- 26 Kasım 2012
- 6.157
- 2.858
- 198
- Konu Sahibi ResimdekiHayalet
-
Babam bu konu da arkamda ama annem işte biraz daha yumuşak davranıyor. Ben söylemem gelince görsün demesine sinir oluyorum. Söylese en azından bilerek gelir anneme söylüyorum söylüyorum anlamıyor. Eşim de benle tartışıyor ne olacak bilmem. Çocuklar istemese gitmem ama bugünler için yaz gelmesini bin bir heves beklediler.
Anne babanız affetmişken, onlarla aranız iyiyken kardeşinize ne oluyor bu kadar?
Bu mevzuyu bu kadar uzatması çok tuhaf.
Bu ne düşmanlık hayret ettim doğrusu.
Evlenmeden önce aranız nasıldı?
Evlenmeden önce aramız çok iyiydi. Beni mi kıskandı? Eşimi mi bana yakıştıramadı? Anlamadım. Eşim yokken bana da bir şey yapmaz, demez ama eşimi görünce cin çarpmışa dönüyor
Merhaba kızlar...
Sizden akıl almak istiyorum çünkü objektif kalabiliyor muyum? Bilmiyorum.
Ailem eşimi en başından beri istememişti ve daha sonra barıştık ailemle. Ama erkek kardeşim bizi dinlemedin gittin onla evlendin? Bula bula bunu mu buldun? vb. benzer sebeplerden dolayı en başından beri düşman kesildi. Benle de eski diyologu yok hatta hiç yok. Annemlere gidince kardeşim bizle aynı sofraya oturmaz, aynı oda da bulunmaz, konuşmaz eşime bildiğiniz düşman.
Ailem bu duruma çok üzülüyor, o da barışsın istiyorlar ama nafile. Şimdi yeni evlendi eşi de küslüğümüzden haberi yok. Aksi gibi bu sene izinler denk geldi o da biz de erteleyemiyoruz. Annemlere gideceğiz çocuklar çok istiyor ve kardeşim de gelecek o 3 günlüğüne biz 1 haftalığına. Biz onun geleceğini biliyoruz ama o bizden habersiz. Anneme bizim geleceğimizi laf arasında çıtlat haberi olsun diyorum, evi başıma yıkar ben demem gelince görsün diyor.
Gelip gördüğün de ağzı durmaz bi ton kırıcı laf eder. Eşim de '' Bunca senedir laf söylüyor artık ben de karşılık veririm'' gibi ima da bulundu. Artık evlendi kendi evi var ve babam çok kızıyor '' Burası benim evim kimin gelip kimin gelmeyeceğine kimse karışamaz oğlum bile '' diyor.
Annem, babam ara da kalıyor gerçi babam gereken cevaı verip sert çıkıyor ama annem pek laf etmiyor. Şimdi bu gelecek ve bi ton laf edecek bu sefer eşim de söylenir napacağım bilmiyorum. Çünkü ben de patlaya bilirim çünkü orası onun evi değil. Üzüldüğüm nokta annem ve babam üzülecek ikimiz de çocuğuyuz ve sorunlar çıkıyor...
Sizce ben napmalıyım kafam karışık...
Valla psikolojisini anlamış değilim. Çocuklarımı da çok seviyor hele küçüğü neredeyse kendi arkadaş ortamına sokacak kadar seviyor. Onları alır gezdirir vs. Bana kızgınlığı neden ailemi dinlemedim diye. Güyya kendine yediremedi Bizi ezdi geçti dercesine.
Evlenmeden önce aramız çok iyiydi. Beni mi kıskandı? Eşimi mi bana yakıştıramadı? Anlamadım. Eşim yokken bana da bir şey yapmaz, demez ama eşimi görünce cin çarpmışa dönüyor
Kızlar ciddiyim ben kardeşimi çözemiyorum artık.
Geçen senelerde ben çok hastalandım kanamam durmuyordu. Biz de farklı yerde olunca çocuklar rezil oluyordu. Annem aramıştı ben de anlattım hastayım, rezilim diye ağladım. Arkadan kardeşimin sesi geliyordu '' Derhal hastaneye gitsin araba kiralayıp çocukları alacağım orda ağlayıp, üzülmesin'' diyorduArabaları o sıra kazalıydı.. gece gece araç kiralayıp çocuklar için geldi. Valla nasıl bir ruh halidir anlamadım :44:
herkes abiye yüklenmiş ama siz konu çamıştınız nasıl bir aileye düştüm diye..2.evliliğiniz ve mutlu değilim demiştiniz.üstelik eşinizin abisi sizi taciz etmiş,aileiyle bi sürü sorun yaşamışsınız...bunlar kolay untulur şeyler değil ki...
belki ben de olsam abinin yerinde affedmezdim seni..
çok ilginç ,neyinizi kıskansın sizin ki?? diğer yorumumda da yazdım..kocanın ailesi ,taciz olayından sonra sizi mahkemey vermiş vs bi sürü roun yazdınız buraya..sonra da abim beni kısknandı da ondan mı böyel davranıyr diyorsunuz çok şaşırtıcı gerçekten de..
Farkında mısınız? Ben zaten eşimle aram çok iyi arayı kardeşim bozuyor demedim zaten. Başka bir şeyden bahsettim. Kardeşimle darğınlığımız evlenmeden önce başladı. Eşimle evlenmek istiyorum dediğim zaman. O dönem bu sorunlar yoktu.. Artı kardeşimin durumdan haberi yok.
Lütfen iyi okuyup, anlayınız ve sonra yorumda bulununuz...
cnm ya eşinle tartışırlarsa ne yapıcaksın. inan eşinle kardeşinin kavgası arasında kalmak istemzsin
bence telefon et kardeşine durumu anlat laf vurmasın en azından konuşmazsa konuşmasın ama sataşmasın eşine. birbirimizin huzurunu kaçırmayalım dersin
yapıcı konuşsan işe yararmıki
Ben sizin yerinizde olsam kendim konuşurdum kardeşimle ve onu çok sevdiğimi küs olmanın beni çok üzdüğünü bu mübarek ayın hatırına tek sözüm sana artık barışalım olurdu bağırsada çağırsada sürekli onu sevdiğimi söylerdim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
cidden ço ilginç nesini anlamadınız ki..yeğenlerini çok seviyor ve ilgileniyor..ama kocanın ailesinin ve belki kocanın yaptıkları(onları pek anlatmamışsın sadece mutlu değilim demişsin) nı hazmedemiyor adam...
kocanın abisi taciz etmiş,6 ay hapis cezzası bile almış,sonra ablası ve eniştesi sizi dava etmiş,kv de bizi rezil ettin demiş size...
siz de abim neden kocama ve bana tepkili anlamıyorum diye konu açmışsınız..siz mi safsınız bizi mi saf yerine koymaya çalışyıorsunuz anlamadım..
ben de aranızı bozuyor demedim ki zatenokuyup anlayıp ona göre yorum yazınız konu sahibi
kardeşiniz adamın ne olduğunu önceden anlamış demek ki..bir de olanları bilse ,yazık elini kana bular Allah korusun demek ki..
konuştuk ama boş...
Durumunuz o kadar zor ki burdan fikir üretmek bile beni çaresiz bırakıyor yaşadıklarınız çok zor ve ağır sürekli psikolojik olarak baskı altındasınızdır eminim umarım en kısa sürede sorunlarınız kendiliğinden çözülür Allah yardımcın olsun
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Amin arkadaşım, aynen dediğiniz gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?