Eşim ve arkadaşım... lütfen yardım edin :(

Eşinin geçmişi ? Yani geçmişte ne yaşadı ki

Eşim İzmirli. Bu güne kadar muhteşem sevgilileri olmuş. Bi süre Bodrumda da yaşamış ordada İrlandalı bir kız olmuş falan derken. Eşim genelde aldatmış bu kızları. Evlenirken biraz düşünmedim değil bunları.

Tamamini okumadim,
Kizdan supheleniyorsaniz kizi,
Esinizden supheleniyorsaniz eşinizi sepetleyin.
Bu guvensizlikle yasanmaz.

Ben kızın ailesini tanıyorum. E bide hiç sevgilisi olmamış hani böyle rahibe teresa modunda bir kız ama cilvelidir. O yüzden de açıkçası onun yerine ben utandım bişe demedim.

Iki tur erkek vardır. Fırsat yaratanlar , fırsatı degerlendirenler.
Senin esin fırsatı değerlendirmiş. Flörtlesmisler ve sen bi güzel uyumuşsun. Kiz sana esine sarılsam kıskanır misin diyor sen yok diyosun.
Ben oracıkta kızın haddini bildirirdim.
Sen büyük kasınmışsın

Tamamini okumadim,
Kizdan supheleniyorsaniz kizi,
Esinizden supheleniyorsaniz eşinizi sepetleyin.
Bu guvensizlikle yasanmaz.

Kız o soruyu sorduğunda kızdan emin oldum. Ancak eşim konusunda tereddütlerim var. Tamam kesin bi hatası var samimi oldu fakat ne niyetle oldu yada durumun vahameti ne derce emin değilim.

Valla kız ilk sinyalleri senden habersiz numarasını alırken vermiş ne münasebet alıyor numarayı? Ummadığın taş baş yarar derler. Belki eşin senin arkadaşın diye kötü düşünmedi o yüzden samimi davrandı bilemiyorum... Mesajlaşmaları filan yok muydu kurcalasaydın keşke...

Bi düğünümde birde bu kutlamada bir araya geldiler alkollü ortam olarak. Çünkü kız alkol kullanamıyor. Bir kadehte gidiyo. Bunu bildiğimiz için onla çıkmıyoruz gece. Bu kutlamada da kızı özellikle o cümleden sonra ben içirdim itiraf etsin bakim bi göriyim diye fakat kız uyanık çıktı içmedi. Ben tekilaları devirdiğimle kaldım

İşte yüz verdi ona eminim ama hangi niyetle onu çözemiyorum. Eşim ona iltifat etmedi mesela kız etti. Ama eşimde güldü tebessüm etti, şirinlik yaptı.
Kız fiziksel olarak taş gibi olsaydı eşin ne bahane bulacaktı acaba? Yazdıklarını okudum eşin aldatmaya meyilli biri. Böyle olmasa hayatındaki diğer kadınları aldatmaz. Hadi hata yapmıştır, pişman olmuştur tekrarlamamıştır desek.. ama bunu başka kadınlarda tekrar etmesi büyük sıkıntı. Bundan böyle dikkatli ol, ayakta uyutmasın seni eşin.

en büyük hata arkadaş olarak gördüğünüz o kişide sakın evinize hayatınıza sokmayın bir daha. sahsen arkadaş ortamım ayrı eşimle ortamım ayrıdır ha ortak bişeyler yapacaksakta kısa ve seviyeli olur arkadaşımda da öle bişeyi sezdiğim an görüşmem.
sizede kızdım kız gelip diyorki sarhoş olup sarılsam kıskanırmısın cilveler işveler yapıyor eşiniz sizinle değil arkadaşınızla muhattap oluyor cok tuhaf yani oracıkta haddini bildirmeliydiniz.
eşinizde arkadaşlarınızla laubali olmasın mesafeli olsun buda ona ders olsun.

Ufff.Şişko diye sözle beğenmediği kızla aleni flörtleşen sana aldığı çiçeği bile onun yanında veremeyen kadının platoniğini kıskanan laf vuran kocan ama yine tek suçlu kadın olmuş kocacıkla hemen barışılmış.Şu kıskançlık olayında sen kendini onla bir mi tutuyosun cümlesi hep igrenc gelmiştir bana basbayagı efsundan etkilenmiş kocanız.Hemen arkadaşı sepetleyip zaten biraz şeydi hem ben daha güzelim heheheh moduna gecmissiniz ama uyarayım sizde bu koca oldukça efsunlar bitmez

Burda eşinizi hatalı buldum.Eşiniz efendi,ağır olsa o kız değil feriştahı gelse sizin huzurunuzu bozamazdı.

Hadi o kızı defettin sence sen o eşle arkadaş ortamlarinda, aile toplantılarında huzurlu olacak mısın?

Kurcaladım. Eşimle hiç msjlaşmadılar yada öyle özel bir görüşme yok. Telefon konusunda bir arkadaş bişey yaptı eski dökümleri falan indirdi. Bir tek eşim bana evlilik teklifi edeceğinde süprizi organize etmek için mesajlaşılmış.

Efsun ciddi anlamda tehlike arz ediyor. Zaten erkeklerinde mumla aradığı özelliklere sahip. Bakın uzun bir süre önce buna benzer bir olay yaşadım. Dedim ki kızın günahını aldım nasıl yaptım bunu ah vah. Sonra gerçekte ilişkilerinin olduğunu öğrendim.Benim eşim yapmaz diyenlere kızıyorum yaşadıklarımız okuduklarımız gözlerimizle gördüklerimiz erkeklerin ellerine küçük bir imkan geçtiğinde aldatacaklarını gösteriyor maalesef. O bakımdan temkinli olun.

boyle ozguvensiz kizlar cok tehlikelidir emin ol orada guzel kendine guvenen bi arkadason olsa tavrini koyardi bu bilerek asilmis kocana erkeklerin de canina minnet zaten ,kiz arkadaslarinla ayni ortama sokma esini bu kadar basit

Kör oldum ve yarısını ancak okuyabildim

Efsundan uzak dur

Şöyle birşey var eşim diğer herkesin yanında ağırlıktan ölecek kıvamda. Bir bu kıza birde bana o dilini açtı. Sonrada toplayamadık işte. O yüzden diyorum bu kızla kimyası tuttu diye zaten. Mesela iş yerine gider gelirim ordaki kadınlara abla diyor. Eşim yönetici ve çalışanlara falan çok sert. Diğer arkadaşlara desen ciddi utangaç. Ben anlayamadım gitti.

Dünya da bu konu hep gündeme gelmiş tüm güzel kadınlar hep sıradan tiplerle aldatılmış.Benimde şahit oldugum aldatmalarda hep eşinden çok çok çirkinlerle aldatılıyor genelde kadınlar.Benim hayat görüşümde erkekler için sahip olamadıkları her kadın daha çekici, güzellikten çokta cilve ve ilgiye bakıyorlar..Üstelikte en çok aldatmalar vıcık vıcık yaşanan Arkadaşlar, akrabalar, komşular ve iş arkadaşları arasında yaşanıyor..sosyal çevrenizi seviyeli şekilde oluşturmanızı öneririm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…