- Konu Sahibi canimogullarim
-
vallah benim telefonum da yok,yalan soylemiyorum her halde. hem konu baska
Slm efulim hYdy de mahallen mi vardi senin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
anlamadim dediginizi
Olayı normal karşılayan bir tek ben miyim ya??
anlamadim dediginizi
Merhaba tekrar arkadaşlar. Günlerdir kafamı kurcalayan bir durum hakkında sizinde değerli fikirlerinizi almaya ihtiyacım var...
Yakın zamanda eşimin ailesi bize misafirliğe geldiler. O sırada eltim, kaynım ve eşim mutfakta idiler. Benimde mutfakta işim çıktı mutfağa girdim biraz sohbet ederken eşimin yarım sigarasını elinden alarak eltimin içtiğini gördüm ve aşırı derecede sinirlendim. Fakat gayet normalmişçesine tavır sergiledim. Onlar gittikten sonrada eşime rahatsız olduğumu söyledim.
Benzeri bir olay daha yaşamıştım önceden. Eltime gitmiştik. İki içecek şişesi vardı eşim kimin olduğunu bilmiyordu ikiside yarımdı. Birisi eltimin yarımı diğeri kaynımın yarımıydı kocam bilmeden eltimin yarım içeceğini içecekti. Onu değil bunu al diyerek kaynımın içeceğini uzattım. Aradan biraz zaman geçtikten sonra eltimin suratı asılmıştı. Bende hiç aldırış etmedim kocamda öyle. Sonrasında eltim dediki daha önceden yani işte 5 yıldır ben x'den (eşim) hiç böyle birşey görmedim artığımı içer ben onunkini içerim o böyle şeylere takılmaz gibi laflar etti bana eşimde vardı orada. Bende alttan aldım ve eşimde hiç sesini çıkartmadı fakat o gün ağlamaktan içim dışıma çıktı. En çokta eşimin sesini çıkartmaması beni gerdi ve ondan uzaklaştırdı.
Şimdi fikrinizi almak için soruyorum size.Sizce ben mi abartıyorum bu olayları yoksa bu tür şeyler normal mi?
kaynimin esi cok cool dur boyle sapikca dusunceleri yoktur.
bos seylere takmaz.
bende oyle...
ama turk kadinlari kocalarini herkesden herseyden kiskanir
demin yazdigim gibi gorumcelerinden bile kiskaniyorlar,kafayi yemisler
bizim aile icinde bu tur dusunceler hic olmadi,kimse sapik deyil yani..
herneyse,herkesin kendi hayati ve kendi dusuncesi...
sevgiler
ü hem türkce de hem almanca da kullanılan bir harf olduğundan dolayı alman klavyelerinde de mevcuttur..
kaynimin esi cok cool dur boyle sapikca dusunceleri yoktur.
bos seylere takmaz.
bende oyle...
ama turk kadinlari kocalarini herkesden herseyden kiskanir
demin yazdigim gibi gorumcelerinden bile kiskaniyorlar,kafayi yemisler
bizim aile icinde bu tur dusunceler hic olmadi,kimse sapik deyil yani..
herneyse,herkesin kendi hayati ve kendi dusuncesi...
sevgiler
Ben normal gormuyorum cocugundN cocuk yapan insanlRin oldugu bir zaman da sizce eltinin bu kadar yakin tavirlari ne kadar. Masum????
Eltin eşinin sigarasından içti diye ondan çocuk yapacak hali yok ya? Sigara ve alkol kullanıyor musunuz bilmiyorum ama daha geçen gün alkol içilen bir ortamda aynı sizin dediğiniz gibi bir olay yaşandı. Benim ve erkek arkadaşımın arkadaşının içeceği yanyanaydı ben hangisi senin diye sorarken erkek arkadaşım aman iç işte bitanesi ikiside aynı şey dedi. Ya da ben sigara içerken herhangi bir arkadaşıma ya şuna devam etsene içmicem ben diyorum ve aklıma hiç bu kadar ince düşünceler gelmedi. Bence siz de bu kadar ince düşünmeyin yarın öbür gün kendinizi hasta edersiniz
Olay sadece rahatsız edici bir niyet vardır yoktur bilemem nikah düşmesi ayrı o aklıma gelmezdi böyle bir durumda sadece ben hoşlanmam normalde bayanın bile ağzının değdiği yiyeceği içtiği bardaktaki suyu içmeye erkek daha da tuhaf gelir bazılarına gelmiyor demek ki böyle şeyler hoşuma gitmiyor diye uyarmalısınız ciddi bir şekilde başka yemek,su mu kalmadı Allah aşkına :44:
Ben katilamiyorum soyledigine cnm . Sorun kocasi eltisinfen cocuk yapar degil benim demek istedigim burada babaya bile guvenin olmadigi bir dunyada yasamimixi hukum suruyoruz eger bu insan eltisinin yaptigi hareketlere supheyle bakiyorsa bos bisey degildir nicon o halde kiz koasina bu icecegi degil su iccgibic dedginde boxulmus ve daha oncede oldugu halde bozulduginu bildihi halde almis ickisni icmis bnce tahrikbedip kiskandirmaya calisiyo r olabilr de niye guveneyim herseyden once kocalarimiz erkek yabi o onun oyakin davranislarinibyanlid anlayip yakinlik hissedebilir bu ince dusunmek dgildir karsindakinibkisiligin sana nasil bir sey hissettirmesi ve seni n nasil huzurunu bozmasi . Rahatsiz ildugunu bildigi halde diretmesi ve esibin de ses cikarmamamsi bunlar kucuk gorunen ama aslinda evliligi dis etkenlerden korumaya karsilik olan onlemler diye dusunuyorum ufacik syler yarin bigun dag olup basina duser onlem alki sonra basin yarilmasin onlem alki huzurun kacmasin .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?