esim ve eski sevgilim

Bu bir sınav öncelikle bunu aklından çıkarmamalısın. Senin seçtiğin yol ya mükafat ya da ceza olur sana. Doğru olan bir şey var; eşine Sadık kalman ve çocuğunu öz babasından mahrum etmemen yuvanı dağıtmaman. Doğru olan, yapman gereken bu. Yapacağın en küçük hatanın geri dönüşü olmaz. Dua et, bu kişiyle iletişime gitmemeye çalış çünkü iletişim halinde oldukça nefsine daha çok uymuş olacaksın. Hakkında hayırlısı olsun.

Keske temasa hic gecmese idin. Madem aranızdaki sevgi baska idi, hata sıkıntına ragmen elini bırakmazdı, gec o lafları...
Seni yargılamadan yerine kendimi koydugumda, burası avrupa ülkesi degil malesef. Keske öyle olsa ama degil. Burada bosanmıs insana bosanmıs insan layık görülür. Artık cocuklu ve bosanmıs olacaksın, bu adam sen büyük seyler göze aldıgında simdiki gibi bol keseden konusabilecek mi? Acıkcası sanmıyorum. Ne ailesinden gelen baskının altından kalkar ne baska sey...O yüzden, kocanla olmak istemiyor isen mutsuz isen bosan, onun dısında bu adama güvenerek bir adım atma. Hem bebegin de var, yarın öbür gün güvendigin daglara kar yagarsa bir hic icin bebegini parcalanmıs bir ailede büyütürsün, yazık olur.

Bak canım. Senin eski sevgilinin iki hatası var

1- Eğer seni gerçekten çok seviyor olsaydı zaten iş senin başka biriyle evlenmene gelmeden önce gerekirse aşkta gurur olmaz deyip, kızım seni seviyorum benimle evlen demeliydi. Dedi mi hayır!

2- Evlendin barklandın, bir de üzerine çocuğun oldu adamın aklı sözde başına geldi ve sana ulaştı. Amaç nedir?

Doğru düzgün bir adam olsa senin başkasıyla evlenemene göz yumar mı? Doğru düzgün bir adam olsa evli barklı kadınla yeniden yakınlaşmaya uğraşır mı?

Aşk meşk hikaye, sakın benim yüzümden ayrılmıştık ama unutamadım yarım kaldı, o da unutamadı seviyor deme yanılgısına düşme ve yanlış adım atma.

Ha evlendiğin talihsiz adama ısınamadıysan ben yapamıyorum diyorsan tabii bu snein hayatın ayrılabilirsin ama sakın ola ki bu eski sevgili için yapma bunu.

Yapmayın etmeyin..
Benim de basımda eski sevgili belası var o yüzden büyük konuşmak istemiyorum ama muhtemelen şuan buyuk bir bosluktasiniz mantıklı hareket edemiyorsunuz...
Kendiniz, ilk mesajinizda onunla ilerisini goremedigim için olmadı demissiniz, lütfen bu cümleyi aklınızdan çıkarmayın.
Olan olmuş biten bitmiş çok seviyormussa evlenmeden önce nerdeymis?
Mantıklı düşünüp doğru sonuca ulascaginiza eminim.

Madem eskiyi hiç unutamadın kendin den emin değildin neden çocuk yaptın?
Eski kitap baştan okunmaz.! başı belli, sonu belli.. Hayatını mahvetmek istiyorsan boşanırsın olur biter.

O nasıl bi adam ki evli cocuklu kadina rahatca msj atiyo ne rahatlik,bide nerdesin yazmış..Konu sahibi hayatin rutine girmis seninde kafan karismis..Elini vicdanına koy,sonra esine ve bebegine bak nankörlük etme sonra cok pisman olursun..Esine haksizlik olur tabi..Sen onu kiskaniyosun bekarkenki komsudan o bunlari duysa yıkılır..

Canım yavruna sarıl...Ondan da uzak dur.
Lütfen uzak dur, çok yaralanırsın...Acını kalbine göm sırf evladın için bile olsa dimdik dur ayakta tüm iletişim yollarını kapat.. Bu bir imtihan lütfen aklını karıştırmasına izin verme arkadaşım...

Senin artik tek askin var o da evlattır evlat!!!Gerisi hikaye ve o askinin mutlulugu icin katlanmalisin onun babasina unutma ki elin adami asla babalik yapamaz ona kendi cani gibi oda onun cani ayni senin oldugu gibi..Lutfen kiyma yavrna

Kendi bencilliğin icin cocuğunu babasız bırakmaktansa, onu ve esini mutsz etmektense sen mutsz yasamaya alış. Zamanla mutlu olursun...

Hımmm reytingi en bol konular. Özet geciyorum; hem karnım doysun hem pastam dursun sendromu

6 yıllık sevgilimle evliliğin eşiğinden döndüm ,sonra eşimle tanıştım severek evlendik ,2 aylık gelindim eski sevgili aradı beni,mutlu değilsin biliyorum dedi ,oda evlenmiş ,bana dedi ki yanımda yatan sen olmalıydın ,büyük hata yaptık biz dedi,ona tek bir cümle kurdum " beni bir daha asla arama " evet aynen bunu söyledim, sende bitir lütfen hem beyninden hem kalbinden sil.kavuşamadığın için sevdiğini sanıyorsun ama yanılıyorsun aşk değil bu ,emin ol onunla evlensende bir zaman sonra heyecan ve aşk bitecek ,yerine geçim derdi başlayacaktı ,hayat malesef toz pembe değil.

Şaka mı yapıyorsunuz?
Daha 10 gün önce eşinizi komşunuzdan kıskanacak kadar gözünüz dönüyordu şimdi mutsuzum mu diyorsunuz?
Bu ne maymun iştahlılık!
Sevmedigi eşini mi kıskanmış? Her 18 yaşını dolduran ruhen reşit olmuyor. Olgunlaşmadan evlenmenin zararları işte.

Eskisiyle barışır mısınız, yoksa tekrar ayrılır mısınız, ne halt ederseniz edersiniz. ama eşinizden ayrılın.
Hiç bişeyden habersiz, sevmediğiniz insanların hayatını hangi hakla, hangi vasıfla, hangi cürretle böyle kolay mahvedebiliyorsunuz anlamış değilim.
Bencil ve vicdan yoksunusunuz.

Cok dogru, bosanacaksan bu adam için olmasın. Zaten madem seviyor işler bu asamaya gelmeden tez davranırdı. İşkembeden atmak kolaydır, laf bedava oldugu için. Senin ortada bırakıverir bir anda, geride bıraktıklarına üzülürsün. Bosanacak isen mutsuz isen bosan, ama esinle mutlu isen bir anlık aklın karıstı ise su an fikir asamasında böyle bir hata yapma.

Artık evlenmişsiniz çocuk var şartlar önceki gibi değil ayrılsan bile zor olduğunu düşünüyorum ayrıca by adamın o kadar zaman aklı neredeymiş gerçekten sevseydi kısa zamanda zaten dönerdi yapamazdı şimdi ne olmuş bir ee evli olduğunuzu bile bile 2 sene sonra hiç düşünmediz mi neden şimdi diye. Sonra yuvanızı çok ararsınız ben eşinize acıdım şu an sevmiyorsanız ayrılın çünkü ömürr boyu sorub yaşarsınız sevmeyince size batar.ama bu adamla ilişki düşünmeyin

Bosansan ne olucak ?

Eski gibi sevecekmi saniyosun ? Yada eskisi gibi bir elmanin yarisimi olucaksiniz?
Olmaz , cunku bir elmanin yarisi esinden olan cocugun var .
Yasanmis bir evliligin .
Yani koprunun altindan cok sular gecmis , hic bir sey eskisi gibi olamaz ..

Sana ulasmasida ayri bir terbiyesizlik , bugun evli bayana ulasan .
Yarin sen bosanip onun icin yuvani bozarsan baskasinada ulasir .
Adamda azcik gurur adamlik olsa asla evli kadina ulasmaz asla !!!

Kendi bencilliğin icin cocuğunu babasız bırakmaktansa, onu ve esini mutsz etmektense sen mutsz yasamaya alış. Zamanla mutlu olursun...

En doğru yorum bu olmuş...Eşin ve çocuğun=Sen ... İkisi içinde olsa acını içine sakla yoluna devam et arkadaşım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…