vereyımde ona usumesın gece dedıkayınvalıdem.ne yoganı ya dedım bende bırsuru yorgan var...ben kayınvalıdem ıcın kızının yerıne koyacagı aılesınden bırı olmadım kı hıc.ben onun ıcn oglunun evınde ıslrewrını yapacak...ogluna karsı gorevlerını yerıne getırecek..oğlunu hep hos tutmak zorunda herseyı ıdare etmek zorunda olan bırı oldum.ve esımde hıcbır zaman olgun bır aıle baası gıbı olmadı..esımın boyle olgun bı adam olmasını beklemekte hep ıcımde kaldı.

bunuda denedım...mecbursun madem evlendın benımle bana duzenlı harclıgımı vereceksın...ıhtıyaclarımı karsılayacaksın dedım...yıne olmadı yok para yok borcumuz var...yok yapmıyor kı...ben de kendımı tukettıgımle kalıyorum...calıssamda durumum bundan farklı olmayacak.benı rahat bırakmayacak.o para senın demez hıcbır zaman.

ah canım yaaaa. böyle örnekler çok var çevremizde. çocuğun olmasa ayrıl demekten başka bişi gelmiyor aklıma . ama kızın en önemli faktör.
kimse kimsenin kahrını çekmek zorunda değil zaten.
sen onun hizmetçisi misin ki sana öyle muamele yapıyor.
bence biraz ağırlığını koy ve bazı şeylerin farkına varmalarını sağla.

çalışşş benceeeeeee
ekonomik özgürlüğünü eline allllllllll.
çekilmez hale gelirse boşanırsın.
birikim yap kendine. zor zamanda ihtiyacın olur diye.
işe girsende maaşını söyleme herzaman birikimin kadarını kenara koy ve az maaş söyleee.
sen onun eline bakarsan o sana daha kötülerini söyler.

off canım benim ya, Allah yardımcın olsun...daraldım inan özellikle son yazdıklarını da okuyunca..
aklıma;annene,babana veya abine konuyu açman ve eşini bu konuda uyarmalarını istemenden başka birşey gelmiyor...sonuçta sen çalışsan da, çalışmasan da; babası yavrusunun ihtiyaçlarını, evinin eksiklerini almak zorunda..evladının ekmeğinden, sütünden de kısamaz ki insan..
sen onunla hiç markete çıkma .. maaş aldığı gün ver eline listeyi, yapsın aylık alışverişini getirsin evine..ha yapmıyorsa da sen onu annesine şikayet et bence!! evinin rızkını temin etmiyor diye..

canım ısın gercekten zor.o yavrun olmasa hemen ayrıl dıyecem ama.rabbım yardımcın olsun...

offffff patladım okurken ne biçim insanlarmış bunlar böyle kaynanan oğlunu bukadar seviyordu evlnedirmeseydi diiznin dibinden ayırmasaydı..bak güzelim açık konuşcam !!!

senin kocandan adam olmaz..karısının kızının eksiğinden kısıyorsa helede boğazından salla onu ..

birde ailesiyle senin dedikodunu yapıyor çok ayıp adam ailesi olduğu bilincinde değilki kedi gibi annesinin kolu altında halen

allah yardım etsin sana!! sabır diliyorum sana...

gitsin 40 liraya o yapsın alışverişi bakalım neler alıcak???karışma bir daha ..

iyice süründür bunu güzelim ailen destekse konuş ailenle anlat bir müddet yanlız bırak....

Son düzenleme:
Aman Allah'ım!... Ya ben burada neler okuyorum böyle....Erkeklerden iyice nefret eder hale geldim..Allah sana kolaylık versin arkadaşım...Cidden can sıkıcı ve çirkin birşey yapmış eşin.ınsan hele de kendi boğazıyla ilgili birşeyi annesiyle bu şekilde dedikodu malzemesi yapar mı yaa?
Kadınlar hem para yüzü görmez,hem çarşı-pazar angaryası kadına yüklenir...Sen mutfağa alınca,yedirince iyi tabii,yerken 40mış,70 miş görmez hiç,lopur lopur yerler...
Ben de arkadaşların çoğuna katılıyorum,sen de bundan sonra hiç şunu al deme...Koyma önüne,YOK dersin...Bakalım önüne gelmeyince nolcak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…