Bana vurmaz bundna eminim ama eline gecse firlatir etrafa.. Ne yapacagimi cidden bilmiyorumAyvayi yemissin guzelim
daha bir bucuk ayda kirip dokmeyle baslayan evlilik yarin oburgun kolunu bacagini kirmayla sonlanir
Vurmayacagini garanti edebilir misin canim ?Bana vurmaz bundna eminim ama eline gecse firlatir etrafa.. Ne yapacagimi cidden bilmiyorum
Özür diliyor belki başlarda boyle olursak ilerde birbrimizn kymetni daha iyi anlariz diyor.. Ağzimdan bi kelime ciksa kirip dokucek gibime geliyor bi kere yaşadm bi daha yaşarsam dayanamam gibime geliypr susmaya calsyorm devamliBu ne böyle daha şimdiden bu kadar kavga gürültü? Niye izin veriyorsun böyle bir şeye? Gerekeni konuş,neyi kırarsa kırsın.Şimdiden böyle yapmasına izin verirsen iyice tepene çıkar ondan sonra.Tavrını koy birazcık.
Tabikide tahmin edemezdim. Ama ben boyle seyleri kaldiramam diye bagrdim ona ne zaman vurmayi dusnuyorsun dedim sana asla elim kalkmaz dedi.. Bilmiyorum oyle birsey yapmayacgno dusunuyorum. Oldu ki evde bir dakika daha durmam o ayri.Vurmayacagini garanti edebilir misin canim ?
Evlenmeden once bunu yapacagini tahmin edermiydin ?
Allah yardımcınız olsun.Tanıyamamışsınız sanırım evlenmeden.Ya da bukalemun bunlar gerçek renklerini evlenince gösteriyorlar.Tahmin edeyim birbirinizi aslında çok seviyorsunuz?
Güzel yaptığınız bir şey için en yakınınıza övünmekten doğal bir şey göremiyorum.O da "ellerine sağlık hayatım, ben oturup armut piş ağzıma düş yapıyorum sense ilk denemelerinde bu kadar güzel yemek yapıyorsun bana" demese bardağı ben kırardım.
Kişisel düşüncemi geçip sizin istediğiniz yapıcı düşünceye gelirsek, kalbinizin kurıldığını, göreviniz olmayan bir şeyi tek başınıza yaparken güzel yapığınız için sevinçli olduğunuzu söyleyin.Mütevazi biri olmayabilirsiniz.Mütevazi ol! Demek ona düşmez.O da gayet odun biriymiş, birdahakine siz de ona Biraz ince ol. Demelisiniz.
Özrü kabahatinden büyükmüş eşinin.Şimdi böyle olursak ilerde birbirimizin kıymetini daha iyi anlarız ne demek? Şimdiden böyle olursak birbirimize olan saygımızı iyice kaybederiz diyecekti herhalde.Çünkü doğrusu budur.Sende sesini çıkartmamaya devam edersen tepene çıkar,daha beter olur.Özür diliyor belki başlarda boyle olursak ilerde birbrimizn kymetni daha iyi anlariz diyor.. Ağzimdan bi kelime ciksa kirip dokucek gibime geliyor bi kere yaşadm bi daha yaşarsam dayanamam gibime geliypr susmaya calsyorm devamli
Konuşuyorum bana karşi saygin yok diyor. Azcik kendimi savunsam zaten sinirleri tavan yapiyor. Oturup konusmakla cozemeyecegmi biliyorum birseyler yazsam bu da ne kadar etkili olur bilmiyorum.. Bir saat once yine geldi sacma sapan yine sabrediyorum sna beni yanls anlyorsun flan brseyler geveledi kzdi bana gtti yatti ne oldgnu bile anlamadimÖzrü kabahatinden büyükmüş eşinin.Şimdi böyle olursak ilerde birbirimizin kıymetini daha anlarız ne demek? Şimdiden böyle olursak birbirimize olan saygımızı iyice kaybederiz diyecekti herhalde.Çünkü doğrusu budur.Sende sesini çıkartmamaya devam edersen tepene çıkar,daha beter olur.
Kendimi ona karşı güçsüz hissediyorum artık. Aglamaktan yoruldum. Suan bile gozlerim dolu dolu. Kendimi skyorm aglamym diyeSizi sindirmeye çalışıyor, tepkisizleştirmeye, herşeyine tahammül etmeye alıştırmaya
Yeterki bağırıp çağırmasın, birşeyleri kırıp dökmesin diye siz alttan aldıkça ezdikçe ezecek sizi
Gidişat hayırlı değil bunu bilin ona göre önlemlerinizi alın
Sen ona nasıl davranıyorsun ki bana karşı saygın yok diyor? Ne yapmanı,nasıl davranmanı bekliyormuş senden?Konuşuyorum bana karşi saygin yok diyor. Azcik kendimi savunsam zaten sinirleri tavan yapiyor. Oturup konusmakla cozemeyecegmi biliyorum birseyler yazsam bu da ne kadar etkili olur bilmiyorum.. Bir saat once yine geldi sacma sapan yine sabrediyorum sna beni yanls anlyorsun flan brseyler geveledi kzdi bana gtti yatti ne oldgnu bile anlamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?