Hımmm reytingi en bol konular. Özet geciyorum; hem karnım doysun hem pastam dursun sendromukizlar biliyorum hatalarim cok oldu beni yadirgayan cok olacak ama cok caresizim.4 yillik bi iliskim oldu cok mutlu olduk gezdik egledik bi elmanin iki yarisi gibiydik.nazarmi denir ne denirse aramiza sorunlar girdi ve hatalar.ilerimizin olmayacagini anladim.benim yuzumden olan hatalar yuzunden vqzgectim.o aralar beni istemeye geldiler 5. defada tamam dedim.en buyuk hatam bu oldu unuturm sandim aramam dedim neyse evlendik simdi 7 aylik bebegim var1 bucuk yillik evliyim.ama aklimdan cikmiyor eski sevgilim ulasti banw.bizim aramizda ki sevgi baskaydi.onu cokkk ozlemisim mutsuzum bosanmayi dusundum bebegime kiyamadim devam etsem aklimda o olacak esime haksizlik nolur akil verin
Sevmedigi eşini mi kıskanmış? Her 18 yaşını dolduran ruhen reşit olmuyor. Olgunlaşmadan evlenmenin zararları işte.Şaka mı yapıyorsunuz?
Daha 10 gün önce eşinizi komşunuzdan kıskanacak kadar gözünüz dönüyordu şimdi mutsuzum mu diyorsunuz?
Bu ne maymun iştahlılık!
Bak canım. Senin eski sevgilinin iki hatası var
1- Eğer seni gerçekten çok seviyor olsaydı zaten iş senin başka biriyle evlenmene gelmeden önce gerekirse aşkta gurur olmaz deyip, kızım seni seviyorum benimle evlen demeliydi. Dedi mi hayır!
2- Evlendin barklandın, bir de üzerine çocuğun oldu adamın aklı sözde başına geldi ve sana ulaştı. Amaç nedir?
Doğru düzgün bir adam olsa senin başkasıyla evlenemene göz yumar mı? Doğru düzgün bir adam olsa evli barklı kadınla yeniden yakınlaşmaya uğraşır mı?
Aşk meşk hikaye, sakın benim yüzümden ayrılmıştık ama unutamadım yarım kaldı, o da unutamadı seviyor deme yanılgısına düşme ve yanlış adım atma.
Ha evlendiğin talihsiz adama ısınamadıysan ben yapamıyorum diyorsan tabii bu snein hayatın ayrılabilirsin ama sakın ola ki bu eski sevgili için yapma bunu.
Sevmedigi eşini mi kıskanmış? Her 18 yaşını dolduran ruhen reşit olmuyor. Olgunlaşmadan evlenmenin zararları işte.
Kendi bencilliğin icin cocuğunu babasız bırakmaktansa, onu ve esini mutsz etmektense sen mutsz yasamaya alış. Zamanla mutlu olursun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?