- 17 Mart 2016
- 5.762
- 9.233
- 248
Evlendikten sonra arkadasliklar tabi soguyor. İnsani en yakin arkadasindan kiskandiran bu evlilik halinde en iyisi arkadasla disarda gorusmek. Tek gorusmek. Sana birsey diyim bak, bence bi daha ikisini ayni ortamda bulundurma. Ayip denen birsey var. Seni resmen yermiş de yermiş. Bosver canim, kilonu falan da takma kafana. Ben senin yerinde olsam *yaaaa gitmeeeee diye uzata uzata kocama israr eden o arkadasi evimden harbi kovar bi daha da asla evime almazdim. Tabi esinde ayip etmis. O kimde onun lafiyla kaliyo evinde. Esinede bi cezai islem uygulamak lazim.. Hayir gelmez oyle arkadastan. Esine istedigin kadar guven. Bence kiz arkadasin resmen kur yapmis. Neyse bende gerilmeye basladim.Merhabalar kızlar. benim 7 yıllık bir arkadaşım var yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi o benim en yakınımdı liseden arkadaşım kendisi. üniversiteyi şehir dışında okuyunca arada kopukluk oldu sık görüşemedik soğukluk girdi kesinlikle kavgamız olmamıştır ama uzaklaştık yani birbirimizden.demek ki sandığım gibi yakın değilmişiz ama severim kendisini. ara sıra arar konuşur görüşürüz fazla olmasa da.
bu arkadaşım bugün bana geldi bu taraflarda işi varmış aradı gel dedim davet ettim
eşim de arkadaşım varken aradı eve geliyorum üzerimi değiştireceğim diye xx burda bu arada dedim tamam hemen üzerimi değiştirip gitcem zaten işim var dedi
her neyse eşim geldi ayıp olmasın diye oturdu sohbet ettik biraz bu arada telefonu da çalıyor işten arıyorlar gitmem lazım dedi bende yorgun görünüyorsun gitme biraz daha kal dedim
araziye çıkmış güneşten dolayı susamış oruçlu biraz kötü görünüyordu ondan kal dedim eşim de yok gideyim arayıp duruyorlar dedi
sonra arkadaşım yaaaaaa gitmeeeee dedi ama resmen öyle bir içten cilveli bir şekilde söyledi ki gülerek eşim de bana baktı ve güldü ben hiç gülmedim
eşim de tamam kalayım dedi ve benim çok moralim bozuldu kızlar benim dememle kalmıyor arkadaşımın demesiyle kalıyor
çok saçma belki ama kıskandım arkadaşımı kıskanacağım aklıma gelmezdi ama haksız mıyım
bu arada bu arkadaşımın yeni bir ilişkisi var ve hemen evlilik kararı aldılar eşime durup durup sen xx e çok benziyorsun diyor sevgilisine benzetiyor yani
bu arada eşim gelmeden önce de yaa xx çok yakışıklı dedi arkadaşım ki tanışmadan önce eşimi hiç beğenmiyor ve yanıma yakışmadığını söylüyordu
ben kimsenin kocasına sevgilisine çok yakışıklı demediğim için garip ve tuhaf geliyor
sizce ?
eşimin ve arkadaşımın davranışlarnda bir gariplik var mı eşime çok güveniyorum ona kötü şeyler yakıştıramam arkadaşım da öyle bir insan değildir ama bu tavırlar bana hiç hoş gelmedi
bu arada eşim giderken bana arkadaşımın adı ile seslendi ama önemsemedim şakaya vurdum
******Aklıma gelen bir şeyi daha paylaşayım
Bu arada eşimin yanında bana dedi ki çok zayıflamışsın kilo al ki normalim aşırı zayıflığım yok sen benden 2 kilo fazlasın çok bişeyi miz yok arada dedim ve kalçalarını ima edip ama benim (gözünün ucuyla kalçalarını gosterip) var dedi şimdi boyle hangi adamın yanında konuşursunuz siz dimi ayıp denen bişey var , konuya yazmamıştım unutmuşum.BU DA ÖNEMli Bİ DETAY
Ne bileyim kendi sevgilisine de benzetiyor ondan yakışıklı demiştir belki diyedusundum kimseye bir şey kondurup kötü duruma düşmemek için bişey demedim . Yokşa derdim herkesin ki kendine yakışıklı diye . Eşime henüz bir şey demedim önce den de Baska bir arkadaşımla boyle birşey olduğunda söyledim ve büyük kavga çıkmıştı eşimi üzmüştüm .bu konuyu elbet sorcam yatmadan sorarım belki şuan yorumları takipteyimBen bu arkadaşını sevmedim valla orda haddini bildirmeliydin bence nasıl tuttun kendini ben olsam senin yerinde kız eşime öyle yapıp eşimde tamam dediği anda "iyi öyleyse ben gideyim de siz rahat oturun"derdim. Eşinle bu olayı konuşmadın mı hiç? Burnundan getirmedin mi?
Esin gereken cevabi yapistirmis cokta guzel olmus ohhhEşime bakmadim o sırada eşim de kilo olayında muhabbete girmedi zaten o sırada whatsapp dan iş le alakalı yazisiyordu .eşim den ses gelmeyince sence de 2si1arada çok zayıflamadi mi dedi arkadasim eşim de her haliyle cok guzel isterse 40 kilo olsun isterse 100 dedi bu kadar .
Ay kendi jennifer lopez mi ya?ben olsam fena bozardım .Amin. Birde çok tuhaf şekilde söyledi göz ucuyla kalcalarini gösteriyor bana bakıp gulerek güya sadece ben anlicam eşim anlamicak .
Al benden de o kadar çay tepsisini kafasına yemişti yeminle istisnasız.Ayy tövbe tövbe. Eşin kardeşim demiş aferin ona. O kadının kocası niye tepki göstermiyordu görmüyor mu? Ben olsam direk derdim el hareketlerinden hoşlanmam elini çek diye. En iyisini yapmışsın görüşmeyelim demekle. Çok sinirlendim okuyunca.
Evlenmeden önce soğuduk biz arkadaşımla o uni yi dışarda okuyunca uzaklaştık .Evlendikten sonra arkadasliklar tabi soguyor. İnsani en yakin arkadasindan kiskandiran bu evlilik halinde en iyisi arkadasla disarda gorusmek. Tek gorusmek. Sana birsey diyim bak, bence bi daha ikisini ayni ortamda bulundurma. Ayip denen birsey var. Seni resmen yermiş de yermiş. Bosver canim, kilonu falan da takma kafana. Ben senin yerinde olsam *yaaaa gitmeeeee diye uzata uzata kocama israr eden o arkadasi evimden harbi kovar bi daha da asla evime almazdim. Tabi esinde ayip etmis. O kimde onun lafiyla kaliyo evinde. Esinede bi cezai islem uygulamak lazim.. Hayir gelmez oyle arkadastan. Esine istedigin kadar guven. Bence kiz arkadasin resmen kur yapmis. Neyse bende gerilmeye basladim.
Peki eşin nasıl davrandı?Arkadaşım genel de eşimin her dediğine güldü samimi davrandı
Kim kardashian kendisiAy kendi jennifer lopez mi ya?ben olsam fena bozardım .
Normal herkese nasılsa öyle davrandı bir gariplik sezmedim sadcee onun kal demesiyle kalması hiç hoşuma gitmediPeki eşin nasıl davrandı?
Bencede soyle. Burnundan getir onun. Burdaki herkes ayni dusunmeyebilir ama bunu soylememek 2.cinin yapilmasi icin zemin hazirlamaktir. O kiz arkadasin olmasa bile belki baska birine daha boyle davranir. İzin verme. Bak ne anlaticam sana.Evlenmeden önce soğuduk biz arkadaşımla o uni yi dışarda okuyunca uzaklaştık .
Sevgilisiyle yeni tanistiginda beni tanıştırmak istedi çift olarak görüştük bize geldiler falan yoksa zaten öyle görüşmemiz yoktur pek.eşimin onun lafıyla kalmasına bende cok bozuldum üstelik o yaaa gitme deyince eşimin bana bakıp gülmesine de anlam veremedim o an ki surat ifadeden aslnda eşimin kalkıp gitmesi gerekirdi . Eşime birşey demedim ama kesinlikle dicem çok bile durdum normalde bu kadar beklemem
Bu bahsettiğin şeyin benzerleri de bizim başımıza geldiBencede soyle. Burnundan getir onun. Burdaki herkes ayni dusunmeyebilir ama bunu soylememek 2.cinin yapilmasi icin zemin hazirlamaktir. O kiz arkadasin olmasa bile belki baska birine daha boyle davranir. İzin verme. Bak ne anlaticam sana.
Bi gun esimde arabayla geziyoruz. Sohbet muzik falan. Yaz ayiydi, birerde bira ictik kiyak olsun muhabbet diye. *sarhos degildik.
Neyse. Çişimiz geldi, arabayada gaz alalim diye durduk. Lavaboya girdik. Ciktik, birseyler aldik ve kasaya geldik. Eşim kasiyere(kadin) parayi uzatti. Parayi ucundan tutup verdigini dusun, kadin resmen eşimin elini kavradi parayi alirken. Kadina attigim bakisla bi ülkeyi feth ederdik emin ol. Hemen poseti eşimin eline tutusturdum. Sen arabaya git *KOCACIM BEN GELİYORUM*dedim TAMAM BİTANEM dedi. Para ustunu alirken kadinla bi daha goz goze geldim para ustunu alirken de gozlerinin icine icine baktim. o anladi ne demek istedigimi.
Arabaya binince *gordun dimi naaptigini dedi, evet canim gordum ve yapmam gerekeni de yaptim rahat ol dedim.
BİLİYORUM KISKANCIM dedi.
Demek istedigim su, bazi kadinlar gercekten boyle seyler yapiyo. En guzeli o kadina patronun kim oldugunu gostermek.
Esinize sordunuz mu ?Normal herkese nasılsa öyle davrandı bir gariplik sezmedim sadcee onun kal demesiyle kalması hiç hoşuma gitmedi
Neden kondurmuyosun. Konduramadiklarin atar madiği. Kes gitsin ipi. O kadindan sana arkadas olmaz. Evini kormumak senin isin. Yarin birsey olurda araniz bozulursa eşin sen getirdin onu eve diye savunmaya gececek. Bunu izin verme canim. Senin bu saatten sonra en yakin arkadasin eşin olur sana. Ben oyle yapiyorum en azindan.Bu bahsettiğin şeyin benzerleri de bizim başımıza geldihem sinirleniyorum hatırladıkça hemde gülesim geliyor. Fakat bu arkadaşım olduğu için ve bir zamanlar en yakın arkadaşım olduğu için konduramiyorum pek masumca da gelmiyor
Hahhaa kk olarak hep beraber toplanalim bulalim su kizi elimzdede cay tepsisi yerlestirelim kafasinaAl benden de o kadar çay tepsisini kafasına yemişti yeminle istisnasız.
Eşine güveniyorsan sıkıntı yok .görüşmezsin bir daha .Kim kardashian kendisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?