Eşim ve ben... Yoruldum :(

Ya bir yerde susmaya çalışıyorum devamlı demissiniz. Bence bunu kesinlikle yapmayın. Sonra yıllar sonra bir bakarsiniz hiçbir şeye sesini cikaramayan ağzını açınca suç olan biri olmuşsunuz.
Eşiniz de çok tuhafmiş bu arada bi yemek de olsa insan emek veriyor kendi kendine güzel oldu demenin Neyini yadirgiyorsa.

İlk zamanlar ilişki duzen oturana kadar normal aslında.. Guzel gunlerınız kadar tartısmalarınızlada kenetlenıyorsunuz.. Bıraz zaman verın esınıze ve kendınıze.. Ben cokca alıngandım cok bocaladım bırkac ay ıcınde kendılıgınde hersey oturmus .. Gordumkı evlilikte zamanla guzellesıyor ilk zamanlar evliliğe motıve olmakla gecıyor.. Bu gunler gecıcı .. Dilerım evınızde guzel anılar bırıktırırsınız

Cicim aylari diye birsey vardi ona ne oldu?? Siz daha bir kac aylik evliyken boyleyseniz ilerisini dusunemiyorum bile. Bence alin karsiniza net bir sekilde konusun. Eger sizi evliliginiz boyunca bir stres topu gibi gorecekse yol yakinken caresine bakin derim. Siz degerlisiniz kimsenin sizi uzmesine aglatmasina hakki yok!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…