Eşim ve erkek kardeşim :S

cnm ya eşinle tartışırlarsa ne yapıcaksın. inan eşinle kardeşinin kavgası arasında kalmak istemzsin
bence telefon et kardeşine durumu anlat laf vurmasın en azından konuşmazsa konuşmasın ama sataşmasın eşine. birbirimizin huzurunu kaçırmayalım dersin

yapıcı konuşsan işe yararmıki

Anne babanız affetmişken, onlarla aranız iyiyken kardeşinize ne oluyor bu kadar?
Bu mevzuyu bu kadar uzatması çok tuhaf.
Bu ne düşmanlık hayret ettim doğrusu.
Evlenmeden önce aranız nasıldı?

Evlenmeden önce aramız çok iyiydi. Beni mi kıskandı? Eşimi mi bana yakıştıramadı? Anlamadım. Eşim yokken bana da bir şey yapmaz, demez ama eşimi görünce cin çarpmışa dönüyor

herkes abiye yüklenmiş ama siz konu çamıştınız nasıl bir aileye düştüm diye..2.evliliğiniz ve mutlu değilim demiştiniz.üstelik eşinizin abisi sizi taciz etmiş,aileiyle bi sürü sorun yaşamışsınız...bunlar kolay untulur şeyler değil ki...
belki ben de olsam abinin yerinde affedmezdim seni..

Evlenmeden önce aramız çok iyiydi. Beni mi kıskandı? Eşimi mi bana yakıştıramadı? Anlamadım. Eşim yokken bana da bir şey yapmaz, demez ama eşimi görünce cin çarpmışa dönüyor

çok ilginç ,neyinizi kıskansın sizin ki?? diğer yorumumda da yazdım..kocanın ailesi ,taciz olayından sonra sizi mahkemey vermiş vs bi sürü roun yazdınız buraya..sonra da abim beni kısknandı da ondan mı böyel davranıyr diyorsunuz çok şaşırtıcı gerçekten de..

Ben sizin yerinizde olsam kendim konuşurdum kardeşimle ve onu çok sevdiğimi küs olmanın beni çok üzdüğünü bu mübarek ayın hatırına tek sözüm sana artık barışalım olurdu bağırsada çağırsada sürekli onu sevdiğimi söylerdim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar ciddiyim ben kardeşimi çözemiyorum artık.

Geçen senelerde ben çok hastalandım kanamam durmuyordu. Biz de farklı yerde olunca çocuklar rezil oluyordu. Annem aramıştı ben de anlattım hastayım, rezilim diye ağladım. Arkadan kardeşimin sesi geliyordu '' Derhal hastaneye gitsin araba kiralayıp çocukları alacağım orda ağlayıp, üzülmesin'' diyordu Arabaları o sıra kazalıydı.. gece gece araç kiralayıp çocuklar için geldi. Valla nasıl bir ruh halidir anlamadım :44:

ıyıde olmus gecmıs bıtmıs ...
neyıun derdı bu

Eski konunuza da baktım ve kardeşinizi anlıyorum eşinizin size kötü davrandığını düşündüğünden böyle yapıyor olsa gerek. Pek de haksız sayılmaz sanki.. Bence size kızgın gibi gözükse de sizi çok sevdiğinden kıyamıyor ve eşinize bir düşmanlık besliyor..

Madem çocuklar için gidiyorsunuz, kardeşiniz de çocukları seviyor, o zaman çocukları bırakın siz kalmayın onlar oradayken.

cidden ço ilginç nesini anlamadınız ki..yeğenlerini çok seviyor ve ilgileniyor..ama kocanın ailesinin ve belki kocanın yaptıkları(onları pek anlatmamışsın sadece mutlu değilim demişsin) nı hazmedemiyor adam...
kocanın abisi taciz etmiş,6 ay hapis cezzası bile almış,sonra ablası ve eniştesi sizi dava etmiş,kv de bizi rezil ettin demiş size...
siz de abim neden kocama ve bana tepkili anlamıyorum diye konu açmışsınız..siz mi safsınız bizi mi saf yerine koymaya çalışyıorsunuz anlamadım..

Farkında mısınız? Ben zaten eşimle aram çok iyi arayı kardeşim bozuyor demedim zaten. Başka bir şeyden bahsettim. Kardeşimle darğınlığımız evlenmeden önce başladı. Eşimle evlenmek istiyorum dediğim zaman. O dönem bu sorunlar yoktu.. Artı kardeşimin durumdan haberi yok.

Lütfen iyi okuyup, anlayınız ve sonra yorumda bulununuz...

ben de aranızı bozuyor demedim ki zaten okuyup anlayıp ona göre yorum yazınız konu sahibi
kardeşiniz adamın ne olduğunu önceden anlamış demek ki..bir de olanları bilse ,yazık elini kana bular Allah korusun demek ki..

Son düzenleme:

konuştuk ama boş...

olanlardan kardeşime söz etmiyorum + eşim ailesi konusun da ailesini haklı bulmadı arkamda durdu..

Eşimin kardeşinin yaptığı şeyle eşimi suçlamak ne derece doğru? Eşim arkamda durmasaydı o zaman suçluydu..

Anlatıyorum halen anlamamakta direniyorsunuz. kardeşim olanları zaten bilmiyor. Bilese bile eşimin kardeşi katil bile olsa bu durum eşimi bağlamaz arkamda durduğu sürece

konuştuk ama boş...

Durumunuz o kadar zor ki burdan fikir üretmek bile beni çaresiz bırakıyor yaşadıklarınız çok zor ve ağır sürekli psikolojik olarak baskı altındasınızdır eminim umarım en kısa sürede sorunlarınız kendiliğinden çözülür Allah yardımcın olsun

Amin arkadaşım, aynen dediğiniz gibi

Amin arkadaşım, aynen dediğiniz gibi

Sizden ricam artık kötü yada iyi o yazlıkta be olursa olsun güçlü olun evlatlarınız için bunu yapın Allah korusun ya sağlığınıza bişey olursa bu üzüntü stres sizi hasta edecek sonunda olan gene size olacak

Kardeşiniz daha neden inat ediyor ne kadar ayıp evlenmişsiniz artık neyin inadı huysuzluğu bu arkadaş kendini senin yerine koysa bi 5 dakika sen onun eşini istemesen ailede her fırsat bulduğunda laf atsan kardeşine eşi hakkında hoş olmaz değil mi hemen nasıl ayaklanır karıma laf etme der çok kızıyorum çok Allah hidayet versin şu ramazan gününde sizde 1 hafta boyunca kalmayın hatta mümkünse hiç gitmeyin gereksiz yere tatsızlık çıkacak aileniz ve siz üzüleceksiniz ne gerek var keyfinizi kaçıırmaya :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…