Eşim,ve ben çıldirmak üzereyim?

Eşim bana nasil soguksa cocuklarimada oyle agzi cok bozuk herseye kufur hakaret eden biri

Eşim bana nasil soguksa cocuklarimada oyle agzi cok bozuk herseye kufur hakaret eden biri
Asamadik cunku ben caba gosterirken o hep itti hic bir fenakarligi bana karsi yaptigi birseyi yok gercekten yok 12 senedir ben bana bunu yapti bu iyiliği oldu gormedim

Benim zorlamamla 1 gun normal oluyor yada 2 gün oda sonra yine aynı bende artik benim zorumla olcaksa hic bir anlam i olmuyor artik bende pes ettim

Peki benim anlamadığım daha 18 yaşındayken nasıl oluyor da 38 yaşında boşanmış biriyle 3 ay içersinde evlenebildiniz??? Bu denli acele etmenize ne gerek vardı..sizin o yaşlarda daha okuyor olmanız gerekirdi..

Nasil bir yol izliycem cocuklara nasil tek basima bakicam bunlari dusundukce deli oluyorum
Bosanmak sizin icin cozum olmaz. Aileniz sahip cikmiyor is bulmak calismak cocuklari guvenilir birine birakmak...bunlar hep sorun olur. Belki bu sekilde kabullenip artik esinizden sevgi beklemeseniz, kendi hayatiniza baksaniz cocuklarinizla

Ben istemiydim ki evlenmeyi sanki anlatamadigim okadar sey varki

Anlıyorum sizi.Değer görmek ve sevilmeye ihtiyaç duyuyorsunuz.Ama,karşınızdaki adamdan bunları göremediğiniz için üzülüyorsunuz.Eşiniz değişmez gibime geliyor.Siz,eğer şimdi ayrılma gibi bir şeye kalkışamayacaksanız,kendinizi üzmeyi bırakacaksınız.Kendinizi ve çocuklarınızı mutlu etmek için yaşayıp,adamın varlığını bile mühimsemeyeceksiniz..Bırakın öylece bir figür olarak dursun.Çatışmaya girmeyip,hiçbir beklenti içinde olmayın.Belki zaman içinde ayrılmak için gereken şartlarınız oluşur ve ayrılırsınız.Bu zaman gelene kadar,bütün emeğiniz ve enerjinizi kendiniz ve çocuklarınız için kullanın.

Üşenmeden 9 sayfayı okudum, bu emeğime istinaden uzunca bir yorum yapacağım ki sizinde okumanızı isterim.
Birinci eş ikinci eş problemi değil isiniz, sevgisizlik vs de degil.
Bir kere cinsellik bozuksa karı koca arası huzurlu mutlu sevgi dolu olmaz olamaz, eşiniz yaşlı değil ama isteksizlik veya ona benzer başka problemi var. Tedavi derim de bu adam gitmez!!
Her genç kızın hayalinde bir erkek var kabul edin ki bu adam sizin hayallerinize uyan biri degil, zorlamayin olmayacak.
Eğer ki biseylerden mutsuzsunuz, böyle sitem edeceğinize oturup değiştirin.
Ayna ya bakın, bı kendinizi değiştirin çalışabilirseniz çalışın bu ozguveninizi arttırır, bı toparlayıp silkelenin ve kendinize gelin, çocuklarınız hayata sizin olduğunuz yerden başlıyor bu yüzden en iyisini yapmak zorundasınız.
Asıl kısmı burayı mutlaka yapın, okuyun demiyorum bakın yapın uygulayin.
Sabah kalkınca ilk düşünceniz su olsun, benim görme, işitme engelli bir kocam var ağır engelli, yada farzedin ölü. Mümkün olduğunca en az temas, en az konusma, sessiz olun, sükunet örtün üzerinize, beni seviyor musun sorusunu bırakın geçin ayna karşısına ben kendimi seviyorum deyin, egerki aynı evde yaşıyorsunuz başka imkan yok, gidecek yeriniz yok oturun yuvanizin baş köşesine,kurulun kraliçe gibi, eşyalar zaten değişmiş belki rengi belki modeli sevin, eşyalarınızı da sevin, çocuklarınızla gulun oynayın şakalaşin. Hayatin tadını bir alin, hayal kurun, cocuklarinizla plan yapın gülün, bir yudum ekmeginiz mi var, şükür dünyanın en lezzetli ekmeği deyip yiyin.
En güzel iç çamaşırı , gecelikleri giyin yatıp uyuyun, beklemeyin dokunmayın bile adama, dert, sıkıntı, istek hiçbir şey anlatmayin, dırdır bile etmeyin.
Yaşayın sadece yaşayın, görmezden duymazdan gelin,yatakta reddetmeyin ama istekli tarafta olmayin, bitince de artık eskisi gibi değilsin, önceden daha iyiydin, yaş geçtikçe böyle oluyor demek vs kısa net cümle. Alay etmeyin gulmeyin
Zor ama sabir ile yol alacaksınız

Gittim tıpis tipis babamlar yolladi beni o hic arayip sormadi
Hiç şaşırmadım. Nişanlılık döneminiz oldu değil mi. O zaman anlamadınız mı davranışlarından. İlgisizliğinden. Görücü usulü evlilikle ilgisi zaten yok bunun bende görücü usulü evlendim ve çokta mutluyum Allah a şükür. Ama aileniz arkanızda durmuyorsa işiniz çok zor çocuklarda küçüktür eminim Allah yar ve yardımcınız olsun

Tam çok sgolun uyguluycam dediklerinizi

Nisanli kaldim 3 yada 4 ay ama uzakta ydik bir kere tek gormustum

Ben istemiydim ki evlenmeyi sanki anlatamadigim okadar sey varki
İnanın ki sizi üzmek için söylemedim..lütfen en azından 3 evladınızı aynı kadere sürüklemeyin..okumaları gereken yaşta evlenenleri gördükçe o kadar üzülüyorum ki bir öğretmen olarak içim cız ediyor..artık olan olmuş, geçmişi değiştiremezsiniz ancak geleceğinizi şuankinden daha güzel hale getirme gücüne sahip olmanız gerekir..Bu uğurda ALLAH yardımcınız olsun..

Amin zaten en cok onlara üzuluyorum b

Nisanli kaldim 3 yada 4 ay ama uzakta ydik bir kere tek gormustum
Ya hangi devirde yaşıyoruz anne babanız sizi nasıl tek defa gördüğünüz adama veriyor benim annem 54 yaşında ama onlar bile bu şekilde evlenmemişler.

Arkadaslar artık dayanamayip bugün babami aradim ya gelin konusun bosanicam yada ben ya intar edicem yada kacıp gidecem cünku boyle artik nefef alamiyorum birde esim hic birsey yokmus gibi bosanalim diyorsun ben ona dedimki vicdanini rahatlatmak istoyorsun ben bakiciyim temizlikciyim karin degilimya nasil olsa hasta olmam ölmem umrunda olmaz yani anliyacaginiz kesin kararliyim 12 senedir biktım oda boyle ben bosanayim millet desinki bu birakti diye ugrasti kazandi ama ben babamlara desem bosanicam diycek adam bosanalim demiyor ne yapcagimi bilmiyorum ama kesin kararim bosanmak cunku artik cocuklarima bakacak kafada bile degilim cunku nefes bile alamaz duruma geldim

Ben cok fedakarlik yaptim cok inanin cok yeri geldi ozur diledim bana gurursuz onursuz dedi agzina sicsam yarabbi sukur dersin ben yuvam yikilsin istemedim ama o ustume geldi yapmadigini birakmadi

Ben cok fedakarlik yaptim cok inanin cok yeri geldi ozur diledim bana gurursuz onursuz dedi agzina sicsam yarabbi sukur dersin ben yuvam yikilsin istemedim ama o ustume geldi yapmadigini birakmadi
Babam artık gelip konusurmu ne yapar ama ben karar verdim dinlemiycem evi bana birak git cocuklara bakicam diycem benim cociklarinda pskoloji bozuldu kizim dayaktan korkudan isik kapali yatamiyor elini biri kalditsa yuzunu kapatiyor en son epilepsi nobeti gecirdi bugun yine kizimi dovdu boyle baba olamaz ailem sahip cikamz onlar sadece bosanma pesinde ama ben dinlemiycem 4 duvar arasinda ben her gun agliyorum piskolojik tdavi oldum doktor bile esini degistiremiyiz dedi evlenmek haksa bosanmakta buyuk travma yasiyon dedi hangi doktora gitsem stres sinir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…