Eşim ve arkadaşım... lütfen yardım edin :(

Doğru bir tespit ne denir ki.

Bu yazdığınızdan sonra fikrim değişti. Geçmişte hayatına giren insanları aldatmış böyle bir insana güvenemezdim ben. Bir de üstüne bu olayda verdiği tepkiler ve kurduğu cümleler... pek güvenilir bir eşiniz yok.

Ya daha güzel modunda olduğum nerden çıkmış. Ben söylenenleri ve olan olayları anlattım. Elin kızını aşağılamak benim haddime mi hem. Ben tek suçluyu kız ilan etmiş olsam şuan burda napıyorum sizce. Eşimde de kusur var ama nasıl desem niyet önemli ben bu basit birşey mi? Herkesin başına gelir mi? Erkekler genelde böyle mi? Eşimin suçları neler? bunlar hakkında bilgi almak için yazdım. Yoksa banane ben güzelmişim kız güzelmiş. Göreceli ve geçici şeyler uğruna niye yazayım.

Sonuna kadar okudum . Eşinin suçu vardır demiyorum ama Efsun tarafından yanlış anlaşılmış olabilir. Eşinin Efsunu kollaması , kardeş gibi görmesi , onu eve bırakması v.s eşinin onunla ilgilendiğini sanmış olabilir. Çünkü bekar bir kız , erkek arkadaşı da yok , ilgiye ihtiyacı var . Eşini yanlış anlamış... Ayrıca ne demek eşine sarılabilirim demeler? Ben saçını yolarım! Evli bir çiftin , bekar arkadaşlarla görüşmesini ben hiç bir zaman uygun görmedim .

Artık nasıl bi halet-i ruhiyedeysem biraz uzatmışım sanırım. Aynen uzak duruyorum.
Ayrıca bu işler güzelliğe bakmıyor, öyle olsa Hülya Avşar'ın aldatılmaması lazımdı. Biraz işve cilve, arada olması gereken mesafeye dikkat edilmemesi, samimiyetin gereksiz abartılması , ve kötü niyet yeterli. Allah şaşırtmasın. Ben kıskanç biri değilim ama sarhos olup eşimle dans etmesi benim için bile büyük bişey , kaldıramam . Ben niye kıskanç değilim gerci, eşim böyle şeylere imkan sağlamaz çünkü.

Yaşadıklarımdan sonra inanın bende uygun görmüyorum. Arkadaşımada çok kızgınım eşimede çok kızgınım. Herşeyin sizin yazdığınız gibi olmasını o kadar çok istiyorum ki

Bende kıskanç değildim hemde hiç. Oh herkes kardeş herkes dost. Tek çocuk olduğum için böyle büyüdüm. Sonunda da bu oldu.

E bile bile lades demissiniz

Annem olsa kendi düşen ağlamaz derdi şimdi

Ne bileyim ben hayatına girdikten sonra hiç böyle şeyler olmayınca bana bir güven geldi. Ama bu olay yaşanınca tekrar sorgulamaya başladım. Hayat arkadaşını sorgulamak çok zor insan hayattan soğuyor. Hep iyisini görmek istiyor.

Ne biçim arkadas bu ya? Düğünde eşimle dans etmesi ne demek ya! Yanlis okumusumdur umarim...

Yoo erkekler genelde böyle değil ama sizinki böyle gelmiş böyle gidecek. Her sevgilisini aldatan adam sizi de aldatır.Kadınlar niye böyle adamlara prim verip evlenir ben de bunu merak ediyorum mesela.Size açık açık eski sevgililerimi aldattim dedi ve buna ragmen nasıl evlendiniz bu adamla?Zaten yabancılardı yaaa hem sen daha güzelsin falan mı dedi

Eğer sen onla kendini bir mi tutuyosun demesi size haz vermeseydi bu adamla ne barışırdınız ne de gelip burada böyle dedi ama diye yazardınız.Ben de kadınım kandırmayalım birbirimizi.

Siz güveniyorsanız o zaman sorun yok
Fakat size naçizane bir önerim olacak .Eşinizle daha çok aile ortamlarında bulunun Anne babalarınız, kardeşleriniz,akrabalarınızla vakit geçirin.Mesele her akşam yemekten sonra evde ailenizle bir çay serenominiz olsun vs. eşinizi alıp öyle uçtulu, kaçtılı, içkili ,arkadaşlı ortamlarda bir süre bulunmayin ( Burda alkole karşı olduğum anlamı çıkmasın lütfen ) çünkü bazı insanlara olmuyor,kaldıramıyorlar öyle ortamlarda tüm bastırdıkları ruh hallerini alkolün arkasına sığınarak ortaya döküyorlar.
Biraz karı koca olduğunuzu,bağlarınazı kuvvetlendirecek etkinliklerde bulunun.
Belki eşiniz evli olduğunu biraz daha iyi anlar

Tavsiyeniz içi teşekkür ederim :)

Bazı erkek soğuk duruşlu olur, ağır abi olur, espri falan yapamaz çekinirsin. Kimi erkek hemen espriye gelir, samimi konuşur iltifat falan eder, flörtöz denir bu tiplere. Gelen pası gole çevirmezse ölürler, ruhları flörtten beslenir. Eğer flörtöz biriyle evlendiysen şimdi şişman olur yarın sıska olur, flört eder. Bu adamın huyu değişmez. Böyle adamlarla evlenen kadınların yürekleri ağzında yaşarlar malesef. Sen şimdi tehlikeyi savdın belki ama senin olmadığın ortamlarda kadınlarla arası nasıl acaba?
Arkadaşın eşinden daha ilk cıvımasında sert tepki ya da tepkisizlik görseydi bu dereceye gelemezdi olay.
Önceden de mimliymiş zaten, Allah yardımcın olsun inşallah ilk ve son olayıdır diyeceğim ama...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…