Neden rahatsiz oluyorsunuz ki, konusmalarinin ne sakincasi var mesela?Arkadaslar merhaba, eşim ve erkek kardeşi her gün günde 3 defa telefonda görüşüyorlar sabah öğle akşam , bazen akşamları çarpı 2 . uzak şehirlerdeyiz,konu ise günlük muhabet. kardeşi küçük değil 20 li yaşlarda.genelde kardesi arıyor. normal mi? sıkıldım yahu. eşi boyle olan var mı? abartıyor muyum ? azalması icin önerileriniz var mı?
misal bi filmin ortasındayız ya da beraber yemek hazırlıyoruz ya da bi yerdeyiz eşim gereksiz muhabete teldeNeden rahatsiz oluyorsunuz ki, konusmalarinin ne sakincasi var mesela?
Her şeyini önden kurup sipariş edebileceğimiz robot eşler ne zaman çıkacak?Sizi rahatsız eden kısım ne burada şimdi?
Bi eşlerinizin telefon konuşmaları kalmıştı müdahale etmeye çalışmadığınız.
kardesin suçu yok. Kibarca uygun degilim şu an sonra konusalim denirse sorun yokmisal bi filmin ortasındayız ya da beraber yemek hazırlıyoruz ya da bi yerdeyiz eşim gereksiz muhabete telde
ahh aynı fikirdeyim. üzerine gtmiyorum monotona düşer seyrekleşir diye ama off vallahi sıkıldımIyi de dunde 3 5 kez insan arayıp ne konuşabilir ki bir sure sonra monotonlasir, laf olsun diye konuşulmaz mı? Hal hatır sorsa zaten 1 kerw yeter acil bir durum olsa gerektiğinde aranır ya da önemli bir konu varsa uzun uzun konuşulur,günde defalarca aranmaz ki.Ben şahsen telefonla konuşmayı cok sevmedigim icin bana çok garip geldi.
diyor aslında ama yani karşı tarafın şoyle düşünmesi gerekmez mi abim evli rahatsız etmiyim olur olmaz. misal pazar sabahları sinirlerim tepe çıkıyor o tel çalınca.kardesin suçu yok. Kibarca uygun degilim şu an sonra konusalim denirse sorun yok
Her şeyini önden kurup sipariş edebileceğimiz robot eşler ne zaman çıkacak?
karsi taraf düşünse iyi olur tamam da dusunmezse de diger taraf der.. yani beni yakinim bu kadar sık arasa su an uygun değilim eşimle yemek yiyoruz der, kaparim.diyor aslında ama yani karşı tarafın şoyle düşünmesi gerekmez mi abim evli rahatsız etmiyim olur olmaz. misal pazar sabahları sinirlerim tepe çıkıyor o tel çalınca.
ihmal etmiyor. ne bileyim ya. abartıyorum belki.Eee neyi sorun ettiniz? Konuştuğu için sizi mi ihmal ediyor? Eğer sizinle hiç muhabbet edip vakit geçirmiyorsa, sadece kardeşiyle konuşup sonra bi köşeye geçiyorsa sorun etmenizi anlarım ama bunlar yoksa bir sıkıntı yok sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?