- 11 Ocak 2016
- 865
- 898
- 103
- Konu Sahibi Girl from Nowhere
-
Sanırım aldatılıyorum ne demek hanım abla :)
Kadınla öpüşmüş olması aldatılmaya girmiyor mu ?
Hangimiz sarhoş olup bir başka erkeğin dudağına HAY ALLAH sarhoştum htrlmyrm.s.s diye yapıştık ki ?
adam öpüşmüşten sonrasını okumadım. öpüşmesi okey online olması mı sıkıntı?
Alkol insana herseyi yaptirmazTabiki de öpüşmesi normal değil ama işin içinde alkol olduğu için kabul ettim aslında . Alkol insana her şeyi yaptırıyor hesabı ama sanırım ben çok salağım ya .
Zaten içime hiç sinmedi ki . Affettim ama sanırım gönülden değil . Ve bu sürekli online oluşu kafamı fena kurcalıyor dünden beri ..
yani demek ki sen de iki kadeh bişey içsen başkası ile öpüşebilirsin?Öpüşmesi tabiki normal değil . İnsanız , şaşarız , düşeriz , hata yaparız diye düşündüm ama bunu düşünmek zaten hataymış .
Şu anda bile bilmiyorum bir şeyler karıştırıyor mu ? Belkide günahını alıyorum . Bilmiyorum
yani demek ki sen de iki kadeh bişey içsen başkası ile öpüşebilirsin?
Kendimi cidden salak hissetmeye başladım böyle bir durumu kabullenip affettiğim için ...
valla turk olsa tamam da adam alman yanı avrupa da bıraz daha rahat oluyorlar büyüme yetişme meselesi yanı bana göre esının gece sarhoş gelmesıde yanlış öpüşmeye hıc gırmıyorum direkt o dudağı kopartırdım benum için film orda bıterdı ama sen gönlümü aldı dıyosun skype a takılıyosun bence atı alan üsküdar a gecmışHerkese merhaba. Yaklaşık 5 senedir Almanya’da yaşıyorum , eşim Alman. Türkiye’de iş yerinde tanıştık ve evlenip buraya yerleştim .
Eşimin ailesi yüzünden çok büyük travmalar atlattık , Çok şükür hepsi bitti . Tam her şey yoluna girdi derken eşimle ilgili şüphelerim oluşmaya başladı .
Biz şehir değiştirdik , eşimin ailesinden uzaklaştık ve hiç bilmediğimiz bir yere yerleştik . Eşimle meslektaşız , o hemen çalışmaya başladı , yaklaşık 8 ay oluyor . Aralık ayında iş yerinde parti düzenlediler ve eşim eve sabah 7 de sarhoş geldi . Üzerine gittiğimde bir kızla akşam öpüştüğünü öğrendim ve kız eşimin iş yerinden...Ayrılmaya kalktım , başaramadım , bir şekilde gönlümü aldı ..
Unutmaya çalıştım , çok alkollüydüm , ayık kafayla yapmazdım asla dedi ... insanız olur dedim kendime ..
Yaklaşık 5 haftadır eşim başka bir şehirde , sadece haftasonları geliyor eve iş dolayısıyla . Ve dünden beri farkettim ki eşim bütün gün skype’ta online.
Sonra aklıma 2 hafta önce eşime neden sürekli Whatsappta online’sın demem geldi ve ampül yandı ..bu adam bi işler çeviriyor gibi hisler var içimde .
Bir insan neden bütün gün skype online olur ki ?
Skype ile ne yapılır arkadaşlar bütün gün ?
Dün eşimi konuşturdum, hani acaba işle alakalı olabilir mi diye ama değil .. sonuçta meslektaşız , az çok tahmin edebiliyorum hangi programları
kullandığını .
Beynim durdu resmen , haftasonu eve geldiğinde gece telefonunu karıştırmayı düşünüyorum ne yazıkki
Arkadaşlar skype’ı sürekli aktif kullananlar var mı aranızda ? Ne yapıyorsunuz bu programla .
Çok mu iyi niyetliyim . ? Kafayı yiyeceğim böyle giderse .
Yanlız olmak sizi neden bu kadar korkutuyor ?
dünyada başk ainsan mı kalmadı ?Tabiki hayır . Ben olayı normalleştirmeye çalışmıyorum . Doğru ve normal olmadığının farkındayım . Sadece basıp gitmek için çok güçsüzmüşüm onu farkettim . Yapayalnızım burada .
Bende son zamanlarda kendime bu soruyu sormaya başladım . Türkiye’deyken gayet aktif bir hayatım vardı , buraya geldikten sonra çok kötü şeyler yaşadım eşimin ailesiyle ve arkadaşlarıyla . Daha sonda taşındık , ama ben hala yapayalnızım.
Eşim çocukta istemiyor ve 5 senenin sonunda benide çocuk fikrinden soğuttu . Sanki yaşlanıp yapayalnız ölecekmişim gibi ...
Tmama ablacim yeter artik uzulmeyin rica ederim kendinizi suclamayin...olan olmus bazi seyleri degistiremiyoruz iste. Kendinizi hirpalamaniza hic gerek yok. Ne taraftasiniz? Yakin bir yerdeyseniz, disari cikip efkar dagitabiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?