Eşim ve arkadaşım... lütfen yardım edin :(

Efsunun aslan burcu olma ihtimali?

Bence aralarında bir şey yok. Ama bi çekim var. Nasıl desem ikisi de diğerinin kendinden hoşlandığını düşünüyor ve bu egolarını tatmin ediyor gibi. Arkadaşın senin rahatsız olduğunu anlamış ve seni rahatsız etmek çok hoşuna gitmiş. Bir de kimse üstüne alınmasın her insan bir değil ama aşırı kilolu kadınlarda biraz kompleks kıskançlık gereksiz bi ego oluyor. Kendini çok fazla güzel zannedebiliyor. Bunu da ispatlamaya çalışmış olabilir. Ama direk aralarında bir şey yok bence dile dökülmüş.

kız birdiliğin kocana yürümüş ama kocan ben evlıyım dememış , ama yaptıgı hatanın farkında ılk verdiğin tepkıde bende sana görüşmeyelım diyecektım diye itiraf etmiş ,
bence efsuna çok kötü davranma çünkü neden biliyormusun ,
sen o kadına çemkırırsen o iş inada biner ve o kdaın senın yuvanı bozana kadar ugraşmaya devam eder ,
yavas yavas uzaklaş bence

İşte o yüzden onada haddini bildirecektiniz..şişko diye rakip olarak görmediniz belli ki..ama erkek milleti böyle iğrenç olabiliyor bazen.Yaş kilo bilmemne önemli olmayabiliyor..neyse uzaklaştıniz kızdan bundan sonra kimseye güvenmeyin. Eşinizin bordada bir yanlışı olursa onuda affetmeyin.

O cümleden sonra benimde öyle bir arkadaşım yok. Sağolun üşenmemiş yazmışsınız. Ben aslında çok sakin biriyim ancak bir anda delirenlerdenim. Orda sustum çünkü nedenlerim vardı. Ben bugüne kadar bir kadınla o şekil bir ağız dalaşına bile hiç girmedim ki. Tabi iş gereği olanlar sayılmaz. Özel hayatımda utanan biriyim. ve onun yerine utandım. Ama kocamdan utanmadım çok kötü anlar yaşadık. Ve ben hiç birini hazmedemedim.

Bazen bazı konularda yardımcıdır KK hatunları gerçekten..Genelde herhangi bi konuda özellikle güzellik bakım olaylarında bilgi dağırcığımın nekadar zayıf olduğunu hissediyorum ve konuları takip ediyorumki bu hanımlardan daha fazla şeyler öğreneyim, uygulayım falan filan..

Ama bu tür konularda bilgi dağırcığım iyiki zayıf kalmış diyorum..

Bi kadının üstüne bukadar iğrençce gitmek çok utanç verici bi durum..

Hiç tanimadıkları bi kızcağızın yazdıklarına cvp olarak bi zil takıp çirkefce oynamadıkları kalan bu hatunlar, acaba hangi dertlerinin üstünü örtmek için bukadar saldırgan ve kırıcı olabilirler gerçekten düşündürücü..

Utanç duyuyorum..

Arkadaşınız fesat ve hatta sizi kıskanıyor zannımca. Bence kendisinden mümkün olduğunca uzak durun, eşinizle aynı ortama girmemesi için uğraşın. Bu arada eşiniz de biraz kolay yoldan çıkma eğiliminde gibi. Yani sanki kız "dengi olsa" alıp yürüyecekmis anladığım kadarıyla. Gözünüz üzerinde olsun bence.

Not: Aldatan herkes eşinden daha güzel olduğu için aldatmıyor. Hatıratmak isterim.

Gerçekten böyle kadınlar var mı ya . İnanılır gibi değil , gerçekten sanki sadece filmlerde olurmus gibi. Cok sasırdım kusura bakmayın, bu nasıl bir hadsizlik, nasıl bir kafa yapısı, inanamıyorum . Başka adam mı kalmamış. Yani bunun mantığı nedir ?!
Çok daha ağır laflar söylemek geliyor içimden de neyse..

bi de flört etmedim çünkü kız şişmandı nasıl bi savunma. kız adriana lima olsaydı bahanesi ne olacaktı?

Ya evet buda saçma bi yanıt bence. Ama yapısı gereğide cidden böyle bi kalıbı var. Baktıkları vs. hani biliyorum. Ama zaten duyguların kilosu falan olmaz ki. Benim şüphelendiğim cinsel birşey değil. Gözlerde biten birşey.

yani zayıf kadın bulsa flört edebilir öyle mi.

var tabiki
hem de liseden beri en yakın arkadasımdı
o kadar hissettim ki, o kadar diline doladı ki eşimi
eşimin boyu 1,92
benım boyum 1,60

bu arkadas sürekli eşin senı nasıl begenmıiş
yanına uzun boylu kız istemıyor mu?
sen süreklı topuklu mu gıyıyorsun derdi, yooo derdim
e bit gibi kalırsın yanında adamın
kocanı kaparlar valla derdi

arkadasımın boyu uzundu bu arada.
ben bir süre bekledim ama 3 sene boyunca ikisini hiç karsı karsıya getirmedim.
snr da arkadasımla da bagımı kopardım işte.

Merak ettim şimdi, eşinize birileri gelip işve cilve yaptıda eşinizde karşı geldi ve bunu siz biliyorsunuz öyle mi?
Yok o kadar büyük bisey değil, zaten muhabbet kurmaz ama ilgisi mi var diye düşündüğü biri oldu, onu bana kendi anlattı.
Ha birde Ekim ayı gibi kendisine Suriyeli 2. Eş alması için ısrar eden bi arkadası olmustu, onu da konu açmıştım o dönem , çünkü yaşadığı yerde malesef cok sıradanlaştı bu durum.

Sert cevaptır, yumuşak geçiştir onu takmadım pek. Sonuçta maksat fikir edinmek. Ancak şu kilodur tiptir bu konuya takanları anlayamadım bir türlü. Derdim kilo değil, bi duygusal atmosfere yoğunlaşın diyorum ama sanki orda kalmış gibi ilerleyemiyorum. Play olamıyor bir türlü.

Psikolojik olarak tahlil başarılı. Bencede dediğiniz gibi olabilir.

Nasıl arkadaşmış, vicdan merhamet yoksunu.
Allah fırsat vermesin böylelerine

Kıza birşey demeden görüşmeyi bıçak gibi kestim zaten. Eşim ve Efsun hep benim sayemde görüştüler bu güne kadar. Ben kızla buluşurdum, eşim almaya gelirdi, gelmişken bir çay içerdi. Artık kız benim arkadaşım olmadığına göre sanmıyorum görüşeceklerini. Aslında bi bakımada görüşecek birşey mi kaldı diyesim geliyor. Ben adama erken çemkirdim. İtecektim birbirlerine görecektim ne olduğunu. Artık üstünde mi yakalrım, altında mı yakalarım. En azından elimde somut birşey olur du.

Kendimi sizin yerinize koydum ve kesinliklr kafayı yerdim. Kızı hayatınızdan çıkarın. Bir daha asla görüşmeyin bile. Eşinizede sürekli o kızın adını söyleyip aklına sokup tartışma yaratmayın üstüne gitmeyin.

O kızı silin hiç olmamış gibi hayatınıza devam edin aslada görüşmeyin.

Bence yok.
Benim eşimde dahil.

Böylede düşününce. Madem bunların hepsi aynı. Madem üretimde hatalı çubuk kullanmışlar. En azından yanımdaki adam her dediğimi yapıyor bununla kalıyım diyorum. Fakat bu seferde hayat nasıl bi boşluğa itiliyor gözümde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…