Peki bunu nasıl başarıcam?Evliliğe böyle başlamanız çok üzücü, yıpratıcı.
Ağlamayın. Çok güçlü ve kararlı durun karşısında. Sinir krizleri geçirmek yerine , sakin ve net bir ifadeyle bu şekilde davranmasının sizde oluşturduğu izlenimi anlatın.
Her defasında bıkmadan anlatın.
Alışma sürecinde kırılma noktaları bir daha tamir olmuyor.
Ağlamamıza alışmasın. Susmanıza alışmasın. Krizlerinize alışmasın. Hepsini dozajında verin ona.
Eğer bu evliliği devam ettirmek istiyorsanız siyasi davranın. O anda yaşadığınız duyguları görsel olarak değil sözlerinizle belirtin kendisine.
Genel olarak sakin bi insanım. Dedigim gibi nazli buyudum arada krci seyler soyledigi zaman kucuk triplerim oluyor. O buna dahi tahammul edemiyor. İşte annem geldiginde çocuk gibi oluyormuşum onu utandırmş oluyormuşum o sekilde. Saygiszlkms ona. Ağır olmalymşm. Yani aslnda baştan aşşagya herseyimden rahatsiz.Sen ona nasıl davranıyorsun ki bana karşı saygın yok diyor? Ne yapmanı,nasıl davranmanı bekliyormuş senden?
O kadar zormuş ki babam bir damla gözyasima kiyamazken boyle devamli gozyasi dokmek. Çok keşke dedim daha şimdiden..Bende bundan dolayı bazen korkuyorum evlilikten. Evde Prenses gibiyim, ya evlenince böyle olmazsa diyorum. Senin eşinin ciddi öfke kontrol sorunu var tatlım, 1,5 ayda böyle olduysa ileride şiddet göstermesi kaçınılmaz. Bir an önce öfke kontrol sorununu yenmesi lazım
Duzeltebildin mi?Off cok zor isinayni sorunlari bende yasadim ve daha nicelerini
Duzeltebildin mi?[/QU
Benim esim cok raht biri hesap vermeyi fln sevmez bazi konularda basina buyruk bu konu yuzunden cok ustune gittim gittigim zamnlarda bardaklar kirildi caydanliklar dwvrildi bir kac kere eli kalkti bana daha 1,5 yillik evliyim evliligin ilk zamnlari oldu bunlar sonra ben artik pek ustune gitmiyrm anlayacagin kimseyi duzeltemezsin nadlsa oyle gidiyor
Her seyi gozr alip konus bence aglama guclu durmaya calis sen agladikca ustune daha cok gelecektir seni duygusal gordugu icin her konuda uste cikmaya calisip gozunu korkatacak seyler yapacak (bardak firtlatma gibi) o yuzden ben guclu olup karsina alip konusmani tavsiye ediyorum cigerim anlamasada defalarca konus anlat aglamadan tek tek anlatMrb kızlar..
Bir buçuk aylık evliyim neredeyse iki ay olacak ama daha simdiden her iki gunde bir agliyorum kendimi cok yorgun hissediyorum. Baba evinde nazlı bi kız olarak büyüdüm.. Babamın sevgisi hep bana guven verdi.. Ve şimdi evlendim.. Eşim her hareketimden şikayetçi.. En basiti yemek yapiyorum ( daha yeni yeni alişıyorm yemek yapmaya) ve yaptigim hic bir yemek acemi yemegi gibi olmuyor guzel oluyor bu şekide bende kendimi motive ediyorum yemegm cok guzel oldu diye bunu dile getiryorm yemek yaparken flan. Eşim bunu bana sorun ediyor kendi yaptgn seyleri övme mütevazi ol diye oysaki kendimi begenen biri degilim. Ya da baskalarina bahsetmiyprum yemeklerim cok guzel oluyor diye.. Sdece kendimi o şekilde motive ediyorum ve bunu bana cok buyuk bi sorunmus gibi olay yapti. Ve aglatti. Bu en kucuk sorunumuz evlendigmden beri cok buyuk kavgamiz dahi oldu bardagi firlatip kirdi. Ben boyle seylere alışk olmadgm içn dayanamiyorum. Snir krizi geciriyorm. Devamli herseyimi şikayet ediyor.. Bu beni cok yoruyor ne yapmam lazim yardimci olun lutfen. Onunla konusmaya korkuyorum birsey krp dokucek diye.. Ve bunu kimseyle paylasamiyorum devamli agliyorum
Ah tatlım üzüldüm senin adınaO kadar zormuş ki babam bir damla gözyasima kiyamazken boyle devamli gozyasi dokmek. Çok keşke dedim daha şimdiden..
Aynı sorunları bende yasadım 6-7. Aydan sonra biraz düzeldi kavgalar azaldı bu defada ailelerle ilgili kavgalar sorunlar çıktı bence erkekte bunlar psikolojik rahatsızlıklar beğenmeme, ezmeye çalışma, şiddet eğilimi vs psikologa ikna ettim saatlerce konustum sayfa sayfa yazdık yanlışı dogruyu, ağlama krizlerim çok oldu hep bana sen çok narinsin alıngansın dedi konu kapandı suan bir bucuk yıl oldu bende yoruldum ama hala anlatıyorum bende böyleyim deyip içinde kalmasındansa konus kendini rahatlat onun anlayıp düzeleceginden degil benden tavsiye :)Duzeltebildin mi?
baylasabilirsin babanla mesala baban bir gun onu cagirir ayagini denk al mesajini verir ondan sonra ona gore davranir yok adam olmuyosa bider bu is SENI SANKI SINDIRMEYE CALISIYOMrb kızlar..
Bir buçuk aylık evliyim neredeyse iki ay olacak ama daha simdiden her iki gunde bir agliyorum kendimi cok yorgun hissediyorum. Baba evinde nazlı bi kız olarak büyüdüm.. Babamın sevgisi hep bana guven verdi.. Ve şimdi evlendim.. Eşim her hareketimden şikayetçi.. En basiti yemek yapiyorum ( daha yeni yeni alişıyorm yemek yapmaya) ve yaptigim hic bir yemek acemi yemegi gibi olmuyor guzel oluyor bu şekide bende kendimi motive ediyorum yemegm cok guzel oldu diye bunu dile getiryorm yemek yaparken flan. Eşim bunu bana sorun ediyor kendi yaptgn seyleri övme mütevazi ol diye oysaki kendimi begenen biri degilim. Ya da baskalarina bahsetmiyprum yemeklerim cok guzel oluyor diye.. Sdece kendimi o şekilde motive ediyorum ve bunu bana cok buyuk bi sorunmus gibi olay yapti. Ve aglatti. Bu en kucuk sorunumuz evlendigmden beri cok buyuk kavgamiz dahi oldu bardagi firlatip kirdi. Ben boyle seylere alışk olmadgm içn dayanamiyorum. Snir krizi geciriyorm. Devamli herseyimi şikayet ediyor.. Bu beni cok yoruyor ne yapmam lazim yardimci olun lutfen. Onunla konusmaya korkuyorum birsey krp dokucek diye.. Ve bunu kimseyle paylasamiyorum devamli agliyorum
Evlilik gercekten cok zormusAynı sorunları bende yasadım 6-7. Aydan sonra biraz düzeldi kavgalar azaldı bu defada ailelerle ilgili kavgalar sorunlar çıktı bence erkekte bunlar psikolojik rahatsızlıklar beğenmeme, ezmeye çalışma, şiddet eğilimi vs psikologa ikna ettim saatlerce konustum sayfa sayfa yazdık yanlışı dogruyu, ağlama krizlerim çok oldu hep bana sen çok narinsin alıngansın dedi konu kapandı suan bir bucuk yıl oldu bende yoruldum ama hala anlatıyorum bende böyleyim deyip içinde kalmasındansa konus kendini rahatlat onun anlayıp düzeleceginden degil benden tavsiye :)
İnan bu sorunları yasayan herkes ya sevgiden çekiyor yada çocuk kaygısından ama bende sevgi için yasayanlardanım evlilik çok zormuş ya hiç göründüğü gibi degilEvlilik gercekten cok zormussu an esime karsi bir gram guvenim yok ama cok seviyorum
Aynen bende sevgiden cekiyorum cocuk faln yok zatenİnan bu sorunları yasayan herkes ya sevgiden çekiyor yada çocuk kaygısından ama bende sevgi için yasayanlardanım evlilik çok zormuş ya hiç göründüğü gibi degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?