- 26 Nisan 2019
- 57
- 25
- 3
- Konu Sahibi Girl from Nowhere
-
Bende çünkü hep eşime derim ne yaparsan aynısını yaparım, kalbimi kırarsan o üzüntüyle mantıklı davranmam diye. O yüzden merak ettim. İnşallah altından kötü birşey çıkmaz.
İnşallah yoktur diyelim. Ama burdada paylaşın lütfen. MeraktayımBu gece zaman kollayıp kurcalayacağım telefonu . Tek duam eğer böyle bir şey varsa ortaya çıkması .
Siza karsi davranislari nasil? Kari koca iliskiniz var mi? Birlikteyken telefonunu saklar mi sifre koyar mi?
Şimdi herkes beni taşlayacak ama alkollü iken öle birşey yaptı diye bu herzaman yapacağı anlamına gelmez bence o olayı kafanızdan silin.Diğer konular daha önemli bence onlara yoğunlaşın.Whatsap ı kontrol edin skype’ıda açıp kapatmıyor olabilir.Herkese merhaba. Yaklaşık 5 senedir Almanya’da yaşıyorum , eşim Alman. Türkiye’de iş yerinde tanıştık ve evlenip buraya yerleştim .
Eşimin ailesi yüzünden çok büyük travmalar atlattık , Çok şükür hepsi bitti . Tam her şey yoluna girdi derken eşimle ilgili şüphelerim oluşmaya başladı .
Biz şehir değiştirdik , eşimin ailesinden uzaklaştık ve hiç bilmediğimiz bir yere yerleştik . Eşimle meslektaşız , o hemen çalışmaya başladı , yaklaşık 8 ay oluyor . Aralık ayında iş yerinde parti düzenlediler ve eşim eve sabah 7 de sarhoş geldi . Üzerine gittiğimde bir kızla akşam öpüştüğünü öğrendim ve kız eşimin iş yerinden...Ayrılmaya kalktım , başaramadım , bir şekilde gönlümü aldı ..
Unutmaya çalıştım , çok alkollüydüm , ayık kafayla yapmazdım asla dedi ... insanız olur dedim kendime ..
Yaklaşık 5 haftadır eşim başka bir şehirde , sadece haftasonları geliyor eve iş dolayısıyla . Ve dünden beri farkettim ki eşim bütün gün skype’ta online.
Sonra aklıma 2 hafta önce eşime neden sürekli Whatsappta online’sın demem geldi ve ampül yandı ..bu adam bi işler çeviriyor gibi hisler var içimde .
Bir insan neden bütün gün skype online olur ki ?
Skype ile ne yapılır arkadaşlar bütün gün ?
Dün eşimi konuşturdum, hani acaba işle alakalı olabilir mi diye ama değil .. sonuçta meslektaşız , az çok tahmin edebiliyorum hangi programları
kullandığını .
Beynim durdu resmen , haftasonu eve geldiğinde gece telefonunu karıştırmayı düşünüyorum ne yazıkki
Arkadaşlar skype’ı sürekli aktif kullananlar var mı aranızda ? Ne yapıyorsunuz bu programla .
Çok mu iyi niyetliyim . ? Kafayı yiyeceğim böyle giderse .
Dışarıdan bakıldığında mükemmeliz . Aramızda iyi aslında . Hatta geçen hafta tatil yeri ayarlayıp rezervasyon yaptırmış yaz için , sürpriz yaptı. Acaba diyorum vicdan mı rahatlatmaya çalışıyor . Karı koca ilişkimizde normal sayılır .
Bu öpüşme olayından sonra bir müddet açık bir şekilde tetikte kaldım . O da farkındaydı ve telefonunu bilerek sürekli ortada bıraktı. Şifresini evlendiğimizden beri biliyorum . Bu olaydan sonra birkaç kere karıştırdım hatta ama hiç bişey bulamadım . Ama şimdi sürekli skype ta online oluşu beni işkillendirdi. Çünkü ben Whatsapp tan kontrol ediyordum hatta sürekli online olduğu için uyardım ve artık online olmuyordu. Demekki skype a geçiş yaptı diye düşündüm .
Kafam iyice karıştı sanırım .
Sorun orada zaten . Dışarıdan bakınca ayaklarımın üzerinde duruyor gibi görünüyorum ama öyle değil aslında .
Ben mühendisim. Buraya ilk yerleştiğimde ilk 2 sene dil öğrenmekle geçti . Daha sonra 2 sene bir işyerinde çalıştım . Taşındıktan sonra hemen iş aramadım . Çok kötü şeyler yaşamıştık ve ben biraz dinlenmek istedim . Bu ay başında kendi büromu açtım. Yani ortada eşimin iş yerinden başka müşteri yok . İş yürür mü yürümez mi belli değil . O kadar pasifleştirmişimki kendimi . İşime sarılıp para kazanıp özgüven kazanacağıma evde otura otura olan özgüvenimi de kaybettim ...
Çok merak ediyorum bunu gerçekten. Bir gece de siz sarhoş gelseniz, genç bir delikanlıyla da öpüşmüş olun, eşiniz de sizin gibi kabullenir miydi?
Arkadaşlar dün eşim eve geldi . Görünüşe göre herşey normal . İşle ilgili genelde konuştuk ama sıcak davranıyor kendisi. Telefonunu karıştırma fırsatı buldum ve skype’a sanırım bilgisayardan girilmiş . O yüzden bilg açıldığında skype ta otomatik aktifleşiyor olabilir . Ama tabi bu yinede bir şeyler olmadığı anlamına gelmez . Ben yinede takipteyim . Şimdilik kafamı rahatlatmaya çalışıp , hiçbir şekilde belli etmeden takipte kalacağım . Bakalım bu işin sonu nereye varacak ...
Aslında dün buraya yazdıktan sonra gözüm iyice açıldı. Kendimi bu derece değersizleştirerek en büyük kötülüğü ben kendime yapmışım . Ben hep rahatım diye ağırdan alıyordum her şeyi. Nasıl olsa yardım eden biri var ya da benim için o işi halleden biri var diye kendimi pasifleştirmişim , bir tane bile arkadaşım yok .
Bu haftadan itibaren bütün enerjimi işime ve sosyal hayatıma vericem bir şekilde . Kendi dünyamı yaratmam lazım öncelikle bu tarz olaylarla başa çıkabilmek için . Hepinize çok çok teşekkür ederim beni biraz silkelediğiniz için .
Arkadaşlar dün eşim eve geldi . Görünüşe göre herşey normal . İşle ilgili genelde konuştuk ama sıcak davranıyor kendisi. Telefonunu karıştırma fırsatı buldum ve skype’a sanırım bilgisayardan girilmiş . O yüzden bilg açıldığında skype ta otomatik aktifleşiyor olabilir . Ama tabi bu yinede bir şeyler olmadığı anlamına gelmez . Ben yinede takipteyim . Şimdilik kafamı rahatlatmaya çalışıp , hiçbir şekilde belli etmeden takipte kalacağım . Bakalım bu işin sonu nereye varacak ...
Aslında dün buraya yazdıktan sonra gözüm iyice açıldı. Kendimi bu derece değersizleştirerek en büyük kötülüğü ben kendime yapmışım . Ben hep rahatım diye ağırdan alıyordum her şeyi. Nasıl olsa yardım eden biri var ya da benim için o işi halleden biri var diye kendimi pasifleştirmişim , bir tane bile arkadaşım yok .
Bu haftadan itibaren bütün enerjimi işime ve sosyal hayatıma vericem bir şekilde . Kendi dünyamı yaratmam lazım öncelikle bu tarz olaylarla başa çıkabilmek için . Hepinize çok çok teşekkür ederim beni biraz silkelediğiniz için .
Kabullenir, Alman kadinlari bariz net aldatiyor ama adamlar affediyor yani. Alman ve Isvicreli gayet genis erkekler tanidim yani, bir gecelikti bir anlami yok dediginde peki tamam insanlik hali diyip geciyorlar
benim anlamadığım bu kadar başka insanlar araya girince insan eşine karşı duygusu kalmaz nasıl hala soğumuyorlar?
yani insan sevgilisinden ayrılıp başkasından hoşlanınca bile eski sevgiliye içinde bir duygu kalmamış oluyor baya başkalarıyla yatıp nasıl hala eşine sevgisi kalabiliyor bence normal değil insani bir duygu değil.
Ben bu insanları anlamıyorum kendilerinin başına gelse acaba hemen boşanırlar mı?Kadın herşeyi bırakıp ülke değiştirmiş ailesel sorunları atlatmış yeni düzen kurmuş herkesten uzak.Bende İşimi gücümü bırakıp gittim yurt dışına öle birşey başıma gelse açıkcası kendi düzenemi kurmadan görmezden gelirim bunun onurla gururla Miğde meselesiyle alakası Yok hayatın gerçekleri ile alakası varHemen aldatıyor diye düşünmeyin bence. Konu sahibinin mesajlarına çok üzüldüm. Yeni bir ülkeye ve eşine uyum sağlamak için çok çaba sarfetmiş. Daha yeni yeni hayatını eline almaya başlamışken boşanma fikri çok korkutucu gelir. Öpüşmeyi affetmesi de bundan. Kadının üstüne gitmeyin açılınnn.
Bende Frankfurt tarafındayım efkar dağıtacaksanız beni de alınFrankfurt taraftarındayım . Ay ne güzel olurdu
Siz neredesiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?