Eşim ve ben... Yoruldum :(

aklıma babaannemin bana anlattığı olay geldi annesinin zamanında adamlar evlendiğinin ilk haftası karılarını döverlermiş
karıları onların sözünü dinlesin evlilikleri boyunca onlardan korksun diye hem de hiç bir suçları olmamasına rağmen

eşinizin yaptıkları onu aklıma getirdi dur ben sinirlenmediğim halde ona bağırayım çağırayım olmadı bardak fırlatayım
ben sinirlenmeyeyim diye hiç bir şeyime laf etmesin, benden korksun hatta korka korka yaşasın
bu ne be
gerçekten sinirliyse de ......ırtmasın sinirine
sinirliyse de sinirini tutmayı öğrensin
hoş dediğim gibi sinirli olduğuna da inanmıyorum seni ezmek ve psikolojik olarak baskı altında tutmak için bilerek yapıyor
sen de tut at bardakları nasıl oluyormuş
bu seni döver de daha şimdiden böyle yapıyorsa sen de bağır çağır aşağıla nasıl oluyormuş

evliliğin başındasınız, çok normal en ufak şeyleri sorun etmeniz. tabi kırıp dökmesi yanlış ama zamanla oturuyo her şey.
ben de 6 ayı doldurdum, ilk aylara kıyasen daha az ve siddeti dusuk kavgalar ediyoruz.

çok susma kendini savun ama daha çok yeni evliliğiniz.. zaten en büyük kavgalar evliliğin ilk yılında olurmuş birbirinize yeni bir hayata alışıyorsunuz kolay bir süreç değil
karşılıklı biraz anlayışla çözülür bence

Oyle seymi olur yuru git babana madem ustunede tıtreyen bi ailen var hiç durma cunku kocanla gecırdıgın hergun o evı terk etmenı bıraz daha zorlastıracak ztn cagrır arkandan biraz pişman ettırır duzelırse donersın

Özür diliyor belki başlarda boyle olursak ilerde birbrimizn kymetni daha iyi anlariz diyor.. Ağzimdan bi kelime ciksa kirip dokucek gibime geliyor bi kere yaşadm bi daha yaşarsam dayanamam gibime geliypr susmaya calsyorm devamli

Kanma arkadasım kanma

Bana nedense esin ezik biriymiste senin ailende prenses olusunu falan cekemiyomus bu sebepten dolayi kotu davraniyor gibi geldi hani ailede bi en sevilen cocuk bide az sevilen cocuk olur az sevilen cocuk kiskancligindan sevilen cocuga kotu davranir oyle gibi

İlk yıllarda kavga dozunda iyi ve gerekli bence. Böyle böyle birbirinizi tanıyorsunuz. Bir arkadaşım boşanırken ilk 2 yıl hiç kavga etmediklerini söylemişti. Sonuç hüsran.

geri çekil biraz, kafa dinleyin.ondan sonra da neden böyle davrandığını sorun açık açık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…