Eşim ve eski sevgilisi

Dilara55333

Guru
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2014
5.986
5.198
398
Sanırım bu defa çok kırıldım.. Biliyorum birçoğunuz abartma diyecek bir çoğunuz kınayacak.. Anlamıyorum ama tam kalbimde bir sızı var..
Tesadüfen eşimin facesi ne girdiğimde.... İsimli bi kadın ismini aratmıs inanın eski sevgililerin adını bilmem ama işte kadın hissi derler ya sanırım eski sevgilisi oldugunu anladım eşim çalışıyor şuan.. Hemen aradım bu kişinin kim olduğunu sordum ilk önce kıvırdı falan erkek gbi dürüstçe söyle dedim.. Evet hanımlar telefonda konusan eşim onun eski sevgilisi oldugunu meraktan aradığını söyledi ve ben o an telefonu kapattım.. Dahada konuşmadım konusmak istemiyorum.. Sonra telimi kapattım dokuz kez arams üçte msj.. Aklıma bin bir soru geliyor ya o kıza msj atsaydı, aradan yıllar geçmesine rağmen hala unutamadı, tam da hersey düzeldi bebek düşünmeye başladığımız şu günlerde neden neden neden diye bir sürü kafamda sorular var..
Şimdi sizden akıl istiyorum ben nasıl davranmalıyım bu adama tepkim ne olmalı kac gün küs kalayım yada ne yapalım sizden akıl istiyorum.. Bebek fikri için bu ay ertemek ve yanına yaklaşmak istemiyorum

Bebeği mutlaka erteleyin..Sadece meraktan mi baktı acaba..kadın evli mi..güzelce sorun meraktan baktıysa abartıp kadına doğru itmeyin adami ben bazen ilk okulda ilk aşkımı ararım google görsem tanımam

Bebeği mutlaka erteleyin..Sadece meraktan mi baktı acaba..kadın evli mi..güzelce sorun meraktan baktıysa abartıp kadına doğru itmeyin adami ben bazen ilk okulda ilk aşkımı ararım google görsem tanımam

İki yıl evlilik iki yıl sevgiliik ilk kez rastladım kadın evli mi bilmiyorum ben baktım resmi bile yoktu o bile oldugunu inanmıyorum çünkü bu doğma büyüme farklı l kız farklı yerde ve cok uc noktalar.. Bilmiyorum nasıl öğrenebilirm ne niyetle aradığını

Bozulmakta haklısın kim olsa bozulur içinde biseyler kırılır.. ama mesaj atmak istese atardı zaten şimdiye kadar. Inan bazen hicbi hissin kalmasa da merak ediyosun.. benim bi arkadaşım facede eski sevgilisini aratmisti bunu da nişanlısı görmüş ve kıyameti koparmıştı. "Hala unutamiyosan o zaman ona git bırak beni" vs vs..

Ama arkadaşım nişanlısını çok seviyordu eski sevgilisine karşı hicbi hissi kalmamıştı sırf meraktan bakmıştı ben sahidim "acaba şimdi ne yapiyo nerde kimle allah belasını verdi mi" gibisinden

Alınmakta haklısın tepkini göster ama fazlasını düşünme bence. Insanoğlu çok meraklı. Başka bi sebebi yok bence.

İ
İsmini aratti ama başka kisilerin profiline girdi demekki hic üzme kendini takipte kal telefon gecmisine falan bak ara ara ama hayati zehir edecek bisey değil herkes bakar. Sen bakmadın mi meraktan ne yapıyor eskisi diye ben nerdeyse esimin ilk sevdigi kıza bakıyorum adam hatırlamaz

Ne yapmam gerek..

Bence kafanı takmanı gerektiren bir durum yok, sen ilkokuldaki mehmet adlı arkadaşından bahsedilse ne yaptığı ile ilgili kulak kabartmaz mısın, eşin bu duruma tepki gösterse saçma bulmaz mısın? Merakına yenilmiştir

Konusmama kararı almak istiyorum

Evet sadece bir kişinin profiline girmiş fakat sanırım o degil

2 yıllık ben 26 o 29
Öncelikle cok yeni evlisiniz daha birbirimizi bile cok iyi tanımıyorsunuz evliliğin bir kaç senesi eşler anca birbirini tanıyor . Aynı evde yaşamak cok farklı . Cocuk için cok erken ya yaşınız genc daha bi süre kesinlikle erteleyin bence . Bende aramıştım eski sevgilimi ama öylesine işte bi amacım yoktu. Belki eşinizde merak etmiştir . Olabilir yani sorun yinede ama sakince . Sonra konuyu kapatın . Ama illa içine şüpe düşüyorsa sessizce takip edin .

Konusmama kararı almak istiyorum

Konuşmak istemiyorsan kırıldığını anlasın istiyorsan konuşma tabi sen bilirsin ya da konuşup çok soğuk ve durgun davranabilirsin.. ama sakin çok uzatma çünkü gerçekten merak etmiştir sadece. Her insan merak eder illa biseyler hissetmesi gerekmiyor.
Bu arada telefonda hesap sorduktan sonra ne oldu akşam eve gelince nasıl davrandin o konuşmaya çalışmadı mı?

Bebek işini en fazla bu ay oda eşime olan sinirimden erteleyebilirm.. Malesef bir an önce cocuk sahibi olmam gerek hormonlarım iyiye gitmiyor

Henüz eve gelmedi gece çalışıyor.. Mesajlar atıp yemin ediyor merak vs diye.. Bende sadece bir msj attım şuan yazmıyorm

Soruma cevap vermedin sen hic eski sevdigin kişilere bakmadın mi...sadece aradı ise kız face falanda kullanmıyorsa meraktan bakmıştır merakı da gitmemiş yazık .

Elbette baktım ama ben gerçekten meraktan baktım onun içini bilmiyorum ki.. Çok üzgünüm herşey yolundaydı oysaki en kötü sorunları aştık bu günlere gelmiştik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…