Eşim ve Eltim

Olayı normal karşılayan bir tek ben miyim ya??

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kesinlikle abartmiyorsunuz. Hiç hoş bir durum değil anladığım kadarıyla çok hassassiniz. Hayatinizda eltiniz olduğu sürece ve Eşiniz sessiz kaldığı sürece bunlar yaşanmaya devam edecektir. Siz kendinizi uzdugunuzle kalirsiniz.

Muhattap olmasi ve esinizi kollamasi gereken eltinize haddini bildirmesi gereken siz değil Eşiniz.

Esinizle uygun bi dille konuşun bence ne kadar yiorandiginizi bir bayan olarak bunu hoş karsilamadiginizdan bahsedin.

O da.eltinize karşı çizgilerini çeksin eltinizde haddini bilsin

Sevgiler

Eşiniz bu durumu normsl karşılıyor mu eşinizin tepkisi önemli bence......

Ben eşim ve çocuğum dışında kimsenin suyunu içmem , hiç bir erkeğin sigarasını da içmem . Empati yapınca bana normal gelmedi . Eltinize normal geliyor demek ki , hoşunuza gitmediğini söylemeniz veya hissettirmeniz , ima etmeniz gerek bence .

Yeteri kadar yabancı gördüm mesleğim gereği.....kardeşimi Amerikda da ziyaretlerim oldu........inan bana yabancı bayanlar bu kadar laçka değil evli kadınların mahremleri var
Kızkardeşim masterini menapoza girmiş kadınların cinsellikleri üzerinden yaptı.....bunun için sayısız kadınla görüşmesi gerekiyordu.........inanırmısın o kadar kadın arasından çoğunlukla yabancı uyruklu kadınlar çok özel sorulara cevap vermeye çekindi
Sen öyle yaşarsın başkaları tahammul etmez .....insanları hemen yaftalamamak gerekir

Nikah düşüyo vs. gibi şeylerden dolayı rahatsız olmam.
Ancak bu gereksiz samimiyete sanırım bozulurum.
Ben de milletin ağzından yiyip, içmem
Ama şu bi'gerçek insanlar karşı cinslerin aynı yiyeceği, içeceği ağızlarına sürdüklerinde öpüşmüş gibi algılayıp rahatsız oluyolar dudak, tükürük değiyo diye

Nikah düşüyo vs. gibi şeylerden dolayı rahatsız olmam.
Ancak bu gereksiz samimiyete sanırım bozulurum.
Ben de milletin ağzından yiyip, içmem
Ama şu bi'gerçek insanlar karşı cinslerin aynı yiyeceği, içeceği ağızlarına sürdüklerinde öpüşmüş gibi algılayıp rahatsız oluyolar dudak, tükürük değiyo diye

ü hem türkce de hem almanca da kullanılan bir harf olduğundan dolayı alman klavyelerinde de mevcuttur..

Almanyada bir turk kizi sen eltinin esinin watshapina yazmasindan rahatsiz oluyordun diye okumustum yanlismiyim?
baya bir kiskanmistin e simdide bayagi bir medeni gordum seni )))

Son düzenleyen: Moderatör:

Bir konuyu da 'Türk Kadınları' diye genellemeseniz şaşardım.
Almanlar bize kurban olsun

tükürükten öpüşmüş gibi oluyor,nikah düşer falan diye düşünmüyorum,ne yani adam kadının dudağına değmiş diye sigarayı şehvetle mi içiyor yani,öyleyse sapık olur zaten..burda öyle bir durum yok....
bence sadece rahatsız edici yanı,sen yokken biz böyleydik,sen geldin neden değişsin mantığıdır...tabii ki değişecek düzen kardeşim,evlendi aile kurdu,düzenin aynı olması mümkün değil..eşi olarak rahatsız olduysanız,bunu eltinizle değil eşinizle görüşmelisiniz bana göre..bazı haraektlerine dikkat etmesini rica edin..

bu arada almanyadaki arkadaş,Türk kadınlarını sapık olarak algılıyorsun ya,o zaman neden türk sitesindesin acaba,deridini anlatıyosun,geyik yapıyosun vss...burdaki kadınalr sana yardımcı olamaz kii.Alman forumlarına takılın bence..

Ben normal gormuyorum cocugundN cocuk yapan insanlRin oldugu bir zaman da sizce eltinin bu kadar yakin tavirlari ne kadar. Masum????

Eltin eşinin sigarasından içti diye ondan çocuk yapacak hali yok ya? Sigara ve alkol kullanıyor musunuz bilmiyorum ama daha geçen gün alkol içilen bir ortamda aynı sizin dediğiniz gibi bir olay yaşandı. Benim ve erkek arkadaşımın arkadaşının içeceği yanyanaydı ben hangisi senin diye sorarken erkek arkadaşım aman iç işte bitanesi ikiside aynı şey dedi. Ya da ben sigara içerken herhangi bir arkadaşıma ya şuna devam etsene içmicem ben diyorum ve aklıma hiç bu kadar ince düşünceler gelmedi. Bence siz de bu kadar ince düşünmeyin yarın öbür gün kendinizi hasta edersiniz

Olay sadece rahatsız edici bir niyet vardır yoktur bilemem nikah düşmesi ayrı o aklıma gelmezdi böyle bir durumda sadece ben hoşlanmam normalde bayanın bile ağzının değdiği yiyeceği içtiği bardaktaki suyu içmeye erkek daha da tuhaf gelir bazılarına gelmiyor demek ki böyle şeyler hoşuma gitmiyor diye uyarmalısınız ciddi bir şekilde başka yemek,su mu kalmadı Allah aşkına :44:

Ben katilamiyorum soyledigine cnm . Sorun kocasi eltisinfen cocuk yapar degil benim demek istedigim burada babaya bile guvenin olmadigi bir dunyada yasamimixi hukum suruyoruz eger bu insan eltisinin yaptigi hareketlere supheyle bakiyorsa bos bisey degildir nicon o halde kiz koasina bu icecegi degil su iccgibic dedginde boxulmus ve daha oncede oldugu halde bozulduginu bildihi halde almis ickisni icmis bnce tahrikbedip kiskandirmaya calisiyo r olabilr de niye guveneyim herseyden once kocalarimiz erkek yabi o onun oyakin davranislarinibyanlid anlayip yakinlik hissedebilir bu ince dusunmek dgildir karsindakinibkisiligin sana nasil bir sey hissettirmesi ve seni n nasil huzurunu bozmasi . Rahatsiz ildugunu bildigi halde diretmesi ve esibin de ses cikarmamamsi bunlar kucuk gorunen ama aslinda evliligi dis etkenlerden korumaya karsilik olan onlemler diye dusunuyorum ufacik syler yarin bigun dag olup basina duser onlem alki sonra basin yarilmasin onlem alki huzurun kacmasin .

Cok haklisin cnm :)

Aynı zamanda evlilik bazı olaylarıda görmezden gelmek demektir ama böyle şeylerde bile konu sahibi içi çıkana kadar ağlıyorsa daha büyük şeylerde ne olur tahmin edemiyorum. Benim anlatmak istediğim bu kadar ince düşünce insana her zaman mutsuzluk getirir başka bir şey değil şu anda olduğu gibi. Eğerki konu sahini aman ne var bunda diye geçiştirseydi ne ağlardı ne de mutsuz olurdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…