Eşim ve erkek kardeşim :S

Canım esınde bır yerde haklı ama yanı bır degıl 5 degıl adamda kaldıramaz bır yerde erkeklerı bılırsın
benım kız kardesım var 17 yasında oda benı ıstemıyor evde gıdınce sureklı tartısma cıkarıyor bana hakaret edıyordu annemle babamda hıcbırsey demıyor ustelık annem o oyle dıyordu bende artık hıcbırıyle gorusmuyorum esınıde burada anlayabılıyorum az cok ınsanın agrına gıdıyor helekı kendı evınden kovulması
Ben baktım olmuyor esımde dahıl butun munasebetımı kestım evet anne baba hakkı vardır ıllakı ustumde ama bekarlıgımdan berı bana cok yaptılar onların yuzune gelınlık bıle gıyemedıgım dugunum olmadı bır mevlıt okuttuk gıttı
sımdı annenınde agzını acması lazım ogluysa oglu sende kızısın ayıp
:44:

Onlar sadece 3 gün kalacakmış... Annemler başka şehir de yanlarına zaten çok sık gidemiyoruz. Şu an da da yazlıktalar ve çocuklar çok istiyor. Sadece çocukları koysam..Biz gittikten sonra babam zaten bizi göndermez '' karışmasın o '' der. Benim taktığım nokta dediğiniz gibi huzurun kaçması.

ben yerinizde olsam gitmezdim. kardeşinizin huysuzluğu yüzünden boşuna huzurunuzu bozmayın derim. belki gitmezseniz kırıldığınızı anlar...

O mu anlayacak, hiç sanmam sevinir bence

3 gün sonra gidin huzurlu olun
çocuklar her şeyi istiyor bişeyler bulup gitmeyin
kötü olmaktan iyidir

Aynen annem de o öyle napalım dinlemiyor diyor. Ama tam manası ile de kayıtsız kalmıyorlar tam manası ile sırt dönseler ben de küserim gitmem. üzüldüğüm şey onun lafı hepimizi üzecek

3 gün sonra gidin huzurlu olun
çocuklar her şeyi istiyor bişeyler bulup gitmeyin
kötü olmaktan iyidir

Zaten zorlandığımız nokta bu. İzin işini iş yeri kaynaklı değiştiremiyoruz. 3 gün sonra gidersek, yol işin içine girince sadece 1 gün kalmış olacağız.

Bi' kere esine laf soylemesine asla izin verme. O adam bu kahri cekmek zorunda degil. Ki baska adam olsa bu kadar susmaz kirk kere verirdi agzinin payini.

Ote yandan sadece sana laf soylerse senin bilecegin is.

O seni dusunen bir kardes olsa bu hareket ve tavirlariyla yuvana zarar verme ihtimali oldugunu dusunur ve duzgun davranir.

Asla aileni ezdirme.

Herkes haddini bilsin.

Bana Allah yeter...

Sizde onların geleceginden haberiniz yok gibi yapsanız

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bence eşin haklı, bunca yıl sustuysa artık karşılık verme vakti gelmiş.
Bu ne kin böyle, kinci insanları hayatta anlamadım zaten.
Bence gidin, ne diye mahrum kalıyorsunuz ki ailenizden saçma sapan bi küslük yüzünden.

Anladım canım
ama dedıgım gıbı erkelerı bılırsın sımdı gıdersınız kalkar bırsey der bak esınde bende kayıtsız kalmam laf ederım demıs sız uzulursunuz
valla ben annemlere gıdıp geldıkten sonra hatta orda bıle aglardım sınırden
en son bana baya bır yapıstı kardeş müsvettesı benımle derdı neyse artık benımkı dovecektı zor tuttum o gunden sonrada ne gıttım gıdıyorum ne arıyorum nede arıyorlar hep sıkıntı boylesı daha ıyı

Bütün yolları denedik. izin kaydıralım dedik olmadı o da yapamıyormuş çalışma sistemine göre 2 ay da bir 3 gün denk geliyormuş. Annem onlara da size de gelme diyemem dedi. Kapana kısıldım yani

Acaba nasıl atlatırım diye düşünüyorum ve sizin söylediklerinizle acaba objektif miyim diye bakıyorum. :44:

Eşim de susmuyor ki. Aileme söylemez ama o da bana patlıyor. Konuşmazsa konuşmasın ama tavır alıp durmasın diyor. Ama tabi bunu söylerken çok ılımlı, tartışmasız şekil de değil.

Sizde onların geleceginden haberiniz yok gibi yapsanız

Sadece kendi dediğini duyar. Ama annem de böyle bir şey dedi

Aileme karşı bir şey demedi ama bıdı bısı yemiştir başımı

Siz de üzüldüm. Allah sizin de yardımcınız olsun

Annen bir şey yapıyor mu peki kardeşini yatistirmak için falan

Aaa pardon görmemişim yazdığını bence annen kardesinle konussun

tesekkur ederım cumlemızı ınsallah AMİNNNNN

Aaa pardon görmemişim yazdığını bence annen kardesinle konussun

Konuşuyor ama bu konu hakkın da açıpta ablanlar gelecek demem laf açılısa derim ya da hiç demem gelince görsün.. Telefon da bi ton laf sayar çünkü.. Kısacası kaçış yani

Kardeşinin esine anlatsan durumu belki onun yararı olur

Kızı karıştırmayım diyorum bir de tam tanımıyorum. kıza da laf eder falan bu kez kıza da üzülürüm. Sessiz, saf birine benziyor. Ay ben de bir tuhafım gelini tanımam etmem kız alırken kuşak merasimin de ben de ağladım sanki kız bizden gidiyor Geçen kızı üzmüş annem gözleri doldu dedi ben de kıza ağlıyorum. ahh ahhh tek çare bekleyip görmek sanırım. Yarın yola çıkacağız sabah ola hayır ola bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…