Eşim ve ben... Yoruldum :(

Eşiniz ben merkezli bir insan ve hakimiyet hep kendisinde olsun istiyor. Sizi yönetmeye çalışıyor. Alttan almayın , net duruşunuz olsun.

Kaldı ki yemeklerini kendisi övseydi sizin övmenize gerek kalmazdı.

Kolay gelsin.

Reactions: anu
Peki bunu nasıl başarıcam?
Nasil aglamadan tepkisiz durucam. Korkuyorum ve korkum beni mahvediyor. Devam etmek istiyorum tabi ki ama bu sekilde nasl olucak. Kafam allak bullak

Sen ona nasıl davranıyorsun ki bana karşı saygın yok diyor? Ne yapmanı,nasıl davranmanı bekliyormuş senden?
Genel olarak sakin bi insanım. Dedigim gibi nazli buyudum arada krci seyler soyledigi zaman kucuk triplerim oluyor. O buna dahi tahammul edemiyor. İşte annem geldiginde çocuk gibi oluyormuşum onu utandırmş oluyormuşum o sekilde. Saygiszlkms ona. Ağır olmalymşm. Yani aslnda baştan aşşagya herseyimden rahatsiz.

O kadar zormuş ki babam bir damla gözyasima kiyamazken boyle devamli gozyasi dokmek. Çok keşke dedim daha şimdiden..

Tanışarak mi evlendiniz?
Bide başi neyse sonuda öyle olur iyiye gitmez kötüye gider benim bildigim cervremde gordugum
İsin basinda onlemini alin bi psikologa gitsin 1 bucuk ayda bardak firlatiyorsa 1 yilda ne olur Allah yardim etsin...

Tanıştık tanışmasına da ayni eve girmeden kimse kimsenin gercek yuzunu goremiyormuş. Disardan bakinca herkes imreniyor bize. Cunku disardakilere gore o cok mukemmel bi insan. Ya da aynisni bende ona yapicam o nasil sikayet ediyorsa bende edicem

Belli ki esinizde ofke kontrol sorunu var. Yardim almasi gerekiyor. Eslerine şiddet uygulayan kişilerin yarisi isteyerek dövmez, dövdükten sonra pismandir, yemin eder, yalvarir, ertesi gun aynisi yasanir. Cunki öfkelerini kontrol edemezler, siddete bas vururlar. Bu once ses tonunda yükselme, daha sonra bardak, tabak fırlatmayla baslar, tokatla devam eder, sonra kaburga kemiklerinin kirilmasina kadar gider.. Bence, siz bunlari yasamadan profesyonel yârdim almali esiniz.. Yardim almak istemiyorsa da, zararin neresinden dönülse kardir.. Yollarinizi ayırmak en doğrusu olur. Zira bu sekilde devam eden evlilik çileye donusur, bedeninizden cok ruhunuz yaralanir. Allah yardimciniz olsun.

Her seyi gozr alip konus bence aglama guclu durmaya calis sen agladikca ustune daha cok gelecektir seni duygusal gordugu icin her konuda uste cikmaya calisip gozunu korkatacak seyler yapacak (bardak firtlatma gibi) o yuzden ben guclu olup karsina alip konusmani tavsiye ediyorum cigerim anlamasada defalarca konus anlat aglamadan tek tek anlat

Eşinizin "değer bilme, değerli olma" yöntemi, algılayışı epeyce sakat.
Ne oluyoruz ya, yavaş gel demelisiniz.
Bu ne yahu, paşazadelerin sinirini çekmek, bağırtısına katlanmak, kırıp dökmesini izlemek için mi evleniyoruz.
Farkında mısınız bilmem ama şu an aile içi şiddet yaşıyorsunuz.

O kadar zormuş ki babam bir damla gözyasima kiyamazken boyle devamli gozyasi dokmek. Çok keşke dedim daha şimdiden..
Ah tatlım üzüldüm senin adına eşin öfkesini Nasıl görüyor peki? Ne varki bunda, her kadın övülmek ister, ben bazen erkek arkadasıma bişey yapınca eline saglık güzel olmus derse e heralde ben yaptım diyorum, o bana eşin gibi karşılık verse soğurum heralde, yinede evlenince değişirmi bilmem tabi. Ama eşinin öfkesi normal değil, kesinlikle tedavi olması şart

Duzeltebildin mi?
Aynı sorunları bende yasadım 6-7. Aydan sonra biraz düzeldi kavgalar azaldı bu defada ailelerle ilgili kavgalar sorunlar çıktı bence erkekte bunlar psikolojik rahatsızlıklar beğenmeme, ezmeye çalışma, şiddet eğilimi vs psikologa ikna ettim saatlerce konustum sayfa sayfa yazdık yanlışı dogruyu, ağlama krizlerim çok oldu hep bana sen çok narinsin alıngansın dedi konu kapandı suan bir bucuk yıl oldu bende yoruldum ama hala anlatıyorum bende böyleyim deyip içinde kalmasındansa konus kendini rahatlat onun anlayıp düzeleceginden degil benden tavsiye :)

Adam zaten hanzonun teki. Biraz da şiddete meyilli ve manyak.

Benim anlamadığım nokta , eften püften her konuda ağlıyor muaunuz? Prenses kafasını daha makul bir versiyonuyla değiştirmeyi düşünür müsünüz?

baylasabilirsin babanla mesala baban bir gun onu cagirir ayagini denk al mesajini verir ondan sonra ona gore davranir yok adam olmuyosa bider bu is SENI SANKI SINDIRMEYE CALISIYO

Evlilik gercekten cok zormus su an esime karsi bir gram guvenim yok ama cok seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…