- 9 Aralık 2012
- 1.973
- 326
- 113
- Konu Sahibi ResimdekiHayalet
-
Kardeşiniz daha neden inat ediyor ne kadar ayıp evlenmişsiniz artık neyin inadı huysuzluğu bu arkadaşkendini senin yerine koysa bi 5 dakika sen onun eşini istemesen ailede her fırsat bulduğunda laf atsan kardeşine eşi hakkında hoş olmaz değil mi hemen nasıl ayaklanır karıma laf etme der çok kızıyorum çok Allah hidayet versin şu ramazan gününde sizde 1 hafta boyunca kalmayın hatta mümkünse hiç gitmeyin gereksiz yere tatsızlık çıkacak aileniz ve siz üzüleceksiniz ne gerek var keyfinizi kaçıırmaya :26:
ben yerinizde olsam gitmezdim. kardeşinizin huysuzluğu yüzünden boşuna huzurunuzu bozmayın derim. belki gitmezseniz kırıldığınızı anlar...
Onlar sadece 3 gün kalacakmış... Annemler başka şehir de yanlarına zaten çok sık gidemiyoruz. Şu an da da yazlıktalar ve çocuklar çok istiyor. Sadece çocukları koysam..Biz gittikten sonra babam zaten bizi göndermez '' karışmasın o '' der. Benim taktığım nokta dediğiniz gibi huzurun kaçması.
O zaman en güzeli ne biliyor musunuz onlar 3 gün kalacakmış ya 3 gün den sonra gidin en güzel oh miss
Canım esınde bır yerde haklı ama yanı bır degıl 5 degıl adamda kaldıramaz bır yerde erkeklerı bılırsın
benım kız kardesım var 17 yasında oda benı ıstemıyor evde gıdınce sureklı tartısma cıkarıyor bana hakaret edıyordu annemle babamda hıcbırsey demıyor ustelık annem o oyle dıyordu bende artık hıcbırıyle gorusmuyorum esınıde burada anlayabılıyorum az cok ınsanın agrına gıdıyor helekı kendı evınden kovulması
Ben baktım olmuyor esımde dahıl butun munasebetımı kestım evet anne baba hakkı vardır ıllakı ustumde ama bekarlıgımdan berı bana cok yaptılar onların yuzune gelınlık bıle gıyemedıgım dugunum olmadı bır mevlıt okuttuk gıttı
sımdı annenınde agzını acması lazım ogluysa oglu sende kızısın ayıp
:44:
3 gün sonra gidin huzurlu olun
çocuklar her şeyi istiyor bişeyler bulup gitmeyin
kötü olmaktan iyidir
Merhaba kızlar...
Sizden akıl almak istiyorum çünkü objektif kalabiliyor muyum? Bilmiyorum.
Ailem eşimi en başından beri istememişti ve daha sonra barıştık ailemle. Ama erkek kardeşim bizi dinlemedin gittin onla evlendin? Bula bula bunu mu buldun? vb. benzer sebeplerden dolayı en başından beri düşman kesildi. Benle de eski diyologu yok hatta hiç yok. Annemlere gidince kardeşim bizle aynı sofraya oturmaz, aynı oda da bulunmaz, konuşmaz eşime bildiğiniz düşman.
Ailem bu duruma çok üzülüyor, o da barışsın istiyorlar ama nafile. Şimdi yeni evlendi eşi de küslüğümüzden haberi yok. Aksi gibi bu sene izinler denk geldi o da biz de erteleyemiyoruz. Annemlere gideceğiz çocuklar çok istiyor ve kardeşim de gelecek o 3 günlüğüne biz 1 haftalığına. Biz onun geleceğini biliyoruz ama o bizden habersiz. Anneme bizim geleceğimizi laf arasında çıtlat haberi olsun diyorum, evi başıma yıkar ben demem gelince görsün diyor.
Gelip gördüğün de ağzı durmaz bi ton kırıcı laf eder. Eşim de '' Bunca senedir laf söylüyor artık ben de karşılık veririm'' gibi ima da bulundu. Artık evlendi kendi evi var ve babam çok kızıyor '' Burası benim evim kimin gelip kimin gelmeyeceğine kimse karışamaz oğlum bile '' diyor.
Annem, babam ara da kalıyor gerçi babam gereken cevaı verip sert çıkıyor ama annem pek laf etmiyor. Şimdi bu gelecek ve bi ton laf edecek bu sefer eşim de söylenir napacağım bilmiyorum. Çünkü ben de patlaya bilirim çünkü orası onun evi değil. Üzüldüğüm nokta annem ve babam üzülecek ikimiz de çocuğuyuz ve sorunlar çıkıyor...
Sizce ben napmalıyım kafam karışık...
Merhaba kızlar...
Sizden akıl almak istiyorum çünkü objektif kalabiliyor muyum? Bilmiyorum.
Ailem eşimi en başından beri istememişti ve daha sonra barıştık ailemle. Ama erkek kardeşim bizi dinlemedin gittin onla evlendin? Bula bula bunu mu buldun? vb. benzer sebeplerden dolayı en başından beri düşman kesildi. Benle de eski diyologu yok hatta hiç yok. Annemlere gidince kardeşim bizle aynı sofraya oturmaz, aynı oda da bulunmaz, konuşmaz eşime bildiğiniz düşman.
Ailem bu duruma çok üzülüyor, o da barışsın istiyorlar ama nafile. Şimdi yeni evlendi eşi de küslüğümüzden haberi yok. Aksi gibi bu sene izinler denk geldi o da biz de erteleyemiyoruz. Annemlere gideceğiz çocuklar çok istiyor ve kardeşim de gelecek o 3 günlüğüne biz 1 haftalığına. Biz onun geleceğini biliyoruz ama o bizden habersiz. Anneme bizim geleceğimizi laf arasında çıtlat haberi olsun diyorum, evi başıma yıkar ben demem gelince görsün diyor.
Gelip gördüğün de ağzı durmaz bi ton kırıcı laf eder. Eşim de '' Bunca senedir laf söylüyor artık ben de karşılık veririm'' gibi ima da bulundu. Artık evlendi kendi evi var ve babam çok kızıyor '' Burası benim evim kimin gelip kimin gelmeyeceğine kimse karışamaz oğlum bile '' diyor.
Annem, babam ara da kalıyor gerçi babam gereken cevaı verip sert çıkıyor ama annem pek laf etmiyor. Şimdi bu gelecek ve bi ton laf edecek bu sefer eşim de söylenir napacağım bilmiyorum. Çünkü ben de patlaya bilirim çünkü orası onun evi değil. Üzüldüğüm nokta annem ve babam üzülecek ikimiz de çocuğuyuz ve sorunlar çıkıyor...
Sizce ben napmalıyım kafam karışık...
Aynen annem de o öyle napalım dinlemiyor diyor. Ama tam manası ile de kayıtsız kalmıyorlar tam manası ile sırt dönseler ben de küserim gitmem. üzüldüğüm şey onun lafı hepimizi üzecek
Zaten zorlandığımız nokta bu. İzin işini iş yeri kaynaklı değiştiremiyoruz. 3 gün sonra gidersek, yol işin içine girince sadece 1 gün kalmış olacağız.
Bi' kere esine laf soylemesine asla izin verme. O adam bu kahri cekmek zorunda degil. Ki baska adam olsa bu kadar susmaz kirk kere verirdi agzinin payini.
Ote yandan sadece sana laf soylerse senin bilecegin is.
O seni dusunen bir kardes olsa bu hareket ve tavirlariyla yuvana zarar verme ihtimali oldugunu dusunur ve duzgun davranir.
Asla aileni ezdirme.
Herkes haddini bilsin.
Bana Allah yeter...
Sizde onların geleceginden haberiniz yok gibi yapsanız
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bence eşin haklı, bunca yıl sustuysa artık karşılık verme vakti gelmiş.
Bu ne kin böyle, kinci insanları hayatta anlamadım zaten.
Bence gidin, ne diye mahrum kalıyorsunuz ki ailenizden saçma sapan bi küslük yüzünden.
Anladım canım
ama dedıgım gıbı erkelerı bılırsın sımdı gıdersınız kalkar bırsey der bak esınde bende kayıtsız kalmam laf ederım demıs sız uzulursunuz
valla ben annemlere gıdıp geldıkten sonra hatta orda bıle aglardım sınırden
en son bana baya bır yapıstı kardeş müsvettesı benımle derdı neyse artık benımkı dovecektı zor tuttum o gunden sonrada ne gıttım gıdıyorum ne arıyorum nede arıyorlar hep sıkıntı boylesı daha ıyı
Annen bir şey yapıyor mu peki kardeşini yatistirmak için falan
Aynen annem de o öyle napalım dinlemiyor diyor. Ama tam manası ile de kayıtsız kalmıyorlar tam manası ile sırt dönseler ben de küserim gitmem. üzüldüğüm şey onun lafı hepimizi üzecek
Zaten zorlandığımız nokta bu. İzin işini iş yeri kaynaklı değiştiremiyoruz. 3 gün sonra gidersek, yol işin içine girince sadece 1 gün kalmış olacağız.
Eşim de susmuyor ki. Aileme söylemez ama o da bana patlıyor. Konuşmazsa konuşmasın ama tavır alıp durmasın diyor. Ama tabi bunu söylerken çok ılımlı, tartışmasız şekil de değil.
Sadece kendi dediğini duyar. Ama annem de böyle bir şey dedi
Aileme karşı bir şey demedi ama bıdı bısı yemiştir başımı
Siz de üzüldüm. Allah sizin de yardımcınız olsun
Diyor demez olru mu da babam kadar sert kestirip atmıyor. Arada kaldım falan diyor
Aaa pardon görmemişim yazdığını bence annen kardesinle konussun
Kardeşinin esine anlatsan durumu belki onun yararı olurKonuşuyor ama bu konu hakkın da açıpta ablanlar gelecek demem laf açılısa derim ya da hiç demem gelince görsün.. Telefon da bi ton laf sayar çünkü.. Kısacası kaçış yani
Kardeşinin esine anlatsan durumu belki onun yararı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?