Eşim ve bütün gün online oluşu

O yalnizlik hissi bende de var, hatta evliligi harika giden, isi gucu olan yabanci arkadaslarimda bile var. Benim teorim guney ulkelerinden gelen insanlar Almanya gibi bati ulkelerindeki sosyal hayata uyum saglayamiyorlar seklinde. Gercekten insanlar mal gibi, bir sicaklik yok, bir muhabbet yok. Spor klubune gidiyorum ben de evde yalniz basima sIkIldigim icin, kimse birbiriyle tek kelime etmiyor, antrenmandan sonra tek kelime yok, bir yere gidelim oturalim yok. Ben guneye bir yere goc etme pesindeyim. Sadece guney ulkesi de degil belki, Avusturyali bir eleman taniyordum Almanlar b.k gibi bunlarla yasanmaz demisti. Kaldi ki dili mukemmel konusuyordu, ama tek arkadasim yok demisti.

Biryerlere göç etme fikri bizdede var . Evet şartlarımız güzel burada ama Türkiye’deki ortamı bulamadım . İşleri güçleri ayarlayıp kaçmak lazım buralardan . Ben zaten boşanacak olursam burda duracağımı sanmıyorum uzun süre .

Tmama ablacim yeter artik uzulmeyin rica ederim kendinizi suclamayin...olan olmus bazi seyleri degistiremiyoruz iste. Kendinizi hirpalamaniza hic gerek yok. Ne taraftasiniz? Yakin bir yerdeyseniz, disari cikip efkar dagitabiliriz
Öpüşmeyin de

Bana kızla hiç bir alakasının olmadığını, binalarının ayrı olduğunu , normalde gün içinde kızı görmediğini anlattı . Birde eşimin iş yeri benim yeni müşterim oldu ve eşim bu işi yapmam için epey destek verdi . Yani sonuçta kızla bir ilişkisi olsa neden beni aynı ortama çekmeye çalışsın ki diye düşündüm .

Sizin sorununuz eşinizin ailesi yada arkadaşları değil direk eşiniz .Size değer vermeyen saygı duymayan biri ile yaşamanızda bir nevi yanlızlık . Hayatın size getireceklerinden ve götüreceklerinden bu kadar korkmayın . Aileniz türkiye de sanırım bence yaşadıklarınızdan haberleri olsun . Çocuk zaten sizde düşünmeyin büyük hata olur .

Bunu size nasıl itiraf etti ki ''öpüştük''.
Allah'ım cinnet denilen şey çok ince bir çizgi ya.
Her şey gelirdi elimden o an heralde.
Sabrınıza hayran kaldım. O Alman herif bilsin değerinizi otursun aşağı bi zahmet
Takibe alın, bişey yakalarsanız kolay kolay söylemem bunu ama yollarınızı ayırın bence.
Allah yardımcınız olsun....

Şu anda çok güzel rol yapıyorum . 3 saat içinde evde olacak kendisi haftasonu için . İnşallah telefonundan bir şeyler bulabilirim . Bu şüpheyle yaşanmıyor zaten .

Çalışıyorlar ve Pazartesi’den itibaren bende aynı işyerinde olacağım 4-5 ay gibi bir süre .
Eee tamm işiniz var kendi ayaklarınız üzerinde durabiliyorsunuz daha neyden korkuyorsunuz ? Burada gidecek yeri , işi gücü olmayan kadınlar bile kapıyı vurup çıkabiliyorken

Eee tamm işiniz var kendi ayaklarınız üzerinde durabiliyorsunuz daha neyden korkuyorsunuz ? Burada gidecek yeri , işi gücü olmayan kadınlar bile kapıyı vurup çıkabiliyorken

Sorun orada zaten . Dışarıdan bakınca ayaklarımın üzerinde duruyor gibi görünüyorum ama öyle değil aslında .

Ben mühendisim. Buraya ilk yerleştiğimde ilk 2 sene dil öğrenmekle geçti . Daha sonra 2 sene bir işyerinde çalıştım . Taşındıktan sonra hemen iş aramadım . Çok kötü şeyler yaşamıştık ve ben biraz dinlenmek istedim . Bu ay başında kendi büromu açtım. Yani ortada eşimin iş yerinden başka müşteri yok . İş yürür mü yürümez mi belli değil . O kadar pasifleştirmişimki kendimi . İşime sarılıp para kazanıp özgüven kazanacağıma evde otura otura olan özgüvenimi de kaybettim ...

Kendinize güvenin . Her kadın istediğini başarabilir siz de öyle . Biraz daha iş hayatında aktifleşin . kendinizi eve kapatmayın .

Kendinize güvenin . Her kadın istediğini başarabilir siz de öyle . Biraz daha iş hayatında aktifleşin . kendinizi eve kapatmayın .

Çok haklısınız. Pazartesi’den itibaren hergün işe gitme kararı aldım . Normalde evden bilgisayarla halledebiliyorum ama böylede bütün gün evdeyim .

Aslında olayın özgüvende bittiğini farkettim . Kadın özgüvenli olunca erkekte farklı davranıyor . Ben resmen ezmiş durmuşum kendimi 5 senedir . Değişmemin vakti gelmiş geçiyor bile . İnşallah başarırım .

Çok merak ediyorum bunu gerçekten. Bir gece de siz sarhoş gelseniz, genç bir delikanlıyla da öpüşmüş olun, eşiniz de sizin gibi kabullenir miydi?

Çok merak ediyorum bunu gerçekten. Bir gece de siz sarhoş gelseniz, genç bir delikanlıyla da öpüşmüş olun, eşiniz de sizin gibi kabullenir miydi?

Eğer sarhoştum , başıma böyle bir şey geldi , affet desem affeder .. eski kız arkadaşı belki 10 kere aldatmış ama her seferinde affetmiş . Daha sonra biz tanıştık ve yaralıydı bu konuyla ilgili . Hatta kendi başına geldiği için aldatmaz beni diye düşünmüştüm . Hayat ne garip ya .

Bende çünkü hep eşime derim ne yaparsan aynısını yaparım, kalbimi kırarsan o üzüntüyle mantıklı davranmam diye. O yüzden merak ettim. İnşallah altından kötü birşey çıkmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…