ıkı gun once esımle markete gıttık.gıder gıtmez bak cebımde kırk lıra para var ona gore dedı.ama bılıyorum daha fazla.o oyle deyınce evde hıcbırsey olmamasına ragmen eksılttım aldıklarımı kı zorlanmasın kasada madem o kadar ayırmıs dıye.yetmıs lıra para odedık ama aldıklarımın hepsı ıhtıyac.ben o kadar tutacagını da tahmın etmedım.neyse o gun bı kac soylendı.bende madem oyle bı yerden bulur otuz lıra verrım sana dedım.umrunda bıle olmadı.neyse kapandı gıttı.dunde esım gec kalınca aradım.telefon acıldı ama farkında degıl.ben duyuorum.annesının sesını duyunca anladım.annesı ablasındaydı onu almaya gıtmıs.neyse sımdı konustuklarına bakın..esımın sesı gelıyor..ben dedım kırk lıra ayırdım dıye...yok ..aldıgını atıyo aldıgını atıyo.anlamıyo..ordan annesı..ben ne dedım az al demedımmı dıyor.bu da...hıı yok yetmıs lıra para odedım dıye konusuyorlar bagıra bagıra...daha fazla duymayım duye kapattım telefonu..allahım...rabbım bana duyuracak ya ıste...neye ugradıgımı sasırdım.ınanamadım.hayatta ınanmazdım bırı anlatsa ..ama kulagımla dydum.eve geldı...hıcbıse olmamaıs gıbı bes dakıka once benı kaynanama dedıkodumu yapan arkamdan konusan kısı o degıl sankı..gayet ıyı..ama o konusmayı duysanız bu dam karısından nefret edıyo dersınız.ben dayanamadım.soyledım olanları..lanet olsun dedım.artık karısmıyorum hıcbırseye..karısma dedı.kendını haklı cıkarmaya calısıyor.dunden berı konusmuyorum.yıne kendını haklı cıkarmaya calısan tavırlar...ama hatasını bılıyor.ıcımden gelmıyor konusmak.cok soyledım cok anlattım daha once.bak bız bu hayatı beraber yasıyoruz.on yırmı yıl sonra ne senın aılen olacak ne benım...beraber yaslanıcaz.bırbırımızın destegı olmalıyız.ama bos bos...yoruldumkızlar.demekkı herseyı kousuyorlar boyle.hı bıde sbah yıne ındı asagı yıne kahve ıstedıler benden...hep aynı.ne zaman aramızda bıse olsa hep asagı ıner.sonra bende kahve ıstenır..gercekten yoruldum..oyle bırseyler yapmak ıstıyorum kı...tam anlasınlar benı nasıl uzduklerını...kırdıklarını...ozellıkle esım....bılsın evlılıgın aslında boyle olmadıgını.destegınız ıcın tesekkurler sımdıden.ıyıkı varsın kk.a.s.
kesinlikle alışverişe çıkmazdım kendisi çıksın alsın bakalım 40 tl yetiyormuymuş
çok sinirleniyorum böyle tiplere yaaa ve analarınaa
benzer bir durumda bende vardı...çalışmıyordum..kocamın eline bakıyordum..verirse vardı..vermezse yoktu..üçün beşi lafı edilirdi..annesine acayip düşkündü..yani sözü fazla uzatmıyım senin durumundan hiç farkım yoktu...ne denediysem olmadı..birazda yumuşak yüzlü derler ya öyle biriyim..şimdi çalışıyorum.çokta iyi bir maaşım var.allaha şükürler olsun.ilk zamanlar benim parama göz dikti.burnundan getirdim onun..ister istemez kendime güvenim geldi.ne kayınvalidemi ne kocamı iplemiyorum.takmıyorum artık.hiç bir lafımı esirgemiyorum..hepsini beceriyorum..ne oldu o afra tafra yapan kocaya...o ortalık karıştıran kayınvalideye..nereye gittiler...hepsi kuzular şimdi....
Kendini ezdirmemişsin güçlü bi kadın olmayı başarmışsın bu konuda seni alkışlıyorum alkisalkisalkis
Ama ya duygular aşk sevgi
Ya yüreğindeki yaralar onları sarabildin mi
zaten canım calısmayı dusunmuyorum.daha cok sorun yasarım o zaman madıı konuda bılıyorum.o marketten almıyorum dıyıp cıkmayı bılırdım de.uc bucuk yasında kızım var.onun ıcın almalıyım.zaten o gun aldıgımız hıc bırseyı daha kullanmadım.dolabı acınca aklıma gelıyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?