Konussun ozluyordur abisini o yaslarda gencler sıkılıyor ne zarari var kac dk suruyor konuşmaArkadaslar merhaba, eşim ve erkek kardeşi her gün günde 3 defa telefonda görüşüyorlar sabah öğle akşam , bazen akşamları çarpı 2 . uzak şehirlerdeyiz,konu ise günlük muhabet. kardeşi küçük değil 20 li yaşlarda.genelde kardesi arıyor. normal mi? sıkıldım yahu. eşi boyle olan var mı? abartıyor muyum ? azalması icin önerileriniz var mı?
evet diyor sabahtan beri 3 defa aramış, akşam olmuş yemekteyiz, abicim yemekteyiz sonra konusuruz diyo kapatıyokarsi taraf düşünse iyi olur tamam da dusunmezse de diger taraf der.. yani beni yakinim bu kadar sık arasa su an uygun değilim eşimle yemek yiyoruz der, kaparim.
Zamanla kardesi de evlenir vs o zaman azalir bu kadar konuşmaevet diyor sabahtan beri 3 defa aramış, akşam olmuş yemekteyiz, abicim yemekteyiz sonra konusuruz diyo kapatıyobisey değişir mi boyle değişmez
Arkadaş konusmasin demiyor ki, beraber gecirilen vakitten bahsediliyo, hemen farkli yorumlar geliyo...kendini ifade edemedi degil. Etti de..Tatlım buradaki kadınların kocası sürekli onlarla ilgilenir günde 7-8 kere kayın ve kayınvalideleriyle konuşmaları ilgili hiç konu açmazlar bunun yapılan aktiviteleri böleceğini anlamaları imkansız yani(ironi yapıyorum algılamayanlar var parantiz acayım)canım buralar eskiden fikir verme yeriydi az kaldı o kadınlardan şimdi pusuya yatmış biri konu açsada muhalefet olsaklar var..bak mesela bu yazıya bir sürü beğenmedim gelir:)))))neyse çokta tın deyip..sana geleyim esinle konuş buna o engel olabilir neden rahatsız olduğunu açık bir dille ifade et senin yapabileceğini ancak bu..
Allansen ironi mi yaptın:)))Tatlım buradaki kadınların kocası sürekli onlarla ilgilenir günde 7-8 kere kayın ve kayınvalideleriyle konuşmaları ilgili hiç konu açmazlar bunun yapılan aktiviteleri böleceğini anlamaları imkansız yani(ironi yapıyorum algılamayanlar var parantiz acayım)canım buralar eskiden fikir verme yeriydi az kaldı o kadınlardan şimdi pusuya yatmış biri konu açsada muhalefet olsaklar var..bak mesela bu yazıya bir sürü beğenmedim gelir:)))))neyse çokta tın deyip..sana geleyim esinle konuş buna o engel olabilir neden rahatsız olduğunu açık bir dille ifade et senin yapabileceğini ancak bu..
Bak algılamışsın:))Allansen ironi mi yaptın:)))
evet yahu kendimi bi an garip hissettim demek 7/24 görüşmek normalmiş dedimTatlım buradaki kadınların kocası sürekli onlarla ilgilenir günde 7-8 kere kayın ve kayınvalideleriyle konuşmaları ilgili hiç konu açmazlar bunun yapılan aktiviteleri böleceğini anlamaları imkansız yani(ironi yapıyorum algılamayanlar var parantiz acayım)canım buralar eskiden fikir verme yeriydi az kaldı o kadınlardan şimdi pusuya yatmış biri konu açsada muhalefet olsaklar var..bak mesela bu yazıya bir sürü beğenmedim gelir:)))))neyse çokta tın deyip..sana geleyim esinle konuş buna o engel olabilir neden rahatsız olduğunu açık bir dille ifade et senin yapabileceğini ancak bu..
anne ile baba ile ben yokken yada işteyken konusuyor bak bu daha tehlikeliEşim saatlerce kv ile konuşuyor
Film izliyoruz arıyor
Yemek hazırlıyoruz arıyor
Gibi bi konu olsaydı vay o ne biçim eş vs denirdi
Kardeşle konuşulunca "ne var bundaaaa!!" Olmuş
Vay arkadaş
Evlenmek demek, kocanizin kendini ailesinden soyutlamasi demek degildir.evet yahu kendimi bi an garip hissettim demek 7/24 görüşmek normalmiş dedim
Bak ironi demezsen anlamayacaktım:)))Bak algılamışsın:))
Soyutlasın demiyorum. Dozaj diyorum yol diyorum yordam diyorum. Yangından mal kaçırmıyorum.Evlenmek demek, kocanizin kendini ailesinden soyutlamasi demek degildir.
Eger oyle dusunuyorsaniz bastan tek cocuk olan birini tercih edecektiniz.
Ailesinden istedigi kisi ile konusabilir. Bu kardes olur, abla olur, kiz kardesi olur , annesi olur , babasi olur. Buna karisma hakkiniz yok NOKTA
Ne güzel abi kardeş bağları kuvvetli 2 tane kayınbiraderim var eşimle çok soğuklar çok isterdim sizinki gibi olmasını kayınbiraderiniz evlimi? Bekarsa evlenince biraz daha muhabbet azalabilir... Ama hoşnut olsan daha iyi burada çoğu kişi eşinin arkadaşlarından çapkınlıklarımdan şikayetçi bırak konuşsun size ne gibi zararı olabilir kiArkadaslar merhaba, eşim ve erkek kardeşi her gün günde 3 defa telefonda görüşüyorlar sabah öğle akşam , bazen akşamları çarpı 2 . uzak şehirlerdeyiz,konu ise günlük muhabet. kardeşi küçük değil 20 li yaşlarda.genelde kardesi arıyor. normal mi? sıkıldım yahu. eşi boyle olan var mı? abartıyor muyum ? azalması icin önerileriniz var mı?
Vay hınzır sen yokken konuşuyor ben böyle arkadan iş çevirme görmedimanne ile baba ile ben yokken yada işteyken konusuyor bak bu daha tehlikeli
bekar.. cok güzel özetlemişsn..teşekkür ederim arkadaşım kendimi frenlemeliyim.Ne güzel abi kardeş bağları kuvvetli 2 tane kayınbiraderim var eşimle çok soğuklar çok isterdim sizinki gibi olmasını kayınbiraderiniz evlimi? Bekarsa evlenince biraz daha muhabbet azalabilir... Ama hoşnut olsan daha iyi burada çoğu kişi eşinin arkadaşlarından çapkınlıklarımdan şikayetçi bırak konuşsun size ne gibi zararı olabilir ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?