Eşim ve ben... Yoruldum :(

O kırıp döktüğünde sende kır dök

Senin yapacagın şuu
KArışma ona ve ne yemek yapıyorsan ona söyleme yap koy önüne berabercede yiyin ama sakın seni üzmesine izin verme güçsüz durma ağlama kesinlikle kavga ederknde sakın ona karşılık verme saçma sapan şeyleri daha büyütür herşeyi sıkıntı eder daha fazla..
Sen şakasına al o öyle yapınca çok güzl oldu dediğinde yemeklerin oda yapma bunu diyorsa sende ne yapıyım ilk defa ayapıyorum kendimi şımartıyorum de ona yakın temaslar kur evlilğin ilk senesi neler yapar edersen ömür boyuda o şekilde gider..babanın evindekiler baBanın evinde kaldı bunuda böyle düşün yoksa çoook üzülürsn sonuçta el oğlu bu babanın oğlu deil ki göz yaşına kurbn olsun

Aynen öyle valla onceden bende aglardim hemen artik aglamiyorum gerci bu aralar pek tartismamiz olmuyr

İnşaallah yaptığının vakit geçmeden farkına varır. Sende güçlü olmaya çalış. Kafana herşeyi takma. Dediklerini umursamamaya çalış , siniri geçmezse muhakkak yardım alsın uzmandan

Öncelikle ilk tavsiyem sakin hamile kalma. Kendin korun kocakocana birakma korunma işini. Evlilik ilk bir iki yıl çok catirtili oluyor biz de çok ceremeler atlattık o öfke kontrolsuzlugu bende de var malesef bizde de kırıp döken benim ama bardağın tasmasina kocam sebep oluyor soylenir de soylenir dirdiri hiç bitmez ben de bi yerden sonra patliyorum artik. Belki o da birikince öyle yapiyordur siz konusmalariniz ve verdiğiniz cevaplarla onu tahrik ediyor musunuz acaba

Ben kendimden biliyorum sanirim cok ustune gidiyorum ama ben hakli oldugum halde haksiz oluyorum o zaman

Daha yeni evlisiniz.Tam olarak hiç bir şey oturmamış. Adapte olmuş sayılmazsınız evliliğe. eşin elbette yanlış davranmış. Ama evlilik idare etmek değil mi? Biraz da kendinizi rahat bırakmayı deneyin.
Demek ki bir şeye takılmış, ciddi bişey olmasada dile getirdiğine göre bi kendini sorgula bakalım, belki yanlış bişey söylemişsindir kırılmışıtır. Bi süre sende sesli övme kendini, içinden sevin ne bileyim.
Erkekler çocuk gibi diyorlar kesinlikle doğru, sen biraz güçlü dur karşında öyle hemen ağlayıp köşene çekilirsen hepten coşar.

Sakin ol ve temkinli şekilde durumu kontrol altında tutmaya çalış

Teşekkurler kizlar. Bilmiyorum deneyecegim insallah hersey duzelir

cnm evliliğin ilk zamanları olur böyle şeyler. tabi ki onaylamıyorum yaptıklarını. erkekler bizlere göre biraz daha zor alışıyorlar evlilik hayatına. kendilerini hapsedilmiş gibi hissedip en yakınındakine saldırıyorlar.
sıkma canını gör bak her şey düzelecek. sadece sabır.
benim eşimde kırdı döktü. ilk zamanlar alışamadı evlilik hayatına. sonra çok şükür her şey rayına oturdu.

Aynen benim esimde oyle alisamadi hala sana hesap vermk zorunda degilm fln diyr zoruma gidiyr ama ne yapaym susuyrm bazn alisana kadr

Neyseki bana güven veren, yanında huzur bulduğum bir babam yok
Sanırım bende de tam tersi durum söz konusu olacak. Eşimin yanında hiçbir yerde huzurlu olmadığım kadar huzurlu olacağım inşallah

Allah sana yardım etsin. Kırılgan, hassas bir yapın varmış. Eşinde agresif biriyse işin çok zor...

Bizde 1.5 aylık evliyiz.
Sanırım erkeklerin mükemmeliyetçi bir eş görmek istedikleri ve iki kişilik yaşamaya alışmamış olmalarıyla alakalı bir durum.
Bizimde baba evinde arkamızı toparlayan, yemeğimizi yapan, kıyafetlerimizi yıkayan-asan bir annemiz vardı erkeklerin de.
Ancak şimdi annemizin yaptığı bütün işler bizim başımıza kaldı. Biz bunun farkında olsakta erkekler bazen farkına varamıyor. Onlar farkında olmadan bizi kendi anneleriyle kıyaslıyorlar o nedenle sorun oluyor.
Benim farkettiğim durum bu. Belki genelleme yapmak yanlış ama yeni evlenenlerin hep aynı şeylerden şikayetçi olması bunu gösteriyor, tabi alışamamak en büyük sorun :)
Zamanla düzelir sıkmayın canınızı.
Ağlamaya varacak noktaya getirmeyin.

evli de olsanız bekarda olsanız asla bir erkeğin şiddetine maruz kalmamalısınız, evliliğin ilk zamanlarında 6 aylık süreç içerisinde ki biz bu döneme alışma süreci diyoruz, insanlar aynı evin içerisinde birbirini tanıyor olur ufak tefek tartışmalar ama hiçbirisi birbirini kıracak kadar ağır olmamalı en başta tavrınız nasıl olursa öyle devam eder, tavsiyem ipleri elinizden bırakmamalı, fakat yinede karşıdakininde fikirlerine saygı duyarak evliliğinizi sürdürmeniz olur , daha çok uzun yolunuz varr hemen pes etmeyin :)

Öfke kontrol problemi vardır bendede var.. ufak seyleri sorun edip büyütmeyın.

evlenmeden önce size nasıl davranıyordu hiç farketmediniz mi? Davranışları nasıldı?

Genel anlamda bakıldığında evet, eşin zor biri ve Allah yardımcın olsun. Ama kendini övmek nedir Allah aşkına,kusura bakma komik geldi. Eşinin dediği gibi mütevazi olabilirsin,zaten o över seni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…