Eşin bir bakıma "şişman olmasa fit olsa olabiliritesi var" demek istemiş. Siz kıza obez şişman çirkin eşimin dengi değil diyin. Kocayı da evde pohpohlayin... pff
İlgiye yanıt vermek sence masum mu? Bir de onu düşün.Bende üzgünüm. Aklımda ki soru eşim flörtleşti mi yoksa sadece ilgiye yanıt mı verdi. İlişki nerde bitmeli. Yeter dediğimiz nokta hangi nokta. Kafamda deli sorular
sizde hata var ama , çok guvenmıssınız
benım 1995 senesınden berı arkadasım olan bır dostum vardı
eşime geregınden fazla yaklasmaya calıstı ve ben 22 senelık arkadaslıgı sonlandrdım
guvenemedım
siz de dikkat edın bundan snr
İlişkiler böyle başlar zaten: flörtle... İlişki nerede başlar demişsin de....Bu konuda düşünmüştüm. Ve eşimede sordum. Ben senin bir arkadaşınla bu kadar yakın olsam ne derdin dedim. Eşim zaten yaptığı hatayı kabullenmiyordu. Orada düşündü ve evet dedi haklısın ben gereksiz yakınlık kurmuşum.
Arkadaşınızın bakışlarından bile anladığınız halde size tuvalette "sarhoş olup eşine sarılsam kıskanırmısın?"diye sorduğunda neden "niye sarılacaksın benim eşime başka adam mı kalmadı ne münasebet yani?"gibi bir cevap verip susturmadiniz da eve gidince kocaya cemkirdiniz ben onu anlamadım?
Ha bir de sunu unutma bizi sirtimizdan en sevdiklerimiz vurur tanimadiklarimiz degil.
Kadinlar kulubunde de inan esim ve arkadasim diye acilan ilk konu degil bu.
Eşinize cemkirmeyin demiyorum tabiki hatanın büyüğü onda çünkü size sadakat sözü veren o zaten arkadaşınız değil. Ama öyle bir sözün karşısında susmakta olmamış. Kıskanırsam ne karşımdakinin havasını takarım ne de gururunu.Genç kızda olsa herkes haddini bilecek. Keske böyle düşünseydiniz sizde.Nedenim şu. Hem kızı havaya sokmak istemedim. Hemde kız genç bir kız olduğu için gururunu kırmak istemedim. Ve onun yerine utandım. Evet ben bayadır çok utanıyorum zaten başkaları yüzünden. Eşime çemkirdim çünkü ona herkes ilgi gösterebilir ama o duruşunu koruycak ben onun gardiyanı olamam ki. Erkek biraz kendini korumalı yani. Bence büyük suç erkekte. Biz kadınlar kendimi sakınırız hep aman elalem ne der aman şöyle olur diye. (o elalemde kimse artk) ama erkekler rahat genişşşş. Oh paşa gibi.
Bu Efsun un çiftleşme zamanı gelmiş bence.Herkesin eşine yürüdüğüne göre başka açıklaması olamaz.Doğal ortamına salın onu ne bileyim bir ormana falan bırakın sevabına..Yoksa çok pis sopa yiyecek yakınlarda :))Peki kız yakınlaşınca eşinizin tepkisi ne oldu? Yanlış anlamayın önümde bir örnek olsun diye soruyorum. Bu efsun benim düğünümde de arkadaşımın nişanlısını dansa kaldırmıştı. Kız direk tepki koymuştu ben anlam verememiştim. Şimdi çok iyi anlıyorum.
+1000En çok kafama takılan şey eşinin 'ben de görüşmeyelim diyecektim' demesi oldu. Farkındaydı, kardeş mardeş ayağı hikaye yani bunu ağzıyla söylemiş durumda aslında.
Kardeşim :)) Manyak mı bu alın şunu başımdan diyecek, ağız burun büküp rahatsızlığını belli edecek kadar karşılık vermiyor. Eşim için bir şey demiyorum çok soğuk çünkü. Ne sohbet eder ne güler. Kimse flörtöz yaklaşmadı henüz yanımdaMerak ediyorum hanımlar flörtöz tavırlara karşı koyan bi erkek tanıyor musunuz
Tavrını direk belli eden had bildiren
Ama eşinin yanında olmayacak ve (dini hassasiyet gözetmeyen)biri olacak
Eşinize cemkirmeyin demiyorum tabiki hatanın büyüğü onda çünkü size sadakat sözü veren o zaten arkadaşınız değil. Ama öyle bir sözün karşısında susmakta olmamış. Kıskanırsam ne karşımdakinin havasını takarım ne de gururunu.Genç kızda olsa herkes haddini bilecek. Keske böyle düşünseydiniz sizde.
Benim eşim. Ama dini hassasiyet var.Merak ediyorum hanımlar flörtöz tavırlara karşı koyan bi erkek tanıyor musunuz
Tavrını direk belli eden had bildiren
Ama eşinin yanında olmayacak ve (dini hassasiyet gözetmeyen)biri olacak
Ben onları hıc yuzyuze getırmedımPeki kız yakınlaşınca eşinizin tepkisi ne oldu? Yanlış anlamayın önümde bir örnek olsun diye soruyorum. Bu efsun benim düğünümde de arkadaşımın nişanlısını dansa kaldırmıştı. Kız direk tepki koymuştu ben anlam verememiştim. Şimdi çok iyi anlıyorum.
Merak ettim şimdi, eşinize birileri gelip işve cilve yaptıda eşinizde karşı geldi ve bunu siz biliyorsunuz öyle mi?Benim eşim. Ama dini hassasiyet var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?