Eşim,ve ben çıldirmak üzereyim?

Ben esime defalarca seviyorsan ilgi goster sert davranma sguk olma dememe ragmen umrunda degilim ilk okul mezunu yasim 30

Ben esime defalarca seviyorsan ilgi goster sert davranma sguk olma dememe ragmen umrunda degilim ilk okul mezunu yasim 30

bırakın Allah aşkına sevmesini ya. siz onu seviyor musunuz o düşünsün. siz neden başka bir kadınla kıyaslıyorsunuz kendinizi. bi kere o kadına düşündüğünüz kadar sevgi ve ilgi gösterseydi kadın gitmezdi. Nerden çıkarıyorsunuz kadını sevdiğini ona ilgi gösterdiğini.

Niye siz bu adamdan ilgi bekliyorsunuz ki sizden o ilgi beklesin.

kaçın ki kovalanasınız.
ama tokat yani şiddet var hem de çocuğunuza da şiddet gösterebilmiş bir adam bu . Sizde beni sev beni sev deyip durmayın allah aşkına bu kadar da değil ya biz kadınlar kendimizi vezir de ederiz rezilde yeminle.

Yapman gereken tek şey Terk etmek şartlar inanılmaz can sıkıcı zira, fakat kolay değil biliyorum.
Aileni al karşına konuş , ne demek destek olmamak. Her şeyi anlat.
Çocuk hatrına , aileler hatrına , etraf hatrına , aman ne derler uğruna kadınlar susmasın lütfen susmasın!!!

Erkek olarak dünyaya gelmek büyük şans.kaç kere evlenirsen evlen önceki karılarına ne yaparsan yap kaç tane çocuğun olursa olsun.kendinden 20 yaş küçük bir kız bulup evlenebiliyorsun.
Böyle s.erfsiz erkeklerden olacağıma, onurumla gururumla kadın olmayı tercih ederim. Iyi ki de kadın olarak gelmişim bu dünyaya.
Her ne kadar dışardan + olarak görünse de iğrenç bi durum bence.

Erkek olarak dünyaya gelmek büyük şans.kaç kere evlenirsen evlen önceki karılarına ne yaparsan yap kaç tane çocuğun olursa olsun.kendinden 20 yaş küçük bir kız bulup evlenebiliyorsun.
Bizim akılsız kızlarımız erkekleri bu kadar şanslı yapıyor...

Kadınlar biraz akilli olsa, boşanan erkek bir daha birini bulamayacağını bilse karısını el ustunde tutar....bak baklimb o zaman erkek ki şanslı kadın mı?

Kadınlar kendi değerini düşürüyor bu zamanda....

Böyle bir adamı zaten ancak kadın terkederdi. Araştırmaktan ziyade, mutlu evliliği
, düzgün bir eşi olan bayan yuvasını yıkmazdı. Bunu düşünmek lazım. Olan olmuş, çocuklarınız da olmuş sanırım. Üstüne eşyaları da siz alarak adamı havalara sokmuşsunuz.

Ne eksiğini var da bu kadar fedakar oldunuz karısı tarafından bırakılan bu adama karşı. Anlattıklarınıza göre evliliğin düzelmesi için çare yok, kişilik bozuk çünkü. Ya böyle devam edeceksiniz gibi görünüyor ya da ayrı bir düzen kuracaksınız.

Eski eşine de, böyle olduğu için gitmiştir. Adam adam değil.

Sevilmediğini bildiğin evlilikte 3 çocuk. Adam sana şiddet uyguluyor çocuğuna bile vuruyor hala derdin seni sevdiğini söylesin. Pes.

Son zamanlarda okuduğum konularda erkekler kadınlarından hep uzak duruyor, artık iyice türk erkeklerinden şüphe etmeye başladım ırsi galiba bulaşıcı birşey gibi oldu ne yiyip ne içeriyo bu kaynanalar oğullarına benim bildiğim türk erkeği kadın görünce dayanamaz

Kaçan oldugu için olabilir mi? Erkek aynı erkek ama havaya sokan, yalvaran yakaran, taviz veren de kadın. Adam çabalayacagı birini istiyor, kendi geleni degil. :)

Sevilmediğini bildiğin evlilikte 3 çocuk. Adam sana şiddet uyguluyor çocuğuna bile vuruyor hala derdin seni sevdiğini söylesin. Pes.
Derdim sadece sevdigini demesi degil ki sadece biraz drust olsun en azindan bende cocuklarimla bir yuva kurarim ama inanin suaan imkanim olsa yuzune bakmak ne ayni sehirde bile durmak istemem

Pis adam!
Önceki birlikteliği düşünüp kendinizi üzmeyin bence köprünün altından çok sular geçmiş.Zaten resmi nikahsız ilişkiler evlilik sayılmaz, birliktelik, bu bizim T.C yasalarımıza göre böyle.

Adama zorla yanaşmayın 3 çocuk niye ısrarla yanaştınız ki anlamadım kendini bişey sanmasın kokuşmuş adam fazla şımartmayın şu saygısız kocaları hiçbirşeyi hak etmiyor bu adamlar.

Bana garip geldi biraz. Üç çocuğunuz var, yıllardır evlisiniz. Eski eşya ve eski eş konusunu çoktan aşmış olmalıydınız şu anda.

Yani siz eski evliliğin iki katı sürece beraber yaşıyorsunuz zaten. Uğraştığınız meseleler artık kendi aile sorunlarınız olmalıydı. Eskinin gölgesi neden hala üstünüzde?

Tam açmamışsınız sorunlarınızı. Ama bence eşim bana soğuk, çünkü hala eski evliliğinin etkisi altında psikolojisini bırakın. Eşinizde bir sorun varsa, bu onunla ilgili. Evliliğinizde sorun varsa, bu da ikinizle ilgili. Eşyayı ya da eski eşi suçlamayın. Ya da takıntı yapmayın.

Mesajınızı ilk okuduğumda herhalde 2-3 senelik evliler ve hala çözemediler diye düşündüm. Şaşırdım bu kadar yıllık evli olduğunuzu okuyunca.

Eşinizin ailesi mesela daha ilk yıllarında bir gelini çok rahat üzebilirler eski evlilik konularıyla ama artık 12 yıllık bir evlilikten sonra, sizi bu konuyla rahatsız edemezler. Üç çocuk var artık. Çoktan eski unutulmuş, bu meselelerin aşılmış olması gerekirdi.

Siz bence biraz takıntı yapmışsınız bu eski konulara. Ya da eşiniz ve sizdeki sorunlara odaklanmak yerine, eskiye yönelip başka şeyleri suçlamak daha kolay geliyor. Çünkü en zor şey, çözüm üretmektir. Ve sorunlarınızı tesbit edip, onlarla mücadele etmektense, eskide kalmış çözümsüz sorunlara odaklanıp üzülmek daha kolay gelebilir.

Eşiniz soğuk ve kaba biri anladığım kadarıyla. İletişim yok. Cinsellik yoksa çok büyük sıkıntı zaten. Çocuklarla olan iletişimi nasıl? Geçim sıkıntısı var mı? Çocukların eğitimi, ailede sorumluluk yalnızca sizin üstünüzde mi? Eşiniz daha çok kendi ailesini önemseyip, sizi değersiz mi hissettiriyor? Bunlar daha güncel ve önemli sorunlar bence eski eş ve eski eşya konularından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…