Eşim ve ben... Yoruldum :(

Svartbabe

Senin o pıt pıt atan kalbini yirim ❤
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2015
3.088
2.884
133
Mrb kızlar..
Bir buçuk aylık evliyim neredeyse iki ay olacak ama daha simdiden her iki gunde bir agliyorum kendimi cok yorgun hissediyorum. Baba evinde nazlı bi kız olarak büyüdüm.. Babamın sevgisi hep bana guven verdi.. Ve şimdi evlendim.. Eşim her hareketimden şikayetçi.. En basiti yemek yapiyorum ( daha yeni yeni alişıyorm yemek yapmaya) ve yaptigim hic bir yemek acemi yemegi gibi olmuyor guzel oluyor bu şekide bende kendimi motive ediyorum yemegm cok guzel oldu diye bunu dile getiryorm yemek yaparken flan. Eşim bunu bana sorun ediyor kendi yaptgn seyleri övme mütevazi ol diye oysaki kendimi begenen biri degilim. Ya da baskalarina bahsetmiyprum yemeklerim cok guzel oluyor diye.. Sdece kendimi o şekilde motive ediyorum ve bunu bana cok buyuk bi sorunmus gibi olay yapti. Ve aglatti. Bu en kucuk sorunumuz evlendigmden beri cok buyuk kavgamiz dahi oldu bardagi firlatip kirdi. Ben boyle seylere alışk olmadgm içn dayanamiyorum. Snir krizi geciriyorm. Devamli herseyimi şikayet ediyor.. Bu beni cok yoruyor ne yapmam lazim yardimci olun lutfen. Onunla konusmaya korkuyorum birsey krp dokucek diye.. Ve bunu kimseyle paylasamiyorum devamli agliyorum

Ayvayi yemissin guzelim
daha bir bucuk ayda kirip dokmeyle baslayan evlilik yarin oburgun kolunu bacagini kirmayla sonlanir
Bana vurmaz bundna eminim ama eline gecse firlatir etrafa.. Ne yapacagimi cidden bilmiyorum

Bundan çıkan sonuç; kızımı pek RAHAT büyütmesem iyi olur. Hatta oğlumu da şımartmamalıyım ki evlendiğinde ufak tefek şeyden gelin kızıma bardak fırlatmasın. Dilerim bir an önce birbirinize alışır, birbirinizi kabullenir, lüzumsuz atışmalara girmezsiniz.

Kendiniz de demissiniz biraz nazli buyumussunuz ya ondan bazi seyleri kaldiramiyor olabilirsiniz.Esinize deseydiniz kendimi motive ediyorum diye.Ilk aylar alisma surecidir olur oyle şeyler.Kavga ederken belki ikiniz de cok sinirliyseniz hirsini bardaktan almistir size vurmamis ki.Acikcasi evlilik biraz idare ister.Kimse babaniz degil sonuçta.Ben de kendi cocuklarima esime gore daha töleransliyim.Bana basedemeyeceginiz sorunlariniz var gibi gelmedi...

Sanırım öfke problemi var. Otur sakin sakin konuş. Sen böyle birden sinirlenince ben çok korkuyorum. Bunun yerine bi problem varsa konuşarak halledelim de. Yok orali olmazsa da ömür geçmez bununla. Her problemli çifte dediğim gibi aman çocuk yapma

Özür diliyor belki başlarda boyle olursak ilerde birbrimizn kymetni daha iyi anlariz diyor.. Ağzimdan bi kelime ciksa kirip dokucek gibime geliyor bi kere yaşadm bi daha yaşarsam dayanamam gibime geliypr susmaya calsyorm devamli

Allah yardımcınız olsun.Tanıyamamışsınız sanırım evlenmeden.Ya da bukalemun bunlar gerçek renklerini evlenince gösteriyorlar.Tahmin edeyim birbirinizi aslında çok seviyorsunuz?
Güzel yaptığınız bir şey için en yakınınıza övünmekten doğal bir şey göremiyorum.O da "ellerine sağlık hayatım, ben oturup armut piş ağzıma düş yapıyorum sense ilk denemelerinde bu kadar güzel yemek yapıyorsun bana" demese bardağı ben kırardım.
Kişisel düşüncemi geçip sizin istediğiniz yapıcı düşünceye gelirsek, kalbinizin kurıldığını, göreviniz olmayan bir şeyi tek başınıza yaparken güzel yapığınız için sevinçli olduğunuzu söyleyin.Mütevazi biri olmayabilirsiniz.Mütevazi ol! Demek ona düşmez.O da gayet odun biriymiş, birdahakine siz de ona Biraz ince ol. Demelisiniz.

Vurmayacagini garanti edebilir misin canim ?
Evlenmeden once bunu yapacagini tahmin edermiydin ?
Tabikide tahmin edemezdim. Ama ben boyle seyleri kaldiramam diye bagrdim ona ne zaman vurmayi dusnuyorsun dedim sana asla elim kalkmaz dedi.. Bilmiyorum oyle birsey yapmayacgno dusunuyorum. Oldu ki evde bir dakika daha durmam o ayri.

Evet cok seviyoruz aslinda.. Gozlerinin icine bakiyorum o mutlu olsun diye.. Dusundugm zaman onum tutunablcegi tek dayanagda benim. Ama nankorluk ediyor. Seviyor bunu biliyorum ama onda anlayamdgm birşey var bu da beni cok yoruyor

Özür diliyor belki başlarda boyle olursak ilerde birbrimizn kymetni daha iyi anlariz diyor.. Ağzimdan bi kelime ciksa kirip dokucek gibime geliyor bi kere yaşadm bi daha yaşarsam dayanamam gibime geliypr susmaya calsyorm devamli
Özrü kabahatinden büyükmüş eşinin.Şimdi böyle olursak ilerde birbirimizin kıymetini daha iyi anlarız ne demek? Şimdiden böyle olursak birbirimize olan saygımızı iyice kaybederiz diyecekti herhalde.Çünkü doğrusu budur.Sende sesini çıkartmamaya devam edersen tepene çıkar,daha beter olur.

Sizi sindirmeye çalışıyor, tepkisizleştirmeye, herşeyine tahammül etmeye alıştırmaya
Yeterki bağırıp çağırmasın, birşeyleri kırıp dökmesin diye siz alttan aldıkça ezdikçe ezecek sizi
Gidişat hayırlı değil bunu bilin ona göre önlemlerinizi alın

Konuşuyorum bana karşi saygin yok diyor. Azcik kendimi savunsam zaten sinirleri tavan yapiyor. Oturup konusmakla cozemeyecegmi biliyorum birseyler yazsam bu da ne kadar etkili olur bilmiyorum.. Bir saat once yine geldi sacma sapan yine sabrediyorum sna beni yanls anlyorsun flan brseyler geveledi kzdi bana gtti yatti ne oldgnu bile anlamadim

Evliliğe böyle başlamanız çok üzücü, yıpratıcı.

Ağlamayın. Çok güçlü ve kararlı durun karşısında. Sinir krizleri geçirmek yerine , sakin ve net bir ifadeyle bu şekilde davranmasının sizde oluşturduğu izlenimi anlatın.
Her defasında bıkmadan anlatın.
Alışma sürecinde kırılma noktaları bir daha tamir olmuyor.

Ağlamamıza alışmasın. Susmanıza alışmasın. Krizlerinize alışmasın. Hepsini dozajında verin ona.
Eğer bu evliliği devam ettirmek istiyorsanız siyasi davranın. O anda yaşadığınız duyguları görsel olarak değil sözlerinizle belirtin kendisine.

Kendimi ona karşı güçsüz hissediyorum artık. Aglamaktan yoruldum. Suan bile gozlerim dolu dolu. Kendimi skyorm aglamym diye

Bende bundan dolayı bazen korkuyorum evlilikten. Evde Prenses gibiyim, ya evlenince böyle olmazsa diyorum. Senin eşinin ciddi öfke kontrol sorunu var tatlım, 1,5 ayda böyle olduysa ileride şiddet göstermesi kaçınılmaz. Bir an önce öfke kontrol sorununu yenmesi lazım

Sen ona nasıl davranıyorsun ki bana karşı saygın yok diyor? Ne yapmanı,nasıl davranmanı bekliyormuş senden?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…