Eşim ve arkadaşım

Hahhaa kk olarak hep beraber toplanalim bulalim su kizi elimzdede cay tepsisi yerlestirelim kafasina
Engel yemiyim diye nezaketli kelimeler kullanmaya calistim. Sanirim cay tepsisi de iş gorur. Ben duramam birsey yapmadan.. 2si1arada yine iyi dayanmis. Yapilacak tek sey eşimize durumu empati yaptirarak anlatmak. Benim yaptigim ve %90tutan bi taktikdir bu. Ayni seyi senin erkek arkadasin bana yapsa bende senin gibi davransam diye gir konuya. Davşan gibi bakar kalir suratina canim. Eger ki uste cikip sen kadinsin cart curt demeye kalkisirsa gururunu incitiyosa sende yapmayacaksin de. Ama bu olayin aranizi acmasina da izin verme.

Esin zaten arkadasinin bu yansittigi enerjisini sezmis. Hatta ona gereken cevabi verip yerini bildirmis merak etme

Daha önce de benzer mevzudan tartışmışsınız. Bence eşin çok güzel cevap vermiş. Ben suç bulmadım eşinde. Bu konuyu açtığında nasıl bir sonuç alacağını biliyorsun. Adam artık senin ozguvensiz, aşırı kıskanç olarak görecek. Hem gözünde değerini düşürürsün hem adamın poposunu kaldırırsın. Fevri davranma.

Valla muhabbet bana göre cok uç degil. Bende arkadaslarim sevg fotolarini gosterince oo yakisikliymis ya da yok ya iş yok derim.

Esinizin dikkatini cekmeye calismis...
Tehlikeli niyeti iyi degil

bu ne kendinj bilmezlik ne terbiyesizlik ya kim olursa olsun arkadasinin kocasina agzini gevseterek yaa gitmeeee diyemez kimse..derse onun herseyin supe ederim ve o anda bitmistir o kisi benim icin...hic hoslanmam arkadaslarimin dostlarimun dahi kocalariyla mubate falan ne gerek var ya..bide agzimi yayacak gitmeee diyecen..konu sahibi nasil durdun kovmadan yaa...bu nedir bide benim kalcalarim var demis gozle de olsa esin anliyo sonicta...resmen kadinlini kucumsetmis kocanin yaninda. ay nasil bukadar sabirli olaboliyorsunuz aninda sutlarim.hayatimdan

amaan bunu takip kendini mi uzeceksin zaten aranizda mesafe varmis sogukluk girmis gorusmezsin olur biter uzmeye degmez kendini

Valla senin gibi sabirli kadinlari hayretle karsiliyorum acaba benmi cok agresifim kendimi sorgulafim yine. Bence tamda o anda tepkimi koyardim ortaya yaaaa gitmeeee ne demek Şöyle flortoz bi tarflari ayri oynayan karilara cok ayar oluyorum. Uzak tut sokma etrafına.esini bu konu yuzunden de durtme. Durduk yere essegin aklina karpuz kabugu sokmanin manasi yok

Okurken hic nefes almadim. Agresif ve hınç dolu tipki ben. En nefret ettigim kadin tipi.g*tu basi ayri oynayandir. Boylesi yuva yikar-yiktirir.
Durumu bilmeyen kadinda hatayi hep kendinde arar. Evine almican, evlendikten sonra Koca evine erkek arkadasini getirmicek, Kadinda kiz arkadasini. Ben sahsen misafirde kabul etmem, cagirmamda. Evim benim ozelim. Arkadas disarda kalsin bi zahmet. Acimasiz ve vicdansizimdir o konuda. Eşimle arami bozacagima evimde kimseyi agirlamam olur biter.
Dimi, sen ben ve bizim gibi kadinlar o an o kadina kim bilir ne yapardi. Bu sakinlik arkadasligin uzun yillara dayanmasi ve ikisinede guveniyorum kandirmacasindan . kocana guvensende bi kadina ,heleki boylesine hic guvenmicen. Kadin ben burdayim gel diyo resmen

Ben uzak dururdum.
Gorusursemde eskilerdeki gibi aram iyi olmazdi.

Super konusmaydi bayildim :)))

çok merak ettim aynı kız mı?
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...asimin-bende-gordugu-her-seyi-almasi.1004873/

Eşiniz misafire ayıp olmasin diye kalmıştır. Esinize karşı güvenli olmaya devam edin , huzursuz yapmayın yuvanizi. Arkadaşınızın tavırları hic hoş değil. Bir daha gelmek isterse bahane uydurun. Evinize tekrar tekrar gelmesi doğru değil. Bir arkadaşın bir arkadaşın kocası hakkında yakışıklı olduğunu söylemesi hiç doğru değil ya. Bana saçma geliyor. Bu kız ile ben olsam kesin mesafeli olurdum

Evet bende aynı fikirdeyim. Yakın arkadaşınız da olsa eşinize biraz daha kal diyen sizsiniz o yüzden bu samimiyetten çok fazla şikayetçi olmamanız lazım. Siz kalın demişsiniz ısrar edince arkadaşınız da ısrar etmiş adam kalmış . Siz görüşürüz canım deseniz arkadaşınız lütfen kal gitme demezdi diye düşünüyorum. Yani biraz siz meydan vermişsiniz.
Eşiniz de bunun üzerine kalmış. Bence kötü düşünmeyin eşinize bunu sormayın bayanla aranıza mesafe koyun. Bende çok kıskanç biriyim eşimi çok kıskanırım ama böyle şeylere mahal vermemeye çalışırım

Bence evine sokma uzak dur
Benim de aynı gecmıste bir kız arkadasım vardı
Benzer durumları yasadım
Ve snrasında kopardım ilişkiyi
Bendeki tek fark eşimin kızı hıc gormemesi idi
Görseydi ama arkadasımın yapacaklarını cook iyi biliyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…