kizlar biliyorum hatalarim cok oldu beni yadirgayan cok olacak ama cok caresizim.4 yillik bi iliskim oldu cok mutlu olduk gezdik egledik bi elmanin iki yarisi gibiydik.nazarmi denir ne denirse aramiza sorunlar girdi ve hatalar.ilerimizin olmayacagini anladim.benim yuzumden olan hatalar yuzunden vqzgectim.o aralar beni istemeye geldiler 5. defada tamam dedim.en buyuk hatam bu oldu unuturm sandim aramam dedim neyse evlendik simdi 7 aylik bebegim var1 bucuk yillik evliyim.ama aklimdan cikmiyor eski sevgilim ulasti banw.bizim aramizda ki sevgi baskaydi.onu cokkk ozlemisim mutsuzum bosanmayi dusundum bebegime kiyamadim devam etsem aklimda o olacak esime haksizlik nolur akil verin
çelişkilisin. inat için evlendin derken severek evlendim diyorsun bir yandankizlar aldqtmadim aldatmam da yargilqmadan dinleyin konusmadim sadece msj atmis sosyal medyadan.ben esime ogluma haksizlik etmek istemdgim onu dusununce allahimdan korktugum icn oglmn yuzune bakamiyorum iki gndur agliyorum cevap vermedm zaten.ama aklima girdi yazdiklqri elimde deil zamanda cokk sevdim bi inat icinevlendm umdugum gibi olmqdi hicc qsik olqniniz yokmu ben konsmqdim aklim karisik dusunuyorum die vicdanim cok rqhatsiz bsnmalimiyim dedim
Ben uyelerin eski yazdiklarina hic bakmam, ama bakmak gerek heraldeKizlar yardım 1 bucuk yillik evliyim.5 aylik bi oglum var severek evlendim ve cok mutluyum.KOcam beni kaybetmekten cok korkar bi dedigimi ikiletmez.Ilcede oturuyorux ikimizde buraliyiz.Ust komsum var hastanede calisio temizlik bolumunde aramiz iyi dertlesiriz konusur yemek yeriz.Kaynanam ve iki gorumcem hep o kadindan uzak dur fena duruo dediler.Ben pek orali olmdim cunku gidecek kimsem yok skılyorum.Neysr bugun kaynanamgile kalmaya geldik esim gece de ise gitti.Gorumcemle otururken yenge sana bise dicem uzulme nolurr dedi de dedim o kadin adi ayse olsun onceden abime asikti mektup yazmis teklif etmis dedi.icim paramparca oldu ya esim o varken evde durmazdi .siz oturun kadin kadina nerdi uzulmemem icin demedi biliyorim cunku kiskancim burnundan getiridim napcam nasil davrancam abime deme dedi gorumcem
diğer konun. yazıldığı zaman
25 ekim.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/komsumla-esim-yardim.764432/
yeni yani.
1. bebeğin 10 günde 2 ay büyümüş ilginç.
2.çok mutlusun. 10 gün önce.eşini kıskanacak kadar seviyorsun.
3. sevgilin aklından çıkmadı ama kocanı severek evlendin. ve mutlusun.
4. sencede garip değilmi bu
hesaplamands gozlerinde sorun var ekim kasim aralik iki ay gecti esimi sevmiyoruk demedim aklim karisti aramadi sadece sosyal medyadam msj attivengelledim dogru duzgun okuyunKizlar yardım 1 bucuk yillik evliyim.5 aylik bi oglum var severek evlendim ve cok mutluyum.KOcam beni kaybetmekten cok korkar bi dedigimi ikiletmez.Ilcede oturuyorux ikimizde buraliyiz.Ust komsum var hastanede calisio temizlik bolumunde aramiz iyi dertlesiriz konusur yemek yeriz.Kaynanam ve iki gorumcem hep o kadindan uzak dur fena duruo dediler.Ben pek orali olmdim cunku gidecek kimsem yok skılyorum.Neysr bugun kaynanamgile kalmaya geldik esim gece de ise gitti.Gorumcemle otururken yenge sana bise dicem uzulme nolurr dedi de dedim o kadin adi ayse olsun onceden abime asikti mektup yazmis teklif etmis dedi.icim paramparca oldu ya esim o varken evde durmazdi .siz oturun kadin kadina nerdi uzulmemem icin demedi biliyorim cunku kiskancim burnundan getiridim napcam nasil davrancam abime deme dedi gorumcem
diğer konun. yazıldığı zaman
25 ekim.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/komsumla-esim-yardim.764432/
yeni yani.
1. bebeğin 10 günde 2 ay büyümüş ilginç.
2.çok mutlusun. 10 gün önce.eşini kıskanacak kadar seviyorsun.
3. sevgilin aklından çıkmadı ama kocanı severek evlendin. ve mutlusun.
4. sencede garip değilmi bu
sallamiyorum ne zorum var hikaye yazayim esimlr istmeyeveldi inatla evet dedim ama sevdim sadece suan aklim karisti baski yapmis msjlarinda onivterkettigim icn sadece akil almak istedim esimi hic kotulemedim sevmiyorum demedim istet inanin istervinqnmayinBen uyelerin eski yazdiklarina hic bakmam, ama bakmak gerek heralde
Biz de burda gercek sanip da cevp veriyoz
Cok garip hakkaten ya neden buna gerek duyuyo insanlar?
Dertleri yok hikaye mi yaziyolar?
Bi de eski msjlarin yada konularin diger uyeler tarafindan okundugunu bilmiyolar mi acaba insanlar?
cokk tesekkur ederim ablacim beni gayet iyi yorumlqmissin evet bi anlik yanilgiya dusmem bile vicdanimi cok rahatsiz etti zaten onunla konsmadim cevap vermedm engelledimBizler insanız nefsimiz var ve zaman zaman yeniliyoruz hepimiz.
Ben asla yapmam diyen ahlak bekçilerinin bile neler yapabildiğini görüyoruz. O yüzden oğlumun yüzüne bakamıyorum, vicdanım sızlıyor demeden önce sakin kafayla bir düşünmek lazım.
1- eski sevgili sevilmiş evet çok da sevilmiştir belki ancak önünde sizinle bir araya gelme şansı varken neden bu kadar bekleyip evli ve çocuklu halinizle irtibata geçmeyi tercih ediyor? Bu birinci hareket noktası.
2- sevgi fedakarlık demek. Eğer sizi çok sevseydi bu kadar egoistçe hareket etmez yuvanızı düşünür ve bu sevgiyi kendi içinde küllendirmeye çalışırdı. Her ne şekilde olursa olsun artık bir düzen kurmuş insana ilanı aşk etmek kötülüktür.
3- bu adam için eşinizden ayrıldınız diyelim. Ne olacağını hiç bilemezsiniz. Seviyorum sanmıştım yanılmışım diyebilir, seni böyle kabul edeceğimi düşündüm ama içim almıyor diyebilir, çocuğunuzu benimsemeyebilir vs vs.
4- hadi bunların hepsini kabullendi bir de eş faktörü var ortada. Mahkeme bu durumu aldatma kabul ederse çocuğunuzdan olursunuz ve kesinlikle değmez.
5- eski sevgiliniz hayallerinizdeki "O" değil. Kavuşamamanın büyüsü olayları bu hale getiriyor. Onunla evlenmiş olsaydınız şu an sevgi bitti alışkanlık var sadece deme ihtimaliniz çok yüksek
6- 22 yas her tülü etkiye açık bir yaş. Bedenen gelişmiş olsak bile ruhsal gelişim 30 yaşından önce tamamlanmıyor sanırım. Ben 22 yaşımda aldığım kararları düşünüyorum ve şu an çok çocukça geliyor. O zaman ettiğim dualara cevap verilseydi çok zavallı bir hayatım olacaktı.
Bir abla olarak tavsiyem
Eski sevgili de çok küçük onun sözlerine sakın kapılmayın.
Bıraktığınız ve bulduğunuz kişi aynı kişi olmayacak mümkün değil
Bu hayale kapılıp sakın sakın sakın yuvanızı yıkmayın. Numara değiştirin, sosyal medyadan engelleyin, ben eşimi seviyorum deyin (bence hiç konuşmamak daha iyi)
Şu etki üzerinizden kalktıktan sonra iyice düşünün eşinize olan sevgi ve bağlılığınızı analiz edin. Bu evliliğe dayanamıyorum diyorsanız boşanma yolu açık ama bir başka erkek için olmasın bu. Eskiye rağbet olsa bit pazarına nur yağardı.
inat icin evet dedim ama sevdim nisqnlilik doneminde canimçelişkilisin. inat için evlendin derken severek evlendim diyorsun bir yandan
telefon numaranı değiştir. evli bir kadına yazan erkekten hayır gelmez.canim sevdim seviyorum da cok iyi anlayisli biri esim.ama birden aklim eskiye gidince acaba onunla evlenseydim saha mi mutlu okurdum die hata ettim dusubmekle nisanlilik dineminde sevdim zaten evlendigimde sevrekdi.ama aklom eskiye gidince acaba dedim ve mutsuz oldum bi anlik gafletle vicdan azabi duyuyorum dusundum die yoksa onunla iletisime gecmefim sadece o yazdi bqna
canim sosyal medyadan yazdi engelledim hesabida dondurdum zaten.numarmi bulmasi imkqnsiztelefon numaranı değiştir. evli bir kadına yazan erkekten hayır gelmez.
iletişim yolunu kes manasında söyledim zaten.. çok iyi yapmışsın.. prim verme.. ne güzel bir evladın ve seni seven bir kocan var.. öyle kolay bulunan bir şey değil bu.. yuvanı yıkma.canim sosyal medyadan yazdi engelledim hesabida dondurdum zaten.numarmi bulmasi imkqnsiz
canim sosyal medyadan yazdi engelledim hesabida dondurdum zaten.numarmi bulmasi imkqnsiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?