Kimseyi kınamak istemem ama kusura bakmayın bu tavrınız hiç hoş değil..Siz herşeyden önce bir annesiniz..Ne hakkınız var çocuğunuzu babasız bırakmaya? Eşiniz size bir kötülük etmediyse,iyi bir insansa ona bunu yapmaya ne hakkınız var? Madem sevmiyorsunuz evlenmeyecektiniz o zaman..Üzerine birde çocuk yapmışsınız ya sevmediğiniz bir adamdan..Bekar genç kız değilsiniz kendinize gelin..Annelik fedakarlık istiyor biraz bu olgunluğa erişmediyseniz yapmayacaktınız..Bu kadar bencil olmayın!!! Ayrıca o eski sevgilinizde biraz insanlık olsa,evlenmiş çocuk sahibi olmuş bir kadına ilgi duymaz..Geçmişte ne yaşanmış olursa olsun,ortada artık bir çocuk ve masum bir eş var ayıptır!!!kizlar biliyorum hatalarim cok oldu beni yadirgayan cok olacak ama cok caresizim.4 yillik bi iliskim oldu cok mutlu olduk gezdik egledik bi elmanin iki yarisi gibiydik.nazarmi denir ne denirse aramiza sorunlar girdi ve hatalar.ilerimizin olmayacagini anladim.benim yuzumden olan hatalar yuzunden vqzgectim.o aralar beni istemeye geldiler 5. defada tamam dedim.en buyuk hatam bu oldu unuturm sandim aramam dedim neyse evlendik simdi 7 aylik bebegim var1 bucuk yillik evliyim.ama aklimdan cikmiyor eski sevgilim ulasti banw.bizim aramizda ki sevgi baskaydi.onu cokkk ozlemisim mutsuzum bosanmayi dusundum bebegime kiyamadim devam etsem aklimda o olacak esime haksizlik nolur akil verin
cokk tesekkur ederim ablacim beni gayet iyi yorumlqmissin evet bi anlik yanilgiya dusmem bile vicdanimi cok rahatsiz etti zaten onunla konsmadim cevap vermedm engelledim
Ben aşık oldum hemde tımarhanelik olacak kadar . Aşıkken başkasıyla evlenip aynı yatağa girsem kusardım heraldekizlar aldqtmadim aldatmam da yargilqmadan dinleyin konusmadim sadece msj atmis sosyal medyadan.ben esime ogluma haksizlik etmek istemdgim onu dusununce allahimdan korktugum icn oglmn yuzune bakamiyorum iki gndur agliyorum cevap vermedm zaten.ama aklima girdi yazdiklqri elimde deil zamanda cokk sevdim bi inat icinevlendm umdugum gibi olmqdi hicc qsik olqniniz yokmu ben konsmqdim aklim karisik dusunuyorum die vicdanim cok rqhatsiz bsnmalimiyim dedim
Evlendiğim,hayatımı birleştirdiğim,aynı çatı içinde aynı yastığa baş koyduğum,çocuğumun babası,soyadını namusunu taşıdığım KOCAMI,eski meski,şu bu hiçbir erkekle kıyaslayamam bile.Bitmiş gitmiş.İnsanlar hayatta ne acılar yaşıyor.Evlatlarını kaybediyolar da hayatlarına devam ediyolar.Eski kıytırık bi ilişkimi unutulamıyor.kizlar biliyorum hatalarim cok oldu beni yadirgayan cok olacak ama cok caresizim.4 yillik bi iliskim oldu cok mutlu olduk gezdik egledik bi elmanin iki yarisi gibiydik.nazarmi denir ne denirse aramiza sorunlar girdi ve hatalar.ilerimizin olmayacagini anladim.benim yuzumden olan hatalar yuzunden vqzgectim.o aralar beni istemeye geldiler 5. defada tamam dedim.en buyuk hatam bu oldu unuturm sandim aramam dedim neyse evlendik simdi 7 aylik bebegim var1 bucuk yillik evliyim.ama aklimdan cikmiyor eski sevgilim ulasti banw.bizim aramizda ki sevgi baskaydi.onu cokkk ozlemisim mutsuzum bosanmayi dusundum bebegime kiyamadim devam etsem aklimda o olacak esime haksizlik nolur akil verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?