Eşim ve bütün gün online oluşu

Skype dediğiniz kurumsal dır büyük ihtimal ile. biz de iş yerinde kullanıyoruz. Bilgisayarın başında iken sürekli online gözükür zaten. kurum dışından başkaları ile görüşme yapamazsın. Ama sizin ordaki nsl bilemicem. Şu da bilinen bi gerçek yabancılar genellikle rahat oluyolar. Turizm de çalışırken tatile geldiklerinde bile eşlerini ya da sevgililerini aldatıyolardı. Bu bayan olsun erkek olsun farketmiyor.

bizim iş yerinde de skype kullanılır ve sürekli online gözüküyoruz. aynı şekilde whatsappta bilgisayar ekranında açık olduğunda sürekli çevrimiçi gözüküyor. hatta mesajlar telefon ekranından okumadığınız halde mavi tike dönüşebiliyor yanlışlıkla sekmeye tıkladığınızda.
asıl problem başkası ile zaten öpüşmüş olması ve bunu alkole bağlamanız. anestezi ile bayıltılmadığı sürece bahanesi olan bir durum değil benim için. hiçbirşey için geç değil. aldatıldığınızdan emin olursanız boşanınca da o ülkede yaşayıp çalışabilirsiniz. yapamam derseniz de türkiyeye döner yeni bir hayata başlarsınız. aldatılıp oturmaktan iyidir yeni bir hayata başlamak.

Skype olayını bende işle alakalı düşünmeye çalıştım ama pek ihtimal yok gibi . Ve sürekli aktif olmuyor . Giriyor yarım saat 45 dk sonra çıkıyor bi 15 dk sonra tekrar aktif oluyor . Ben çevrim içi onu izliyorum . Takipte kalıp duruma bakacağım . Sessiz kalıp izlemem lazım . Hiç iyi şeyler hissetmiyorum ..

Ben Almanya’ya yerleştiğinden beri kendimi yalnız hissediyorum . Ailem çevrem kimsem yok eşimden başka . Onu hayatımın o kadar merkezine oturtmuşumki , belki de o yüzden kabul ettim bu durumu . Tabiki öpüşmüş olmasını normal karşılamadım ama hata yapmış olabilir bir şans vereyim diye düşündüm . Sanırım hata etmişim . Kendi ayaklarımın üzerinde durma zamanı geldi zorda olsa

adam öpüşmüşten sonrasını okumadım. öpüşmesi okey online olması mı sıkıntı?

Öpüşmesi tabiki normal değil . İnsanız , şaşarız , düşeriz , hata yaparız diye düşündüm ama bunu düşünmek zaten hataymış .

Şu anda bile bilmiyorum bir şeyler karıştırıyor mu ? Belkide günahını alıyorum . Bilmiyorum

Alkol insana herseyi yaptirmaz
İstemedigi seyi hic yaptirmaz , kendinizi kanddiriyorsunuz , sizin tercihiniz buna birsey diyemem ama adamlarin sadakatsizligini alkole baglamayin , istemis ve opusmus , size de bahane sunmus kabul etmissiniz

yani demek ki sen de iki kadeh bişey içsen başkası ile öpüşebilirsin?

Kendimi cidden salak hissetmeye başladım böyle bir durumu kabullenip affettiğim için ...

Tmama ablacim yeter artik uzulmeyin rica ederim kendinizi suclamayin...olan olmus bazi seyleri degistiremiyoruz iste. Kendinizi hirpalamaniza hic gerek yok. Ne taraftasiniz? Yakin bir yerdeyseniz, disari cikip efkar dagitabiliriz

valla turk olsa tamam da adam alman yanı avrupa da bıraz daha rahat oluyorlar büyüme yetişme meselesi yanı bana göre esının gece sarhoş gelmesıde yanlış öpüşmeye hıc gırmıyorum direkt o dudağı kopartırdım benum için film orda bıterdı ama sen gönlümü aldı dıyosun skype a takılıyosun bence atı alan üsküdar a gecmış

Yanlız olmak sizi neden bu kadar korkutuyor ?

Bende son zamanlarda kendime bu soruyu sormaya başladım . Türkiye’deyken gayet aktif bir hayatım vardı , buraya geldikten sonra çok kötü şeyler yaşadım eşimin ailesiyle ve arkadaşlarıyla . Daha sonda taşındık , ama ben hala yapayalnızım.

Eşim çocukta istemiyor ve 5 senenin sonunda benide çocuk fikrinden soğuttu . Sanki yaşlanıp yapayalnız ölecekmişim gibi ...

Yani bu evliligin sonu yok gibi sizin icin. Siz niye evlendiniz bununla? Cocuk seviyorsaniz, bence gencken bosanin daha sonra pisman olmayin. Bu adamdan bir b.k olmaz bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…