esim ve eski sevgilim

arkadaşlar gereken her şeyi söylemiştir zaten. bence aklınızı değmeyecek kişiler için yormayın.
eşinizin aklında aynen geçmişindeki biri dönüp dursa ve size her baktığında acaba eski sevgilimle evlensem daha mutlu olurdum dese.... ne hissedersin?

canlarim hepinize cokkk tesekkur ederim bi anlik gaflete kapildim donmemde cokk yardimci oldunu benim yanimda zamnnfa olmayn insan bitmistir.sadece eski aklima. gelince izledim sandim biz eskisi gibi deiliz cok sey degisti evlendim cocugum varesimide sevuyorim canlarim

Kimseyi kınamak istemem ama kusura bakmayın bu tavrınız hiç hoş değil..Siz herşeyden önce bir annesiniz..Ne hakkınız var çocuğunuzu babasız bırakmaya? Eşiniz size bir kötülük etmediyse,iyi bir insansa ona bunu yapmaya ne hakkınız var? Madem sevmiyorsunuz evlenmeyecektiniz o zaman..Üzerine birde çocuk yapmışsınız ya sevmediğiniz bir adamdan..Bekar genç kız değilsiniz kendinize gelin..Annelik fedakarlık istiyor biraz bu olgunluğa erişmediyseniz yapmayacaktınız..Bu kadar bencil olmayın!!! Ayrıca o eski sevgilinizde biraz insanlık olsa,evlenmiş çocuk sahibi olmuş bir kadına ilgi duymaz..Geçmişte ne yaşanmış olursa olsun,ortada artık bir çocuk ve masum bir eş var ayıptır!!!

MANTIK EVLİLİĞİNİ ŞİDDETLE SAVUNANLARA İBRETLİK BİR KONU OLMUŞ, LÜTFEN ARKADAŞLAR AŞKI BİR KENARA ATMAYIN, KURU KURUYA AŞK KARIN DOYURMUYORSA MANTIK DA GÖNÜL DOLDURMUYOR BÖYLE KONULAR AÇILDIKÇA GERÇEKTEN ÇOK ÜZÜLÜYORUM ...

"Kınamayın başınıza gelir"ciler gelmeden yapayım yorumumu.

Eski sevgilinizle devam edebilseydiniz devam ediyor olurdunuz zaten. Evlenmeniz hata olmuş, boşanmanız da hata olur bana kalırsa. Evliliğinizi bitirip yürütemediginiz ilişkinize dönmeyi düşünüyorsunuz. Aldatmak önce beyinde baslar. Böyle bir şeyin olabileceğini düşünmek bile aldatmaktır bana göre. Çocuğunuz olmasa boşanmayı düşünmeniz makul olurdu, eşinize bu haksızlığı yapmaya hakkınız yok zira. Fakat çocuk durumu değiştiriyor. Sözün özü boşanmayın. Ama eşiniz bu durumu öğrenip sizi boşamak isterse bilemem.

Yuh !!!!! Kocanıza yazık suan düşüncenizle resmen zina yapıyorsunuz anlamıyorum hiç mi sevmedğiniz kocanızı Allahtan korkun yaa tamam aşk sevgi tamamda evlendikten sonra eskiye dönmek bebeginizin babasını bırakıp bunu bebeginiza yapmaya hakkınız yok Allah kocanıza sabır sizEde akıl fikîr versin inşallah bide napmalıyım diyorsunuz asla kınamıyorum sizi vicdan onur gurur bunlar var mı sizde acana diye merak ettim iyi düşünün

Ben aşık oldum hemde tımarhanelik olacak kadar . Aşıkken başkasıyla evlenip aynı yatağa girsem kusardım heralde

ben anlayamıyorum. insan nasıl bir şeye emin olmadan evlenmeye karar verir ki ?
hiç mi sonunu düşünmüyorsunuz yahu.
rabbim kimsenin başına vermesin.
sizin yapacağınız tek şey iyi düşünmek.
ama eski sevgili hiçbir zaman güzellik getirmez.

Evlilik çocuk oyuncağı değil, anlıyorum duygularınız var ama her şeyden önce siz artık bir annesiniz, bir eşsiniz. İffetli bir kadının nasıl davranması gerektiğini bilmeniz lazım. Madem bir karar vermişsiniz, eşinizle bir yola çıkmışsınız, elinizi vicdanınıza koyun da düşünün. Eşiniz size yapsa tüm bunları ne düşünürdünüz ? Kesinlikle en kısa zamanda o eski sevgili ile tüm ilişkinizi kesin, net bir tavırla artık asla olmayacağını, eşinizi sevdiğinizi anlatın. Aklınıza da eski günleri, anılarınızı filan getirmemeye çalışın, bugün evli ve çocuklu bir kadını aramaktan utanmayan adam, yarın size neler yapar ? Belki hali hazırda görüştüğü başkaları da vardır. Kim için nelerden vazgeçmeyi göze aldığınızı bir daha düşünün...

Reactions: zbt
Evlendiğim,hayatımı birleştirdiğim,aynı çatı içinde aynı yastığa baş koyduğum,çocuğumun babası,soyadını namusunu taşıdığım KOCAMI,eski meski,şu bu hiçbir erkekle kıyaslayamam bile.Bitmiş gitmiş.İnsanlar hayatta ne acılar yaşıyor.Evlatlarını kaybediyolar da hayatlarına devam ediyolar.Eski kıytırık bi ilişkimi unutulamıyor.

Kusura bakmayın da bence eski sevgili ortaya çıkana kadar gayet kocanla iyiymişsin.
Hemen çocuk da düşünmüşsünüz, ki kocasını sevmeyen nefret eden kadın bu kadar çabuk çocuk yapamaz.
Bence seninki merak aşık olduğun için değil, ama böyle giderse aşık da olursun tekrar eski sevgiline.
Onunla evlensem nasıl olurdu, şöyle mi böyle mi diye düşünme, daha önce aranızda engeller yokken yürümeyen ilişki şimdi yürür mü sanıyorsun. Ortada bi koca ve bi bebek varken.
Bu arada onunla evlensen adam sana güvenir mi sanıyorsun, ya da sen ona güvenebilecek misin?
O sana diyecek ki benim için kocasını bırakan, başkası içinde beni bırakır.
Seninde şunu düşünmen lazım, bugün sana evli barklı kadına mesaj atan, yarın senle evliyken başka evli kadına mesaj atar.
Sevgilini engelle, hatta bi müddet sosyal medyadan uzak dur.

Şuan o sana ulastığı için aklına düştü o sevgililik zamanlarınız güzel günleri özledn.şuanki kocanla hiç bir sorunun yoksa bi anlık geçmişe özlem için yapma unutursun, hersey unutuluyor çok sükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…