Eşim ve arkadaşları

Ahh ahh. Bir zamanlar benim eşimde de aynı durum vardı. Bende çok geriliyordum vs. Ama yıllar geçtikçe yinede o samimiyet olmadı. Kendilerinin de iyi gün dostu olduğu belli oldu. Kendileride hepsi bir yere dağıldı.

Onların kopamayacağını biliyorum. Güçlü bağları var. Çocukluk arkadaşlarından birisi zaten akrabası.Değiştirmekte istemem çünkü eşim mutsuz olur. Ben uzak durmaya çalışacağım. Beni kabullenmedilerse yapacak bir şey yok. Zorla sevdirememki kendimi.

Aynı ortama girmek zorunda değilsiniz.Zorlamaya gerek yok.

Eşiniz sizi hem arkadaş grubuna sokmaya çalışıyor hem de bir şekilde sıcaklık oluşmayınca "seni kıskanıyor olabilirler" diye dolduruyor. Neden kıskansınlar mesela?
Gerekenleri yeterince yaptığınızı düşünüyorsanız boşverin, kimseyle kanka olmanız gerekmiyor ama o insanlar da kötü niyetli olmayabilirler.
Bir arkadaş "dünya eşinizin etrafında dönmüyor" demiş ama aksine dünya tam da o adamın etrafında dönüyor. Sevgilisinin ardından şehir değiştiren erkek sayısı yok denecek kadar azdır ama kadınlarımız nedense her şeyden vazgeçip tüm hayatlarını arkada bırakıp o erkeklerin hayatlarına eklemleniyor. Bari gittiniz nasıl istiyorsanız öyle yaşayın, tesadüfen eşinizin arkadaşlarıyla evlendiler diye birileriyle bağ kurmak zorunda değilsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…