Eşim ve bütün gün online oluşu

Siza karsi davranislari nasil? Kari koca iliskiniz var mi? Birlikteyken telefonunu saklar mi sifre koyar mi?

Siza karsi davranislari nasil? Kari koca iliskiniz var mi? Birlikteyken telefonunu saklar mi sifre koyar mi?

Dışarıdan bakıldığında mükemmeliz . Aramızda iyi aslında . Hatta geçen hafta tatil yeri ayarlayıp rezervasyon yaptırmış yaz için , sürpriz yaptı. Acaba diyorum vicdan mı rahatlatmaya çalışıyor . Karı koca ilişkimizde normal sayılır .

Bu öpüşme olayından sonra bir müddet açık bir şekilde tetikte kaldım . O da farkındaydı ve telefonunu bilerek sürekli ortada bıraktı. Şifresini evlendiğimizden beri biliyorum . Bu olaydan sonra birkaç kere karıştırdım hatta ama hiç bişey bulamadım . Ama şimdi sürekli skype ta online oluşu beni işkillendirdi. Çünkü ben Whatsapp tan kontrol ediyordum hatta sürekli online olduğu için uyardım ve artık online olmuyordu. Demekki skype a geçiş yaptı diye düşündüm .

Kafam iyice karıştı sanırım .

Bencede opusmeyle sınırli kalmamistir. Alkollu ustelik,başladıkları isi bitirmis suanda net uzerinden gorusuyo olabilirler. Gunahinada girmeyelim ama sen cok dikkat cekmeden takip et bakalim
Killanirsa şüphelendiginden belki adimlarini ona gore atar biside elde edemessin. Hersey yolunda gibi davran ama araştırmayı birakma

Şimdi herkes beni taşlayacak ama alkollü iken öle birşey yaptı diye bu herzaman yapacağı anlamına gelmez bence o olayı kafanızdan silin.Diğer konular daha önemli bence onlara yoğunlaşın.Whatsap ı kontrol edin skype’ıda açıp kapatmıyor olabilir.

üf nedir bu alkollüyse bilmem ne muhabbeti

alkol anksiyeteyi azaltır böylelikle kognitif baskılanmayı ortadan kaldırır daha rahat istediklerini yapabilir insan. bu ne demek alkol içmese de aynı şeyi yapar insan ama bugün ama yarın. yani içinde olmayan bir isteği çıkarmaz. bu klasik bir bahanedir. konuda alkole suçlamaları görünce şaşırmadım aslında. ne de olsa kocalar melek hep suçlu alkol.

bu arada evet bi erkek bir konuşma uygulamasında sürekli online ise mutlaka başka bir kadın vardır. genelde böyle ıncık cıncık uğraşmayı sevmezler çünkü. uğraşmaları için bi kadın olmalı karşıda. üzgünüm ama aldatılıyorsunuz bence de.

aldatılma psikolojisi çok garip. insan kendini irdeliyor. mesela aynı meslektenmişsiniz o kadın da aynı meslekten sanırım o benden iyi mi güzel mi diye sorguluyorsunuz bu bazen kaçınılmaz oluyor o yüzden tavsiyem hiç bu toplara girmeyin adamı suç üstünde yakalayacağım diye kasacağınıza kendi hayatınızı kurun. onsuz bir paralel evren yaratın. mesela yalnızmışsınız kendinize arkadaşlar edinin. sosyal ortamlarınız olsun. iş sektöründe birlikte çalışıyormuşsunuz çaktırmadan çalışmayı bitirin. ruhu duymasın güzel bi bahane bulun aranızı da soğutmasın ama.

yani kendinizi bekar olacak gibi kabul edip iş yapın.

örnek vereyim; benim eski sevgilim benden ayrılmadan önce hiç tanışmadığım iş arkadaşlarıyla kanka oldu bizi aynı ortama sokmadı bile ki benim alakam olmasın. evinin garajında arabam dururdu bi bahaneyle işte sorun çıkarıyorlar 2 araça vs diyip almamı sağladı. başka bi ile taşınırken bütün ihtiyaçlarını bana karşılattı ama ben orayı görmedim bile hiç gel vs demedi bile. yani burada ben kurbandım çünkü aldatıldım da ama sizin senaryoda adam bunları yapılmayı hak etmiş. çocuğunuz yoksa özellikle bu dediklerimi hayata geçirin bu adamdan ayrılıp mutlu olun. yoksa ömrünüz bu şüpheyle kendinizi yiyerek bitecek yazık şu yaşlara bir daha gelmeyeceğiz.

bence siz her şeyin farkındasınız bu vicdan rahatlatma da aynı şekilde doğru. eğer size karşı tutkusu kalmamışsa zaten oradan da çıkarırsınız

bakın buna sebep olan belki de eşinizdi.

çok yakın bi arkadaşım evlendi konuştuk çok hırslı başarılı bir kızdı sektörde rahat ve önü açık olmayan bi bölüme geçmiş. sebebi de psikolojisi bozulmuş vs aynı sizin dedikleriniz. ama kocası da aksine önü çok açık bir bölümdeymiş.

çektim aldım karşıma bak 10 sene sonra o müdür vs olacak sen burada kalacaksın ve seni küçük görecek belki aldatacak dedim. ondan sonra biraz gözü açıldı da topladı sonra istifa edip ikisi de başka bir şirkete geçtiler.

sizin yaşadığınızı ben de yaşadım bunu erkekler yapıyor seni beceriksiz hissettirip sizden aldıkları mesleksel taktiklerle kendileri kariyerlerini tırmanırken sizi kötü hissettiriyorlar.

neden bir şirkette çalışmıyorsunuz? bence iş arayın hem orası sayesinde sosyalliğiniz de olur. eşinize söylemeyin bile bunu.

bu arada hissiyat olarak eşiniz narsist gibi geldi. stereotipik hareketleri var ve siz de klasik bir kurban gibisiniz. benim bunu fark etmem çok geç oldu o yüzden başka kadınlar ilişkideyken fark edip yara almadan çıksın istiyorum. bu konuda okuma yapın biraz eğer evet uyuyor özellikleri derseniz adamdan ayrılmanız bile zor olacak ona göre bakarız çaresine.

Skype da cinsel sohbet yapardim ben bi zamanlar acik ve net... bu erkek milletine nasil guveniyosunuz ayricada opusmeyi nasil mideniz kaldirdi

Hemen aldatıyor diye düşünmeyin bence. Konu sahibinin mesajlarına çok üzüldüm. Yeni bir ülkeye ve eşine uyum sağlamak için çok çaba sarfetmiş. Daha yeni yeni hayatını eline almaya başlamışken boşanma fikri çok korkutucu gelir. Öpüşmeyi affetmesi de bundan. Kadının üstüne gitmeyin açılınnn.

Çok merak ediyorum bunu gerçekten. Bir gece de siz sarhoş gelseniz, genç bir delikanlıyla da öpüşmüş olun, eşiniz de sizin gibi kabullenir miydi?

Kabullenir, Alman kadinlari bariz net aldatiyor ama adamlar affediyor yani. Alman ve Isvicreli gayet genis erkekler tanidim yani, bir gecelikti bir anlami yok dediginde peki tamam insanlik hali diyip geciyorlar

Arkadaşlar dün eşim eve geldi . Görünüşe göre herşey normal . İşle ilgili genelde konuştuk ama sıcak davranıyor kendisi. Telefonunu karıştırma fırsatı buldum ve skype’a sanırım bilgisayardan girilmiş . O yüzden bilg açıldığında skype ta otomatik aktifleşiyor olabilir . Ama tabi bu yinede bir şeyler olmadığı anlamına gelmez . Ben yinede takipteyim . Şimdilik kafamı rahatlatmaya çalışıp , hiçbir şekilde belli etmeden takipte kalacağım . Bakalım bu işin sonu nereye varacak ...

Aslında dün buraya yazdıktan sonra gözüm iyice açıldı. Kendimi bu derece değersizleştirerek en büyük kötülüğü ben kendime yapmışım . Ben hep rahatım diye ağırdan alıyordum her şeyi. Nasıl olsa yardım eden biri var ya da benim için o işi halleden biri var diye kendimi pasifleştirmişim , bir tane bile arkadaşım yok .

Bu haftadan itibaren bütün enerjimi işime ve sosyal hayatıma vericem bir şekilde . Kendi dünyamı yaratmam lazım öncelikle bu tarz olaylarla başa çıkabilmek için . Hepinize çok çok teşekkür ederim beni biraz silkelediğiniz için .

Umarım her şeyin en iyisi olur sizin için,ne olursa olsun orada ''bu ülkede yalnızım,ona muhtacım'' psikolojisine girmeyin,her şeyin bir çaresi var,kimseye ihtiyacınız yok.

Ablacim baska erkkler de var, en kotu tekmeyi koyar Turkiye'ye doner meslegini guzelce icra edersin. Kendi isinden memnunsan kal, degilsen baska is bak, senin yerinde olsam Ingiltere'de de is bakardim bu 5 para etmez genis abi icin mesleki olarak horlanmazdim.

Kabullenir, Alman kadinlari bariz net aldatiyor ama adamlar affediyor yani. Alman ve Isvicreli gayet genis erkekler tanidim yani, bir gecelikti bir anlami yok dediginde peki tamam insanlik hali diyip geciyorlar

benim anlamadığım bu kadar başka insanlar araya girince insan eşine karşı duygusu kalmaz nasıl hala soğumuyorlar?

yani insan sevgilisinden ayrılıp başkasından hoşlanınca bile eski sevgiliye içinde bir duygu kalmamış oluyor baya başkalarıyla yatıp nasıl hala eşine sevgisi kalabiliyor bence normal değil insani bir duygu değil.

Açıkçası benim de hiçbir fikrim yok. Kültürel farklılık diyemicem çünkü çok garip bir kafa.

Ben bu insanları anlamıyorum kendilerinin başına gelse acaba hemen boşanırlar mı?Kadın herşeyi bırakıp ülke değiştirmiş ailesel sorunları atlatmış yeni düzen kurmuş herkesten uzak.Bende İşimi gücümü bırakıp gittim yurt dışına öle birşey başıma gelse açıkcası kendi düzenemi kurmadan görmezden gelirim bunun onurla gururla Miğde meselesiyle alakası Yok hayatın gerçekleri ile alakası var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…